7029
  • Punker
    hát kicsit lassan lehet beindítani a termelést :(
  • madass
    6,000,000 védő azért pppszzzzzzzzzz
  • madass
    áááááááááááá 4700 katapult:D:D:D
  • MegaHarcos
    Még régebben a fórumba volt belinkelve:
    http://travilog.org.ua/hu/2725702/404676f819e4a594fd4a12832e0173cb
  • madass
    bevezettem én is a h-hef es módszert mosst rám mondják hogy köcsög vagyok de nem érdekel a környékemen rajta és 3 barátomon kivül senki nem tarthat sereget és nem érdekel ha mnt-s klánba menekül!
  • uwu
    Lehet, én még nem láttam ilyet, csak azt írtam le amit tapasztaltam.
    Légyszi küljél linket, meg kéne fejteni a rejtélyt.

Biztos hogy rombol? Bocs afeltételezésért, de tutira nem nézted félre?
    Mert kiírja hogy pl.: magtár lerombolva 10-ről 10-es szintre, de aezt nem nevezném rombolásnak.
  • madass
    szval akkor nekem volt igazam????

• Shaman
    Bocs,de ez hülyeség,attól,hogy teljesen meghal egy sereg a katapult,faltörő simán beüthet,s sokszor be is szokott ütni.
    Rengeteg csatajelentés van amiben ez látszik.
  • Cat 02 #4121
    én vagyok de csak arany miatt csináltam ott falut :)
    Fire viszont ott tolja
  • Punker
    5-ös szerveren van valaki közületek?
  • Punker
    na ezt most én is kipróbálom :)
  • gabo91
    hát igen... anyi biztos hogy nem pannon... mert nem az a neve...
    de attol még ugyanazok vezetik...
  • Dexantreal
    ?...
  • madass
    mekkor CSICSKA EGY BANDA EZ A H-HEF.

ráadásul ezek a ódszerek az egyik haverom a H-KH nak volt a tagja megtetszetta gyerek és lefarmolták(másnapra ki is tették-ok: jo farmja vagy a h-hefnek.)
  • Dexantreal
    Oszd meg velünk pls majd, kíváncsi vagyok én legalábbis.
  • madass
    egyetértek

aki már arra képes hogy így csaljon egy ien játékon hát az már tényleg sík sztem.

a másik meg hogy bizti nem csak a magyarok ienek mert az összes többk server en is vannak ienek(a szabályzat egy sablon..)
  • gabo91
    egyetértek...
    csaljon akkor örüljön a buta fejének...
    miről szól a játék? Arrol hogy ne unatkozz, felmérd menyire vagy jó az ilyen stratégiai dolgokban...
    csaljon, örüljön annak hogy ő 6 faluval ért el picivel többet valakinél...
    de az a másik valaki csak egy faluval küldi...

miért vannak a natarok is? hogy vége elgyen a szervernek a végtelenségig nem mehetne mert nincs egy idő után értelme...
    ha pedig eléred hamar csalásal a dolgokat akkor megunod és törlöd magad...
    enyi...
    játszon csak 3 faluval, vagy többel... több idő kell hozzá...
    késöbb nem birja egyiket se vinni.
    esetleg időközben feldobják elkapják... stb aztán bukta az egész edigi munkát...

szánalmas ez az egész...
    ha nincsenek akadályok kihivások akkor unalmassá válik minden...
  • madass
    irtam levelet az MH nak várom a választ....
  • Rundstedt17
    Ezt csinálják...nincs normális szűrés..aki nem idióta sosem fog lebukni..aki nem kezd dicsekedni hogy fasza vok mert csalok vagy aki ugyan azt a nevet adja..ez a rendszer nem jó...
  • Requiem88
    köpjétek be, ennyi :)
  • madass
    Háh ekkora egy ******** nézzétek mwg speeden sas14 et sas12 és még van belöle egy kettö a profil egy elmélet alapján van kitöltve és mid a hat sas egymásnak személyes szövettségese:D
  • Dexantreal
    akkor hajrá
  • Rundstedt17
    Ok kiváncsi leszek hogy lebuknak e majd
  • Rundstedt17
    Értem én de feljelentés szükséges.Akiről meg nem tudok azt nem jelenthetem.
  • Dexantreal
    Parancsolj...

"Üdv Néked Vándor!
    MIELÖTT ÍRSZ, EZT OLVASD EL!
    *
    Udvariatlan és tiszteletlen levelekre nem válaszolunk.
    Trágárkodással a törlés gombot hozod csak közelebb!
    *
    A Multihunter nem játékos, nem küld nyersanyagot, se csapatot. Nem lép be klánba se.
    *
    A termelés 14 óránként kifejezés azt jelenti, hogy óránként 14-et termel, nem azt, hogy 14 óránként termel 1 egységet.
    *
    A búzatermelésed folyamatos csökkenés alatt van, mivel minden épíkezéshez búza kell, ráadásul a lakosaid is ezt eszik. Ha mínuszos a búzád, érdemes megnézni, vannak-e nálad támogató egységek, mert akkor azok suttyomban eszik a búzádat. Ha elindulnak a gazdájukhoz, helyreáll a búzatermelésed.
    *
    Hiába szólsz, hogy nem érkezett meg a nyersanyagtámogatás, az automatizált és hidd el, megkapod, az előzővel másodpercre megegyező időpontban.
    Telepesek által alapított faluid között olyan nyersanyag- és katonakereskedelemt folytathatsz, amilyet csak szeretnél. (Ismétlem: nem multifalvakról és közösgépet használókról, illetve helyettesről beszélek!!!).
    *
    Amennyiben nincs beállítva a közös géphasználat és emiatt zárolunk, akkor ne csodálkozz.
    Ha a plusz arany reményében "hívtál" meg "játékost", ugyancsak törlünk a játékból.
    A közös gépet használó játékosok a szabályok betartására egymás figyelmét is hívják fel, mert sajnos ők is az áldozatai lehetnek a szabálysértés után járó következményeknek .
    Ez érvényes a helyettessel való megbízásra is!
    *
    Ha megsértett egy játékos társad, a levelének a linkjét (címsor, URL, az a http:www.kezdetü izéke) küld át nekünk üzenetben.

Amennyiben zároltunk sértegetésért, a bocsánat kérőlevél linkjét, mit annak írtál, kit megbántottál, ugyancsak küld át nekünk.
    *
    Zárolás utáni esetleges épület rombolások, nyersanyag és hadsereg elvesztése, a büntetés részét képezik.

Kárpótlás és törölt faluk helyreállítása nem lehetséges.
    *
    A szabályokat a regisztrált felhasználó, ismerni köteles , ismeretének hiánya nem mentesít alóla.
    *
    Egy szabálysértésnél a multihunterek és az adminisztrátorok döntenek a bűntetés súlyáról.

mh."

Írj neki és máris repülnek.
  • uwu
    Majd az idő megoldja, szinte biztos, hogy nem lesznek itt mire jönnek a natarok.

Egyébként a csalókat is el lehet verni, én örülök, ha ilyen nyomik a szomszédaim, tőlük még több nyersanyagot lehet rabolni mint másoktól.
    Persze anyázásban élenjárnak. Volt olyan aki azzal fenyegetett, hogy majd jól agyonver a másik falujával, amiért lefarmoltam. Aztán ment a levél MH-nak a linkkel, és zárolták.
  • uwu
    Simán le lehet bukni.
    Van automata ellenőrzés is, ami biztonyos korlát után bekabcsol.
    Ezen kívül ott van a többi játékos akik rühelli ka cslókat, és egy év alatt úgyis kibújik a szög a zsákból.
  • Rundstedt17
    Nem kéne de csak érdekeségképpen megszámoltam 6 embert ismerek aki multizik mióta újraindult a játék és mégsem buktak le..Engem ez zavar hogy csalnak és semmi következménye sincs..Aki okos sosem kapják el..szerintem csak úgy szűrik hogy valaki dicsekszik azzal hogy csal akkor bukik le.Nincs ip szűrés vagy valami normális módszer..tisztésegtelen előnyben vannak egyesek ez nem tetszik..
  • Dexantreal
    MultiVadászok vagy mik vannak, tehát nem kéne és én írtam egynek anno és reagált rá, mikor farmoltak és regelni akartam egyet.
    Kérdeztem, hogy kisegítve magama szabályellenes-e és írta: igen.
    Szal nem kéne.
  • Rundstedt17
    Van ellenőrzés akkor?:)
  • uwu
    Ez egy hosszú játék, egy év alatt biztos, hogy bukta lesz.
    Volt olyan akit az utosó héten zároltak az előző speeden, csak röhögtem a mocskos csalón.
    Szánalmas ez a multizás, akik csalnak általában nem viszik semmire. Aki nem tud játszani, az kapálózhat, akkor sem ér el semmit, csak telepít egy csomó farmot a szerverre.
    Nem ezzel kell foglalkozni, sokkal jobban megéri rendesen játszani. Ha jól összeversz mindenkit sokkal előrébb vagy, mintha csalnál. Csak azok próbálkoznak ilyen szánalmas baromsággal akik nyomik, és nem tudnak játszani.
  • Rundstedt17
    Miért?amúgy jó ötlet.csak tudtommal nincs csalás ellenőrzés,normális..
  • Rundstedt17
    Nevetséges egy játék.Az biztos hogy ebben a játékba nincs csalás ellenőrzés..Az ismerősi köröm szét multizza magát ebben a játékban...én azért hagytam abba...A haverom egy gépről kb 10 nickel van ben, a játék kezdete óta de nem tudják kiszűrni..És nincs egyedül...Szóval kérdésem van ellenőrzés mondjuk ip alapján?Mert felháborító a csalás én nem szeretem...Személyes szövetségesnek beállítva a legtöbben folyamatosan küldik a főnickes falujuknak a katonákat és a nyersanyagokat...Ha valakinek nyersanyagra van szüksége regizzen egy új nevet nem lesz következmény küldhet a nyersik 25ékát meg a katonaság egészét a falujába
  • DummyBoy
    Jók ezek a reflektációk az anyázásokra ...

Egyik munkatársam is elég komolyan nyomta, neki volt egy sztenderd válasza az anyázós levelekre amin sokat röhögtünk ... 10-ből 9-szer nem jött rá válasz :)

Egy egyszerű mondat pedig az egész :

"Figyúúú ... Te akkor minek jáccol harcososaaat? :)"

• gabo91
    ja de nézzed meg hogy milyen ellenfelek vannak ott és hogy milyen oázisok...
    (normál szerveren nemfogsz egy falura hármat csatolni) szoval ha a 15-höz két buzásat tehetnél viszont erős környék, ám a 9 buzáshoz lehetne kettő duplabuzásat emg még sok más is van ott viszont gyengék az ellenfelek akkor meny a 9-esért...
    számolgasd ki
    (viszont ha számolod hogy menyi pluszot ad az oázis akkor azt ne kamatos kamatal csináld)
    elmagyarázom mit akarok mondani :)
    alapbol 1000 a termelésed van két oázisod akkor mindegyik 25-ot dob
    1000*1.25*1.25= nem jo
    1000*(1.25+1.25)=1000*1.5
  • uwu
    Szerintem nem ér rá! Minél hamarabb lakja be nnál hamarabb fog termelni. Baromi sok idő felépíteni egy falut, főleg, ha nem rómaival vagy.
    A kultúrális pont is hamarabb kezd termelődni, hogy a következő falut méghamarabb lerakhasd. Az a gáz, hogy ehhez baromi sok nyersanyag kell, és rengeteg embert kell fosztogatni, ha folyamatosan akarsz építkezni.
  • vass17
    9 búzásat akarok, de közelebb van egy 15 búzás is.
  • madass
    ha multi buzás akkor igen de ha sima vagy csak 1 el van több vmiböl akkor ráér.....
  • MegaHarcos
    Így igaz nehogy addig más elfoglalja...
  • madass
    ezt most hova is tegyem??