Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt nézzetek körül majd, gondolom pár nap és felkerül a mi szerverünk és az elemzés is.
Sok érdekes dolgot megtudhattok magatokról. pl. ki menniy nyersanyagot lopott el 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
te is játszol s4-en?
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
világcsoda megszerzése, megtartása összefoglaló
ww screenshotok
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
http://ncore.tuners.hu/index.php?topic=272.0
szerk:
+screenshotok a ww-rõl:
http://ncore.tuners.hu/index.php?topic=205.0
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
jácad végig mindegyik szerverel ugy már lessz aranyad...
én is ugy hivtam meg magam a mostani speedre is...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
LAMBORGHINI THE BEST CAR
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
btw olyat lehet h küldök regis linket és arról speed re regizek ahol hamarabb megvan a 70 es népesség?
nem jött a levél...
kiirják hogy ki nyert, meg stb...
jo hosszu olvasmány 😄
adatfeldolgozát pedig nem fogják elkapkodni...
ja hát a top50...
rettentõ ideges vagyok, este meg reggel szivatott két mocsok turul-os lezuztak tõlem két magtárt, elegendõ volt arra hogy lecsuszak az 51. helyre <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Semmit nem lehet csinálni, rittig akkor szivat mindenki...
13:44 kor megvolt a natar támdasá és majd akkor meg lessz a jelentés amikor rá kerül a sor, kb 100.000 jelentés van elötte, ez még napokig is eltartana...
na ezt figyeljétek, végre magyarul irják ki!
"Szerver túlterheltség
Jelenleg a szerver túlterhelt. Kérjük várj egy kicsit..
» continue"
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
btw még lett volna 2 napod felépíteni, elõszõr nyersi kell sztem bár ha farmonli akarsz
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
termelést inkább nem irom le a sereg meg no komment😄
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
hát ez nem igaz... nincs hátra 210perc a szerverbõl és mégis
"Maintenance work
please wait"
vagy mikor lesz újraindítva?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
bele akarok húzni a végén, úgyhogy épitkeznék... de 18k -s eseménytorlasz van megint...<#wow3>#wow3>
(ami valjuk be a legelején igen sok, és hát költséges a búzafarm...)
anno s2-ön mikor regiztem (majdnem) percre pontosan matekolgattam ki, hogy mikor mibõl menyim lessz mit huzzak fel stb... ... ...