Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KapuBen
énis😊

LAMBORGHINI THE BEST CAR

római <#rolleyes>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

KapuBen
ok akkor én is.mi vagy?(germán,gall,római)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

sztetek melyik éri meg jobban 6kor kelni origohoz közel lenni vagy 10óra fele regelni h szélen rakjon be és már lehessen oázisra is pályázni? :/

én északkeletre mentem 😄

KapuBen
dnyre mentek?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
nemis mert holnap😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

végre

lehet regizni s4 re

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

KapuBen
okok😊egyébként te melyiket használod?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gabo91
Betettem a linkek közé az oldalt!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
grat ez jó lett.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
😊
náluk jobban csak a törököket utálom. Azt hiszik valami felsõbrendû faj nálunk...
bármiféle nevelde vagy stratégiai vagy bármilyen online játékra felmentek ott nyüzsögnek mint a hangyák (roszabak mint a kinaiak) mihelyt kiderül hogy magyar vagy egybõl kezdõdik a szivat...
bár travianon szerencsére ezt nem tapasztaltam (igaz csak magyar szerveren játszom)

KapuBen
innenleírás:itt
de ha firefoxod van akkor szvsz használj ietabet😛
enyém(kerberus skin):

LAMBORGHINI THE BEST CAR

mike0013
honnan lehet szedni?:S
amúgy a Tanácsháza a kultúrális pont növelésén kívûl jó valamire?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

KapuBen
miért alapot?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

alapot
de a Settlerses nem lehet rossz

KapuBen
ti melyik grafikus csomagot használjátok?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Rise Against
ahh nekem sikerült megfejteni az angolosságát :p
azt írja, hogy privátban írta ezt neki valaki a videókkal együtt, és bemásolta a klánja adatlapjára. És azt mondja, hogy sok szar van az országban, de sokan akár jók is lehetnek, a normálisakkal nincsen baja 😄

KapuBen
valahogy nem értem.....
a szlovákok a magyarok szolgái felirat alatt mit keres a kárpátia videó<#kerdes>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Requiem88
megnéztem, én is, de nem azok vannak odaírva... nézzétek meg mégegyszer. pl a videókat. kárpátiás... vagy meghackelték õket?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

madass
🤣 aszittee a gyerk hopgy bedarál: http://travilog.org.ua/hu/3215702/4102a648f7f921e914a1b4c2dab91932

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

lol de a klánukban a legerõsebb 260 as népességû xD

sweech
az

s3 ?

Rise Against
az a baj, hogy unatkoznak az emberek. több mint fél évszázada nem háborúztak a szlovákok, hát keresik az izgalmat.

Czdano
Hali! Igen rég írtam ide és ez idõ alatt helyettes nélkül nagyon legyengültem..4 teljesen kiépitett rejtekhelyem van és még igyis 1000et loptak ma tõlem..2 ember folyamatosan támad (sztem multis gyerek) ezért várom olyan helyettesek jelentkezését akik hétköznaponként szivesen vinnék az accountomat és ha látják h támadás jön legalább pár katonát legyártanak hogy ne lopjanak sokat...

S3ról lenne szó, az h mien irányba fejlesztené a helyettes a falut az tökmindegy..köszi elõre is

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

sweech
megkaptátok ezt a levelet?

Szia!

Van egy szlovák klán: - Národný Odpor Párovce
Éltetik trianont, és ocsmárolják a magyarokat. Nagyon bántja a magyarság érzetnek, hogy ilyet meg mernek egyesek engedni maguknak. Megkérek minden klánt, akik magyarnak érzik magukat, hogy tiporják el õket! El kell pusztítani az utolsó csíráig!

Megvan a klánjuk fõoldalának körülbelüli fordítása is, kb. így van!
Nem szó szerint fordítva, de röviden és tömören:
...a klán mottója a szlovák himnusz egy része...

A klántagok mottóiban pedig olyanokat találni, hogy "magyarokat ölni jöttek ide",
meg hogy "övéké a Felvidék",
meg hogy "Hedvignek egy szavát sem hiszik" /õ a megvert magyar lány, akirõl volt sok hír/

De a legdurvább az, hogy az egész kb. annyit jelent, hogy "Éljen Trianon!" !!!"

Nézd meg hol vannak helyileg, és ha tudsz, segíts.

Fogjunk össze mi Magyarok!

Elõre is köszönettel!

Ha elolvastad, akkor küld tovább más klának is, hogy mindenki megtudja, mi folyik itt!

Requiem88
õszintén szólva lusta vagyok 😄
egyszerûen támadd le, verd szét a seregét, farmold nullára aztán jelentsd multhunternek hogy szerinted csalik. 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

me érdekelne egy felhasználó az egyikrõl!eléggé érdekes dolgokat csinál!
tudsz segiteni?
Requiem88
minek az neked?<#fejvakaras>

szevasztok !
csak egy kérdés.
nem tudja valaki a szerverek IP címét?😊
aki tudja mondja már meg vagy küldjön egy üzit a [email protected]!

thx
Requiem88
remélem is 😉
s4-en ugyanis velük leszek

Nem azét, hogy menõzek, de én megmondtam, hogy a gall, a legjobb nép.<#nezze>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Requiem88
fejlesztgetem én, amikor sereget gyártok közben meg a búza azért... 😊

sweech
majd késõbb meglátod, hogy kell belõle annyi

Requiem88
a búza nem baj ha nem jön olyan szinten mint a többi, úgysem kell belõle annyi...
nekem sosem jött egyenlõen...

John Cena
nekm szerencsére most midnne egyenlõ!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Requiem88
mert a nagy nyersanyagtermelésfejlesztés mellett elfelejtetted fejleszteni a búzát. öreg hiba...

mert el kell tartani az embereid

Sztetek miért terem csak 2 búza óránként, miközben több búzafarmom is van..? egy kép róla:

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Requiem88
...és akár hiszitek, akár nem, õ szopta meg jobban.
Én pillanatokon belül pótolni tudom a veszteségeimet, neki ez napokba fog telni 😊)
Hát még mennyi nyersanyagba... 😄

Én nem momdtam, hogy akadémia helyett kell.
De ha van 20-as akadémiád, és kell a kultúra, és van még hely a faluba, akövetség is jól jön.
Nekem csak 1 követségem van. de felépítettem 16-ra, hogy jöjjön belõle az áldás.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

gabo91
ezzel nem értek egyet...
ugyis lessz akadémiája, inkább tolja fel 10-es szintre akkor többre megy azzal...
meg aztán minek a követség... klánba belépéshez kell csak. Ha lebontod is klántag maradsz, és betudsz nézni a ranglistárol vagy bárhonnan is a klánba

sweech
elég egy faluba

lol vas helyett vasérc van illetve építésnél ott az x/óra 😊

Ha kell a kultúrális pont akkor jó ha van, mert elég jól osztja, egyébként felesleges, késõbb úgyis le kell bontani.

új falba (2.) kell követség?

gabo91
szerintem sok múlik az elhelyezkedésen... ehez szerencse kell...
nem mindegy hogy eleve erõs emberek közé tesz be kezdõként... meg aztán, menniy oázis van a közeledben és menniy farmolási lehetõség...

gabo91
igen ebben igazad van...
mindenki azthiszi ha a zéró ponthoz kerül akkor topp játékos lessz...
persze elsõ nap lehet, de hosszú távon...
normál szerveren 70-80 körüli értékre kerülsz akkor már oázisra is pályázhatsz, jó farmokra, és talán 15-9 buzásra is. De még van rá lehetõséged hogy kitelepülj a pálya szélére.