Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl független szerintem sem lesz meg jövõ év elejénél hamarabb...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Supercalifragilisticexpialidocious
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Támadás: 1405
Védelem: 770/965
:))
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(és ez még csak 1. szintû)
aztán hasonlítsd össze az alap buzogányossal az ismertetõben.
Voltam nyitás után!
Az egyik gyerek nekem jött, természetesen én fel voltam készülve (katonákta elküldtem, nyersanyagokat elköltöttem), aztán amikor lezajlott a támadás, én támadtam. Hát... enyhén beszopta :D
klán pedig már csak papíron van, ahogy látom...
Voltam nyitás után!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A natarok egy játékosok által nem választható törzs. Bevezetésükre akkor kerül sor egy-egy szerveren, amikor már kialakultak a klánszövetségek, és a játékosok elértek egy, a rendszer üzemeltetõi szerint megfelelõ erõsségû szintet. A törzs bevezetése után néhány falvat alapít, melynek kincstáraiból a játékosok egy kincstérkép részeit zsákmányolhatják, majd felépíthetik a saját világ csodája nevû építményüket. A világcsoda csak Natar faluban építhetõ, ezért elötte el kell foglalni egy Natar falut. A Natar fõfalu nem foglalható el. Egy szerveren csak egy világcsoda épülhet, melyet folyamatos fejlesztéssel a 100. szintre kell felfejleszteni. A vilácsoda befejezéséhez (100. szint) a klánban lennie kell még egy tervnek, de ez a terv NEM lehet ugyanannál a játékosnál, aki a világcsodát már építi. A 100. szint elérésekor a gyõztes játékos és klánja megnyeri az aktuális kört, és a Travian szervert újraindítják, minden játékos újra regisztrálhat, és régebbi falvai és profilja elveszik.
A világcsoda felépítése közben minden 5 szint után egy erõs Natar támadás éri a építõ falvát, majd a 95. szint után szintenként. A Natar támadások mellett a világcsodát birtokló klánt folyamatosan támadja a többi, klánon kívüli játékos, s céljuk, hogy lerombolják az addig felépített világcsodát, ellopják a térkép darabjait, és az egyik saját falvukban újrakezdjék a világcsoda építését.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Termelés:
Fa: 200 óránként
Agyag: 200 óránként
Vas: 183 óránként
Búza: 157 óránként
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
megkérdezhetem, hogy egyáltalán miért is van ez a klán? :D
mi tartja már össze?
ne értsetek félre, én nem a vesztét akarom de gyakorlatilag tényleg nincs értelme :D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
1 natarok támadása
2 a többi klán sem fogja tétlenül nézni :D
3 megfelelõ nyersanyag mennyiség fenntartása + hadsereg folyamatos erõsítése
4 kitünõ klán szervezettség sem árt
5 És ugye meg is kell szerezni a hozzá kellö cumokat:D
( pl építési terv)
Szerintem ezek lesznek a legkomolyabb dolgok:D Mindezt bele számítva én kb 4-5 hónapra számítok minimum:D
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nekem a legközelebbi natar falú C-és, katapultal 5 órányira van.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
igen haverom is ezt csinálja:D