7029
-
Bercyke #3646 hát énis akarok katonákat,de csak légióst tudok még egyenlőre,szerintetek olyan 5 légiós elég még az elején?? -
#3645 jaja énis fogok^^5 légióssal majd a 30+-okat és az egyetlen 2 népességűt:DD -
MegaHarcos #3644 Én már most farmolokés hozok is szépen... -
#3643 na ma lesznek katonáim^^(végre!) -
TS Zolly #3642 Legelején a ppl világcsodát támogattuk, majd késöbb inkább háboruztunk velük. :D -
#3641 SZVSZ: nem...
Legnagyobb búzatermeléssel rendelkező faludban legyenek a támadóegységek. A többit védőkkel pakold tele.
Megcsinálhatod azt is, hogy leteszel két falut egymás mellé, majd az egyikben kifejleszted a védők páncélzatát 20-asra, és támogatásba átküldöd a katonákat a másik faluba. (tehát nem a másikban gyártod le az egységeket)
DE csak egymáshoz közeli falukban csináld meg mert ugye csak úgy tudod elküldeni őket valahova ha elötte viszahivod a gyártó faluba, az pedig idő és addig minuszba lessz a termelésed. (no para, ne legyen sosem üres a magtárad) -
#3640 Köszönöm Cat 02-nek az értesítést!
Törölgettem pár hozzászólást. Úgy gondolom, ha már a fejlesztők hagytak pár bugot, akkor ha valaki rátalál ilyenre használja egészséggel, de a saját érdeke, hogy ne reklámozza.
Egyébként hallottam már én is "autómata Sitterről", sőt keresgéltem már ismerőseimnek 9-155 búzás falvakat a speed-re. Igaz mikor ráakadtam már sok értelme nem volt használni.
De ezt a témát zárjuk le!
Köszönettel GAbo -
Bercyke #3638 mi??nincs?? -
Cat 02 #3637 valaki ? -
Cat 02 #3635 jó de nem kell tele offolni a topicot ...
1béként webforditas.hu -
Antrax #3631 -
Cat 02 #3624
Ha az akadámiát lebontom akkor nemtünnek el az eddig kifejlesztett egységek? -
Tmac #3622 persze mivel 2szer annyi katonát tudsz gyártani és tuti hogy a fő faluból nem tudod 100%osan megvédeni a másik falud -
Cat 02 #3621 yep
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Travian3 Beyond
-
Cat 02 #3620 új faluba megéri megint kifejleszteni egész katonaságot? -
Cat 02 #3616 vááá már van katonád :D nekem még kell kaszárnya :S
1béjként 2. faluban lehet még1 hőst képezni? -
#3608 jaja, iylen plussz, cuccos, csinálok képet még hogy mit tud, haver adta a progikat, 2 cuccost kell feltelepíteni és akkor elérhető.
#3605 akkor megéri kifejelszteni?
Hát jaja elnyomtam az aranyam, azért van. :) -
Antrax #3607 amik fentvannak nálad azok valami addonok? könyvjelzők stb???? -
#3606 valaki megmondja hogy légíóval mennyire lehet ownolni? -
MegaHarcos #3605 Enyit kapsz ha kiépíted a búzafarmot 3-asra:
380fa|490agyag|380vas|110búza
Holnap végre lehet támadni:DLátom te már most elhasználod az aranyod plusra. -
#3604 nem néztem a képet nagyon....xD -
#3603 ezt msot komolyan kérdezed? xD Ottvan a képemen hogy van 1 buzgányosom. Szeritned a szomszéd küldte át? xD Hát nem... germán vok. -
#3602 pazd valakit majd keresnék 1:1 arányú kereskedésre mert kva sok búzám van de inkább elcserélem majd fára ha lesz piac..... -
#3601 germán kap 3. szint után.....az vagy?egyébként nekem az első fejlesztésem az 3-as búzafarm volt..... -
#3600 Majdnem...
Érdemes 3as szintre felfejelszteni a búza farmom vagy várjak még vele? Mert elvielg 3as szint után kapnák az öshazábol cuccost. Megéri? Mennyi cuccost kapnék? -
#3599 római mi?:DD -
#3598 hasítok mint állat...
-
#3597 Fa:0/800 Agyag:105/800
Vasérc:341/800
Búza:426/800
Élelemfelhasználás:29/34
hülye fa:O -
#3596 firefox júzer-e vagy? -
Bercyke #3595 nem,nemtudok egyet sem feltenni,van egy olyan mint a travian+ de nincsen a grafikus csomagba hanem script,és a grafikus csomagba a profilomba akármit akarok betenni nem engedi,miért??? -
#3594 nem.......kipróbáltad mindet?csak van olyan ami tetszik..... -
Bercyke #3593 nem tudsz valami másikat???? -
#3592 sajna ez van... -
Bercyke #3591 De az nem tetszik,:(
Valami más??? -
#3590 lol ott a graf csimag fent..... -
Bercyke #3589 Jah meg valami jó kis graf csomag kellene aki tud az írja le pls,thx -
Bercyke #3588 Sziasztok most jelen pillanatban az s4-en 3.vagyok
Aki tud részletes infót hogy mikor lehet a Spedd 3-ason regizni az írja le ide,Thx. -
#3587 . -
Egerwin #3586 igen
(szóval, ha azt nézzük, hogy az elején csak azok voltak a klánban, akik mag tagok, akkor elég szép az az eredmény amit elértünk, szerintem) -
#3585 nem volt valami sok védő...
fura, hogy normál magtárra pazaroljátok a helyet.
pontos adatot nemtudok, de az utolsó jelentés amit látok annál (minden egynek számit) 6094182 egység védte a csodát...
ez nem a búzafogyasztás, mert ugye ebbe van pár száz ezer lovas meg katapult meg stb...
link róla