7029
  • Bercyke
    hát énis akarok katonákat,de csak légióst tudok még egyenlőre,szerintetek olyan 5 légiós elég még az elején??
  • KapuBen
    jaja énis fogok^^5 légióssal majd a 30+-okat és az egyetlen 2 népességűt:DD
  • MegaHarcos
    Én már most farmolokés hozok is szépen...
  • KapuBen
    na ma lesznek katonáim^^(végre!)
  • TS Zolly
    Legelején a ppl világcsodát támogattuk, majd késöbb inkább háboruztunk velük. :D
  • gabo91
    SZVSZ: nem...
    Legnagyobb búzatermeléssel rendelkező faludban legyenek a támadóegységek. A többit védőkkel pakold tele.
    Megcsinálhatod azt is, hogy leteszel két falut egymás mellé, majd az egyikben kifejleszted a védők páncélzatát 20-asra, és támogatásba átküldöd a katonákat a másik faluba. (tehát nem a másikban gyártod le az egységeket)
    DE csak egymáshoz közeli falukban csináld meg mert ugye csak úgy tudod elküldeni őket valahova ha elötte viszahivod a gyártó faluba, az pedig idő és addig minuszba lessz a termelésed. (no para, ne legyen sosem üres a magtárad)
  • gabo91
    Köszönöm Cat 02-nek az értesítést!
    Törölgettem pár hozzászólást. Úgy gondolom, ha már a fejlesztők hagytak pár bugot, akkor ha valaki rátalál ilyenre használja egészséggel, de a saját érdeke, hogy ne reklámozza.
    Egyébként hallottam már én is "autómata Sitterről", sőt keresgéltem már ismerőseimnek 9-155 búzás falvakat a speed-re. Igaz mikor ráakadtam már sok értelme nem volt használni.
    De ezt a témát zárjuk le!

Köszönettel GAbo
  • Bercyke
    mi??nincs??
  • Cat 02 #3637
    valaki ?
  • Cat 02 #3635
    jó de nem kell tele offolni a topicot ...
    1béként webforditas.hu
  • Antrax #3631
  • Cat 02 #3624

Ha az akadámiát lebontom akkor nemtünnek el az eddig kifejlesztett egységek?
  • Tmac
    persze mivel 2szer annyi katonát tudsz gyártani és tuti hogy a fő faluból nem tudod 100%osan megvédeni a másik falud
  • Cat 02 #3621
    yep
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Travian3 Beyond
  • Cat 02 #3620
    új faluba megéri megint kifejleszteni egész katonaságot?
  • Cat 02 #3616
    vááá már van katonád :D nekem még kell kaszárnya :S

1béjként 2. faluban lehet még1 hőst képezni?
  • ToCsEk
    jaja, iylen plussz, cuccos, csinálok képet még hogy mit tud, haver adta a progikat, 2 cuccost kell feltelepíteni és akkor elérhető.
    #3605 akkor megéri kifejelszteni?
    Hát jaja elnyomtam az aranyam, azért van. :)
  • Antrax #3607
    amik fentvannak nálad azok valami addonok? könyvjelzők stb????
  • KapuBen
    valaki megmondja hogy légíóval mennyire lehet ownolni?
  • MegaHarcos
    Enyit kapsz ha kiépíted a búzafarmot 3-asra:
    380fa|490agyag|380vas|110búza
    Holnap végre lehet támadni:DLátom te már most elhasználod az aranyod plusra.
  • KapuBen
    nem néztem a képet nagyon....xD
  • ToCsEk
    ezt msot komolyan kérdezed? xD Ottvan a képemen hogy van 1 buzgányosom. Szeritned a szomszéd küldte át? xD Hát nem... germán vok.
  • KapuBen
    pazd valakit majd keresnék 1:1 arányú kereskedésre mert kva sok búzám van de inkább elcserélem majd fára ha lesz piac.....
  • KapuBen
    germán kap 3. szint után.....az vagy?egyébként nekem az első fejlesztésem az 3-as búzafarm volt.....
  • ToCsEk
    Majdnem...

Érdemes 3as szintre felfejelszteni a búza farmom vagy várjak még vele? Mert elvielg 3as szint után kapnák az öshazábol cuccost. Megéri? Mennyi cuccost kapnék?
  • KapuBen
    római mi?:DD
  • ToCsEk
    hasítok mint állat...
  • KapuBen
    Fa:0/800 Agyag:105/800
    Vasérc:341/800
    Búza:426/800
    Élelemfelhasználás:29/34
    hülye fa:O
  • KapuBen
    firefox júzer-e vagy?
  • Bercyke
    nem,nemtudok egyet sem feltenni,van egy olyan mint a travian+ de nincsen a grafikus csomagba hanem script,és a grafikus csomagba a profilomba akármit akarok betenni nem engedi,miért???
  • KapuBen
    nem.......kipróbáltad mindet?csak van olyan ami tetszik.....
  • Bercyke
    nem tudsz valami másikat????
  • KapuBen
    sajna ez van...
  • Bercyke
    De az nem tetszik,:(
    Valami más???
  • KapuBen
    lol ott a graf csimag fent.....
  • Bercyke
    Jah meg valami jó kis graf csomag kellene aki tud az írja le pls,thx
  • Bercyke
    Sziasztok most jelen pillanatban az s4-en 3.vagyok
    Aki tud részletes infót hogy mikor lehet a Spedd 3-ason regizni az írja le ide,Thx.
  • CSOki444
    .
  • Egerwin
    igen
    (szóval, ha azt nézzük, hogy az elején csak azok voltak a klánban, akik mag tagok, akkor elég szép az az eredmény amit elértünk, szerintem)
  • gabo91
    nem volt valami sok védő...
    fura, hogy normál magtárra pazaroljátok a helyet.
    pontos adatot nemtudok, de az utolsó jelentés amit látok annál (minden egynek számit) 6094182 egység védte a csodát...
    ez nem a búzafogyasztás, mert ugye ebbe van pár száz ezer lovas meg katapult meg stb...
    link róla