7029
-
Dexantreal #4489 Aki akar jöhet szerver 4n a WWE klánba, vagy köthetünk MNT-t, meg szövit.
WWE a nevem amúgy. -
#4488 Nah szerintem nekem is uaz a problémám.Hogyan oldottad meg? -
#4487 Érdekes. Nekem régebben olyan volt, hogy nem jelent meg semmi a betöltés után.
Az én graf csomagom kis mértéken frissítve. -
#4486 Tulajdonképpen nem ír ki semmit,a csomag életbe is lép(kinézet stb.),csak a házak,nyersanyagok szintje nem látszik. -
#4485 Én pl: elérési útnál megadom: file://D:/travian_hu_std3/movin/
Aztán teszt és aktiválás.
Ha hibát ír ki ..., akkor a user.js fájlt be kell másolnod a megfelelő könyvtárba. -
#4484 Nekem miért nem megy egy grafikus csomag sem?Mindig amikor beállítom valamelyiket egy kép sem jelenik meg...Mi lehet a gond?? -
#4483 Fú, ez baromi jó -
#4482 Sziasztok!
Egy grafikus csomagot kezdtem el készíteni. Ha valakinek kell itt megtalálja: movin:mod
A movin graf csomagra épül (a belső épületek "élnek"). A többi grafika saját fejlesztés (lesz). Új verziónál mindig újra dekativálni/aktiválni kell a csomagot. -
tbundy #4481 regeltem én is hatosra :) tuti környék, tele van oázissal, full búzás völgyekkel -
#4480 Alap.. -
Cat 02 #4479 a katapult meg műhavat dobál -.- :D -
#4478 Nem kapsz vissaz az égvilágon semmit sem..
A fegyverszünet az csak oylan "szöveg+, ami azt jelenti hogy lehet támmdni de támadáskor nem sebez semmi hanem képeslapokat küld... és nem is tudnak rabolni sem.. -
#4477 Ezt az éhen halás dolgot nem igazán értem.
Valami olyasmi lehet, hogy tegyükfel -200 a termelésed elfogy a búzád a magtárból, akkor 24h mulva kezdenek csak éhen halni?
Meg ugye hogy képeslapokat viszenk a katonák a megtámadottakhoz... elötte aztirták, hogy fegyverszünet, ami gondolom azt takarja, hogy nem lehet senkihez se látogatni ,mintha kezdő védelme lenne. Hogy tudnak képeslapod vinni (nem vinnének, csak az a kérdés hogy akkor hogy mennek oda a valakihez) ha nem lehet egységeket inditani (max ámogatásban)
Amugy támogatás is f**ság szerintem mert ugye nem mindenki fog karácsony este ráérni meg abban a pár napban, a kis nyers nemérdekli őket, támadni meg ugysem lehet...
igy akár átlehet küldeni máshoz a csapatokat kajálni...
szal fura ez igy... majd elválik mielssz -
#4476 Ha a 10-es szintű főépületemmel lebontok egy bizonyos épületet akkor annak visszakapom az árát, vagy legalább valamennyi nyersanyagot amit belefektettem? -
#4475 gondoltam hogy elküldöm mhnak.. de mivel bocsánatot kért azért nem tettem.. -
tbundy #4474 az ilyen levélért zárolás jár... -
#4473 Tuti nem nekem akarta elküldeni mert bocsánatot is kért :D.. -
Dexantreal #4472 Azislehet, ne engem izélj, én csak találgattam :P. -
#4471 esetleg a srác félreütött egy billentyűt amikor beírta a címzettet...? -
Dexantreal #4470 Lol, ne mlehet, h helyettesed van és ő "szórakozott"? :P
V feltörték a jelszavad? :P -
#4469 Ezt a nyomorékot xD
Dzsu 19.12.07
RE: ? 21:49:55
A faszt nem tudod, ne tettesd a hülyét.
Üdv.
RE^3: ? 21:59:37
Hopá, bocsi.
Nagyon okos a gyerek :D
-
#4468 Ezt figyeljétek :D. s6on bedurrant a gyerek. Nem is irtam neki nemtudom hogy miröl beszél, még támadni se támadtam.... kicsit messzi van tőlem a gyerek :D Ö dny van én meg ék-en :D.
Dzsu 19.12.07
kérdés 21:42:06
Mi volna ha fényesre nyalnád a hamvas seggemet, te férfiállat! Szeretnéd mi, te ócska kis buzeráns. Élveznéd ha a véreres faszom szánkázna a seggedben. Hülye buzi anyádnak irogass legközelebb!!! Ne travianozz, ha csak ilyenekre tellik.
Ezt irtam ez az okos gyerek... -
#4467 "Örömmel jelentem, hogy idén is lesz karácsonyi és újévi fegyverszünet.
Karácsony fegyverszünet
kezdete: 2007.12.24 12:00
vége: 2007.12.26 23:59
Újévi fegyverszünet
kezdete: 2007.12.31 12:00
vége: 2008.01.01 12:00
Ezenkívül, azokra is gondolva, akik a nagy seregeket rablásokból tartják fennt, az "éhenhalás" +24 órával tovább tart.
Tehát ez alatt az idö alatt, a katonák karácsonyi üdvözlölapokat osztogatnak szét, a "megtámadott" falu lakosai között és termeszetesen nem vissznek el semmit.
darkman" -
#4466 hol? mi? nekem a kis duzzadó seregem kora reggel lenullázták :( -
#4465 Ünnepi fegyverszünet :D Dekemény.. -
Cat 02 #4464 szeró ? :) -
#4463 Betegszabira ment a szaró, most meg sok a potolni való lecke :) -
#4462 Hurrrááá
Jelenleg 6543 esemény vár feldolgozásra.
Speed bedöglött :D -
#4461 ne akard hogy csináljak képet róla :D amugy s6os fos meg speed is, nemtudom hogy mi lehet...
Most már jó. -
#4460 sok volt a szintetikus cucc és túlpörgött? :) -
#4459 most mi a tök van? belépek speedre és fehérség van, nem ijra a termelést se az egységek nevét... elég lol -
Cat 02 #4458 én is azt néztem :) -
#4457 Észrevette rajtamkívül más is, hogy az építkezés leállító X képe megváltozott. (alul az épitkezés melett van egy piros X) -
#4456 :D -
Cat 02 #4455 görög szerón van vki? -
szurop #4454 Nekem már tegnap volt. Az volt az első, hogy főépület 3, gyülekező és kaszárnya. -
Cat 02 #4453 6 faluval 199X a 2esen :) -
#4452 s6-on lassan(ma még) lesz kaszárnyám:D -
#4451 2 faluval 4x az 5-oson :P -
#4450 1 faluval 298x 5-ösön :)