7029
  • szurop
    Miért ne lehetne nekik is saját szerverük? De tényleg, mi a vicces? Egyébként milyen ország az?
  • Cat 02 #3845
    LoL, saját travian xDDD
  • madass
    na azért ezt nem mondanám max ugy ha a saját feladatukat nézzük.

és még én beszélek itt a dupla hsz ekröl... szép:D
  • madass
    nem chat!!!!

mindegyik nép jó a saját életi stílusához gondolom nem kell elmagyarázni!

ha nem jobb a germán szted a rómainál akkor minek kell neked germán profil??:D
  • szurop
    Biztosan úgy találták ki a játékot, hogy minhárom nép egyenlő esélyekkel indul. Csak mindegyikkel megfelelően kell bánni, és kész. Mind ugyanolyan erős.
  • sweech
    sokmindent nem értesz még
  • Csekolto
    Fogod magad és regisztrálsz egy Germán falut...
    Ha nem jobb a Germán akkor meg minek akarsz egy Germán falut? XD
    Ha ismertetöben nemcsak a támadóértékeket nézted volna láthatnád hogy melyik miben jó. Gall: Dupla nagyságú rejtekhely,gyorsaság (leggyorsabb egységek),csapdák, nagyon jók a védelemben.
    Germán:Fosztogatás bonusz ellenség rejtekhelyének csak a 2/3-a számit.Tehát ha neked van egy 10-es rejtekhelyed ( 1000) abból csak 666 marad meg ha egy germán betámad :) Galloknál ugyanebben a helyzetbena 2000-nek a 2/3-a marad meg. De ez mind bentvan az ismertetöben.....
  • MegaHarcos
    Nem fog adni senki profilt!Ha akasz tudsz te is csinálni...3 helyett 1 üzibe foglald ösze a mondanivalód ne offold szét a topikot.
    És azért nem jobb a római mert iszonyatosan drága...
  • Bercyke
    Jah és ahogy észrevettem nem jobb egy germán mint egy római!
    nézzétek csak meg ismertetőben a támadóértékeket és hasonltsatok,azért a római...
    nos??miért jobb egy germán vagy egy gall mint egy római??
  • Bercyke
    Szügségem lenne egy germánra,mert már nem szeretnék csinálni
  • Bercyke
    Sziasztok,Akinek nincsen szügsége GERMÁN falura az pls adja oda,előre is kösz.
  • madass
    jelenlegi top lop Zsákmány 72 102 73 33
    :lol: egy kicsit messze van egy germán fosztásátol de ha azt vesszük hogy ebböl van negynap 10-15
  • gabo91
    ja sorry, ezt nem tudtam....
  • Requiem88
    nem tud még linket beszúrni (se képet) mer újrekk...
  • madass
    ja a táblázatra gondolsz???azt csak számolni mondtam asszem félreértetted:D
  • gabo91
    igen, tudom... ezzel csupán az előző álitolag leoltást akartam alátámasztani...
  • madass
    nem vesztesz vele semmit és nem kerül semmibe nyugodtan használd:D
  • madass
    Minden falu rendelkezik bizonyos alapszintű védelemmel. Amennyiben egyetlen egy egységgel támadsz, mindíg veszíteni fogsz, kivéve ha erős lovassággal támadsz. A kimondottan védelemre specializált csapatok - mint pl. a phalanx a galloknál - teljesen alkalmatlan a támdásra.

ez idézet volt!!! a GYIKBOL
  • Bercyke
    de a harc szimulátor mire jó??????????és nem vesztek vele semmit??soha nem merem kipróbálni:( XD
  • madass
    gabo...... alapvédelem: ha egy támadoval máész az meghal hacsak nem erős lovassági a támadó!! GYIK
  • gabo91
    tölcsed fel ide gombot használd
  • Bercyke
    azért mert ha 1 légióssal mész az nem ér semmit,és útközbe meghal,vagy pedig minden falunak van védelme,ezt nemtudom hogy de van.
  • gyuri00
    de a nromallal több nyersit tudok elhozni??
  • madass
    am tudnám ajánlani a harc szimulátort, ott is látod hogy mien eredmények jönnek ha normálba mész vagy rablban...
  • madass
    énis ezt akartam mondani lényegében...:D
  • Bercyke

és ezt??
    én ugy csinálom hogy kép beszúrása,de az miért nemjó??
  • gabo91
    ááááá hogy a fenébe van, hogy nekimegyek olyan embernek akinek a népessége 2 (beregizett, azota be sem lépett kb.) egy légiossal megyek neki és az is meghalt... :(
  • gabo91
    normál: jó lenne ha tényleg igy lenne :) akkor egy katonával mennék mindenkinek, mert ugyis lenyomja őket...
    normálnál addig megy a harc amig valamelyik fél el nem veszti az összes egységét...
  • gyuri00
    oks kösszi eddig mindig rablóba mentem:S:S akkor ezen változtatok:D:D
  • gabo91
    sokminden befolyásolja a dolgokat...
    +1% valami 100 katonánál már olyan mint +1 katona...
    amugy pedig nem leoltás volt...
    Az hogy véleményeztem a véleményed az nem leoltás...
    szvsz
  • madass
    rablóba sose menj
    rablo- oda megy csap egyet hozza a nyersit és jön.
    normál-odamegy lenyom mindenkit és felkapja a nyersit
    kiszabaditani ugy tudod ha ha mész még egy támadást normál módban
  • gyuri00
    hali all
    csapdából hogy tudom kiszabaditani a katonáimat?

mi a külmbség a normál ás a rablótamádás között?
  • madass
    ezen a szinten nekem az etccik a legjobban hogy sokan egész sereggel jönnek éshát ha látom hogy jön akkor én is megyek:D nálam eltolok minden nyersit azinte semmit nem visz... én viszont elveszem a kedvét kicsit a katona gyártástól a hozott nyersit katira költöm majd bezuzom az ő nyersijéböl ez a legdurvább káröröm a travi világában sztemnm vagy talán még a kitázásnak örülni az egy kicsit csúőnyább:D
  • Requiem88
    egyébként te milyen néven játszol? :)
  • Requiem88
    pontosan :)
    s3-on is úgy játszottam, hogy körülöttem csak az fejlődött akit hagytam. a többi nagyon csúnyán lemaradt :)
    gondolkoztam sokat a germán és a római között, de végül a germán mellett döntöttem; a kínaiaknak is bejött, nekem miért ne :D
    a rómainál csak egyetlen dolog nem tetszik: az egységek ára. az elején elég nehézkes dolog szerezni rávalót. Később persze nagyon jók tudnak lenni :) de addig halálra unom magam :D Nem tudom, a germánokkal való játéknak olyan... feelingje van vagy nem tudom de élvezem :D élvezem hogy néhány egység elvesztése (ugye mindig van egy nagyobb hal...) semmit sem jelent mert olcsón és gyorsan tudom pótolni őket, és mielőtt az ellenség befejezné az ünneplést már támadom is őket :)
  • madass
    lenne regünk arra a severre és be is lennénk jelentkezve akkor se ltánánk.....
  • Requiem88
    nem tudjuk megnézni mert nem rakta ki. nyilván ha te sem látod, mi sem. A jelentéseket különben is ide kérjük: TraviLog
  • madass
    végre vki mellettem van.

am nekem is nagyon szinpi a germán nép...érthető okokból de ha iugye rómaival az alapvédelem alatt sikerül kiépiteni normális gazdaságot jöhet egy kté egység meg a fal és jöhetnek akár a germánok is....de azért ne jöjjenek:D. m,indenesetre germánnal nem szabad engedni hogy melletted vki sereget tartson . én itt a környéken csak a szövettségeseimmel tartunk sereget más nem tarthat mert bedaráljuk

seregem= 10 léégios:D
  • Requiem88
    ez tény... a római is jó, de csak amikor már rohadt sok nyersid van.
  • Bercyke
    na halljátok??kiment az előbbi képem????
    amit kitettem??vagy linkkel??
    a legjobb zsákmányom,nézzétek már meg