Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Ezért ne feledd,hogy ez speed,szóval a világcsoda is 3-szorosan épül.

Ettõl független szerintem sem lesz meg jövõ év elejénél hamarabb...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

SpiritFire
Egy 6os szintû Követséggel ugye 18 klántag lehet?

Voltam nyitás után!

Requiem88
Nekem a 2921-es hsz-ben írt volt eddig a legnagyobb :D

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Megtudja valaki mondani, hogy lehet körüzenetet küldeni?

Supercalifragilisticexpialidocious

SpiritFire

Voltam nyitás után!

Requiem88
enyhén :)

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

3 as Equites Caesaris
Támadás: 1405
Védelem: 770/965

:))

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

SpiritFire
meggyõzõ :)

Látom oázisra hajtassz <#smile>

Voltam nyitás után!

Requiem88
nézd meg az én hõsömet:

(és ez még csak 1. szintû)
aztán hasonlítsd össze az alap buzogányossal az ismertetõben.

SpiritFire
de a druida az ettól hogy hõs lesz még ugyan úgy védõ szerepben lesz erõs nem??? vagy ha hõs lesz mivel változnak a paraméterei?

Voltam nyitás után!

Requiem88
a fõnöknél sosem a lopáson van a hangsúly... :)

SpiritFire
de ha theutatból lenne akkor nem tudna többet lopni?

Voltam nyitás után!

Requiem88
Amikor a klánomat hanyatlása miatt elhagytam, a farmjaim klánjai (látván hogy klán nélkül vagyok) elkezdtek támadni.
Az egyik gyerek nekem jött, természetesen én fel voltam készülve (katonákta elküldtem, nyersanyagokat elköltöttem), aztán amikor lezajlott a támadás, én támadtam. Hát... enyhén beszopta :D

Requiem88
nem, mert messze van tõled. csak a te 7x7-es körzetedben foglalhatsz.
klán pedig már csak papíron van, ahogy látom...

nah most van klán / nincs ? XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha van tõlem 9 mezõre már elfoglatl oázis akkor én azt eltom foglani ?

Requiem88
Druida lovasból, mert sokkal erõsebb.

SpiritFire
Theutat villámból vagy Druida lovasból csináljak hõst? Mek éri meg jobban, és miért?

Voltam nyitás után!

nah akkor legyen sg v ne legyen sg klán?

?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

TS Zolly
Lehet neked van igazad. :)

A natarok egy játékosok által nem választható törzs. Bevezetésükre akkor kerül sor egy-egy szerveren, amikor már kialakultak a klánszövetségek, és a játékosok elértek egy, a rendszer üzemeltetõi szerint megfelelõ erõsségû szintet. A törzs bevezetése után néhány falvat alapít, melynek kincstáraiból a játékosok egy kincstérkép részeit zsákmányolhatják, majd felépíthetik a saját világ csodája nevû építményüket. A világcsoda csak Natar faluban építhetõ, ezért elötte el kell foglalni egy Natar falut. A Natar fõfalu nem foglalható el. Egy szerveren csak egy világcsoda épülhet, melyet folyamatos fejlesztéssel a 100. szintre kell felfejleszteni. A vilácsoda befejezéséhez (100. szint) a klánban lennie kell még egy tervnek, de ez a terv NEM lehet ugyanannál a játékosnál, aki a világcsodát már építi. A 100. szint elérésekor a gyõztes játékos és klánja megnyeri az aktuális kört, és a Travian szervert újraindítják, minden játékos újra regisztrálhat, és régebbi falvai és profilja elveszik.

A világcsoda felépítése közben minden 5 szint után egy erõs Natar támadás éri a építõ falvát, majd a 95. szint után szintenként. A Natar támadások mellett a világcsodát birtokló klánt folyamatosan támadja a többi, klánon kívüli játékos, s céljuk, hogy lerombolják az addig felépített világcsodát, ellopják a térkép darabjait, és az egyik saját falvukban újrakezdjék a világcsoda építését.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Most már 7-et elfoglaltak...

SpiritFire
már 6ot?

Voltam nyitás után!

Én úgy tudom hogy építhetõ több is egyszerre amúgy már foglaltak 6 Natar falut!

Én a szomszédom klánjába mentem mert én ugye észak nyugati vok van vagy 10 szövetséges klán és mienkbe meg 34 en vannak és 50 esek a legkisebbek és 260 asak a legjobbak de folyamatosan nõ és a szövklánokat sem kell félteni:D

mike0013
ja és én jelenleg így állok:
Termelés:
Fa: 200 óránként
Agyag: 200 óránként
Vas: 183 óránként
Búza: 157 óránként

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
ehh, búzafarm???

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

-34 a búzatermelésem lál.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hát jah, nem nagyon van összetartás :)

Requiem88
egyébként... nem áll a helyzet magaslatán az SG klán. nem azért sírok mert nem vagyunk benne a top10-ben, hanem azért mert nem vagyunk benne a top150-ben sem vagyunk benne. egészen pontosan 174.-ek vagyunk. az elõbb néztem bele a hírekbe, zsinórban: x kilépett a klánból, y kilépett a klánból, z kilépett a klánból, stb... ennyit látni gyakorlatilag. én viszem a követséget, most fejlesztem a következõ szintre csak azt nem vágom minek - kb 2x annyi férõhely lesz (talán már van is) mint amennyi kell.
megkérdezhetem, hogy egyáltalán miért is van ez a klán? :D
mi tartja már össze?
ne értsetek félre, én nem a vesztét akarom de gyakorlatilag tényleg nincs értelme :D

Requiem88
hát igen, olyan fél év simán lesz :D

TS Zolly
nem

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

1ébként világcsoda több helyen is épülhet nem?

Ui: Ez csak saját vélemény.

Szóval gondolj bele komplett sztem az a világcsoda lesz olyan 80-100 nap is, akkor:
1 natarok támadása
2 a többi klán sem fogja tétlenül nézni :D
3 megfelelõ nyersanyag mennyiség fenntartása + hadsereg folyamatos erõsítése
4 kitünõ klán szervezettség sem árt
5 És ugye meg is kell szerezni a hozzá kellö cumokat:D
( pl építési terv)

Szerintem ezek lesznek a legkomolyabb dolgok:D Mindezt bele számítva én kb 4-5 hónapra számítok minimum:D

jaja hátbatámadás powa

mekkroa lenne Natarok elfoglalnák összes falut és kiírtanák s3 at xD

TS Zolly
És azt se feledd el, csak egy világcsoda épülhet a szerveren. És ugyi sok klán maga akarja felépíteni, igy lesz klánok közti csata is. :)

ToCsEk
Te azt se tudod mit beszélsz! Hogy lenne kész októberre amikro maga a világcoda felépítése 50nap. De elég macerás a felépítése szóval simán van 60nap, de mire elfoglalnak 1 natar falut.... Szerintem min 3 hónap még. Talánn janurában lesz már valakinek 100as világcsodája. TALÁN!

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

yesss
lehet hogy igazad van:D

TS Zolly
Csak sejtésem van. (A) betüs csak egy van, Multihunter faluja melett. Többibõl 4. Szerintem a 4 égtáj szerinti regisztrációk sorrendje. Magyarán a B betüsök a legelsõ regisztráltak falui melett. Ök ugye a legerössebb játékosok, a legnagyobb klánok. És igy tovább.
Nekem a legközelebbi natar falú C-és, katapultal 5 órányira van.

yesss
jah igen az csak poénból van:):)(am. nem tudom miért:D)

Nézd meg a neveket ott van elõtte az a,b,c,d, és mindbõl több van!

yesss
14 natar falu van:D

SpiritFire
nem hiszem h s3-on tovább tartana

Voltam nyitás után!

Nem tudod véletlenül ez meik Natar falu mert kettõ d nevû falu van?

A fenéket.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

SpiritFire
azért oktéberre remélem lezajlik...

Voltam nyitás után!

yesss
õõ falunként a jól tudom 160 ezres seregeik vannak és még csak készülõdnek õk is....
igen haverom is ezt csinálja:D