7029
-
vass17 #4904 de a név azért gondolom mindenhol más volt vagy nem? meg elvileg nem is szabályellenes legalábbis az én felfogásomban nem:D, mert ha akarsz simán fent lehetsz több szeron is, akkor meg miért ne hivjam be magamat?:Ddd -
Cat 02 #4903 én csináltam pár falut úgy :) -
vass17 #4902 sztetek az szabályos ha behivom saját magamat másik szerverre? vagy azért is büntetnek? -
#4901 Legenda amúgy egy gennyes bagázs (ha s3asok vagytok). Nem ajánlom őket. -
#4900 Mindenképp visszaesik minden 10-esre... De én nem tervezek ilyen főfaluváltást, jó ez a jelenlegi nekem :P -
#4899 Lesz ez még így se ;) -
Cat 02 #4898 Grt !
Naponta kap sztem minimum 100 levelet és lehet h nem tudja megnézni :) -
#4897 Leállitotta. -
Cat 02 #4896 én nem tervezem sose pedig kéne :D -
vass17 #4895 ki mikor akarja a multibuzás faluját kinevezni föfalunak? most ez a legnagyobb dilemmám, nem tudok dönteni, mert ha kinevezem a kezdö faluban visszaesik a termelés.. késöbb meg még jobban vissza fog esni? -
Cat 02 #4894 akkor húzz bele ! -
vass17 #4893 lol, néggyel vagy fölöttem a ranglistán:d -
Cat 02 #4892 az fasza, azzal szövetségesek vagyunk -
#4891 Elvileg a Legendába kerülök, ha minden jól megy :) Már megúntam, hogy mindenkit nekem kell pátyolgatni... -
Cat 02 #4890 Hát merész, ha klán nélkül próbálsz boldogulni az parás, de ha sokba vagy az is :D -
#4889 Hát mert én is vaok :) -
Cat 02 #4888 neked is ilyen én vagyok a king az adatlapod =\:D -
Cat 02 #4887 Nem hiszem :S -
#4886 Ne0cRy néven vagyok S3-on :) -
#4885 Ok, köszi, elküldtem. Szerintetek megállitja? -
Cat 02 #4884 ő az egész travian adminja -
#4883 ki az a multihunter? tudna segiteni? -
Cat 02 #4882 multihunternek levél max
"Az első 24 óra eltelte előtt még van lehetőséged, a törlés visszavonására." -
#4881 két és fél nappal ezelőtt megyomtam a törlés gombot. De most már meggondoltam magam és nem szeretném törölni az accom. Még 11 óra van hátra a törlésik, hogyan tudnám megállitani? -
Cat 02 #4880 vagy beírhatnák a profilunkba h személyes szövetséges és az tök trendi =) -
Cat 02 #4879 áh az a gáz h most váltottam klánt és ahova mentem az épp most hagyta abba a hábórút és kötött mnt-t azzal aki támad :S
de elvileg meg lett beszélve, de nem tudom mi lesz
g+, neked mi a neved ? :D nincs felesleges 5k+ védőd ? -
vass17 #4878 segítséget nem tudsz kérni a klánodtol? -
#4877 Go Cat, Go :D -
Cat 02 #4876 igazából magam miatt kérdeztem :D -
#4875 Hűség % a kérdés. Ha frissen foglalt falunak mész neki amit előtted egy nappal foglaltak el és nem építettek gőzerővel rezidenciát akkor van esélyed. :)
De érintetlen 100% hűséges falur nem tudsz 1 támadással foglalni.
Még a saját oázisodhoz is 2 támadás kell. :D -
Inquisitor #4874 Hát ha csak nem volt elötte közel zéró a hűségpontja ... -
Cat 02 #4873 hát lehet ^^
hozzám meg most juttattak el egy levelet h 2 falum el akarják folgalni csak szövetséges klánban vok :S -
#4872 a kedvenc farmom törölte magát, lehet nem kellett volna naponta 5* - 6* benézzni hozzá? :) -
Cat 02 #4871 1 támadásból semmikép se lehet falut foglalni ? -
uwu #4870 amiről most szó van az más szerintem, nem a ggreasemonkey.... -
#4869 törölve. nem alul kell lennie, hanem a térképnél ráhuzod az geret egy kockára akkor kiirja hogy 4-4-4-6 vagy 3-3-3-9 stb.
De pár másodpercet rajta kell hagyni hogy kiirja, nem mindig pontos, és lassú. Szvsz jobban jársz ha egyesével kattingatsz.
Az elöző speedhez találtam egy keresőt, de sajna csak a szerver végefelé lett a kereső igy semmit sem ért. Az oldal létezik még, de egyetlen magyar szerver sincs benne :S (na nem mintha mások bentlennének) -
Cat 02 #4868 "Alapból mikor a szerverre jöttem úgy terveztük páran h csinálunk egy sg klánt (magyar fórum/híroldal sg.hu) ez meg is lett, de a letelepedés nem sikerült szal hagytuk inkább.
Kárpát vezére pont itt volt mellettem tehát oda léptem be, de ott meg gyenge volt a klán és semmi összetartás nem volt. Aztán jött az Elmo ami átalakult Natar(TM)é majd a klán átalakult C akadémiává és én átkerültemn a C-be, de onnan senki se volt a közelemben, ezért úgy gondoltam jelentkezem a Shadows-ba (mivel kb a környéken mindenki abban van :S). Pár embernek nem tetszett, h csatlakazom, ezért ott nem maradhattam.
Picit hosszú lett :D"
:D -
Cat 02 #4867 elvileg nem lehet észrevenni de gabo-t azért megkérbném h screenshotot törölje -
#4865 barátaim mert a beyonddal együtt nem megy a multi crop finder -
Cat 02 #4864 nem tom, a commentekben írja h Firefox kifagyhat :S
ff-et újraindítottad ? (én nem, lehet azért nem műxik)