7029
  • Br01
    Igen, de nem látom, hogy ott ki lehetne fejleszteni :S akkor talán 20. szintre kéne fejleszteni a palotámat? Mert most 15. szinten van és már csináltam 3 telepest. És ha ez így van akkor nem sok értelme van a szenátornak...
  • mike0013
    palotában: 10, 15, 20-as szinten lehet
    rezidenciában: 10, 20-as szinten lehet csinálni szenátort
  • tbundy
    akkor mégsem mindenhol :)
    rezidencia/palota a helyes megfejtés :)
  • Br01
    Hello mindenki! :D

A kérdésem az lenne, hogy kifejlesztettem a szenátoromat az akadémián, viszont nem tudom, hogy hol kell legyártani, pedig néztem mindenhol!
  • tbundy
    igen, minden fejlesztést 0ról kell kezdeni, akadémián, páncélkovács, fegyverkovács..
  • Cat 02 #4524
    aham, de akkor akadémián újra ki kell fejleszteni nem ?
  • tbundy
    nem, akkor is csak a saját néped épületeit tudod továbbra is csak építeni.
  • Cat 02 #4522
    de ha pl elfogalok gall falut akkor mivan?
    tudok gall 1ségeket építeni?
  • tbundy
    írni kell a klánnak, h a te farmod, és h továbbra is farmolni fogod, aztán majd kiderül mit reagálnak :)
  • tbundy
    mármint? az nem tűnik el, mint védelmi épület.
  • Cat 02 #4519
    Kaszárnya is gondolom ^^
  • szurop
    Aham, köszi. Közben a rohadék bemenkült egy olyan klánba, amelyik a 2 testvérklánunkal mnt-s, de a mienkkel éppen nem, ezért levelezgetek a vezetőjükkel hogy megtámadhatom-e a srácot :D.
  • tbundy
    ha egy főnökkel elfoglalsz egy falut, akkor az a főnök lesz az új falu vezetője, és az ott marad a faluban, tehát elveszik, mint önálló egység.
    azt is tudni kell, h ha elfoglalsz egy falut, abból lejönnek automatikusan a védelmi épületek, szal annyival kevesebb lesz a popja, tehát fal, rejtekhely, galloknál csapdakészítő ugrik. Ha kisebb popos embertől foglalsz falut, akkor meg minden épületből lejön még 1 szint. Ha nagyobbtól akkor nem.
  • Hyder
    Hali

szólsz majd ha van újabb verzió? :-) nekem nagyon bejött! Gratz!!!
  • szurop
    Aham, köszi, hát még most épül a tér 9-re, aztán 10, aztán fejleszt egy főnök, nem is törzsi vezető, közben rezi lebont. Hű de jó lessz. A főnök nem veszik el ugye, ha elfoglalok vele egy falut, mert a csávókámnak ma mindhárom falujában kinyírtam az összes katonáját, azóta farmolom, így mindkét faluja az enyém lehet. Basszus, most jut eszembe, hogy még a palotámat is ki kell építeni, hogy készíthessek egy főnököt. Akkor az már holnap nem lessz meg, mert holnap nem sokat vagyok gépnél :S. Micsoda népességugrásom lessz ha elfoglalom őket :P.
  • tbundy
    10es gyülitérnél tudod megadni rezit célpontnak. 20as gyülitérnél meg kétszer lő, az sem rossz dolog :)

" * at level 10 every building but the cranny, the stonemason and the trapper can be targeted
    * with level 20 and at least 20 catapults you can choose 2 targets with same possibilities as with level 10
    "
  • szurop
    Ha el akarok foglalni egy falut(nem főfalu), de van benne 1-es szintű rezidncia, de a katapultokkal azt nem tudom célbavenni. Igaz katapultból csak 5 van, ez lehet a gond? Mert a törzsi vezető csak akkor tudja elfoglalni, mikor már nincs rezidencia ugye?
  • Punker
    -46 búza, ma már 10 támadást kaptam.
  • gabo91
    Miért nem próbálod meg IE-tab nevű progival?
    Keress rá google-n töltsed le ("IE tab" a neve).
    A böngésződben a jobb alsó sarokban lesz egy E betű (explorer ikonja) ha rákatntasz akkor a firefox átvált explorer "stílusra" igy menni fog a grafikus csoamg. (nem kell semiféle más fájl csak ad meg a graf. csomag elérési útját).
  • gabo91
    népesség nem tud kihalni (szvsz) ha minuszban vagy ill. 1-2 csak a termelésed akkor nem tudsz épitkezni, csak olyant ami búzát termel...
    ha minuszban van termelésed akkor a katonák a magtárból kajálnak ha elfogy a búza akkor elkezdeni éhen halni, de a lakoság nem fog éhen halni. :)
  • Cat 02 #4509
    kell egy másik falu ? :D
    s5 ön úgysincs kedvem játszani
  • Punker
    5-ös
  • DarkHorSe
    hanyas szerver?
  • Punker
    mennyi idő alatt hal ki a népesség? szétverte a búzafarmokat minuszban vagyok.
  • KapuBen
    de és az e meghajtón van a rendszer(így a documents and settings is):P
  • Shaman
    Nincs partícionálva a merevlemezed?Lehet,hogy nálad a D meghajtón van az a Document and settings ami kell.Csekkold le
  • Cat 02 #4503
    bunkóká a világ ... :S
  • Punker
    a szomszédom begőzölt, ma már 5x kaptam ballisztákat tőle, pedig közel se mentem az oázishoz amit kinézett magának :(
  • adios
    Köszönöm a segítséged így már megy:)
  • KapuBen
    user.js-el se megy:S
  • pIIrash
    Szerintem a user.js fájl volt a lényeg.

A fájl megtalálható itt: user.js

Ha Firefoxot használsz, akkor ezt a fájlt egy be kell másolnod egy hasonló nevű könyvtárba:
    [b]C:\Documents and Settings\pIIrash\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\cw8w0gu5.default\[b]

Azzal különbséggel persze, hogy pIIrash helyett a Te windowsos felhasználóneved és a cw8w0gu5. helyett valami más véletlen sorozat lesz. Ha ez megvan, akkor elinditod a böngészőt és mennie kell.
    IE-nél nem tom mi a teendő. (pl. ne használj IE-t :))
  • ToCsEk
    Olvasd már el.... | #4469
  • Sysfox
    De ez csak azért, mert az én katonám!
  • gergely012
    Igen pont erre gondoltam
  • Requiem88
    gondolod te...
  • gergely012
    Szerencse hogy csak én tudom, hogy kell a travianhoz scripteket felrakni
  • Dexantreal
    Az. Nyitottam is topikot neki, keress rá és nézd meg a tartalmát, ha érdekel.
    Aztán, ha neten meglelnéd, pls szólj, mert már rég láttam a filmet.
    Előre is thanks.
  • Requiem88
    jó film lehet :)
  • Dexantreal
    lál... ez eszembe juttatja az Éjfélre kitisztul filmet, vagyis a "A Midnight Clear."
    Nagyon jó film!
    Ott a németek békét akartak kötni az amcsikkal és ezt úgy hozták a tudtukra, hogy elkezdtek hócsatázni velük.
    Mikor az amcsi sráchoz egy hógolyó repült, a srác azt hitte, h gránát és majd a frászt hozta rá!
    Visszadobta, h ott robbanjon, lapult és semmi... és, akkor esett le nekik, hogy hógolyó... csörren a telefon, kérdi a felettese, h mi van kint?
    Háaz, h épp hógolyócsatát vívnak a németekkel... értetlenkedő válasz...
    ... szal ez a helyzet ezt a filmet juttatta az eszembe.
  • Dexantreal
    Oké, de te meg, akkor írd azt is, hogy bocsánatot kért... honnan tudjuk mi ezt? :P