7029
-
F1re #3966 en most s3mon meg s5ön vok ti ? -
kzoard #3965 az első szintű katonákat simán a kaszárnyában, amit könnyen fel tudsz építeni. nézd meg az ismertetőben, hogy mi a követelmény hozzá. később majd kell akadémia, hogy ott kifejleszd az egységeket.
én különben fennt vagyok s2,s3,s4,s5,speed-en is, és nem állok rosszul a környékemen, kivéve s2-t, ott ugyanis kezd nehezedni a helyzet. lassú de bizost menetelésem van mindegyik szerveren a ranglétrán felfelé. -
psiho02 #3964 HEllo!
éN mostanában keztem azt egy valmit nem értek hogy leeht katonát kérni =csinálni??? -
#3963 az szép... -
#3962 Jaaaaaaaaaaaa.... így már világos. -
MegaHarcos #3961 oázist támadnak... -
#3960 s5ön mi ez a 2támadás már a statisztikánál? :O hogy a francba támadnak ha nem járt még le a 3 nap? wtf? -
#3959 ha nem vagy tag, nincs hozzá közöd :) -
#3958 Valaki nem tudja az S1-en lévő SQPR klán fórum URL-ét? -
#3957 s4 -
Csekolto #3956 Csekko az s4-en -
#3955 mi a neved s4 en?? -
#3954 keménynek érezte magát!:D lovasság nékül mentem meg minde stb nélkül: csatajelentés
:D:D:D:D:D:D:D -
Csekolto #3953 Ha nemlenne 10-es rejtekhelye aztmondanám hogy az 5-ös szerver.
Regeltem S5-re tele vagyok buza óázissal meg meg közelemben van 15 buzás mezö is.Viszont elég sokan vagyunk a térképen..
S4-en viszont elég jól megy stabil top 50-es vagyok :) -
#3952 mien szerveren?? -
#3951 kinek milyen a termelése?
Fa: 24 óránként
Agyag: 24 óránként
Vasérc: 24 óránként
Búza: 26 óránként
most 10es a rejtekhelyem, egyenlőre csak az fejlesztem, megvárom még maxra megy minden táróló, mert az egészet lefedi a rejtekhely hamarosan, és hadd szóljon:) -
#3950 ezt én is olvastam.. gyönge hátast dobtam tőle :D -
#3949 ha jól emlékszem én még az omen-ben is voltam, de nem tudtam semmit ezekről a dolgokról :D -
#3948 na igen...
"!!!!AJÁNLAT!!!!
A KÖRNYEZETEMNEK:
- támadlak naponta 2szer, gondoskodj róla, hogy 3 órai termelésed mindig legyen otthon
- a 2. falud a 21x21-emen kívül alapitod, vagy farmolom azt is
- megirod ki támad
CSERÉBE:
- a védelmem alatt állhatsz
- adok tanácsokat az eredményes fejlődés érdekében"
fú de utálom a bunkó köcsögöket :D -
#3947 voltam anno én is speeden de ilyenekben nem volt részem... nem is hiányzik :S fizetnének se kéne a speed :D -
#3946 én is kicsi vagyk pedig van 90 buzogányosom, 20 lándzsás, 20 csatabárdos, 10 paladin, 6 felderítő...... -
#3945 Elolvastam amit itt irtak róla.. hát érdekes :D Jól beszivatták egymást :D
Okosak ezek a finnek.. lehet ez kéne a magyar szerókon is.. -
#3944 valszeg még a travi fórumán meglelheted!
az ügy nagy keretekben arrol szolt hogy don lino ,maria teresiaP stb(pannonoso) azt az elvet játszották ha jol tom hogy minden kis embert klánt stb adóztattak ,ha nem mentek a katapultok.... -
#3943 nemjátszottam akkor még.. most nyár végén kapcsolódtam be a travian világábam.. Mondj már akkor róla valami tömör infót.. Mi történ akkor? -
MegaHarcos #3942 Pl:OMEN ügy...Ha játszottál a régi speeden akkor erről biztos tudsz. -
#3941 "aranyal játszott mind és elég mocskos módszerekkel" ezt nem igazán értem :D pls magyarázd már el/meg akár pm-ben is jó... azt gondoltam hogy pénzel játszanak de hogy csalnak.... és ilyenekre mh nem figyel oda? Hát gg.. -
#3940 regizz ujra... még nem késő... az ilyenek aranyal játszanak és úgymond féltik a pénzüket...
lsd:don lino, madzin, ne fürgyé le.... sorolhatnám
aranyal játszott mind és elég mocskos módszerekkel, ha a környékén vagy akkor ha tetszik neki a falud felajálja hogy odaadhatod neki, igy nem lesz gondja a katonáidnak, vagy ha nem hát elveszi...
ha nem kell neki akkor vagy farmja elszel sé 5 percenként látogat, ha meg nem termelsz rendesen akkor kitakarit a kőrnéykéről... (értékesití az építési területet) -
#3939 viccelsz, 3 kockára van tőlem a szerver 1. játékosa :D Illetve már lehet h csak 2. : drum.
a szervern indulása utáni 2. napon 80 buzogányossal támadott meg. :/ -
#3938 Nem engem a leendö 8.tag támadott de megállapodtunk. Egynap két kereskedőjét kell elfogadnom a piacán. :S -
MegaHarcos #3937 Madzin támad téged? -
szurop #3936 Én még az alap aranyakat se nyomtam be +% termelésre, de ma este már fejlesztem a teutant villámot. -
#3935 hát ez a speed.... nagyon durva... vagy én vagyok láma. vagy nemtudom...
3napon engem már 40en légióssal meg 10lovassal jöttek támadni :S Most nézem uyge 5nap van és gyereknek már 2 faluja van.... hát nem vágom én.. mondjuk tuti arany van a dologban... de akkor is... arany nélkül ennyire lehetettlen? -
#3934 köszike remélem másnak is hasznára lewssz -
kzoard #3933 igen. örülök, hogy így megtaláltad az oldalt, egy csomó grafikus csomagot megtalálhattok rajta, aminek az a haszna, hogy egy kicsit gyorsabban hozza be az oldalakat, meg természetesen, hogy jobban néz ki. ha valakinek problémái akadnának evvel kapcsolatban, akkor szívesen segítek. egyébként ha valakit érdekelnek ezek, akkor itt van: http://kzoard.uw.hu/travian.htm
különben ha ezt a nevet látod, hogy kzoard, akkor csak én lehetek, másnak nincs ilyen nicke -
#3932 #3928: Fasza lett, elmentettem :P -
Fordito #3931 kzoard! te vagy az akinek a tök kiri veblapját ott van az össes graf. csomag? -
#3930 üzeneteknél hogy írás majd oda beírod címzettnek hogy [ally]
figyelem körüzit csak a klánban arra jogosulta tudnak küldeni!!! -
#3929 hello
Hogy lehet egyszerre az egész klánnak üzenetet küldeni????? -
#3928 sok szeretettel mindekinek: egységek összehasonlítása táblázatban -
Csekolto #3927 Te meg ne legyél már ilyen hülye...mitgondolsz aki regelt falut az csak hülyeségből regelt és arra vár hogy odaadhassa másnak? Ejnye....ejnye... gondolkozz ember...