7029
-
uwu #4048 Akkor ad elő az illetőnek, azt amit én neked, mert csak így lehet megakadályozni az ilyen jellegőű dolgok terjedését. -
#4047 erre nem tok mit reagálni....de ihdd el nekem ígyy mondták! -
#4046 köszi az infokat !
most nem kell összeveszni ezen :) -
uwu #4045 És bocsánatot kérek, ha ezzel a lelkedbe gázolok, nem sértésnek szánom, csk okuljj belőle, és ne csináljj ilyeneket! -
uwu #4044 Egyébként a kérdés az volt, hogy hogyan lehet megakadályozni a rombolást, nem az, hogy te miben hiszel.
Ha nem tudod a választ nem feltétlenül kel marhaságokat beítni, mert elronthatod más játékát, ha hülye tanácsokat adsz neki. -
#4043 thx a javítást -
uwu #4042 Ez nem a valóság, csak egy gagyi játék. A katapult nem lő messziről jelen esetben.
Ha meghal a támadósereg nem tud rombolni. Ha csak egy része hal meg akkor a katapultok is arányosan fogynak mint minden más, és annyival kevesebbet tud rombolni. -
#4041 ha jol tom nincs rá mert bizti hogy rombol és a rombolás után tudod levágni( a katzapult messziről lő) -
Cat 02 #4040 ha sok embered van akkor lerombolja össz katapultot és nem tud rombolni, illetve kőfaragó is segít -
#4039 ja va negy hüly e kérdésem..ha jönnek a falum ellen katapultokkal mondjuk jön 20 katapult akkor én azt hogy tduom megakadályozni hogy az romboljon nálam?? van vmi egység ami semlegesiti???? -
uwu #4038 Mindíg a legerősebb egységből célszrű. (headuan, teuton, ceasaris)
Farmolni, meg villámmal kell. A kardossal ölni jó, nem farmolni. -
#4037 fú, nálunk a 8osztályosok a leg retardáltabbak :D -
Cat 02 #4036 gallokkal miből csináljak hőst?
védekező beállású vok
illetve kardossal lehet farmolni jól? -
Cat 02 #4035 én meg 8 osztályosba járok és ott nem én voltam a legnagyobb =) -
#4034 pls ne általánosítsd a 8 osokat vagy a 7 eseket én pl 8 as vagyok és mégsem vagyok oan......velem lehet normálisan beszélni stb.
szval azért ez nem egy általános dolog. -
uwu #4033 Én nem támadom a farmot, amikor telepest gyárt, megvárom míg elköltözik, és farmolom tovább.
Fel kellett volna venned a kapcsolatot a mamival, egy hűséges farm jobb mint egy törölt farm. De a mamit, szerintem nem nagyon hatotta meg, hogy folyton meghaltak a telepesek. (az a feltételezés él, hogy tényleg egy mami volt az illető, és nem kamumami) -
#4032 Felteszem a kérdést. (közvélemény kutatás)
Megtőrtént eset! (elöző speed-en volt)
Speed-en a második flumat kitettem jó messzire, igy kereskedővel is 5 óra volt hozzá az út. Ezért muszály volt ott farmolnom, mégha kisebbek is nálam. Találtam egy jó farmot, minden nap többször is emglátogattam, egyszer csak katonáat képzett... ez már nemtetszett ezért mégtöbbször mentem. Igaz igy már nyers nem volt nála. Pár nappal később megjelentek a telepesek :) elkezdtem őket levágni.
(10 telepesét vágtam le) Egyszercsak ir egy gyerek, hogy hagyam békén a mamáját... (akkor néztem meg illető profilját életkor 60 év.)
Ti mit tettetek volna ilyen helyzetben? Menyire befolyásolt volna ez titeket?
-
uwu #4031 Na jó kicsit elragadtattam magam, tényleg vannak olyan fiatalok akik értelmesebbek mint egyes felnőtt emberek.
Igarából aki már érettségi felé közeledik azzal nem szokott gond lenni.
A baj a kicsikkel van, akik 7. és 8. osztályosok, mert az iskolában ők a nagyok, feljönnek játszani, persze nem tudnak, kikapnak, és folyton rinyálnak. -
Cat 02 #4030 "Nam akartak farmok lenni, mindíg rejtekhelyet építettek, pedég kértem, hogy ne tegyék."
szörnyű sorsod van neked :( -
MegaHarcos #4029 Nem akarlak megsérteni senkit de az is ugyanolyan buta megjegyzés hogy ez a játék csak felnőtteknek való mint az is hogy csak gyerekeknek...
Arra pedig hogy nem tudnak rendesen játszani csak anyit tudok mondani hogy én is 18 alat vagyok és az előző speeden nem voltam farm(igaz az eljén farmoltak de aztán fordult a kocka és én farmoltam őt).Volt 20000 feletti seregem,tudom hogy csak átlagsereg de az volt az első szerver ahol játszottam.De gabo91 is említette hogy 18 alatt van és mégis 51-edik lett.A csúnya beszéd pedig nem korfüggő.. -
#4028 Nekem is speed-en :D. Bár kicsit le vagyok maradva. S1en meg 3 meg 1 óázis :D meg 109 arany. Várom hogy ujrainduljo majd és átmentm az aranyam és happy leszek :D. Amugy ezeket faluk után kaptam nem pedig sms-ért vettem. :) Hát ami igaz nem vagyok valami travian pro. Akikenek van jó taktikájuk népekhez azok elmondhatnák privátban. :) -
#4027 JEEE 2 falum van!!! -
uwu #4026 Aki nem komoly játékos gyorsan (normál szerveren kb fél év) rá fog jönni, hogy nem fog natarokkal találkozni
-
uwu #4025 Látszik, hogy fogalmad sincs hova keveredtél.
Menjj fel nemzetközi szerverre, és mérdd a perceket, hogy meddig hagynak életben!
Szerintem korlátozni kéne, csak 18 éven felüliekre.
Gyerekek szerintem nem tudnak ezzel rendesen játszani; csúnyán beszélnek, és komolytalanok.
Ez egy igazi stratégia, nincs benne semmi random, klánszinten, meg iszonyat komoly dolgok folynak, azt már semmiképp nem csinálhatják kölykök. Illetve van, hogy iskolásokból összeverődik egy klán, de azok csak farmok leszenek kb fél éven belül.
(útálom a noobokat akik ilyen megjegyzéseket tesznek) -
#4024 Mondjuk aláírom, hogy ez nem gyerekeknek való játék ... az egyik serveren pl. nyugisan, majdhogynem simcity-sen játszom mert olyan a környékem ...
A másikon viszont napi 2-3 körút, akinek csak megfordul a fejében, hogy katonát épít azt durr ... -
#4023 pont az ilyen játékstílus miatt utálják meg sokan a játékot... habár ez már messze nem játék ilyen szinten :S -
#4022 érdekes ezt egy 14 éves szájából hallani... -
#4021 Sok mindent nem értesz még -
uwu #4019 Én is jártam már így...éppen ma. A speeden az egyetlen személyes szövetségesem lenullázta a sergemet. Jófej mi?
Ezek után nincs kegyelem senkinek, aki nem klántag azt ki kell nyírni... -
uwu #4018 Az utolsó falut ott marad 0 népességgel, de ha több faluja van akkor 0-nál eltűnik a térképről. -
#4017 Ja hát ebben igazad van. Nem szabad senkiben sem megbizni. Naiv ey ember voltam igy mindenkinek aki szép levelet irt meg normális volt kegyelmet adtam, ennek egy része csak kihasználta. Volt akivel jóba lettem, mások csak kihasználták erősödtek és hátbavágtak. -
#4016 Katapultos dologbol következtetem, hogy nem sima falurol van szó hanem 9 vagy 15 búzás faluról.
Ebben az esetben, ha neked drága lenne a szenátor/törzsivezető/főnök akkor katapultozd le (persze csak ha nincs messze, an sok katapultod meg nem túl nagy falu). gondolom telepessel foglalták el igy még kicsi szoval javaslatom hogy katapultozd le és foglald el telepessel. Jóval olcsóbban jösz ki a dologból. És igy folyamatosan bénitod is az ellenfeled.
A faluhely természetesen megmarad olyannak amilyen volt. -
#4015 Hmmm ... mert pont az előbb lettem lehurrogva, hogy ha 0-ra katázom, akkor sem tudom elfoglalni telepessel ... De akkor mégis lehet? -
uwu #4014 Mind a kettő célravezető megoldás. -
#4013 Halihó!
Na itt vannak nagy profik, egy gyors kérdés... szeretnék elfoglalni egy falut, de lenyúlték előllem ... ugye átjárhatok törzsi vezetővel ... DE ... úgy nem tudom lenyúlni hogy szarrá katázom és telepessel átmegyek?
Nemigazán vágjuk a dolgot ... -
uwu #4012 Az hogy mindenkit irányítani akar az teljesen rendben van, hisz ő a klánvezér. Ha klánon kívüliekre erölteti rá az akaratát, az is rnedben van, mer ha nem működik együtt velünk akkor ellenség, és el kell pusztítani.
Egy klán akkor hatékony, ha úgy működik mint egy hadsereg. Kell egy főnök, aki irányít, és a klántagok mint rendes katonák végrehajtják a parancsot kérdés nélkül.
Amelyik kán profiljában az van, hogy náluk demokrácia van az halálra van ítélve, ilyenkor én csak örülök, mert tudom, hogy az egész klán a farmom lezs előbbv utóbb.
A játék célja részamről csak annyi, hogy kiírsak mindenkit a környéken aki nem szövetséges. A végjátékban minden játékos elég erős lesz ahhoz, hogy csapást mérjen, és ezt kell megelőzni az elején. Volt már rá példa, hogy szövetségest kellett kiírtani, de ő igazából a legalattomosabb ellenségem volt, az volt a trükkje, hogy bemenekült egy szövetséges alklánba, azt hitte így megússza... klánt váltottam és kiírtottam. -
uwu #4011 Az a baj, ha vannak a szerveren komoly játékosok, akkor aki csak szórakozni akar annak nem fog összejönni.
Ha valaki útban van, el kell pusztítani. Én nem szoktam ürügyet keresni, a 3-as szerveren, már tucatnyi játékost írtottam ki. Nam akartak farmok lenni, mindíg rejtekhelyet építettek, pedég kértem, hogy ne tegyék.
Persze folyton rinyálnak, meg beírják a profilba, hogy egy szemét vagyok, sőt a falut is rólam nevezik el...
Én azzal szoktam érvelni, hogy ha nem hagyja, hogy fosztogassam számomra nincs értelme a létezésének, ezért kiírtom.
Ha nem így játszanék, nem lennék sehol. Aki gyengébb elpusztul, ez egy ilyen játék.
Az 1 és 2 szervereken engem is kíírtottak, de azóta megtanultam játszani. -
#4010 az az ő dolguk igaz hogy mennyi idöt szakítanak rá és az is hogy hogyan játtszanak de csak addig ameddig a multihunternek ez nem fogja szúrni a szemét és nem avatkozik ble mint azt láttuk is... -
#4009 #4007: jaja igy igaz. az is lehet...
#4008:lehet -
#4008 lehet, hogy számítógéphez kötött a munkájuk