7029
-
Cat 02 #4984 Megkértem leader mesélje el miért volt háború, hát vaze, elég nehéz volt követni o.O -
#4983 Este láttam én is, kicsit furcsának találtam hogy 26 mega lenne az a pár skript.
Fentre be is irom. -
#4982 Köze van a TW-SEP2-höz ? :D -
#4981 " A mai napon, az ncore.hu torrent oldalra felkerült egy travianos pack, ami mindenféle jó dolgot tartalmaz, többek között ha elindítod egy keystrokes monitor-t is. Feltételezem, hogy ez nem véletlenül került bele, és gyorsan fellelhető lesz más torrent oldalakon is. (Gy.k.: keystrokes monitor: figyeli a leütött billentyűket, eltárolja egy log fájlban és akár el is küldheti egy megadott e-mail címre. Tökéletes jelszólopáshoz.)
Szóval ha valaki ilyet lát valahol, azne szedje le, vagyhaleszedi, akkor ne nagyon futtassa.
Asszem ezt multihunternek is elküldöm :D
Az exe elindításakor (TravianTools.exe) a köc
Category:
Monitoring Software
Description:
This program monitors user activity, such as keystrokes typed.
Advice:
Review the alert details to see why the software was detected. If you do not like how the software operates or if you do not recognize and trust the publisher, consider blocking or removing the software.
Resources:
process:
pid:3352
file:
C:\Windows\system32\Sys\PPSR.exe "
by Flavius -
#4980 Nálatok is van kém,ne aggódj;)
Mondom,ez nyílt titok,s nem is lehet ellene tenni.Gyorsan cserélődnek a tagok,+szerveződnek át klánok...
Ezt a feltöréses dolgot minden nagyobb klán elitéli,s nem tudom elhinni,hogy a vezetőség beleegyezésével történt ilyesmi...
A Legendát szidni meg nagy divat lett,s elég komoly ellenpropaganda folyt/folyik ellene...
Pedig annyi a "büne" csak,hogy két erős(addig egymással acsarkodó) klán egyesült,s az ÉNY-i régióban mindenki azt vette észre,hogy körbe van véve Legendával,s ellehetetlenült a helyzetük...Na erre-más fegyver hiányában-nyomban elkezdték a rossz hírét kelteni... -
Cat 02 #4979 Falut foglalsz -
#4978 Hogyan tudnék a leggyorsabban népességet szaporitani? -
Cat 02 #4977 Nem , mert nem másolod be :D -
#4976 Más.... s1en olyan üzit kaptam halljátok :D körbelett szivatva az egész travian bagázs :D ha nyerünk akkor majd bemásolom az üzit -
#4975 Tuti hogy minden klánban vannak normális játékososk, kemény játékosok (Lásd UWU ... jól jáccik, de nem ő lesz az első aki Béke Nobelt kap S3-on :) ) és az alja ... ezek a kémek, a besúgók, crackerek ...
Ez csak egy játék ... nem értem minek van szükség az ilyesfajta csatákra ... legyen háborúk, meg védések, de ne az legyen hogy van 20 accom, minden nagy klánban egy és osztom az infót ... Ez elég nagy parasztság ...
Mellesleg Szaruman, nemtom melyik Legendával tárgyaltál, de akiket én ott ismerek, azok mind korrektek, bár igaz, vannak uwu-hoz hasonlóan gondolkodók, de ezt el kell tűrni, nincs ezzel semmi gond ... az eredményes játékhoz ilyen is kell ... sőőőt! -
Cat 02 #4974 o.O
érzem, nálatok egy féreg, náluk egy hacker -
#4973 Igen, beláttunk a fórumra. Na de nem törvény és szabályellenes módon. Ott valaki önszántából adott ki infót. Nálunk nem. És ez hatalmas különbség. Remélem érzed :) -
Cat 02 #4972 Valahogy ti is tudtatok arrol h hamis logokat írtak fórumra
1ébként csak annyi h Shadowsnak(nem tom milyen betűk) volt 1 embere Ghostban -
#4971 Ghost 1 áruló klán :)
Az, h apollont föltörték, nem tudom. Azt viszont fixen tudom, h az unio föltört shadowsos accountot. Az egyik vezetőjük mondta nekem, személyesen, majd írt 1 levelet az accountról. Visszafelé ilyen nem történt meg. Ezek után vhogy nem tudok pozitív képet kialakítani róluk. -
Cat 02 #4970 Nekem leaderem azt mondtha h ők kivonták a kémeiket.
1ébként Ghost az nagy klán ? -
#4969 Én csak a shadowPLes csatákban vettem részt,de ők csúnyán eltüntek a környékről....:) -
#4968 Az uniót a legenda védte be;)
Az accountfeltörésekről én spec hallottam a másik oldalról is...(pl ott van apollon,őt már nem először törték föl...)
De ilyenekkel ne dobálózzunk szerintem....
A kiszivárgó információkért a beépült kémek a felelősek.Ez nyilt titok...A klánvezetőségnek erre is figyelnie kell.(Pl.nálunk rögtön törlik is a fórumban az olyan jelentéseket,amiben fontos védelmi adatok vannak,+támadást sem szervezünk sem fórumon,sem körlevélben...) -
Cat 02 #4967 lol :D -
#4966 én nyár vége óta nyomom a traviant. :) -
#4965 Hja, így már értem... Egyébként csak október vége óta játszom, csak S3-on, többre úgysincs időm :) -
#4964 látszik nem nyomsz speeden :D itt majd egy 15k birodalmi sereg fog készenlétben lenni :D Amugy 15ös búzamező 9es-ek a mezők +25% fa,agyag,vas +50% búza (épületekből) és +25% búza 25% agyag és +25% búza 25% fa meg még lesz egy 3. oázis is ami +25% búza +25vas-at fog adni :D jó lesz ez amugy a falu msot 430as népességű :D -
#4963 ezek nem a 7-es szerveren vannak igaz? -
Cat 02 #4962 Legalábbis rómaiaknál -
Cat 02 #4961 vasércből kell a legtöbb katonákhoz és agyagból bányákoz , kb ^^
de legtöbb katonai cucchoz vas kell -
#4960 Ehhe, hát valamit jól elcsesztél :) Szvsz fából, agyagból, meg vasércből (főleg katonai építményekhez) kell a legtöbb :) Búza max. Pékségnél jön jól, de sehol máshol :) -
Cat 02 #4959 Termelés:
Fa: 2176 óránként
Agyag: 2476 óránként
Vasérc: 2326 óránként
Búza: 2032 óránként
Tocsek azt hogy ? :O
Másik szerón ilyen :D
[Élelemfelhasználás] 5950/7822 -
#4958 Termelés:
Fa: 900 óránként
Agyag: 900 óránként
Vasérc: 750 óránként
Búza: 12125 óránként
-
#4957 Termelés:
Fa: 1625 óránként
Agyag: 1500 óránként
Vasérc: 1250 óránként
Búza: 827 óránként
Hát, nekem most a katonák eléggé leszedik, de elvileg lesz egy +25% vasérces oázisom, meg egy ugyanilyen búzám :P -
Cat 02 #4956 Hát jah, bár egyenlőre örülök h a főfalumban van nyersi :)
Benyomtam a búzát azt most van 2k búzatermelésem szal csak katonagyártás megy -
#4955 Nem feltétlen a gyorsaságra értendő :) A teherbírás is elfogadható dolog itt, szerintem :) -
#4954 nem lessznek gyorsabbak -
Cat 02 #4953 "A kereskedelmi központban a kereskedők szekereit lehet feljavítani, erősebb lovakkal felszerelni. Minél magasabb szinten van az épület, annál több nyersanyagot tudnak szállítani a kereskedők.
Aktuális teherbírás 950 Nyersanyagok
Teherbírás 10. szinten: 1000 Nyersanyagok"
erősebb lovak -> gyorsaság, vagy ez csak nálam van így ? -
#4952 Rossz tapasztalat... Mindenkit lehet katázni, aztán lehet utána előbb lesz a támadóból áldozat :) -
Cat 02 #4951 Nekem az a tapasztalatom h akit már katáznak annak mind1 -
#4950 legalább lesz időd rá, hogy védelmet kérj.
Nem biztos, hogy porig akarnak katázni egyébként. És akkor nagyon nem mindegy, hogy a magtárat 20-ról 11-re lövik le, vagy 0-ra. -
Cat 02 #4949 jó és most ha már katáznak nem tökmind1 ? :D -
#4948 A kőfaragó a kő megmunkálásának szakértője.Minél magasabb szintre van kiépítve az épület, annál szilárdabbak /stabilabbak/ lesznek a falu építményei.
Aktuális stabilitás 260 százalék
Stabilitás 17. szinten: 270 százalék
Ezért :) -
#4947 A kőfaragó akkor lesz majd jó, ha jön a falvadra 40 katapultosd támadás, akkor nem leszel porig rombolva 2 perc alatt, hanem csak 5 perc alatt .) -
Cat 02 #4946 kőfaragó minek ? =/
régen nekem is volt de most nincs :D kereskedelmi központot építek inkább bár az se tetszik mert nem gyorsít :( -
#4945 uwu én nagyon felnézek rád taníts mester még,még,még!