Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hányat küldtél?
kár egyébként, mert valszeg megértené, hogy hosszabb távon mi jövünk ki úgyis jobban, szal tuti meg tudnánk vele egyezni...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Közben amit elrabol abból gyárt BUMP!
most nézem, hogy betámadott ez a gyökér, és megpusztult mind a 7 légió...csak tudnám 15ös népesség mellett, hogy lett neki 52 buzogányosa...
(még korábban küldtem rá 2 légiót próbaképp, de egyik se élte túl, azthittem, csak az alapvédelem fogta meg õket, aztán most találta ki, hogy "bosszút áll")
nézd meg a klánon belül a 'Támadások'-at...vicc...
mind1, új taktika kell, addig ne küldj semmit, mert 50 buzogányossal (azért 2 megdöglött :)) csak azt nem visz el tõlem perpillanat, amit nem szégyel, szóval szerintem inkább most majd én küldök neked nyersanyagot, hogy képezz védõket, illetve fejlesztem a falamat, mert ha egyszer felmorzsoltuk ezt az 50 buzogányosát, onnantól megvan lõve, mert gazdaságilag ratyi...
(ez csak akkor bukik, ha kiderül, hogy valami tápos támogatja)
A termelés minden építkezéstõl 1el nõ, mind1, hogy az egy farm/bánya/stb, vagy egy épület a faluban, meg az is mind1, hogy új épület, vagy fejlesztés."azzal nõ a leginkább a népesség, ha növeled a termelést :)"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Agyag: 34 óránként
Vas: 21 óránként
Búza: 17 óránként
Egységek:
11 Buzogányos
Termelés:
Fa: 28 óránként
Agyag: 30 óránként
Vas: 35 óránként
Búza: 15 óránként
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
de még én is hozzácsapok 2 légiót saját erõbõl, oszt holnap este olyan 10 felé megindulhat szépen a 9 légió...remélem endre barátunk nemvolt túl aktív mostanában...(vagyis tele a nyersanyagraktár <#hehe>#hehe>)
nah asszem viszont most hunyok egyet, hogy kipihent legyek a holnapi világhódító hadjáratra :D
joccaka
3/4-ed 8-kor kezdem szállítani!
már tréningezik a harmadik légió, thx! :)
laxika Szállítás Kerepes faluba
Érkezés 0:02:24 óra 21:45 órakor
Nyersanyagok 250 | 0 | 120 | 0
Fa: 42 óránként
Agyag: 53 óránként
Vas: 32 óránként
Búza: 17 óránként
1 légió:
120 fa
100 agyag
180 vas
040 búza
----------
420 összesen (pont belefér még az 500as határba, amit elsõ szintû piacon lehet küldeni)
most képzem a második légiót (még fél óra), ha olyan 10-fél 11ig megjön a nyersanyagod, akkor még ma este hozzácsapok még1et, és holnap úgy délután-este tudok képezni még 2-3 légiót hozzá, és utánna az az 5-6 légió meg is indulhat Endre felé :)
aztán ha minden a terv szerint alakul felezzük a jattot...viszont közbe te kezdj el falanxokat gyártani, mert azok ócsóbbak, és jobbak a védekezésben (cserébe persze a támadásban szarok, ezért azt az én légióim mûvelik), és szerintem nemsokára akadni fog pár homoszexuális, aki bepróbálkozik nálad, vagy nálam :D
やられたらやり返す。倍返しだ!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
de ja, minket...lesz ennek még böjtje...kicsit mögtáposodunk, oszt jól szétkenjük az arcukat :)
ha átdobsz úgy 2-3 légióra való nyersanyagot (én saját erõbõl képzek ugyanennyit, kb 1 napi termésbõl ennyi összejön), akkor fifti-fiftiben elosszuk a rabolt cuccokat...
=C= és -SG- szövetséget kötött.
Fórumot nézzétek, új topik
Irjátok le a nevét és mellé zárójelben a koordinátáit...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
1 nap, lol növelnem kell a raktáram...
Csak példaként pár érték, hogy milyenek ezek a dögök:
Római Birodalmi TÉ: 70 VÉ: 40
Equites Caesaris (Nehézlovasság) TÉ: 180 VÉ: 80
Farkas TÉ: 100 VÉ-Gyalogság: 80 VÉ-Lovasság: 70
Medve TÉ: 250 VÉ-Gyalogság: 140 VÉ-Lovasság: 200[/apro]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
sztem bólincsá rája cold :)
3 táposcsirke, tuti, hogy nem potenciális kirabolnivaló így az elején, amúgy meg nemveszíthetünk semmit velük :)
やられたらやり返す。倍返しだ!