7029
-
Bercyke #3726 miért nem??hát azt írta ki hogy a kép a fórumba feltöltve... -
Cat 02 #3725 nem ... töltsd fel a saját galériádba -
Bercyke #3724 Hallod???látni a képemet? -
MegaHarcos #3723 Igen én germán vagyok,lejebb leírtam hogy menyit hoznak a kereskedők.Szerintem a 3nap védetség alatt csak buzogányost csinálj aztán farmolj.Én így játszok.Még ma ki akarom fejleszteni a felderítőt és a lándzsást :) -
Bercyke #3722 látjátok a képet?? -
Cat 02 #3721 egnem nem mernek :D vagy azért mert benne vok top 1k ban vagy azért mert a nevemben benne van h csapda powa :D -
Cat 02 #3720 12 es fal volt, a hős pedig Ceaserisből volt :)) utána esett le h nem nyomtam el az 5 +pontját szal ha elnyomom lehet több hal meg :S (páncélzat 1 es ) -
Bercyke #3719 Kezdődik a darálás:D -
Csekolto #3718 Ha felnyomtál egy buzamezőt 3-as szintre kapsz nyersanyagot,de csak egyszer.A gallok 3-szor kapnak mindenből 125-öt alkalmanként.Germánok egyszeri nyersanyaga viszont 300 körül van mindenből azthiszem,de ha jol emlékszem nem kapsz mindenből ugyanannyit.
Elég olcso a buzogányos,és fosztogatási bonusza is van.Rómaiakat támadj nekik drága a légiós,igazi aranybánya a kezdetekben :) Gallok bevédekezik magukat,nagy a rejtekhelyük,őket nemérdemes. -
én is ujra regiztem...
1 helyezett melettem lakik...
5-6-7 -10. helyezet pár kozkával odébb vannak...
esélytelen...
pedig nem reggel 6 kor regiztem hanem délután kettőkor...
most germánnal nyomulok...
VAN ITT GERMÁN????
Mikor kaptátok meg a nyersiket? 3-as szintre kell most tényleg tolni a búzafarmot? mert ez szivás... és hányszor kaptatok? -
Bercyke #3716 Engem qrvára idegesít hogy körülöttem csak 1 órányira van 10es népességű,ez nagyon durva,farmolni nuku,nem lehet,elküldöm aztán mikor jön vissza,egy óra,igy semmi értelme,inkább regizek egy másikkal,jobban járok lehet. -
szurop #3715 Kifogyott itt mellettem a kis farmom. Megtámadtam itt mellettem egy nagyobb népességűt, de valószinűleg van relytekhelye már 7-8 szintű, mert csak néhány vasat, meg 200 gabonát hoztam. -
Csekolto #3714 Nah remélem az éjszakát meguszom támadás nélkül,a környékemen mindenkit betámadtam :) az 1200-as magtárat egyszer fullra raktam meg vasból is ugyanennyi lett. :) A környéken én vagyok a legerösebb 49-es népeséggel és van 10 kemény buzogányosom is már :D
Közben az S-2-ön a gall falum is szépen fejlödik,bebetonoztam magam rejtekhelyekkel meg csaptákkal holnaptól futoszalagon gyártom a villámokat :) -
gondolom s3
vélemény... faladat nem simerem, de látszik hogy dob rajta... páncélzatot enyire nem érdemes fejleszteni csak 1000 feletti seregnél...
Nos buktátok mind ketten a hőst, de lazán 2,5 * anyi katonát bukott mint te. (támdóval jött te meg védővel védtél... ezen nem kell filozni)
12-16 -os falad gondolom azért van... vagy nem tudom, de valami szépen megnyomta a védést... -
Cat 02 #3712 Elkezdtem Testőrséget gyártani mert qva ideges lettem h naponta 1 szer letámadnak és mindeből 4k erre ez :PPP
nem kicsit örültem ... -
B....ki meglessz 75-ös népeségg aztán inditom a törlést... Nem fogom tovább segiteni... ez durva, legeerősebb a szomszádom... eddig észre sem vettem... (mármint azt hogy ő az első... azt észrevettem hogy erős) -
Capitolium (-64|-8)
Nép: Germán
Klán:
Tulajdonos: hardhandIGM Küldése
Népesség: 65
link -
nekem is rajta van a +25% -
Cat 02 #3708 Termelés:
Fa: 35 óránként
Agyag: 35 óránként
Vasérc: 35 óránként
Búza: 19 óránként
az szép, nekem ez +20 % mindeből, van csapdakészítő,3as főépület, kaszárnya -
MegaHarcos #3707 A nagy népességűeknek általába nincs katonája(van kivétel).De a gallokat azért én is utójára hagyom mert nem szeretem a csapdákat :) -
szurop #3706 Mivel nem építkeztem, nem sok a népességem, így vannak körülöttem nagyobbak. De mind római, az csak épített, katonája meg drága, úgyhogy nincs neki. -
szurop #3705 Én nem fogok félni. Ha kimerült itt mellettem ez a farm, akkor megyek a nagyobbakra. -
nem jönnek mert a környéken nekem van a legmagasabb népességem, "nálam nagyobbat meg ugye félek megtámadni"... -
szurop #3703 És jön valaki aki jól lefarmol. Én már megjártam ezt. Most lessz annyi katonám, amennyi a népességem jelenleg, és aztán húzom együtt fel őket. Remélem nem szól ebbe senki bele:P. -
szurop #3702 A mai nap 11x voltam nála, és még nem fogyott ki. Jó reggel még csak 3 falanxal kezdtem. -
bazzeg...
nekem:
Fa: 45 óránként
Agyag: 45 óránként
Vasérc: 40 óránként
Búza: 20 óránként
és van követségem, piacom, raktáram, magtáram, cölöpfalam és 3-as szintű főépületem. -
szurop #3700 Sőt, most nézem, mikor rögtön külddtem őket amint visszaértek, akkor 24 perc alatt megjárták. -
szurop #3699 32-40 percenként 67 mindből:P. Tehát 32 perc egy forduló a katonákkal a farmomhoz, és hoznak mindenből 67-et. Egyébként a városom termelése: 21, 30, 18, -7. -
basszus nekem még gyülekezőterem sincs... termelésed hogy áll? -
szurop #3697 Nekem 9 falanxom van, de holnap este, max holnap után már theutant villámokkal súlytom a népet. -
Cat 02 #3696 igaz, lehet h 1. de csak épít és ha lefarmolják akkor nem tud mit tenni mert nincs nyersije, de engem nem farmolnak mert van 1 azaz egy csapdám :P -
MegaHarcos #3695 A 4-edik nap még nem sokat számít a toplista.(bár szerintem egyáltalán nem számít)Én ma tuti hogy 6000-nél többet jötem előre a farmolásbol. -
nem mondom el
amúgysem én vagyok hardhand csak a toplistában az első helyezésre ugrottam és őt jelölte ki...
de ha én lennék se mondanám el -
Bercyke #3693 jaja -
megvan, köszi:) -
Cat 02 #3691 2szer kell OK ra kattolni xD -
Bercyke #3690 én tudom,írtam priviben,írj vissza -
Csekolto #3689 Germánban csak a fosztogatás bonusz a jo,lassuak,és könnyen le lehet verni öket sztem.
Eddig minden törzset probáltam,S1-en római,S2 Gall (ez sztem a legjobb,gyors,jo a védekezése,rejtekhely bonusz,csapda,bár ez olyan sok mindenre nemjó,normál támadással kivédik :) ) és most germán.Sztem már van pár ellenségem,szövetség még nincs de hamarosan megcsinálják.Ha addig lezuznak lehet ujra regelés lesz :)
-
Bercyke #3688 Először is ide írok hogy nem-e tudna nekem küldeni nyersanyagot,min. 50-et mindenből d elehet több is.aki tudna írjon ide.kössz -
nem tudjátok, hogy miért nem tudom elküldeni egy másik falu ellen a katonáimat. 5 légiost kiválasztok (+falu) és ki is irja, hogy mikorra érnek oda, de mégsem mennek el.