7029
  • gameplusz
    Én is ráálltam, bár még csak most lesz 12-es... A kőfaragó még egy jó dolog, meg a gyakorlótér
  • Cat 02 #4943
    hja, el is kezdtem húzni
    29.-én tárgyalások, remélem marad a béke
  • gameplusz
    Kőfal

Hát elég kemény az a 81% :D
  • Cat 02 #4941
    úgy ahogy :)
  • hzsolt
    Én ma vettem észre, hogy immár magyarul is elérhető!
    Éljen!
  • Szaruman
    help.travian.com
  • Cat 02 #4938
    tényleg, falakrol van vkinek infó mennyit véd ?
    mint pl a pajzs az +1.5 %
  • Cat 02 #4937
    ezután többet nem láttam :D
  • uwu
    Jaj, ez mindd meghalt

Nem volt ironikus, ha kiszámolod mennyit véd összességében, akkor rájössz, hogy a testőr a legkeményebb védő a játékban.
    Egyébként a ceasaris nem védő egység, nem éri meg bállni vele egy támadásba.
    A rómaiak csak légióssal tudnak védeni a lovasság ellen, de a fal miatt az is tökéletesen megfelel.
  • Cat 02 #4935
    Ez most irónikus volt ?
    1ébként a testőrt én tényleg szeretem |pl itt|
    csak lovasság ellen max légiós / ceaseris jó
  • uwu
    A testőr nagyon jól véd.
    Ezentúl én is római leszek. Nagyon kemények a katonáik, meg a fal is. Ráadásul nem állsz meg a fajlődésbe, ha nem tudsz falut foglalni, mert gyorsan lehet pítkezni, így megéri új falut lerakni.
  • Cat 02 #4933
    omg :O szerencse h messze vagy tőlem :D

1ébként eléldegélek a testőrökkel, öröm nézni mikor az ellenfél katoná belepusztulnak a "seregembe".
  • uwu
    Voltam ám első is sokáig, csak mindenkit kiírtottam aki nem volt szövetséges magamkörül, és nem tudok több falut foglalni már több mint egy hónapja, ezért lecsúsztam....
  • uwu
    Nem túl nyerő dolog egy háborús játékban békésen éldegélni.
    Ha erre vágysz, ez nem a te játékod!
    Gondolom sakkozni is úgy szoktál, hogy kíméled az ellenfél bábúit.
    Tudom, hogy ez hosszabb játék, de sajnos itt is ki lehet kapni, és ilyenkor nem az ellenfél a hibás!

Szerintem homokvárat kéne inkáb építened, csak ha lepisálja egy kitya, nehogy felvágdd az ereidet!
  • Cat 02 #4930
    Tudom h nem támadtatok ;)
    Annyi volt h el akarták foglalni a falum és én pont akkor változzam klánt és így kerültem MNT-be (a falufoglalsát mondjuk nem értem mert az előző klánommal meg szövetség volt...)

1ébként grt a helyezésedhez o.O
  • uwu
    Még jó, hogy nem támadunk mnt-ben. Ez nem bátorség kérdése.
    Aki ezt megjátsza azt nyilván soha többé nem fogják komolyan vanni.
  • Cat 02 #4928
    1ébként én is inkább törölnám magam minthogy más emberé legyen a falum
    nem vok bátor

"Csak a bátrak élvezik a dicső és nemes halált" Dionüszosz
  • Br01
    Ma küldte a klánalapító a levelet, én is eléggé meglepődtem, hogy miket csináltak az uniosok... azt nem értem, hogy ez mire jó, a Travian csak egy játék. Persze mindenki nyerni akar, de minek kell csalni?!
  • Cat 02 #4926
    1ébként nekem ennyit mondtak:
    Az Union állt nyerésre, és h a Shadow nem merne betámadni egy MNT-t mert így is rossz a híre. Igazából nem tom mi aa helyezet mert a játék eleje óta békés klánba vok (ami meg is szűnt :D).
    Trueu-t nem ismered ?
  • Cat 02 #4925
    Nem gazember. Az a gáz h én nem vok agresszív típus és ezért elvárom másokóél h ők se legyenek azok. Tudom h ez hiba meg a nagybetűs életben ne mjó, de sajnos ez van.

Ha sakkban kikapsz odavész 1-2 hónap munkája ?
  • uwu
    Szerinted aki tőled foglal falut agy utolsó gazember mi?
    Felhívnám a figyelmed arra, hogy a játék része a faluk elfoglalása!
    Mindenkinak az a célja, hogy falut foglaljon, és ezt csak más játékosoktól lehet.
    Ne terjesszél hülyeségeket emiatt! Ha elvernek az nem aljasság!
    A sakkban is ki lehet kapni....
    Amit az unió csinál az viszont kőkemény csalás.
  • Cat 02 #4923
    Hát erre énse tudok =\
    Mindegy, Unionosok nem akarják elfoglalni a falumat, Shadowsok igen, ráadusául köztük is van kém ^^
  • Szaruman
    Az unió sosem állt nyerésre. Gusztustalan propagandát folytattak, elterjesztették, h a shadows egész dny-t le akarja rohanni. A logokat átírva tették ki a saját fórumukra. Az unió vezetői tipikus amerről a szél fúj emberek, szó nélkül rúgják fel a szövetségeket/megállapodásokat.
    Azért kötöttünk békét, mivel tényleg minden infó kiment. Utólag bevallották, h föltörtek accountot. Ezek után nem tudok mit mondani rájük (illetve tudok, csak az sértené a fórum szabályzatát).
  • uwu
    LOL
    Egyrészt most béke van, másrészt mi támadtuk őket, ők meg védekeztek...
    Az igaz, hogy nem sikerült pár támadás a lentebb írtak miatt, de tőlönk nem törölt senki, ők meg vagy 5 taggal kevesebben vannak már.
  • Cat 02 #4920
    Én azt hallottam h Unio állt nyerésre...
    Trueu-t nem ismered véletlen ?
  • uwu
    Mit hallotál pontosan?

Én pl nem hallottam, hanem pontosan tudom, hogy mikor az uniósokkal háborúztunk nagyon szét lettek csapva, aztánegí idő után valami csoda folytán sikerült kitalálniuk a támadások pontos célját és idejét. A shadows jópár sereget bukott, mire rájöttünk, hogy valami nincs rendben.
    Természetesen azok a kis férgek feltörtek pár felhasználót a siker érdekében, a támadásokat kivétel nélkül kivédték, és simán megúszták az egészet.
    Elképzelhetőnek tartom, hogy ők hintették el, hogy a shadows mennyire nem korrekt, hogy elterelődjön a szó a csalásról, de ez csak feltételezés.
  • Cat 02 #4918
    én a Shadow-ról hallottam ezt :S
    h kezdik elveszíteni a hírnevüket
  • Szaruman
    Ez persze a vezetőkre vonatkozik:) A tagokat nem ismerem.
  • Szaruman
    Nem igazán tartják a szavukat, nem korrekt emberek. Nekem legalábbis ez jött le, amikor tárgyaltam velük.
  • vsly
    miért is?:)
  • Cat 02 #4914
    gyakorlótér miatt lehet h mást ír ki ...
  • vass17
    pedig nem nagyon lehet olyan adata ami ne lenne valos, mivel csak publikus dolgokat ir ki. Ezért nem is tartom olyan hasznosnak, mert nem tudok meg az emberekröl plusz infot...
  • wantonly
    Én már próbáloztam vele, de szerintem nem valós adatokat mutat.
  • a_n_d_r_e_w
    Mielött csináltam, átnéztem a magyar és az angol szabályzatot is és sehol mégcsak nem is említik a regisztrációt más szerveren aranyért.
  • Punker
    http://www.traviantoolbox.com/farms_search_on_server_261

ezt szoktátok használni?
  • vass17
    azért az nem hiszem, hogy gyakori:D
  • Cat 02 #4908
    1ébként a legjobb a véletlen arany :D
    benéztem a + menübe és nézem h van 20 aranyam, mondom wtf, és kiderült h vki regisztrált falut s1 re alólam :D
  • Cat 02 #4907
    aham, ugyanazon a szerón nem lehet azonos e-mail cím, de másikon lehet.
  • vass17
    és a saját email cimedre küldöd a meghivot?
  • Cat 02 #4905
    Nekem Cat 02, VVV, Cat02 volt a nevem :D
    1ébként ha új szeró nyílik megéri csinálni ott az aranyért ^^