7029
  • Csekolto
    Már lehet regelni az S5-re most néztem!
    Amugy szerintem jobb ha vártok holnap reggelig,jobb helyeket lehet kifgoni.1-2 ora lemaradás nem olyan nagy
  • kzoard
    hát ez aztán a kib*szás. unom ezt így nagyon, hgy aki csak 10 órával is lemarad, már nincs esélye regisztrálni. majnem így volt a 4-esen is, de ott sikerült megcsinálniuk
  • ToCsEk
    Ez a játékvilág elérte a maximum játékosok számát. Egy másik világba viszont jelentkezhetsz.

Ez mi a f*sz? B*sz*r*s. :D Nem hiszem el ennyire kevesen regelhettek rá vagy mi a fene? Mert nem hoszem hogy ennyin regelnének rá... vagy mégis?
  • Bercyke
    Gyerekek,lemaradtam a kurva életbe.
    Már nem tudok 5-ösre regizni.Valaki nem adná nekem a falvát aki regizett???Én minden nap játszok rajta eskü.Valaki legyen olyan hűséges hogy nekemadja.Előre is köszönöm.

Ui.: bocs a káromkodásért
  • madass
    speeden csinálokk nagy raktárt és azt is lehet sulimellett tolni....
  • Requiem88
    Juhéééééééééé
    "Mint a főoldalon már bizonyára látta mindenki, 2007.11.12 napján (hétfőn) az s5.travian.hu normál sebességű szerver előregisztrációja elindul, belépni még nem lehet és 2007.11.14-én reggel 06:00 - kor elindul a szerver.

jó kis koránkelést mindenkinek.

dark"
    Forrás
  • Requiem88
    sima is legyen...
    régen én is a speed-et szerettem, amikor nyár volt és rohadt sok időm volt foglalkozni vele, de szeretnék suli közben is játszani... :D imádkozom hogy normál legyen. beregelek faszán germánnal és leirtom a népet :D
  • madass
    jo is lenne ha az is speed lenne:D. sima lessz minden jelek szerint azt én sem tudom minek dehát ők tudják.....
  • Cat 02 #3918
    lol nem baj, mek arra is xD
  • ToCsEk
    Ez lesz az 5. szerver? Minek ennyi? :D Amugy ez speed szerver lesz? Minek indítank egyáltalán 5. szervert? :D Lehetnének új népek igazán :D
  • madass
    [color=red]Szerver indul: 2007.11.14. Előregisztráció: 2007.11.12 (hétfő)[/color]
  • madass
    nagyon hasznos ez a felderítő föképp így hogy itt a környékemen senkinek sincs igy már nem megyek soha potyára:D
  • Wreck86
    mostmár jó.
  • madass
    igen így bejön az összes server.... de ez nem az én bajom:D én speeden tolom
  • Cat 02 #3912
    nem írd be így
    http://www.s2.travian.hu/

v amelyik szerón vagy
  • madass
    télleg a nyitólap vmiért nem jó
  • madass
    de jó!
  • zoltan93
    nektek se jo most a travian?
  • madass
    szerkesztés:ruttu a név nem madass
  • madass
    sziasztok

kipróbáltam és metetszett ez a germán élet:D
    nagyon jol lehet vele fejlődni és hát ami nem mellékes hadilag jól állni!
    már kifejlesztettem a felderítőt is meg sorra fogom venni a többi gyalogos katonát is.

(speed server-madass)
  • madass
    az ugy jo ahogyvan a 10, 15, 20 aws szintü rendszer a palotánál van
  • Br01
    Hello!

A kérdésem az lenne, hogy ez elírás vagy télleg így van a rezidenciánál (15.szintnél nem lehet?): A 10. és 20. szinteken, lehetséges 3 telepes vagy egy városvezető (szenátor, törzsi vezető, főnök) képzése.
  • madass
    akkor 7 szer 7 en belül :D
  • sweech
    7x7
  • madass
    de az 5 ször 5 ös területen belül ha jol tudom...
  • sweech
    7x7-es a térkép :c
  • madass
    rendesen akármilyen katonákkal ki tudod irtani a völgyet és ha HŐSÖK HÁZÁD 10 ,15, 20 as szintjénél tudsz magadhoz csatolni az 5 ször 5 ös térképen belül oázist

hu de jol megfogalmaztam:D
  • John Cena
    Télleg az iylen Elhagyott völgyekben hogy lehet ölni az állatkákat eddig mindíg el küldtem embereimet és meg haltak avgy csak Hősel leeht hogy van ez???
  • Fordito
    Travianos segédlet, én csináltam
  • madass
    ahha
  • vass17
    ok, közben megtaláltam:d és mi van akkor ha kiküldök 1 kémet és neki van 2? akkor meghal az enyém?
  • ToCsEk
    ék-n vagyok :D és toCSek a nevem.
  • madass
    normálba! és ott kiválasztod hogy védelmi berendezéseket kémlelje vagy a nyersit
  • Bercyke
    Tocsek te is DNY-on vagy??mi a neved??
  • Requiem88
    hagyjuk már ezeket... regisztrálj vele te
  • ColdFire
    persze mindjart -.-
  • nyar94
    Rabló vagy normál támadással ...
  • nyar94
    http://www.travian.hu/?uc=hux_9816

Regisztráljatok ezen a linken valamelyik serverre ... Köszi ...
  • Cat 02 #3888
    Rablóval
  • vass17
    A felderítőt hogy lehet kiküldeni kémkedni? Normál támadással?