7029
-
#4329 Az MH egy vicc ebben a játékban. Neki az ÍROTT szabályok betartása a feladata, és nem az erkölcsrendészet. Mikor veszi észre? Az erkölcsi szabályok betartatása a közösség feladata lenne. -
Cat 02 #4328 hm ha már kémkedés
küldök vhova 10 kémet és meghalnak, akkor ott sok a sereg v sok a kém? -
uwu #4327 A kémkedés veszélyes üzletág.
Megvesztegettem az ellenséges klán egy tagját, hogy tegyen meg helyettesnek. Természetesen kiderült, minel majdnem az egész klánnak írtam mire megtaláltam az emberemet. Egy rövid időre zároltak, de feloldották, mert nem szegtem szabályt. Viszont MH etikátlannak minősítette, és megkért, hogy hagyjak fel a tevékenséggel. Akinek esetleg ehhez hasonló dolgai vannak, az hagyjon fel a tevékenységével! Igaz, hogy nem szabálytalan, de nem szabad. -
forgoszek66 #4326 köszi. -
Br01 #4325 Elötte fejleszd ki az akadémián!!!! -
forgoszek66 #4324 Római vagyok és nem tudok testőrséget kiképezni, pedig megvan a Akadémia Szint 1, Páncélkovács Szint 1. -
Cat 02 #4323 5 ös búzafarm csak -
#4322 az is meg van. -
#4321 asszem 5-ös búzafarm -
#4320 malom építéshez mi kell? azt írja magtár de hiába húztam fel, több szint kell? -
Cat 02 #4319 ha megölöd az összes katapultot akkor általában nem rombolnak :)
vagy van kőfaragó azzal pedig erősítheted az épületeid -
#4318 jesszus, ez komoly? még le is írj ahogy 6 falu van? katapult ellen lehet védekezni? most akarok fosztogatni, aztán lehet vissza jön a klán bosszút állni :)
egyre jobban arra tippelek hogy klán farm lakik mellettem, 1,5 hét alatt semmit nem fejlődött de klántagságot kapott, most megnézem mi van neki raktáron :) -
uwu #4317 A speed szerveren lekatapultoztam egy kellemetlen kis bunkót Zolcsy személyében.
Nem emlékszem pontosan mennyi volt a népessége, talán 400 körül lehetett.
Most már csk 7-es. Írt nekem egy szép levelet, amiben elmondta, hogy mekkora szemét vagyok, és elárulta, hogy 6 faluval játszik.
Azóta zároltattam, és kirugattam a klánjából.
Nem kellett volna olyan rám vonatkozó csúnya hazugsádokkal teleírni a profilt -
#4316 aha -
Cat 02 #4315 öreg hiba :)
btw 20 emberrel támadott? -
#4314 töröltem a jelentést :( -
Cat 02 #4313 mi a neve?
http://s5.travian.hu/warsim.php
illetve
http://www.traviantoolbox.com/combat_simulator
1ébként megnéztem és lol, phalanx pedig erős főleg ha van mellette csapda :S -
#4312 12 db ércet vitt el a mocosk, remélem amíg nálam van valaki megcsapja, 20 buzogányost hány phalanx ütött volna meg? -
Cat 02 #4311 1ébként ha 40 körül sereggel támad ha gondolod betámadom :) -
#4310 nincs már idő kiképezni :( -
Cat 02 #4309 mindig tud lopni, de ha meghalnak a katonái nem =) -
#4308 nah ez buzogányost elküldtem probaként -
#4307 csak én nem támogatásra küldöm őket, hanem azért hogy ne halljanak az én megtámadásom alatt :D -
#4306 nekem 16 perc, lehet inkább csinálok csapd akészítőt, akkor nem tudják ellopni, vagy nem mindig tud lopni a germán se? -
Cat 02 #4305 gyülekező téren van olyan h visszahívás, illetve nekem is visszaküldte klántársam harc után az embereim :) -
#4304 tuti?
mert fél óra mulva támadnak, és ha nem tudom visszahivni az egységeim az gáz :c -
Cat 02 #4303 mind2 lehetséges -
#4302 ha támogatónak elküldöm vmelyik faluba az egységeim, azokat vissza tudom hívni, vagy az ott lévő küldi vissza őket, vagy hogy van ez? -
vass17 #4301 közben olvastam, h tilos használni, ugyhogy inkább be se lépek az S3-as accountommal... -
vass17 #4300 Valaki nem használja itt ezt a 3D toolst?? nem tudjátok 3-as szerver nem lehet bevinni a programba sehogy sem?, -
#4299 S1en a legnagyobb jelenlegi világcsoda szint 46os. :) -
#4298 elég jól fejlődök azért -
#4297 én is azt csináltam először :) de úgy meg fejlődni nem lehet.. (: -
#4296 200 búzát vittek el tegnap, mindent szinte rögtön elköltök ha összegyűlt, szal annyira nem tudnak farmolni. -
#4295 A főfaludat nem tudják elfoglalni.Az első falu alapból az,hiába építesz még többet,az marad,amíg másikat nem nevezel ki annak.Ahhoz kell a palota,hogy egy másik falut nevezhess ki főfaluvá.... -
#4294 a legjobb módszer farmolás ellen :)>> lépj be egy klánba -
#4293 palota kell a fővároshoz? hogy ne tudjanak elfoglalni? -
#4292 Később,mikor már nagyobb a termelésed,lehet szépen lebontani a rejtekhelyet,mert semmire sem jó,csak a helyte foglalja. -
#4291 farmolás megállítása:
igen a rejtekhely az egyik módja.
Jobb megoldás sztem a visszatámadás.
A travian alapból,s az elején a támadást preferálja. Támadni mindig jobb,mint védekezni. Gyárts pár támadót,s egy szövetséges falujában állomásoztasd,amíg össze nem jön elég,s utána támadd be a farmolót.
Nekem S4-en volt ilyen szitu.Támadott,jött a buzogányosokkal,de ugye azt tudjuk,hogy a buzogányosok védelme elég gyenge,szóval én utána fele annyi buzogányossal legyűrtem,mikor otthon volt :-)
Ezt eljátszottuk 2-szer,azóta békén hagy,sőt már el is fejlődtem tőle,lévén miután leamortizáltam,pár ismerőst,ráugrasztottam,hogy farmolhatják. -
#4290 Egyszerűbb sztem,ha a falu külsőnézeténél az "egységek"re kattint az ember...