7029
  • Szaruman
    Az MH egy vicc ebben a játékban. Neki az ÍROTT szabályok betartása a feladata, és nem az erkölcsrendészet. Mikor veszi észre? Az erkölcsi szabályok betartatása a közösség feladata lenne.
  • Cat 02 #4328
    hm ha már kémkedés

küldök vhova 10 kémet és meghalnak, akkor ott sok a sereg v sok a kém?
  • uwu
    A kémkedés veszélyes üzletág.
    Megvesztegettem az ellenséges klán egy tagját, hogy tegyen meg helyettesnek. Természetesen kiderült, minel majdnem az egész klánnak írtam mire megtaláltam az emberemet. Egy rövid időre zároltak, de feloldották, mert nem szegtem szabályt. Viszont MH etikátlannak minősítette, és megkért, hogy hagyjak fel a tevékenséggel. Akinek esetleg ehhez hasonló dolgai vannak, az hagyjon fel a tevékenységével! Igaz, hogy nem szabálytalan, de nem szabad.
  • forgoszek66
    köszi.
  • Br01
    Elötte fejleszd ki az akadémián!!!!
  • forgoszek66
    Római vagyok és nem tudok testőrséget kiképezni, pedig megvan a Akadémia Szint 1, Páncélkovács Szint 1.
  • Cat 02 #4323
    5 ös búzafarm csak
  • Punker
    az is meg van.
  • Requiem88
    asszem 5-ös búzafarm
  • Punker
    malom építéshez mi kell? azt írja magtár de hiába húztam fel, több szint kell?
  • Cat 02 #4319
    ha megölöd az összes katapultot akkor általában nem rombolnak :)
    vagy van kőfaragó azzal pedig erősítheted az épületeid
  • Punker
    jesszus, ez komoly? még le is írj ahogy 6 falu van? katapult ellen lehet védekezni? most akarok fosztogatni, aztán lehet vissza jön a klán bosszút állni :)

egyre jobban arra tippelek hogy klán farm lakik mellettem, 1,5 hét alatt semmit nem fejlődött de klántagságot kapott, most megnézem mi van neki raktáron :)
  • uwu
    A speed szerveren lekatapultoztam egy kellemetlen kis bunkót Zolcsy személyében.
    Nem emlékszem pontosan mennyi volt a népessége, talán 400 körül lehetett.
    Most már csk 7-es. Írt nekem egy szép levelet, amiben elmondta, hogy mekkora szemét vagyok, és elárulta, hogy 6 faluval játszik.
    Azóta zároltattam, és kirugattam a klánjából.
    Nem kellett volna olyan rám vonatkozó csúnya hazugsádokkal teleírni a profilt
  • Punker
    aha
  • Cat 02 #4315
    öreg hiba :)
    btw 20 emberrel támadott?
  • Punker
    töröltem a jelentést :(
  • Cat 02 #4313
    mi a neve?
    http://s5.travian.hu/warsim.php

illetve
    http://www.traviantoolbox.com/combat_simulator

1ébként megnéztem és lol, phalanx pedig erős főleg ha van mellette csapda :S
  • Punker
    12 db ércet vitt el a mocosk, remélem amíg nálam van valaki megcsapja, 20 buzogányost hány phalanx ütött volna meg?
  • Cat 02 #4311
    1ébként ha 40 körül sereggel támad ha gondolod betámadom :)
  • Punker
    nincs már idő kiképezni :(
  • Cat 02 #4309
    mindig tud lopni, de ha meghalnak a katonái nem =)
  • ColdFire
    nah ez buzogányost elküldtem probaként
  • ColdFire
    csak én nem támogatásra küldöm őket, hanem azért hogy ne halljanak az én megtámadásom alatt :D
  • Punker
    nekem 16 perc, lehet inkább csinálok csapd akészítőt, akkor nem tudják ellopni, vagy nem mindig tud lopni a germán se?
  • Cat 02 #4305
    gyülekező téren van olyan h visszahívás, illetve nekem is visszaküldte klántársam harc után az embereim :)
  • ColdFire
    tuti?
    mert fél óra mulva támadnak, és ha nem tudom visszahivni az egységeim az gáz :c
  • Cat 02 #4303
    mind2 lehetséges
  • ColdFire
    ha támogatónak elküldöm vmelyik faluba az egységeim, azokat vissza tudom hívni, vagy az ott lévő küldi vissza őket, vagy hogy van ez?
  • vass17
    közben olvastam, h tilos használni, ugyhogy inkább be se lépek az S3-as accountommal...
  • vass17
    Valaki nem használja itt ezt a 3D toolst?? nem tudjátok 3-as szerver nem lehet bevinni a programba sehogy sem?,
  • ToCsEk
    S1en a legnagyobb jelenlegi világcsoda szint 46os. :)
  • Punker
    elég jól fejlődök azért
  • Timbo
    én is azt csináltam először :) de úgy meg fejlődni nem lehet.. (:
  • Punker
    200 búzát vittek el tegnap, mindent szinte rögtön elköltök ha összegyűlt, szal annyira nem tudnak farmolni.
  • vsly
    A főfaludat nem tudják elfoglalni.Az első falu alapból az,hiába építesz még többet,az marad,amíg másikat nem nevezel ki annak.Ahhoz kell a palota,hogy egy másik falut nevezhess ki főfaluvá....
  • Timbo
    a legjobb módszer farmolás ellen :)>> lépj be egy klánba
  • Punker
    palota kell a fővároshoz? hogy ne tudjanak elfoglalni?
  • Shaman
    Később,mikor már nagyobb a termelésed,lehet szépen lebontani a rejtekhelyet,mert semmire sem jó,csak a helyte foglalja.
  • Shaman
    farmolás megállítása:

igen a rejtekhely az egyik módja.
    Jobb megoldás sztem a visszatámadás.
    A travian alapból,s az elején a támadást preferálja. Támadni mindig jobb,mint védekezni. Gyárts pár támadót,s egy szövetséges falujában állomásoztasd,amíg össze nem jön elég,s utána támadd be a farmolót.
    Nekem S4-en volt ilyen szitu.Támadott,jött a buzogányosokkal,de ugye azt tudjuk,hogy a buzogányosok védelme elég gyenge,szóval én utána fele annyi buzogányossal legyűrtem,mikor otthon volt :-)
    Ezt eljátszottuk 2-szer,azóta békén hagy,sőt már el is fejlődtem tőle,lévén miután leamortizáltam,pár ismerőst,ráugrasztottam,hogy farmolhatják.
  • vsly
    Egyszerűbb sztem,ha a falu külsőnézeténél az "egységek"re kattint az ember...