Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de 1,5% + szintenként.... még költséges, szoval csak akkor ha futtya rá. pár ezres seregnél már megéri
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Védekezõ csapatoknál elég csak a páncélzatot fejleszteni vagy számit nekik a fegyverzet is?
lehet ma csak 1 lesz:DDD
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
LAMBORGHINI THE BEST CAR
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Legnagyobb búzatermeléssel rendelkezõ faludban legyenek a támadóegységek. A többit védõkkel pakold tele.
Megcsinálhatod azt is, hogy leteszel két falut egymás mellé, majd az egyikben kifejleszted a védõk páncélzatát 20-asra, és támogatásba átküldöd a katonákat a másik faluba. (tehát nem a másikban gyártod le az egységeket)
DE csak egymáshoz közeli falukban csináld meg mert ugye csak úgy tudod elküldeni õket valahova ha elötte viszahivod a gyártó faluba, az pedig idõ és addig minuszba lessz a termelésed. (no para, ne legyen sosem üres a magtárad)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Törölgettem pár hozzászólást. Úgy gondolom, ha már a fejlesztõk hagytak pár bugot, akkor ha valaki rátalál ilyenre használja egészséggel, de a saját érdeke, hogy ne reklámozza.
Egyébként hallottam már én is "autómata Sitterrõl", sõt keresgéltem már ismerõseimnek 9-155 búzás falvakat a speed-re. Igaz mikor ráakadtam már sok értelme nem volt használni.
De ezt a témát zárjuk le!
Köszönettel GAbo
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1béként webforditas.hu
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Ha az akadámiát lebontom akkor nemtünnek el az eddig kifejlesztett egységek?
Travian3 Beyond
1béjként 2. faluban lehet még1 hõst képezni?
#3605 akkor megéri kifejelszteni?
Hát jaja elnyomtam az aranyam, azért van. :)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
380fa|490agyag|380vas|110búza
Holnap végre lehet támadni:DLátom te már most elhasználod az aranyod plusra.
LAMBORGHINI THE BEST CAR
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Érdemes 3as szintre felfejelszteni a búza farmom vagy várjak még vele? Mert elvielg 3as szint után kapnák az öshazábol cuccost. Megéri? Mennyi cuccost kapnék?
Fa:0/800
Agyag:105/800
Vasérc:341/800
Búza:426/800
Élelemfelhasználás:29/34
hülye fa:O
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Valami más???
Aki tud részletes infót hogy mikor lehet a Spedd 3-ason regizni az írja le ide,Thx.
(szóval, ha azt nézzük, hogy az elején csak azok voltak a klánban, akik mag tagok, akkor elég szép az az eredmény amit elértünk, szerintem)
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
fura, hogy normál magtárra pazaroljátok a helyet.
pontos adatot nemtudok, de az utolsó jelentés amit látok annál (minden egynek számit) 6094182 egység védte a csodát...
ez nem a búzafogyasztás, mert ugye ebbe van pár száz ezer lovas meg katapult meg stb...
link róla