7029
-
Fordito #4249 Weblapom (szerkesztés alatt, ne várj sokat tőle egyenlőre): <EMBED style="WIDTH: 770px; HEIGHT: 153px"
src=traviancuccoklogo.swf width=770 height=153 quality="high" loop="true"
play="true"> -
#4248 azt hiszem itt az ideje hogy újra travianozni kezdjek... már ha nem speed szerver lesz :D -
#4247 Új szerver indul: 2007.12.14 (előregisztráció)
Szerver indulás: 2007.12.17 06:00 óra.
-
#4246 ja hogy van ingyen teszt, mondták az a fizetős rész meg se néztem, így érthető hogy megcsaptak :) -
szurop #4245 A bal oldali menüben, van egy olyan gomb, hogy "Travian Plusz". Ott tudod elhasználni, és mutatja hogy mennyid van. -
#4244 hol? mikor? sehol nem írja ki..... -
Cat 02 #4243 elején kapsz ingyen 35-t :P -
#4242 nem fogok fizetni valamiért amit nem ismerek :) -
szurop #4241 Én npc kereskedésre használom el, mert minden néppel mindig van valamiből felesleg. -
Cat 02 #4240 elején én új szerón mindig elhasználom az aranyat :) bár elején nem sokat ér -
#4239 annyi búzám nincs hogy vas bányát fejlesszem :)
aszem az elejét szúrtam el mert nem rögtön a bányák felnyomásával kezdtem, amúgy ez a 4 nap nagyon kevés egy alap kiépítésre így szerintem, szal ha nagyon b@szogatnak akkor inkább újra kezdem hátha más módszer jobb. -
uwu #4238 Ne hagydd magad!
Lehet, hogy rosszabb helyre kerülsz. Nem árt belekóstolni a hábprúskodásba, hogy mie újra indul szerver, már rutimos legyél!
Az első szerveren sokat lehet tanulni.
Túrjad a gazdaságot, legyen egy 10-es rejtekhelyed, ha már nem férsz el benne, csináljj jó sok falanxot. De sose hagydd őket otthon amíg össze nem gyűlik egy nagyobb adag. Aztán kell fal, meg csapda...és mehet tovább a gazdaság, hogy csináljj egy legyőzhetetlen sereget.
-
#4237 nem baj max újra kezdem, itt körülöttem mindenki kezd bedurvulni vagy klán tag lett, ez aki megtámadott kiírta hogy a mellettem lévő oázis úgyis az övé lesz és kinyír..... -
Cat 02 #4236 1szer volt ilyen nekem is csak 2000-el, és az a gáz h 5 perccel előtte rabolt ki -
#4235 az, Zsákmány 194 193 97 0, reggel akartam búzát építeni, 8-kor azzal léptem be hogy na akkor építünk :( -
Cat 02 #4234 pedig gall vagy nem? -
#4233 na frankó reggel 6-kor kiraboltak :( -
Cat 02 #4232 igen
őőő támogatás spanhoz v betámadsz vkit -
forgoszek66 #4231 Kezdő kérdések:
Hősöm harc során fejlődik?
Hogyan tudom elküldeni a csapataimat valahova csak azért, hogy ne legyenek otthon? -
#4230 de mégse mert laccietól sokat lopok:DD -
#4229 juj nekem most lesz sajna mindjárt 3 a búzatermelésem:)))(biztos a 18 birodalmi és a kém miatt:)))) -
#4228 meg a traviannak is :D -
Cat 02 #4227 gépnek bekapcsolva kell lennie -
Bercyke #4226 hy
tényleg van olyan hogy valami időzítő??
mondjuk beidőzítem éjjel 2-re és akkor azt épít amit megadok neki
ez valami script??
adjátok meg pls -
#4225 természetese a katapultjaim ma már 10 szer jöttek töle haza:D -
uwu #4224 Mocsoda aljasság, egy háborús játékban támadni! -
#4223 mégegy ez aztán a rednszer:
Semmi probléma:)
Ez a klán nem a népszerüségéről hires:DDDD
A kérés annyi, hogy ha szövihez megy farmod, szólj először , mindenképp kirakatjuk ;)
skype-od van? -
#4222 gyerekek ezt a szégyent ezt kaptam(levél):
Papillon 01.12.07
nincs cím 15:06:00
Hello
Egy rajongód küldte:)
Gondoltam kiváncsi vagy rá:)
Sysma, ne feledd még lefosztani mielött eltúnik....
Ms
Szia!
Úgy gondoltam, hogy a klánban lévő játékosok szigorú, félelmet keltő bemutatkozásai alapján mégis neked írok, aki hivatalosan diplomatája vagy a csapatnak.
Kötelességemnek érzem, hogy figyelmeztesselek:
a klánhoz csatlakozó ruttu egy senkiházi, jellemtelen figura.
MNT szerződésben voltunk az előző klánjával, ennek ellenére naponta 5x járt hozzám fosztogatni, mert szerinte ÉN voltam becstelen, mivel merészeltem testőröket gyártani, hogy megvédjem magam.
Most is ezt teszi, de már nem érdekel, 5 óra 45 perce van hátra. :)
Ha ilyen jellegű panaszok érkeznek rá, tudjátok, hogy mi a dolgotok.
Köszi!
Üdv:
Egy volt játékos -
Cat 02 #4221 áh, régi gépen csak 20 mp be tartott behozni az oldalt ^^ -
#4220 1, nem kéne reklámozni,
2, ehhez nem kell "jó gép" -
Cat 02 #4219 neked nem
huh inkább nem küldök :D
-39;-111 -
#4218 X:95 Y:-46
kösz majd meghálálom ha nagy leszek :)
de várj ahoz nem kéne piac? -
Cat 02 #4217 mi a kordinátád ? küldök nyersit ha nem vagy messze -
#4216 amúgy a 27-es szomszédom szerintem valaki rendszeresen fosztogatja, tuti nem csak nekem tűnt fel hogy 4 nap alatt nem változott, remélem hagy nekem is valamit. -
#4215 hát ez az most húzok búzát, aztán agyagot, és aztán embert, de lehet akkor még búza kell, szal kész, mondjuk ez még csak a 4. nap az vígasztal ha betámadnak sok mindent innen el nem visznek :) -
Cat 02 #4214 de nem tudsz agyagbányát építeni élelemhiány miatt -
Cat 02 #4213 8 napos falum ilyen
-
#4212 hm?
nem a búza a gond hanem az agyagból van mindig hiány :( -
Cat 02 #4211 2 búza :O -
uwu #4210 Elég az 1-es szint is, és akkor 6 óránként kapsz enyersanyagot, öszesen 3 alkalommal.
(persze célszerű felhúzni magasabb szintre)