7029
  • vass17
    de a név azért gondolom mindenhol más volt vagy nem? meg elvileg nem is szabályellenes legalábbis az én felfogásomban nem:D, mert ha akarsz simán fent lehetsz több szeron is, akkor meg miért ne hivjam be magamat?:Ddd
  • Cat 02 #4903
    én csináltam pár falut úgy :)
  • vass17
    sztetek az szabályos ha behivom saját magamat másik szerverre? vagy azért is büntetnek?
  • Szaruman
    Legenda amúgy egy gennyes bagázs (ha s3asok vagytok). Nem ajánlom őket.
  • gameplusz
    Mindenképp visszaesik minden 10-esre... De én nem tervezek ilyen főfaluváltást, jó ez a jelenlegi nekem :P
  • gameplusz
    Lesz ez még így se ;)
  • Cat 02 #4898
    Grt !
    Naponta kap sztem minimum 100 levelet és lehet h nem tudja megnézni :)
  • N o N a m e
    Leállitotta.
  • Cat 02 #4896
    én nem tervezem sose pedig kéne :D
  • vass17
    ki mikor akarja a multibuzás faluját kinevezni föfalunak? most ez a legnagyobb dilemmám, nem tudok dönteni, mert ha kinevezem a kezdö faluban visszaesik a termelés.. késöbb meg még jobban vissza fog esni?
  • Cat 02 #4894
    akkor húzz bele !
  • vass17
    lol, néggyel vagy fölöttem a ranglistán:d
  • Cat 02 #4892
    az fasza, azzal szövetségesek vagyunk
  • gameplusz
    Elvileg a Legendába kerülök, ha minden jól megy :) Már megúntam, hogy mindenkit nekem kell pátyolgatni...
  • Cat 02 #4890
    Hát merész, ha klán nélkül próbálsz boldogulni az parás, de ha sokba vagy az is :D
  • gameplusz
    Hát mert én is vaok :)
  • Cat 02 #4888
    neked is ilyen én vagyok a king az adatlapod =\:D
  • Cat 02 #4887
    Nem hiszem :S
  • gameplusz
    Ne0cRy néven vagyok S3-on :)
  • N o N a m e
    Ok, köszi, elküldtem. Szerintetek megállitja?
  • Cat 02 #4884
    ő az egész travian adminja
  • N o N a m e
    ki az a multihunter? tudna segiteni?
  • Cat 02 #4882
    multihunternek levél max
    "Az első 24 óra eltelte előtt még van lehetőséged, a törlés visszavonására."
  • N o N a m e
    két és fél nappal ezelőtt megyomtam a törlés gombot. De most már meggondoltam magam és nem szeretném törölni az accom. Még 11 óra van hátra a törlésik, hogyan tudnám megállitani?
  • Cat 02 #4880
    vagy beírhatnák a profilunkba h személyes szövetséges és az tök trendi =)
  • Cat 02 #4879
    áh az a gáz h most váltottam klánt és ahova mentem az épp most hagyta abba a hábórút és kötött mnt-t azzal aki támad :S
    de elvileg meg lett beszélve, de nem tudom mi lesz

g+, neked mi a neved ? :D nincs felesleges 5k+ védőd ?
  • vass17
    segítséget nem tudsz kérni a klánodtol?
  • gameplusz
    Go Cat, Go :D
  • Cat 02 #4876
    igazából magam miatt kérdeztem :D
  • Csirke4
    Hűség % a kérdés. Ha frissen foglalt falunak mész neki amit előtted egy nappal foglaltak el és nem építettek gőzerővel rezidenciát akkor van esélyed. :)
    De érintetlen 100% hűséges falur nem tudsz 1 támadással foglalni.

Még a saját oázisodhoz is 2 támadás kell. :D
  • Inquisitor
    Hát ha csak nem volt elötte közel zéró a hűségpontja ...
  • Cat 02 #4873
    hát lehet ^^
    hozzám meg most juttattak el egy levelet h 2 falum el akarják folgalni csak szövetséges klánban vok :S
  • Punker
    a kedvenc farmom törölte magát, lehet nem kellett volna naponta 5* - 6* benézzni hozzá? :)
  • Cat 02 #4871
    1 támadásból semmikép se lehet falut foglalni ?
  • uwu
    amiről most szó van az más szerintem, nem a ggreasemonkey....
  • gabo91
    törölve. nem alul kell lennie, hanem a térképnél ráhuzod az geret egy kockára akkor kiirja hogy 4-4-4-6 vagy 3-3-3-9 stb.
    De pár másodpercet rajta kell hagyni hogy kiirja, nem mindig pontos, és lassú. Szvsz jobban jársz ha egyesével kattingatsz.
    Az elöző speedhez találtam egy keresőt, de sajna csak a szerver végefelé lett a kereső igy semmit sem ért. Az oldal létezik még, de egyetlen magyar szerver sincs benne :S (na nem mintha mások bentlennének)
  • Cat 02 #4868
    "Alapból mikor a szerverre jöttem úgy terveztük páran h csinálunk egy sg klánt (magyar fórum/híroldal sg.hu) ez meg is lett, de a letelepedés nem sikerült szal hagytuk inkább.
    Kárpát vezére pont itt volt mellettem tehát oda léptem be, de ott meg gyenge volt a klán és semmi összetartás nem volt. Aztán jött az Elmo ami átalakult Natar(TM)é majd a klán átalakult C akadémiává és én átkerültemn a C-be, de onnan senki se volt a közelemben, ezért úgy gondoltam jelentkezem a Shadows-ba (mivel kb a környéken mindenki abban van :S). Pár embernek nem tetszett, h csatlakazom, ezért ott nem maradhattam.
    Picit hosszú lett :D"

:D
  • Cat 02 #4867
    elvileg nem lehet észrevenni de gabo-t azért megkérbném h screenshotot törölje
  • madass
    barátaim mert a beyonddal együtt nem megy a multi crop finder
  • Cat 02 #4864
    nem tom, a commentekben írja h Firefox kifagyhat :S
    ff-et újraindítottad ? (én nem, lehet azért nem műxik)