7029
-
Cat 02 #4088 s3 on 6000. voltam, csináltam 2. falut és 5000. vok 1 nap alatt ^^ -
#4087 nem ilyen fontos a malom.... -
#4086 speeden nem tud vki megdobni egy kis buzával??? -
Cat 02 #4085 mi haverral 600-as népesség körül csináltuk 2. falut okt vége fele, azóta összesen van 4 :) de most le kell álni és 2. 2 ben kihúzni fullra bányákat
1ébként 62k kultúr pont van :D -
uwu #4084 Szerintem minél hamarabb annál jobb. -
#4083 sztem ezt neked kell eldöntened( miernre szeretnél telpeülni?? multi buzásra vagy esetleg...?) -
uwu #4082 Meg is szívtam, azt hittem, ott is 2000, és mire megépítettem a rezidenciát, hogy megnézzem hogy állok, már volt 1000kp. Rég lerakhattam volna a 2. falut. Azon a szerveren amúgy is szarul állok, ez a legkisebb gondom most. -
vass17 #4081 szal akkor már érdemes, mert a pont már megvan? -
#4080 de a speeden ebböl az első öt faludnál nem igen lessz gond hidd el;) ( 500 kp kell az 1 uj faluhoz szval... -
uwu #4079 Én akkor szoktam új falt, ha van elég kultúrális pont, azért nem hamarabb, mert nem lehet. -
#4078 ez is egy megoldás de én ieneknek inkább vissza se i8rok mert véletlenülé én is beleirok vmi szabálysértöt azt még engem zárolnak 2 hétre:S -
#4077 ezt te érzed persze ha minél hamarabb seretnéd a második falud is jol feltolni akkor még érdemes lenne várni mert akkor jobban tudod ugymond tömni hisz ez a saját faluid között meg van engedve -
vass17 #4076 Sztetek mikor érdemes megalapítani a 2. falut? 260-as népességnél még nincs értelme? -
uwu #4075 Az egyiknek írtam egy ilyet:
(lehet, hogy ez lesz a szabvány válaszom az anyázásokra)
Majd, ha lenyomsz pár kört más szervereken, utólag szégyellni fogod magad a viselkedésedért. Feltéve, hogy nem hagyod abba a traviant miután kiírtanak.
Ez egy olyan játék ahol más játékosokat kell legyőzni, nem vagy egyedül ha nem tünt volna fel, és a játékosok nagyrésze veszteni szokott, amit el kell tudni viselni. Engem is ki fognak irtani valószinűleg, csak később mint téged, csak én gratulálni fogok az ellenfelemnek, ha legyőz, nem úgy mint te.
(ne fáradjj a válasszal, nem fogom elolvasni) -
#4074 én is már irtam 2 gyerek miatt is a multinak. levél miatt.....
csak azért mert farmoltam.
irt egy léevelet hogy te sz*r noob meg ienek......
én irtam neki hogy:1,olvasd el a profilom 2,az üzeneted linkjét továbbítottam multihunter-nek -
uwu #4073 Volt olyan is amikor másért voltak Madzines faluk, nem hisztiből.
Mikor zárolták őket a rinyálások miatt tiltakozásul a pannonosok egy része róla nevezte a el a faluját. -
#4072 rég speed-en menyi madzin nevű falu volt... te jó ég minden ellenfélnek xxxxmadzin yyyy madzin volt a neve :D -
uwu #4071 Én is így csinálom, rólm is neveztek el pár flut.
Igaz nem túl tetszetős volt a nevük, de én örőltem neki, főleg mikor jött az üzent:
Az ebola megtámadta köcsög buzi uwu falut... a falu a földdel lett egyenlő, meg ehhez hasonlók -
#4070 Előzményeket nem ismered igy ne birálj.
Elöte nem irt olyant amiért fellehetett volna dobni, de elégé lefárasztott a hülyeségeivel.
Volt egy szomszédom aki farmom volt, aztán a vezére irt, hogy ne te szarházi ha mégegyszer megtámadod a klántársam akkor kidobatlak stb. stb. stb.
ert már szövik lettek klánjaink...
mi 25.-ek votunk... ők 125-ek...
mondtam neki nemérdekel a menekülés farmom és kész... szart se fejlődik... hagytam három napig nem fejlődött akkor minek mentegetni, elmagyaráztam klnávázérüknek hogy lehet most az elején sokat számit az a 35 népeség de késöbb ha majd 500 lessz az átlag és valaki belépne de nincs hely akkor lesznek a gondok...
ő csak fenyehetőzött meg hogy regelre szarrá veri a szánalmas falum stb stb stb...
egyszercsak jött egy hosszú levél fenyehetőzésel meg köcsögözésel...
én meg irtam mh-nak... -
#4069 igaz igaz! a jelentgetés olyan ..nemcsak gyerekes de köcsög viselkedés is..undrito ..mert azt aláirom hogyha vki multizik jo szoljunk jelentsük fel :).... de beszolnak és ezért...mocskos veréb modszer ez én azt mondom! -
#4068 Én is kaptam köcsögözős,meg anyázós leveleket.De nem jelentettem a multinál,inkább addig mentem rájuk,míg törölték magukat.
Most is van s3on egy srác piraka18(-84|64).Vele vártam egy hónapot,hogy biztonságban érezze magát,s már szépen fogyogat is a népessége...Azzal még azért megtisztelt,hogy a faluját rólam nevezte el.
Szóval sztem sokkal nagyobb elégtétel szépen kivéreztetni az ilyen kis nyomorultakat,mint jelenteni a multinál... -
#4067 elég szemét vagy ha egy kis köcsög beszolás miatt ilyenre vagy képes...hát igen aki csak igy tud elörébb jutni a játékban hogy másokat feldob :( -
#4066 nekem meg van egy haverom aki klánalapito volt egyik szerveren és be akart lépni hozzá egy másik klán 20 ember kb ..és hát hogy minnél hamarabb felépüljön a kövi a másik klán vezére szolt neki hogy küldünk gyorsan sok nyersit és akkor hamar átmehetünk mind a 20an! na erre jöttek a nyersik néha egy embertöl 1000/minden fajta ..és megalakult az uj klán...na erre müködött 2 hétig az uj klán semmi gond a multihunter nem irt semmit hogy szabálytalan tömés stb... amugyis minden nyersi a kövire lett elköltve..aztán volt egy kis gond a klánnal és a spanom a klánalapito kilépett...mivel nála volt a kövi ezért az egész klán megszünt...de rajta kivül többen is elhagyták az uj 40 tagu klánt!!
ezután a klánvalapito aki kilépett kapott aznap egy zárolást mert a multi észrevette hogy sok nyersi ment át a kövire szabálytalan modon..
milyen érdekes mi?:D szép kis klántársak .jol felköpték a haveromat utána meg fenyegetö leveleket irnak hogy küld vissza a nyersit te **** stb.... -
#4065 bezony dobjad fel a multinál
szépen megfogalmazott levél... és ááá hihetetlen mire képes...
két hétre zároltak egy gyereket mert azt irta nekem hogy "kis köcsög"
1 oldalas levelet irtam a multinak benne kifejtve a véleményemet erről stb. stb.
udvarias normális, tiszteséges levélel lehet ezt elérni... :)
utána még 4 másik embert is zároltattam...
most olyanon dolgozom aki szvsz multizik, és a két falva főlem 4 ill 8 kockára van...
két falu két külön regen van :D
elé közel tudott vele regizni...
az egyik neve xxx a másiké meg xxxka
nem is feltünő :D -
uwu #4064 Én azt válaszoltam, hogy kezdő védelem mögül könnyű a nagyokat bántani.
És még azt, hogy küzdeni fogok az utolsó lehelletemig.
Biztos nagyon kemény játékos, ha el tud pusztítani egy nála 300-szor nagyobbat sereg nélkül is, azt se tudtam hova szarjak. -
Cat 02 #4063 azt kell írni h kac-kac majd szólj a 10. szülinapodon és kapsz mindeből 100 nyersit ^^ -
kzoard #4062 ezt jelenteni kell a csapatnak vagy a multihunternek -
uwu #4061 Engem egyszer megfenyegette, hogy irgum-burgum lesz, meg mindenféle szörnyűség, ha most azonnal nem adom meg a jelszavam. -
#4060 LoáL :D
szánalmas... én nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illettem volna és elküldtem volna a halál f*szára :D
nem csípem ha hülyének néznek... -
Cat 02 #4059 lol ?
Figyu, foglalkozz magaddal ^^
Gondolom küldenél magadnak nyersit meg ilyenekt
pápá , téma lezárva
Cat 02 írás:
Egyedül szeretek játszani ^^
Cat 02 írás:
Nem ^^
uwu #4058 Ott is játszok, csak sajna későn regeltem, és nem is foglalkozok sokat azzal, a speed túl sok időt elvesz, nem tudok rá annyit áldozni, hogy rendesen játsszak. Kíváncsi agyok mikor irtanak ki.
A normál sebességű szerverek jobban bejönnek, azokaon nem fog kiírtani senki az tuti.
-
#4057 speedrölé beszélek és uwu-t kérdeztem.... -
MegaHarcos #4056 Ez s3-on már nem játszom,ott átadtam a profilom.Most csak a speeden és az s1-en játszom,bár az S1-el nem sokat.De azért az se semmi hogy már több hete megy a speed és a top támadó már 5616 katonát ölt le. -
#4055 te uwu néven vagy fen??? mert akkor kicsit előrébb vagyok a támadóknál:D(ruttu) -
uwu #4054 Nekem már nincs kit támadni
Több tucat játékost irtottam már ki a környékemen, aki szomszéd az szövetséges, farmokért is egyre messzebbre kell menni. -
#4053 most látom az egyik farmom nem is olyan inaktív!tegnap még ilyen százat loptam mindenből ma meg 1-2-t:DDDkizs rejtekhelyépítő!:DD -
#4052 S4-en egyre inaktívabb a környékem:) De a farmokból már 2 is törölt:((( -
#4051 én is szeretlek
jahh s3on nemsokára lehagylak a támadóstatban,pedig nekem csak 900as a népességem -
uwu #4050 -
#4049 taníts mester mégmégmég