Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gall még soha nem voltam így nem nagyon tudok véleményt alkotni.
A római nekem normálon nem jön be,lehet speeden jó.Nekem a germán tetszik legjobban már megbántam hogy az s3-on római lettem.Az pedig teljesen igaz hogy sokat számít ki hova kerül.Ahoz a területhez kell jó taktikát kialakítani ahova a gép tesz,és akkor bárki a toppon lehet.+Kell hozá sok idõ...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Vagy ott nincs is fõépület?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Legalább 10. szintû fõépületetel kell rendelkezned az érintett faluban. Ez lehetõvé teszi hogy bármit lebonts - persze csak szintenként (klüön-külön) lehet bontogatni.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
mire a rómaival összehozol egy fosztogató sereget a többieknek (legfõképpen a germánoknak) már régen van serege.
Valljuk be, a legelején a germán a lagjobb: pillanatokon belül sereget gyárt és szarrá farmol mindenkit. én a környékemen egyetlen embert hagytam csak játszani, akivel szövetséget kötöttem mert kiérdemelte, mindneki aki krülöttem volt mára már vagy inaktív vagy törölte magát, pedig nagyon jó helyre csöppentem, a tömeg közepére... mostmár alig vannak, lefarmoltam mindenkit...
a római falualapításnál tényleg jó, és a végjátékban is, valóban õ képviseli a legerõsebb, legmeghatározóbb sereget... már ha eljut odáig<#eplus2>#eplus2>
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
nekem a római épitkezés végett jó.
germán álitólag jó, mert lándzsásal véd, csatabárdal támad
gall: ha védekezõ játékos vagy akkor velük legyél...
phalanx olcsó, de piszkosul jól véd, és hamar potolható a sereg...
teuton lovas pedig a gyalogos ellen jól vé és ahoz képest nem kajál sokat...
római: birodalmival támadni... testõr védni...
épitkezési probléma mindenhol fent áll...
ha hazamentem dobod fel képtek speed-es fõfalumról...
semmi féle agyagégetõ vagy vasöntödém sincs... felesleges épületre nincs helyem...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A játék végén a rómaiak a leg keményebbek, új falu építésében is õk a legjobbak. És s csodát szinte mindíg rómaiak építik meg.
A germánok a leggyengébb nép, csak akkor jó germánnak lenni, ha top 10-ben vagy.
Én a galtokat szeretem, ezzel a legkönnyebb játszani. Az elején elég egy rejtekhely, aztán falanxal, csapdákkal fûszerezbe könnyû magad megvédeni.
És ha van villámod még jobban lehet fosztogatni mint a germánnal. Háromszor akkora területet tudsz lefarmolni, és háromszor annyi támadást tudsz indítani mint a germánok.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
a rómaival úgy kell fejlõdni hogy ugyebár békésen, csendesen, mert az egységei rohadt drágák. azaz kitelepülsz a térkép szélére (már ha eljutsz addig hogy kreálj három telepest, ugyebár a római fosztogatásra a legjobb célpont, mert egyáltalán nem valószínû hogy vannak egységei és nagyon jól termel. Nekem germánként a rómaiak voltak a kedvenc farmjaim<#idiota>#idiota>) ahol van körülötted pár oázis és tolhatod a nyersanyagot nyugodtan. amíg viszont nem alapítatsz második falut háromféle módon védekezhetsz:
1, kapásból addig csinálsz újregeket amíg olyan helyre nem rak ahol nincs senki
2, diplomatikusan elintézed a dolgot (esetleg adót fizetsz de az szopás<#idiota>#idiota>)
3, sereget gyártasz és rohadtul lemaradsz
4, telepakolod a falud rejtekhelyekkel aztán késõbb szopsz vele amíg lebontogatod õket, mert éppencsak hogy annyi hely van amennyi kell, rejtekhely nélkül!
Itt van például az én falum:
az egyetlen üres helyet a gyakorlótért számára tartogatom. nincs rejtekhelyem.
a rómaiak bónusza, a dupla építkezés, el fogja veszíteni értékét, akárcsak a gallok csapdái és a germánok fosztóbónusza.
Én is gondoltam rá hogy római leszek, de a római ilyen általános nép... azaz nincsen semmire specifikálva, minden egysége mindenre jó (na jó egy kicsit túloztam, de lényeg a lényeg: gyenge. :D)
vagy csak hogy az eredményeket nézzük: nézd meg hány gall, germán és római van az élmezõnyben. biztos vagyok benne hogy a rómaiak vannak a legkevesebben.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Lehet, hogy te normál szerveren elvagy 500-600 as falvakkal, õ inkább teleépiti, igy lessz 1000-1100-as a népesége, viszont 500-600 katonával kevesebet tarthat... mérlegelni kell...
felesleges épületeket nem csinálok normálon...
meg aztán épitkezésnél sem mindegy hogy mit csinálsz...
neked van 20-as szintû követséged ad mondjuk 60népeséget... nekem helyette egy 20-as magtár van... ad mondjuk 30 népeséget...
1 épitséi terület... de mégis több népeség...
gondolom akkor simán betámadja a falut telepessel megspékelve
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy valoyn mivan ha kiküldöm a telepeseket két perc mulva más is küldi... tudja õ is küldeni? ki veszi el a faluhelyet? stb...
mi a neved játékban?
pár hét? ne viccelj... pár nap...
(nyersit se tudok küldeni)
ilyen zöld a körvonla
...
...
...
Te kecsek amugy nem véletlenül halt meg.hanem a rezidenciát kiépítetted 10-esre,és a tízesnél már lehet koporsó.és ezért,minden órába csiál egy-egy koprsót,sztem fejleszd fel 15-re és akkor nem lesz annyi koporsócsinálás.:'(:'(:)ok????
De amugy lehet öreg volt,és amikor ment ki a faluból elcsapta egy kamion;)
:D:D:D:D:D:D:D
ja meg ha megtelik a raktár vagy fennáll a veszélye, hát építsd ki :)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
csak úgy kíváncsiságból, jók voltak az egységei, áruk elfogadható volt?
védekezésben/támadásban az elvárt módon teljesítettek?
fosztogatás?
a csapdák, a csapdakészítõ kiépítése felesleges nyersanyagpazarlás. valószínû én is gall leszek :)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
vesztett ^^
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Hm, ennyi a külömbség is lehet a normál és speed közt?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
(hülyeségek kitalálásában jó vok :D)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
jah emugy õ hogy csinálta hogy 29 falu 22000es népesség??olvass vissza