7029
-
#4209 főépület 3. szint, rejtekhely, követség, gyülekező tér, kaszárnya, ez van eddig.
csak a termelés rohadt lassu :(
-
Cat 02 #4208 rejtekhelyet építettél ? (3. szintig szintenként kapsz egy kis nyersit)
1ébként ha jó géped van (gondolom az van mert láttalak cod4 en :)) akkor
ezt sztem rakd fel , GreaseMonkey-t (FF kieg) -
#4207 óóóó most látom mennyi agyag kell még a phalanx-hoz is :(
nem lesz ebből holnapra se semmi, fel kell fejleszteni a búza farmot, aztán az agyag bányát, és aztán lehet kiképezni, mi a francnak kell ezekhez agyag? :( -
Cat 02 #4206 nem kicsiben tolják -
#4205 natar egységekről táblzat( adatok azért nincsenek mert titkosak....) -
#4204 nah ezek mik? -
Cat 02 #4203 wtf, mennyi oázis :O
s2-n ilyenalul levőkkel háború van, csak az a gáz h kb top 100 asokkal háborúzunk (player nem klán :S) -
#4202 ilyen a környék :)
-
#4201 oázis
a többi kiskocka mi zöld az faluhely. -
#4200 aha szal az az oázis? azt hittem az valami extra, ilyen elhagyott izé több is van itt mellettem. -
#4199 elöször ki kell nyirni az összes állatot ami örzi, aztán ha nem védi semmi elküldöd a hösödet egymaga és automatikusan elfoglalja. De ehez 10es hösök háza kell és az hogy az oázis a 7x7es területen legyen. -
#4198 ha az elhagyott völgyet megtámadom akkor mi történik? ki kell nyírni a patkányokat stb? és utána termel? -
#4197 s1en játszik valaki? :D Most csinálom a 4. falumhoz a telepeseket, meg van egy +25% agyag oázis. :) Hát az elsőt már nem érem utol -
#4196 kell még fél óra és lesz gyülekező helyem, holnapra meg kaszárnya vagy mi kell a falanx-hoz, aztán jöhet a dzsihád :) -
#4195 gondolom lehet egyszerre egységet és épületet gyártani, szal ha a kis szomszédom sikerül megcsapni akkor frankó lesz :) -
uwu #4194 Mindegyik nép jó, csak minddel másképp kell játszani.
Aki kezdő, és az egységek támadó/védő értékén túl nem tud semmit a népekről mindd úgy gondolkozik mint te. Beregel rómaival, aztán csak néz, hogy mi van. A rómaival a legnehezebb játszani, de ha az elejét túléled a végére tényleg ők a legjobbak, csak ez kb. minden 500-adik embernek sikerül egy szerveren.
-
#4193 na ezt gondold át mégegyszer:D
mind a 3 nép a saját feladatában a legjobb....
de ez mmár egy kétszer ezen a fórumon is le van irva szval keres vissza -
uwu #4192 Én az 5-ösön germánnal kezdtem
Az a tervem, hogy az első falumba lesz pár száz fős farmoló sereg buzogányosból, és mellette lesz jó sok lándszás, meg paladin.
Én csak a főfalumba fogok csatabárdost, meg teuton lovagot, od a viszont jó sokat.
A többi falumat is az első mintájára tervezem (kis farmoló sereg + védők). -
#4191 Ez nem legózás.. :D Ezért kell a rómait az elején leirtani, germánként meg az elején támadni és ha minden jól megy akkor nicns semmi gáz... Nem véletlen hogy mind3 néphez más taktika kell :) -
Rundstedt17 #4190 Nincs kiegyensúlyozva szerintem a játék.A rómaiak túl erősek.A gallok átlagosak.A germánok igencsak gyengék -
#4189 Kérdeznék ha lehet.. :D
Germán vagyok s4en, és nemtudom hogy milyen hadsereget gyártsak! Sok buzogányost vagy csatabárdost és paladint? -
uwu #4188 Szép munka, az ilyen nullázások nagyon jók. többet raboltál mint a veszteség, és van egy jó farmod. -
#4187 Keménynek érezte magát a gyerek..... pedig nem is kpüldtem mindenkit: csataelemzés -
uwu #4186 Ha hadsereg szabadítja ki a foglyokat, megjavul a csapdák harmada, ha elengedik őket, megjavul a fele. Ebben nem vagyok biztos, nem számoltam ki, de valami ilyesmi az arány.
Egyébként nem tudom megérteni azokat az idiótákat akik csak csapdát építenek. A sok gyagyásnak fel se mtűnik, hogy nem ér el semmit, csak csapdára költi a nyerst. És nem fogja fel, miért momdom azt, hogy jobban jár, ha rejtekhelyet épít belőle. Azt hiszi, az siker, ha csapdába ejt pár katonát, amit aztán kiszabadítanak.
A csapdaa arra való, hogy ha elkészül pár falanx, akkor azzal lehet erősíteni a védelmet, az elején elég a rejtekhely. Ezért könnyű gallal játszani az elején, senki sem tud kifosztani, később meg nem mernek rámadni. A cspdába esettek ugyanis nem harcolnak, és a maradékot pár falanx lekaszabolja. -
Cat 02 #4185 tudom, épp azért parázok :D -
#4184 beyond kiírja mikor lesz tele..... -
#4183 küld el nekem a felesleget :) -
Cat 02 #4182 elején jah, most azon parázok h nem leszek holnap délig és h ne teljenek meg a raktárak :D rem jól számoltam :S -
#4181 iszonyat lassú amúgy a fejlesztés, ha már kezdésnél lenne piac könnyebb lenne, legalább cserélgetni a nyersanyagokat. -
Cat 02 #4180 hát végülis jah :)
s4 lecsúsztam 3. helyre :S és nem is kaptam védő pontot pedig 4 katonám meghalt a védésben (igaz más falujában ^^) bár van 30 phalanxom meg 12 druida lovasom legalább :)
1ébként ha csapdából kiszabadítom az emberem akkor a csapda megsemmisül ? mert itt szórakozok 1 gallal de már uncsi a kiszabadítás meg a foglyul ejtegetés :S -
#4179 na de ha csak a bányákat kiépíti már akkor nagyobb népességnek kell lennie nem? amúgy meg próba kelepce :) -
uwu #4178 Lehet, hogy azért 27 napok óta. mert folyamatosan csak katonákat csinál -
uwu #4177 üres falu ellen az is jó -
#4176 ok persze ez tiszta, de üres falut csak meg lehet azzal is ütni nem?
csak simán ki akarom végre próbálni milyen nyersanyagot lopni :) -
Cat 02 #4175 phalanxxal védeni szokás, nem támadni vele :P
Itt 1 összehasonlítás :) -
#4174 Hogyan tudok klánokhoz csatlakozni? Van a topiknak klánja? -
#4173 Hali.
Volna 1 kérdésem. Megvan a 20as akadémia meg a 10es gyűlekezőtér, és a főnököt is kifejlesztettem már. Az lenne a kérdésem hogy hol tudok főnököt venni? -
#4172 az a legolcsóbb nem? 27-es falu van mellettem 3 napja annak csak elég az is? -
Cat 02 #4171 phalanxxal támadni ? :o -
#4170 Jááááááááájj!!!Király vagy
Osszad csak