Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
eltudja õket engedni és jobban is jár ugyanis a csapdái fele magátol megjavul
nehogy oan sokat ajálj ami már nem éri meg injkább kérd meg hogy mondjon egy számot, és alkudsz egy kicsit...
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Jah és ha még csinálok katonákat normál támadással ki tudom szabaditani?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és még én beszélek itt a dupla hsz ekröl... szép😄
mindegyik nép jó a saját életi stílusához gondolom nem kell elmagyarázni!
ha nem jobb a germán szted a rómainál akkor minek kell neked germán profil??😄<#taps>#taps>
Ha nem jobb a Germán akkor meg minek akarsz egy Germán falut? XD
Ha ismertetöben nemcsak a támadóértékeket nézted volna láthatnád hogy melyik miben jó. Gall: Dupla nagyságú rejtekhely,gyorsaság (leggyorsabb egységek),csapdák, nagyon jók a védelemben.
Germán:Fosztogatás bonusz ellenség rejtekhelyének csak a 2/3-a számit.Tehát ha neked van egy 10-es rejtekhelyed ( 1000) abból csak 666 marad meg ha egy germán betámad 😊 Galloknál ugyanebben a helyzetbena 2000-nek a 2/3-a marad meg. De ez mind bentvan az ismertetöben.....
És azért nem jobb a római mert iszonyatosan drága...
nézzétek csak meg ismertetõben a támadóértékeket és hasonltsatok,azért a római...
nos??miért jobb egy germán vagy egy gall mint egy római??
🤣 egy kicsit messze van egy germán fosztásátol de ha azt vesszük hogy ebböl van negynap 10-15
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ez idézet volt!!! a GYIKBOL
gombot használdAgron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
és ezt??
én ugy csinálom hogy kép beszúrása,de az miért nemjó??
normálnál addig megy a harc amig valamelyik fél el nem veszti az összes egységét...
+1% valami 100 katonánál már olyan mint +1 katona...
amugy pedig nem leoltás volt...
Az hogy véleményeztem a véleményed az nem leoltás...
szvsz
rablo- oda megy csap egyet hozza a nyersit és jön.
normál-odamegy lenyom mindenkit és felkapja a nyersit
kiszabaditani ugy tudod ha ha mész még egy támadást normál módban
csapdából hogy tudom kiszabaditani a katonáimat?
mi a külmbség a normál ás a rablótamádás között?
s3-on is úgy játszottam, hogy körülöttem csak az fejlõdött akit hagytam. a többi nagyon csúnyán lemaradt 😊
gondolkoztam sokat a germán és a római között, de végül a germán mellett döntöttem; a kínaiaknak is bejött, nekem miért ne 😄
a rómainál csak egyetlen dolog nem tetszik: az egységek ára. az elején elég nehézkes dolog szerezni rávalót. Késõbb persze nagyon jók tudnak lenni 😊 de addig halálra unom magam 😄 Nem tudom, a germánokkal való játéknak olyan... feelingje van vagy nem tudom de élvezem 😄 élvezem hogy néhány egység elvesztése (ugye mindig van egy nagyobb hal...) semmit sem jelent mert olcsón és gyorsan tudom pótolni õket, és mielõtt az ellenség befejezné az ünneplést már támadom is õket 😊
am nekem is nagyon szinpi a germán nép...érthetõ okokból de ha iugye rómaival az alapvédelem alatt sikerül kiépiteni normális gazdaságot jöhet egy kté egység meg a fal és jöhetnek akár a germánok is....de azért ne jöjjenek😄. m,indenesetre germánnal nem szabad engedni hogy melletted vki sereget tartson . én itt a környéken csak a szövettségeseimmel tartunk sereget más nem tarthat mert bedaráljuk
seregem= 10 léégios😄
amit kitettem??vagy linkkel??
a legjobb zsákmányom,nézzétek már meg