Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Requiem88
nekem csak azokon nincs ahova már nem lehet reflinkkel regisztrálni... ;)

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

ez direkt volt ugye ?:D

btw mindekinek van minden szerón karija :O s3 on többen vannak mint s1 en

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ToCsEk
"A tervek szerint új szerver indul, az s4.travian.hu (normál, nem speed!), a tervek szerint 2007.10.29-én valamikor indul az elõ-regisztráció, majd 2007.31.10. 0600 (német idõ szerint) elindul a szerver.."
huha nem is tudtam hogy van 31. hónap...<#merges2><#idiota><#idiota><#idiota><#nevetes1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Requiem88
juppíííííííííí
szerintem megyek <#nyes>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Requiem88
összegyûlik még néhányezer nyersanyag mindenbõl, és csinálom az elsõ telepest a harmadik falumhoz <#nyes>
ma este biztosan meglesz, holnap is a másik kettõ, aztán meglesz a harmadik falum is.

sweech
támadás típusa mindegy, az a lényeg hogy katonát öljön

John Cena
aha értem rabló támadás nem jó vagy cska ellenfél egységeivel lehet??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Láma!
nem, gyilkolni kell ellenfél egységeit.
a hösök háza fejlesztése arra jo hogy 10. szinten tudsz csatolni oázist magadhoz.

John Cena
és ahõs hoyg tuid szintetlépni Hõs házat kell fejleszteni??

John Cena
Termelés:

Fa: 99 óránként
Agyag: 99 óránként
Vas: 99 óránként
Búza: 49 óránként

lightos 201 fõs falum termelése késöbb íro mmajd az egységeket:)

Láma!
hány falud van?

Requiem88
igen a búza az gáz...
de a többi <#szeret>
én csak így állok (s3-on):
Termelés:
Fa: 921 óránként
Agyag: 849 óránként
Vas: 715 óránként
Búza: 531 óránként

Láma!
legalábbis neme jo:DDD

sweech
jaj, ez rossz így :C

Termelés:
Fa: 6780 óránként
Agyag: 7428 óránként
Vas: 5940 óránként
Búza: -20030 óránként

Requiem88
nem. azért nem mert az tömésnek számít és megb*sszák érte a szánkat.
tessék okosan építkezni. elsõ a nyersanyag. várj egy kicsit és csak termelõdik...

hali
valki nem tudna küldeni egy kis nyersanyagot ,mert elég rosszul állok:D:D

rosszul kezdtem el játszani:D
építgettem össze vissza már tudnék phanaloxot kradost meg mnidentz fejleszteni csak kevés a nyersanyag de elszõr a nyersanygot kellet vonla kiépíteni 10re emgm inden:S szal valki tu küldeni nyersanyagot?:S

Térkép

(131

|

-106)
Requiem88
én nem találtam róla jelentést :(
nem tudom kit támadott meg :S

Láma!
ha jol tudom, apollont is legyalázták:) legalábbis a seregét leverték...

Requiem88
van bizony... :) nekem is lesz hamarosan

már van katapult ? én még csak Ceaserisnhál tartok

mike0013
szóval erõsen klánháború van... hmm, mi is beszállhatunk:D?
2013.10.13. 09:16 Történelem óra
"<...> És a 300 keményen küzdött, de a HolNap folyamatosan ostromolt... De végül keletrõl megérkezett Shadows klán alklánjaival együtt és porrá verte a 300-zal karöltve az egész HolNap támadóseregét"
:)):)))))

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Requiem88
hát eddig elég rendesen gyaláztak minket sajnos, az egyik srácot a 88. hely környékérõl az 500. hely környékére katapultozták le... :S
de kezdjük lassan visszaverni õket, tényleg tiszta spárta... :) az egyik srác összefogott 3 másikkal és négyen úgy levertek egy ilyen atomsereget hogy csak na :) folyamatosan õket hozzák fel példának :D

mike0013
jujjj:D:D:D:DDDDDD
folyamatosan adj infót, hogy hogy áll a háború légyszi:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Requiem88
dehogynem... apollon úgy legyalázta az egyik tagot 1000 buzogányossal mint a huzat :D az összes támogatást leverte :D

mike0013
jéé, tényleg:DD
Requiem88: hát, kemény csata lesz az tény, de nincs beavatva a 300 Anyaklán, mert azért eléggé durván befolyásolni tudnák õk a háborút...

Requiem88
eddig szerencsére én kimaradtam a háborúból, nem támadtak meg, de félek nem sokáig lesz ez így.

Requiem88
egy nagyon összeszedett klán, a HolNap. Az egész klán délkeleti (elõször hozzájuk akartam csatlakozni de nem vettek fel... csakmert dny-i vagyok :() ezért nagyon faszán tudják egymást támogatni. mi (a 300A) sem vagyunk olyan messze egymástól, mi pontosan középen nyomjuk :D de azért van idõ amíg odaér ehhez-ahhoz a támogatás, én most küldtem az egyik csapattársamnak 51 lándzsást, egy fõnököt meg egy felderítõt, hát több mint 17 óra alatt érnek oda sajnos.
nem baj, valszeg a hõsöm szintet fog lépni :D

sweech
most látom csak, hogy egy klánban vagyunk :D

mike0013
a 300A-t támadják:|??????
bááz, ott vagyunk mi is szövetségesként, meg ott van az anyaklánotok, meg a többi tesóklán, egyáltalán ki támad?

Requiem88
300A-ban vagyok ^^

300 ban nem léspz be ? v 300A / 300 ny

Requiem88
háború van :S
gyalázzák le sajnos folyamatosan a klánom tagjait, és elég nehezen vágunk vissza. Mindenesetre, ha legyaláznak minket nem tudom mit fogok kezdeni, még egy ilyen jó klánt bem fogok találni, úgyhogy... képzem folyamatosan az egységeket. :S a falum sajnos így vissza fog kicsit maradni a fejlõdésben, de ez van.

Requiem88
elég lassúak... :D
még ma kiépítem a rezit négyes szintre, aztán ha sikerül holnap vagy holnapután elkezdem gyártani õket. mármint a telepeseket.

mike0013
hátna:D
nekem még le se telepedtek a telepeseim:DDDD

Requiem88
juppí :)
építem a rezidenciát második szintre a harmadik falu alapításához :P

mike0013
juppí:)
úton a telepesek a 2. falu alapításához:P

"A hõsödet éppen újraélesztik. Még 0:29:38 idõ és 15:10-kor lesz újra életben."

Ez de poén<#idiota><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Requiem88
az nem fontos... meg tudjuk nézni a statisztikában :)
nagyon pang egyébként a topic... nem játszotok már? :D

laslandes
végülis annak még lenne valamennyi értelme, de akkor azt is írni kellene, hogy ki melyik klánban van.

Requiem88
az sg klánnak vagy a taglistának? Az elõbbinek tényleg nincs, az utóbbinak van - csak hogy tudjuk ki milyen néven játszik.

laslandes
szerintem már nincs értelme.:(

gabo91
Jelenleg 6 klán van aki nyerhet(ne).

KO
FeketeS
PPL-AI
PPL-HÓD
HoA
Végzet-N

Ezeknek a klánoknak megvan mind a kettõ tervrjaz.
Pannon klánnak csak 1 db van, így 50-es szintig épithetik csak...
De még bármi lehet(ne).

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Én kiléptem, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Rise Against
elõször fejleszd ki minden bányádat 1-esre, aztán jönnek a 2-es szintek, stb... szépen sorban.

Carlos
Melyik a jobb, ha egy már meglevõ bányát fejlesztek, vagy épitek egy újat?
(level 1-rõl kettõre, vagy új level 1)?

Þór vígi þessi rúnar

xaffi
a reggeli állás:
1. Malvern Összetartás Szentély FeketeS 52
2. tarquinius Csodák Csodája! PPL-HÓD 50 14.10.07 12:11
3. gjanos KOnglomerátum KO 49
4. Nimo226 Patria et Libertate PPL-AI 49
5. Mézi Szövetség Csodája HoA 49
6. Cato VégzetnCore Végzet_N 49
7. Zuzie Alliance of Victory Pannon 42
8. Papus D-W-W 0
9. La Fontaine GHU 0
10. doaron Vihar L. 0
11. Virus *? 0
12. elfmage PPL- 0
13. HHunter PPL-AN 0

föföfö

Carlos
Köszönöm a tippeket és a segitséget!

Þór vígi þessi rúnar

gabo91
Bár nem tudom van-e még értelme a taglistának...
Ezt döntsétek el ti. (én már töröltem magam pár hete az s3-ról)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Frissiteném a taglistát, ehéz kérném hogy aki még játszik az s3-on az jelezze.
Esetleg ha nem gond akkor privát üziben küldjétek. ide is beirhatjátok de ott biztos olvasom, itt nem tudom...
Sokatoknak más itt és a szerveren a neve ezért a fenti koordinátás nevet küldjétek légyszives.

Köszi elõre is.