7029
-
Bercyke #3686 Csá hardhand hogy csinálod??írd ide pls,hogy mennyi van óránként meg hogy meg hogy hogyan állsz kívül és belül pls.
kösz -
Cat 02 #3685 http://s4.travian.hu/spieler.php?uid=5306
:OPO XD -
#3684 Nem hiszem, hogy csak a testőrség harcol mert akkor ha egy kisebb sereg támad le akkor csak testőröknek kellene pusztulni, de pusztul a légiósból meg az imperatorisból is. Bár ez csak az én logikám szüleménye biztosra nem tudom. -
Cat 02 #3683 gondolom hozzáadta a katonát is :) -
#3682 -
#3681 nincs is még 65-ös népességű játékos :P -
Cat 02 #3680 jó kérdés, de ha van mellette Testőrség akkor asszem ők harcolnak vagy van vmi ilyesmi :S
de én falumban is ez van h 1200 támadó és 9 es pajzs , 9 es attack -
#3679 De mi van ha a támadó seregedet megtámadja valaki a saját faludban? Akkor jó ha erős páncélzata van. -
Cat 02 #3678 minek raktár ? nekem még nem telt meg eddig -
Cat 02 #3677 én eltoltam +20 % okat és lenne elég katonákra de nem költök
btw ma már lehet támadni? -
#3676 ja értem, akkor nem is épitkeztetek raktárat magtárat meg ilyeneket...
nos akko azthiszem germánal fogok kezdeni, és megkockáztatom, hogy csak katit csinálok elösször... -
Csekolto #3675 Hát én nemköltöttem követségre azzal sporoltam keveset.Megaztán a buzogányos elég olcso :) A buzaraktáram egyszer már fullra ment,kárba veszett 160,most meg 100 vas jut ugyanerre a sorsra mert kevés a 800-as raktár...ezt a kettöt rabolom a legtöbbet.Most épitem meg a raktárat aztán egyböl piac és indul a cserebere. :) -
#3674 Kérdés:
Hogy a rákba futtya nektek 7 légiósra? (vagy egyáltalán katonára?)
kö***ög hajnalban 3szor fordult tőlem... 65-ös a népesége és melettem van pont...
elérem 75főt megkapom aranyat magamért aztán ujraregizem azthiszem... -
#3673 a búzafogyasztásod nől, de a népeséged nem. (bent látod a buzafogyasztást, de pl ha térképnél rámész faludra, vagy toplistánál akkor a népeségedet látod) -
#3672 a harmadik is igen! -
#3671 nem nő -
Bercyke #3670 Ha én csinálok légiót akkor nő a népesség is????
ezt vettem észre,tényleg nő??eddig nemtudtam,nos??? -
#3669 a Feketék legnagyobb riválisai kik?? -
#3668 Nem, Igen, Igen. (az utolsóban nem vagyok biztos de sztem igen. -
Cat 02 #3667 Kérdés:
Ha több falum van, több hősöm is lehet?
Támadási bónusz az egész csapatra vóbnatkozik ? (hősnél)
Ha lebontom akadiémát megmaradnak a kifejlesztett cuccok? -
Csekolto #3666 Nah megkaptam elsö levelemet is: hello!léci ha meg kérhetnélek ne támagy meg!
XD -
Csekolto #3665 60-at rabolnak fejenként :) -
Bercyke #3664 és mennyit szed le támadásonként,mennyt raboL??? -
Csekolto #3663 én 4 buzogányossal nyomom egyenlöre de már fordultak párszor :) gyártom a többit :) -
Bercyke #3662 Hát nagyon sazr helyre kerülten,a legkisebb körülöttem 15:D
de azis messze van -
szurop #3661 Ha van körülötted nagyon kicsi népességű, akkor elég. Én hat phalanxal fosztogatok, csak nem bírnak sokmindent el, meg attól félek, hogy valahol találkoznak ellenféllel, elvesztem őket, mert kicsi a támadóerejük. De közvetlen szomszédomban ittvan egy 2-es népességű, már kanyartak 4-et. -
Bercyke #3660 nah szerintetek elég egyenlőre 7 légiós??? -
#3659 lol csak megnézem mikor lesz elég fám és addigra odamegyek...... -
szurop #3658 Ügyes vagy. Én nem ülök annyit gép előtt, hogy pont eleendő fám van akkor egyből építkezni tudjak. -
#3657 megint 0 fám van.................................. -
#3656 ha védsz akkor csak a páncélzatod számit, ha támadsz akkor csak a fegyverzet. Tehát védőkre csak a páncélt fejlezd, támadóra pedig a fegyverzetet...
de 1,5% + szintenként.... még költséges, szoval csak akkor ha futtya rá. pár ezres seregnél már megéri -
#3655 ááááá ez fáj kaszárnyára elég nyersim 7 óra múlva lesz ráadásul búzafarmot is kell építenem:OOOOOOOOO -
#3654 fegyvert is szerintem...... -
szurop #3653 A 7x7-es térképemen van 4 darab 2-es népességű. Jó eséllyel mindet én farmolom le teljesen. -
Csekolto #3652 pár perc és én is meglátogatom római szomszédaimat :D
Védekező csapatoknál elég csak a páncélzatot fejleszteni vagy számit nekik a fegyverzet is? -
#3651 miért kell 120 fa a légióshoz?miért?:'(
lehet ma csak 1 lesz:DDD -
#3650 de egyenlőre kaszárnyám sincs...... -
#3649 kúl.....én a 2 népességűt teljesen kifosztom!gondolom sokja van mert nem vett semmit..... -
#3648 beindult a gépezet..
-
#3647 elég mivel most a legtöbb embernek nincs semmije......