Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
igazándiból 1000 egység felett érdemes elkezdeni fejleszteni
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Voltam nyitás után!
Fejlemények.
végre lehet speed-en kincstárat csinálni, nem tudom van-e értelme de csinálok.
Itt van a natar nép. 13 falu. Szanaszét szórva.
210-es az átlagnépesség... de nagy a sereg.
Még nem lehet táamdni õket, azt nemtudom hogy fejlõdhetnek-e péntekig vagy nem...
viszont szomszédom lett egy natar falu... 😄

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
akkor majd lesz némi plusz.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Termelés:
Fa: 200 óránként
Agyag: 200 óránként
Vas: 149 óránként
Búza: 105 óránként
Egységek:
1 Hõs
100 buzogányos
3 felderítõ
Egyéb:
7es szintû hõsök háza
+ a lándzsás ki van fejlesztve, de nem kreálok mert még soha nem támadott meg senki, a területemen dominálok 😄
1956/6300 1080/6300 492/6300 1087/3100 172/170
Termelés:
Fa: 34 óránként
Agyag: 38 óránként
Vas: 48 óránként
Búza: -2 óránként
Egységek:
4 Csatabárdos
Legend Killer faluja megtámadja SUZUKI-t
Elküldve: 23.09.07 23:37:58 óra
Támadó Legend Killer ahonnét jött: Legend Killer faluja
Egységek 15 0 23 0 0 0 0 0 0 0 1
Veszteségek 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Zsákmány 21 0 39 0
Védõ kocsi ahonnét jött: SUZUKI
Egységek 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Veszteségek 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Most jönnek meg a többiek a támadásból.
Búza az mindig elfogy nálam 😛.
Szal van ám seregem 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
azért ez elég nagy hiba volt nyersit bennthagyni...<#szomoru2>#szomoru2>fõleg ennyit<#guluszem1>#guluszem1>
Most elég nehéz lesz levakarni magadról.
2-3 alkalommal még tuti benéz hozzád,addig ne is csinálj katonát,mert nyakonveri(vagy gyûjtsd egy klántársnál).
Szerintem alap,hogy a rejtek mindig 1/3-dal nagyobb legyen,mint a raktárkészlet,így ha véletlen megtelik,akkor sem rabolnak semmit,s nem száll rád ezáltal egy erõs fosztogató...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
most istállóra gyúrok xD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Köcsögözéshez meg Dzsotatának lenne egy két szava. 😄DDD
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_