Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
-----------
Fórumon olvastam hogy az új szerver speed lesz... ez igaz? Kiváncsi leszek rá... Be is telt volna az új szerver? Vagy csak én nem tudok jelentkezni rá?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha akarod javasolhatlak hogy felgyere mihozzánk....
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Van pár ember aki nem tûri hogyha támadják 😄 De szerintem ezt máshogy is le lehet rendezni 😄 .... Engem is farmoltak 2x speeden de a második támadás után megegyeztem a gyerekkel MERT Õ ÉRTELMES VOLT és pár hónap eltelte után bevett a klánjába mert jól fejlõdtem... ráadásul õ nem is pancser játékos mert jelenleg õ az elsõ speeden.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
akkor:
AlbaVolánRt 12.12.07
nincs cím 15:01:31
A jo kurva anxádet te fastfej ja csak anyi higy meg kurom az anyádat meg a barátnödet és a hugodat ha van enyire bunko paraszt fasz fejt még életemben nem látam !!!!!!!!!!!
csak még anyi hogy nyugotan kuld el a multi hántörnek jó csökent pedofil!!!!!!!!!
2,ik:
AlbaVolánRt 12.12.07
nincs cím 15:10:00
Remélem hogy az anyád nak el mondtat tekis buzikám!!!!!!!!4
3,ik:
AlbaVolánRt 12.12.07
nincs cím 16:22:05
Gyere csak a kurva anyádat montam hogy holnap dugom meg az anyádat ja még anyi hogy lefog szopni ! anyád jo kis kurva nem !!!!!!!!!!!
4,ik
AlbaVolánRt 12.12.07
nincs cím 16:51:47
Rermélem hogy örul a kis pöcs fejed!
(a második levél után mentek a katapultok...
1 levél
2,ik levél
3,levél
4,ik levél
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ha
ha
ha!!! 😊
remélem bosszant?
törölni nem fogom magamat!!!
Nah ez most normális ?😄 Kicsit lekatapultoztam, de szerintem folytatom tovább 😄
- mikor kimész a kertbe, az elsõ gondolatod az, hová építsd a magtárad.
- Mikor kimész a piacra, nem érted miért nem akar veled senki búzát cserélni fáért és agyagért.
- Vidéki sétálgatás közben búzamezõt látva arra gondolsz: „Ah de jó búzamezõ… milyen szép sereget lehetne állomásoztatni itt..!"
- Mikor valakit nem gyõzöl le véglegesen, száz kémet akarsz ráküldeni hogy szemmel tartsd.
- Amikor azt olvasod a tankönyvben hogy egy testõrségi alakulat vereséget mért egy ellenséges seregre, akkor te hevesen vitatkozol a tanárral hogy a testõr márpedig csak védekezésben jó…
- Elmész a tanácsházára, és kéred hogy rendezzenek egy nagyszabású ünnepséget.
- A napilapok hasábjain a horoszkópot böngészve meglepetten veszed észre, hogy a tûzkatapult helyén mégiscsak a nyilas van.
- A fizetésed vasban szeretnéd megkapni.
- Amikor a tanár feleltetni akar, látod magad elõtt a két keresztbetett kardot, piros „Támadás" felirattal.
- a focimeccsen azt fontolgatod, hogy minden ellenfél otthonára elterelõ portyázást indítasz hogy leköthesd az erõiket.
- A matek órán a felelést inkább a sitteredre bíznád.
- Amikor a barátnõd kérdezi hogy hová küldözgetsz annyi sms-t, nyitsz neki egy fórumtopikot és törlöd a hozzászólásait.
Ha házat akarsz venni de nincs elég pénzed, felállítasz egy remek hadsereget és ráküldöd a szenátoroddal egy tetszetõs falura.
- Azért ásol a kiskertben, mert elfogytak a vastartalékaid.
- A tévét nézve azt gondolod, azért nem ért még véget az iraki háború, mert az amerikaiak nem találták még meg a támadófalut.
- Amikor azt látod hogy emberek gyülekeznek a házad elõtt, gyorsan segítséget kérsz a szomszédoktól.
- Amikor keresel egy lányt akit meghódíthatnál, felfogadsz négy szentárort.
- A biztonság kedvéért lándzsákat és kardokat szúrsz a kerítésed mellé.
- Amikor a szomszéd szóvá teszi hogy leszedted a fáiról a gyümölcsöt, te csak annyit felelsz, hogy csak az õ hibája ha hagyja magát farmolni
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
Ha nem esik csapdába az összes amelyik az elsõ körben megy, és harcolni fognak amíg meg nem halnak. Tökéletesen felesleges bukás, ráadásul a második sereg annyival kevesebb katonával száll be a harcba, és még nagyobb lesz a veszteség.
Ha egyszerre mentél volna normál támadással, páran csapdába esnek, a többiek harcolnaek egyszerree, teljes létszámban, így a veszteseég minimális. (a minimális nem azt jeleni, hogy kevés csak azt, hogy annál nem lehet kevesebb)
Az alábbi esetekben éri meg a dupla támadás:
-Ha vannak védõid, és tudod mekkora a csapda, akkor megéri velük feltölteni.
-Ha van másik falud és tudod mekkora a csapda, akkor belekûldhetsz bármit, hogy megteljen.
A támadóseregnek tisztán támadókból kell állnia, és a létszám a lehetõ legnagyobb legyen.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha a védõket küldted támogatásba, akkor viszont nagy cumi volt, annál nagyobb veszteséget nem is okozhatsz magadnak.
gallt úgy támadok h küldök 20 at rablóba, 50 et normálba, erre baze elsõ 20 támogatásként ment :S
Van egy dolog amit nem vágok. A szenátorral csak 1 falut lehet elfoglalni? Vagy hogy mûködik ez?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
zajlik az élet 😄
s5 ön meg loptam 2k-t mindebõl , s4 eb nem megy 😞
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6