Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Van valami nagyon fontos dolog, amire figyelnem kell a legelején?
(épitettem 1-1 nyersanyaglelõhelyet mindenbõl kettes szintre és még két búzást és fát 1-es szintre).
Itt tartok most.
Van valami kezdeti tipp az elején?
Þór vígi þessi rúnar
az egyik egy bot, amit ha jól bekonfigolsz, folyamatosan fejleszti a faludat. NEM MÛKÖDIK a magyar szervereken, ha jól tudom csak a .com-osokon. A google a barátod.
a másik pedig egy bug, láttam róla egy videót (nem tudom így hirtelen melyiket) a gyerek 5 perc alatt feltúrta minden nyersanyagtermelõjét 10-es szintre. Ezt pedig már biztosan kijavították.
Nem éri meg csalni, mi sem csalunk, te se csalj. Ha csalás nélkül érsz el eredményeket, sokkal jobb érzés.
Szurop barátommal pedig egyetértek :)
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Bocsánat.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
mi nem. Max van valami bug a rendszerben, és valaki ki tudja használni. De engem nem is érdekel, mert nem akarok csalni, és te se csalj.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
Szvsz a kis klántársad érdemli meg az állandó farmolást.
Ha ennyire nem képes,hogy elrejtse a nyers.ét,akkor nem életképes-->ideális farmalany...
Mindenki ezt csinálja,farmol akit tud...errõl szól a játék...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Se hülyeség.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az amit te csinálsz egy felõl szánalom másfelõl hülyeség...
de te tudod, és minek küldjünk katonákat?
csak úgy mondom, hogy max küldenél 300-at mindenbõl, mint kárpótlás... de ha nekünk meg odaveszik mondjuk 20 paladin azért az nem kevés zsé...
szóval próbáld magad bevédeni EGYEDÜL vagy írj neki!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ja meg könyörgöm, próbáld már megbeszélni vele a dolgot... miért nem írsz neki egy kultúrált hangvételû üzenetet amiben felajánlasz egy mnt-t vagy hogy napont elküldöd neki mindenbõl egy órai termelésed vagy valami???
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Amúgy meg ki sír?
Csak mivel klán társak voltunk, gondoltam megdobtok sereggel, de baszik mindenki rá, pedig napok ótea kérem.
Én bármikor segítettem volna, de most kétszer is megfogom gondolni, hogy küldjek-e :PPPPPPPPPP.
Amúgy thanks, majd elolvasom, ha akarom :P.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Tehát támadhat vki katapulttal "csak fõfalu"esetén is...
Ha "CSAK" 10%ra bontják le a falumat,s tartják annyin rendszeres támadással...az már elég ok,hogy meguntassák velem a játékot...,sztem...:/
Szal ez még nem igazán jó szabály<#szomoru1>#szomoru1>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Egy kis segítség, ami apollon-tól származik, az s3 legjobb játékosától.
"Na ma este megosztnék a T. publikummal egy technikát, amellyel védekezni lehet olyankor, ha egy sokkal erõsebb emberke nem hagy minket békén és nincs a közelben senki, aki segíthetne.
Elöljáróban elmondanám, hogy ha egy 3 szor akkora 400buzogányosal rendelkezõ germán azért tudhat vmit, tehát a környék legerõsebbjeivel ha nem bírunk velük érdemesebb inkább megpróbálni szövetséget, esetleg mnt-t kötni, minthogy heteken át szenvedjünk vele.
Ha vki állandóan támad a legjobb védekezés az, hogy soha! ne hagyjuk, hogy 1 pici nyersit is elvigyen.Még én is, aki elég kitartó vagyok a 3.-4. nullás kör után meg szoktam unni a dolgot.
Ha ez mégsem használ akkor lehet azzal próbálkozni hogy csinálunk 1 hõst mindent a védõpontra téve és mindíg mikor támad, akkor felélesztjük.Ha nem visz semmit és mindíg meghal 4-5katonája, akkor 1 idõ után vélhetõleg meg fogja unni a dolgot.A fal egyébként szintén hasznos lehet, elsõ szinten is 1 katonát megöl, magasabb szinteken többet is(8-10nél többet viszont nem)
A harmadik variáció, hogy védõsereget gyártunk, de nem úgy hogy otthonhagyjuk, hanem hogy megkérünk 1 közeli nagyobb klántársat akit nem támadnak, hogy hadd tartsuk nála a katonákat.Ha összejött már néhány és kitapasztaltuk, hogy mekkora serggel szokott jönni, akkor behívjut a katonáinkat, lehetõleg szövetséges katonákat is és megvicceljük.Ez akkor fog mûködni, ha nem szokott rendszeresen felderítõzni az illetõ és elegendõ védelmet szedtünk össze.
A negyedik és legjobb megoldás, ha leverjükSmile
Sokan fõleg az elején azt csinálják, hogy elég aránytalanul tartanak katonákat, sok germánnak pl 100-120 buzogányosa is van, de mellette nincsenek védõk, vagy csak kevés.A buzogányos lovassággal könnyen kiírtható, ezért ha az illetõ éjjelre othon szokta hagyni õket, akkor vmikor benézünk hozzá, esetleg megkérünk egy közeli klántársat, hogy ezt tegye meg néhány lovasával.
Ezek mellett nem árt, ha igyekszünk szemmeltartani az ellen mozgását, felderítõkkel, kifigyelni mikor kel, mikor fekszik, otthonhagyja-e éjjelre a támadóit stb.
Továbbá fontos, hogy ha vki rendszeresen támad, akkor ne hagyjunk otthon katonát, ha nem vagyunk gépnél, éjjelre a védõket küldjük át szövetségeshez, a támadókat pedíg vhova ki egy kispontos falura, ahol valszeg nem találkozunk katonával.
Ezek az alapok, amik általában mûködni szoktak tapasztalatlanabb, vagy kevésbé eltökélt ellenféllel szemben."
de azért adja maga alá a lovat..
már küldtem rá kémet, éppencsak 5 órányira van innen <#nyes>#nyes>
vigyázz a szádra te gyökér... (sg.hu)
ugye tudod, hogy mirõl beszélek?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Olvasd el és sztem tudni fogod.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
amugy valóban a phalanxal jól lehet védekezni és nagy a védõ ereje viszont a támadása az egy kalap kakit se ér
és mivel gall vagy aki támad ha van egy kis esze akkor egyböl normál támadással támad mert ugy szabadítja ki magát egybõl
viszont ez azt is jelenti hogy a harc addig folyik amig valameikötöknek el nem fogynak a katonái
ugyhogy tudom azt ajánlani hogy csinálj egy pár phalanxot ami a védelemt biztosítja a falud részére és képezz mellé kardost ami meg a támadóerõdet növeli
azt hogy melyikböl menyit azt az anyagi kereteid döntik el
és természetesen mindezek mellet érdemes minnél több csapdát és minnél magasabb falakat építeni
de mondom csak az egyik vagy csak a másik egység magában lehet sõtt biztos hogy kevés
érdemes a két egységet kombinálni
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
az elõbbi a C-MTNSz-bõl, utóbbi rohadék meg a C-A.S.L.-bõl
kurva anyjukat. valamit kéne csinálni ezzel a két idiotával
amugy nem nagy gond, 0-át raboltak csak félek hogy ezt megunják egyszer és támadni fognak mindenfélével. fõleg mert nincs hadseregem, mindig leölte a speti..
nemtudom mit csináljak, 50 csapdát vagy nagy cölöpfalat és kevés katonát.. (most 4es szintû a fal) kb 4x-es túlerõt mekkora fallal lehet legyõzni?:D (10phalanx-ot ha összeszedek..)