Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Győri Devi
nah még mindig támad az a nyomi nah majd jol megszivatom

やられたらやり返す。倍返しだ!

ColdFire
jaaaa ok 😄DD
hát írjon üzenetet vazzeg

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Győri Devi
a klánvezérrel akar beszélni az meg te vagy XDDD

やられたらやり返す。倍返しだ!

ColdFire
nekem ez má magass xDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Győri Devi
nem velem hanem veled te 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

ColdFire
beszéjj 😄DDD

Győri Devi
Nah Coldfire az aki engem támad (Ergo) beszélni szeretne veled ugymond diplomácia felvétel kapcsán

やられたらやり返す。倍返しだ!

Picar77
Az nem semmi az enyém csak kettes még az agyagom mindig elfogy😄

()() (^^)

Malakai
Nálam se tudnak semmit se ellopni, hogyha nem halmozódott fel éppen sok vmibõl, mert 7. szintû a rejtekhelyem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Győri Devi
ez az IQ fighter megint támad azt hiszi tud vmit lopni 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

ColdFire
lol 😄

Győri Devi
megtámadtak engem is de szegény alig szerzett vmit mert amint megláttam hogy támadni akar egyböl épitettem vmi ji drágát és nem volt mit elcsornia 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Malakai
Azért azon vagyok, hogy a szomszédokkal jó kapcsolatot építsek ki, 2 emberrel már sikerült értelmesen beszélnem, õk nem is támadtak tovább. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Győri Devi
akkor kiküldöd a seregedet vhova hogy nem ott gyülekezzenek

やられたらやり返す。倍返しだ!

Bekerítõ hadmûveletXD
Malakai
Amúgy nem értem teljesen, hõs is van velük (nem jelzi) és az kap XPt, vagy mi?
Mert a rejtekhely miatt sose tudnak semmit senem elvinni (kivétel, ha vmi "durvára" gyûjtök és nem fejlesztettem a rejtekhelyet), szal eddig még nem is zavarna annyira, de ahogy majd egységeket kezdek kiképezni (jelenleg húzom a dolgokat, addig, jó nyersanyagforrásokat és erõs falat akarok addig 😛) és közben megtámadnak, akkor le is gyakják õket...
De ezt már írtam alább.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Napi 4 alá nem megy, a legsûrûbb nap volt 7, vagy 8.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Picar77
Nekem egyenlõre szerencsém van még nem támadtak meg eddig. kop kop kop 😄

()() (^^)

Malakai
Na építettem követséget, bár nemtudom mennyi értelme lesz a játéknak itt, a támadások nem nagyon csökkennek. :S

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ha't ez cool 😊
Malakai
Én megszakítanám, annyit északi területen benne lennék. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Picar77
Egy szép félkör😄

()() (^^)

hzsolt

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

miért?????????????
Malakai
Lehet muszáj lesz újrakezdenem. :S

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez azért szerintem odavág...

Swordfighter (Gauls)

Támadóérték Védelmi érték gyalogsággal szemben Védelmi érték lovassággal szemben Fa Agyag Vas Búza
65 35 20 140 150 185 60

The swordfighters are more expensive than the phalanx, but they represent a quite good attack unit.

They are very weak at defending, especially when attacked by cavalry.

Sebesség: 6 Mezõ/óra
Terhelhetõség: 45 Nyersanyagok
Ellátás: supply 1
Kiképzési idõ: 0:30:00
Requirements
Akadémia Szint 1
Fegyverkovács Szint 1
Úgy szaporodtatok körülöttem mint a gombákXD Népem üdvözli a kerepesieketXD
Malakai
Najó, mielõtt még betámadtok engem - bár nem vagytok a közelemben - a falum: 0 | 45

Habár gondolkoztam rajta, hogy elölrõl kezdem, csak szívok vele így, mert szükség van az épületekre már (hogy támadnak pl még rendes nyersanyagforrások elõtt jól fel kellett építeni a Rejtekhelyet)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
csá szomszéd! 😄
kicsi ez a (travian) világ 😊
eddig épp arra gyúrtam, hogy azt az 'Endre'-t elõtted fosszam ki 😄
azokkal a gallokkal ne gyárts inkább támadókat, mert abban ratyik, inkább gyúrjuk fel magunkat, és majd a rómaiaimmal nekiesek a környezõ kicsi husiknak, a zsákmányt meg majd felosszuk 😊
nekem viszont majd kellenének tõled késõbb védekezõ katonák, mert abban überebb vagy...

ja coldfire: 'joebacsi' (meglepõen 😊)

most fel is húzok gyorsan egy követséget, mert eddig az erõforrásokat fejlesztettem szinte csak...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hzsolt
Szerintem már ez is jó lenne! 😄

hzsolt
Nem engem illet a dicsõség, én is csak találtam. <#nevetes1>

Malakai
A helpben vagy 3 helyen le van írva, de pszt. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Olcsóvér
-49/27

Acer Aspire one

ColdFire
el kéne fogadni -.-

Győri Devi
sztem ez megfelel

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

lol kösz... azért odatehettek volna egy nagy táblá hogy IDE TEDD A GYÜLEKEZÕHEJET vagy nemtom... mert magamntól a csak véletlenül nem kattintok oda nem jöttem, volna ráXD
Malakai
A Fõépülettõl jobbra lent találod a helyet, ahova lehet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hoyg kell építeni azt a k.szott Rally Pointot (Gyülekezõt)???????
Solid Snake
tököjjé cak jólessz az én érzem <#nezze> bannert a nébneg
Malakai
Persze ez csak egy gyorsan összedobott vmi, szóval más is essen neki, meg én is még fogok vele tökölni sztem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Olcsóvér
beveszel a klánodba?

Acer Aspire one

Malakai
De, én már gondoltam egy flash bannerre, linkekkel (building tree, help, faq, stb)...
Az alapja ez lenne, alul pedig a gombok...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Győri Devi
mekkorának kell lennie?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

ColdFire
ügyes vagy -.-
xDDDD
vki nem akar csinálni bannert? 😄

Malakai
Rally Pointot (Gyülekezõt) ugye tudod, hogy csak 1 bizonyos helyre lehet építeni?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

uhh nincs Rally Pointom... de azt írja ki hogy:

Pillanatnyilag nem lehet további épületeket építeni.

Sok olyan épület van, melyek építéset csak akkor lehet elkezdeni, ha bizonyos feltételek teljesülnek. Az épületekhez tartozó feltételeket meg tudod nézni az Épületkövetelményeknél, az ismertetõben.

És a kezdõházam is lvl 3...
hzsolt

Solid Snake
ezekielprofeta <#nyes><#eljen>
Az mért van hogy gall vagyok és nemtok semmi támadócuccot építeni, pedig a fõépületem 3-as...
ColdFire
névt 😄