Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom zajlik az élet.
Nekem van kemény 10 buzogányosom 😛.
pistike elllesz tiporva, akkor is lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sweech

a szövik etéren nem ernek semmit😄
laslandes
oké, írtam neki. ha van egy kis esze, akkor lenyugszik. mi 82.-ek vagyunk 4 szövetségessel, õk 137.-ek nulla szövetségessel.

Requiem88
én már 0-ra farmoltam volna 😊
lehet még egy kérdésem? 😄
tegyük fel, hogy van a közelemben egy oázis, gyenge védelemmel (mondjuk két pók).
rámegyek, elverem a védelmet, vesztek két katonát, örülök.
azonban nincs meg a 10-es hõsök háza, nem tudom magamhoz kapcsolni a nyersanyagforrást.
ilyenkor mi van? be tudom vasalni valahogy a nyersanyagokat (akár rablással is)?
ki fogja írni hogy én azt elfoglaltam?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

11 éves , úristen 😄 nem lenne szivem megtámadni bááááááár
"Tokyo Hotel a világ legjobb zenéje"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

irjá neki hogy ha nem akar klan haborut surgosen nyugodjon meg
laslandes
a Pirates! klánt nem akarjuk lezúzni? vagy legalább õt helyrerakni egy kicsit. 28 légióssal támad naponta kétszer. Ja, és õ is beköszön 38 buzogányossal. szóval én fejlõdni nem tudok így.

Requiem88
érdekes infoja van... arcom-arcom. csak nehogy úgy járjon mint Don Lino xD

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

bazz õõõ támadott meg :S (48 buzogányossal 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tigeroo
támadd le😊
tigeroo
17-es lakosú faluból 4 phalanx-szal 30-30at csórtam😄

ahhoz képest, hogy mindenbõl 20jön óránként, ez még jó arány..
ToCsEk
Megtorló 12.09.07
nincs cím 16:38:34

Szeva

Figy nem jösz át a klánomba 2 napja alpult, de nagyon jó és lessz, szinte minden szomszéd csatlakozik ne legyél te a kivétel!Remélem átjösz!
Várom a válaszodat!

ÜDV:Megtorló
Továbi jó játékot!

hüha <#idiota><#idiota><#violent>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Rise Against
a követség fejlesztése hogy áll?
Már a 81. helyre visszaestünk :s

Rise Against
ha palotát építesz, fõváros lesz a faluból... abból összesen tudsz egyet. Rezidencia a kisebb városokba kell. Csak ott tudod 10 fölé fejleszteni a nyersanyagtermelést, ahol a palota van.
Nekem van a közelemben egy 15 búzás föld, nemtom oda építsem-e a palotát majd, így sok katonát elbírnék :p

Requiem88
egyébként mit érdemes inkább építeni? palotát vagy rezidenciát? miért?

Requiem88
tény, valahol el kell kezdeni 😊

tigeroo
jah😊 24-et hoztak mindenbõl, kivéve buza..abból 20-at
sweech
miért ne érné meg? az a kurvakevés is több mint a semmi

Requiem88
tudsz de nem nagyon éri meg... qrwa keveset hoznának

tigeroo
3 phalanx-szal tudok portyázni egy 6-12 fõs faluban?😄
beköszönök má' a szomszédoknak..:-D
Requiem88
nekem egyébként van olyan hogy naponta 10-szer is megtámadom a gyereket 😄
egynelõre persze csak inaktívakat. késõbb "területi dominancia" címén szarrá farmolok mkit a környékemen 😄

Requiem88
az az egész seregre vonatkozik?

David2
tévedés, nekem speed 3on már 20%os támadás bónuszt ad<#nezze>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Picar77
nem is kell , nem vissz semmit úgy is megún 😄
aztán majd visszatámadom egy kis idõ múlva<#crazya>

()() (^^)

Rise Against
nem biztos hogy annyi egysége van, ha annyira az építkezésre gyúr lehet nem tud olyan sokat katonára költeni. Na de azért inkább nem támadom be :p

sereg is kell hozzá, hõs nem ver le egyedül 50 pókot 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Picar77
hát nem hiszem, de mostmár nem tud lopni kész végre a rejtekhelyem 😄DD
149 a népessége tehát sztem egy 50 katonája biztos van .........
de a lényeg hogy most már jöhet<#eplus2><#eplus2>

()() (^^)

Jó, thanks az elmés válaszokat.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Eleinte én se támadtam egy embert max 2 naponta, aztán valahogy most sûrûbben. Kb naponta a környékbelieket.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

LPKENJI
Zsákmány Fa:150 Agyag:150 Vas:150 Búza:150

szegény krapek... teljesen kifosztottam már harmadszor...😄

sweech
az, de leszarjuk 😄

Rise Against
rá van bízva mindenkinek a lelkiismeretére meg a személyes etikai szabályzatára.
Az enyém nagyon liberális 😞

LPKENJI
nagyon pofátlanság egymás után 3X ugyanazt megtámadni?<#idiota>

Rise Against
huhh micsoda félreértések. Elõször le kell mészárolni minden állatot a völgybõl egy sereggel, és AZTÁn kell a hõst odaküldeni az üres völgybe. Vagy hozzácsatolód a hõst egy nagy sereghez alapból.

sweech
mert így találták ki?

tigeroo
sztem ilyen jelképes dolog a hõs. hogy ne lehessen olyan könnyen ilyen helyeket foglalgatni 😊
Elfelejtettem 😛... de sereggel meg mi a francé nem lehet?
Ezt nem vágom.

tigeroo
A hõsök házában tudsz hõst képezni és a 10. épületszint után tudsz a hõsöddel a környezetedbõl a nyersanyagforrásokat-oázisokat magadhoz kapcsolni.
<#fejvakaras>
Hõssel? Lol, sima nagy sereggel meg se próbálkozzak majd?
Ez érdekes.
Thanks infot.

Az az oázis nem?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

1.: Oda lehet új falukat talapíteni majd.
2.: Nem, csak a négy térképrészlet közül lehet választani. DNY, DK....

tigeroo
szerver 3-on délnyugatra regelj

a völgyeket hõssel eltudod foglalni, és nyersanyagot kapsz (Hõsök háza kell hozzá)
SpiritFire
cs

2 kérdésem lenne

egyik: mire jók azok a völgyek aminn állatok vannak és el lehet foglalni? (petkány pók stb...) meg azt mivel lehet elfoglalni?

másik: ezt be lehet vhogy állítani h vkihez közel adjon be?

Voltam nyitás után!

John Cena
fiúk Szerver 3-as valamiylen klánba betudnátok venni?? Triple H a nevem!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
helyedbe vigyáznák kemény fiú azaz orton

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Ezen se vitéázzunk... csak nézd meg Michael vébé címeit, ennyi... nagyra tartják.
Baszogass mást, ha ez a sportod.
#2433: áttekinthetetlen szar egy honlap? Lol, nem hinném.
#2434: akkor hozzatok létre olyat.

Mert a pankráció a kedvencem... június óta folyamatosan nézem a RAW-t, a Smackdownt, ECW nem érdekel....One Night Stand, The Great American Bash, Summerslam, most pedig majd Unforgiven.
Sztem nagyon jó... ha neked ne mtetszik, ne nézd, de ne mondj ilyen ökörségeket,h vered-e, lol.
Ez épp olyan, mintha én ezt arra mondanám, ha neked egy másik olyan sportban, ami számodra természetes, hétköznapi, lenen egy nagy kedvenced, s ezzel szekálnálak.
Persze több kedvencem is van a pankrációban, nah, de ez nem pankráció topik, de képet direkt, visszavágásként raktam be és egyben célzó jelelgû is a kép tartalma 😛.
Ha akarod nézni a pankrációt, keresd meg a topikot sg-n (WWE) és ott segítünk, hogy hogyan, honnét töltsd le ilyesmi.
Nah, remélem ez a Randy Orton téma lezárva és most már ismét Travian téma lesz.

És én Alonso-t bírom jobban. (Az aláírása)
Nyugi, csak basztatlak, ne kapd fel a vizet. De egyébként igaz.

sweech
minek szarakodni saját honlappal? regelek egy sg fórumot és kész is. csak az tud belépni akinek engedélyezi az admin