Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
Épületet lehet valahogy törölni ?

()() (^^)

hétvégén meglessz a 100csapda

Pillanatnyilag 30 csapdád van, ebbõl 0 'foglalt'.
ColdFire
na?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

figy azért szerintem elviszi elég sok egységét a 100csapda... meg az esetleges phalanxhad...
joebacsi
felejtsd el a csapdákat, meg a védelemre gyúrást...
próbálgattam a harc szimulációt, és nagyon szopás a buzogányosok ellen védekezni...
sokkal jobban járunk, ha kitermelünk 30 légiót és azzal megtámadjuk...csak az a bibi, hogy ugye te gall vagy, engem pedig folyamatosan támadgat (bár lopni sokat nem tud, de én így pont nem tudok megfelelõ hatékonysággal sereget képezni)...viszont van a közelben egy =C= klános srác, akit még nem támadott meg (ugye szövetséges klán), szóval ki kéne puhatolni, hogy mennyire megbízható, mert ha igen, akkor sztem össze kéne adnunk a hármunk gazdasági teljesítményét nála, és õ kiképezné a 30 légiót, majd megtámadná szépen a germán haversrácunkat 😊
(a harcszimuláció szerint 30 légió támadásával 55 germán buzogányos védekezése mellett 15ös saját veszteség mellett 29 veszteséget okozunk neki, többet mint a serege fele)
ezután pedig mi simán tudjuk hárman pótolni a veszteséget, õ pedig nem, szóval egy második csapás végzetes lesz...de ezelõtt meg lehet lépni sztem valami békeultimátumot...vélemény? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A csapdák tök olcsóak... és 100db csak feltart 50 kis szart...
ColdFire
ja lol

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Picar77
rájöttem nem vagyok gall XD

()() (^^)

ColdFire
csapdaház? :o
miután lehet építeni?

Picar77
Én mért nem tudok csapdaházat csinálni?
A fõépületem már 4 és elvileg ahoz csak 3 kell nem?

()() (^^)

joebacsi
nem is kell neked támadni...csak össze kéne dobni, úgy 30 phalanxot és átdobni hozzám, hogy jól darálják endre barátunk seregét 😊
de a csapdás megmozdulásod tényleg jobbnak tûnik...
nekem az a gondom, hogy nem fejleszthetem orrba-szájba a gazdaságot, mer akkor többet is tud lenyúlni a kedves kolléga, mer több nyúlik túl a rejtekhelyen 😊
oszt tovább fejleszti belõle magát...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Termelés:
Fa: 54 óránként
Agyag: 68 óránként
Vas: 48 óránként
Búza: 23 óránként
Én 1 phalanxot akartam mondaniXD sorry... Meg mostanában nem fogok támadni... Csak gazdaság...
joebacsi
hmm ez se rossz...
amúgy énis úgy gondoltam, hogy feltunningoljuk a védelmet, és hagyjuk támadni...
múltkor mondtad, hogy van 11 phalanxod, az hova tûnt? 😊
azokkal nehogy támadj...
meg ha megvagy a csapdákkal, akkor is elõtte beszéljük meg a külpolitikai lépéseket, hogy énis felkészült tudjak lenni 😊

Figy olcsó taktika szerintem az lessz hogy felrakom a csapdaházam 10. szintre csinálok 100 csapdát majd elküldöm Endrét melegebb égtájra õ hiúsegból megtámad és bumm....
nektek megy a travian???

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET http://www.travian.hu/.

Reason: DNS lookup failure for: www.travian.hu
figy szerintem elõsször erõsödjünk gazdaságilag és csak utánna csapjunk le rá!!! Eddig 1 phalanksz vanXD De drága...
joebacsi
nah hogy állsz a phalanxokkal?
sajna sikerült neki ma reggel másfél buzogányosra való nyersanyagot lopnia...de mind1, csak elég nagy számú phalanx kell, amivel egyszer tudjuk megfogni...utánna megvan lõve...
meg lassan rágyúrhatsz az akadémiára, meg a fegyverkovácsra, mert a kardosok támadáshoz is elég jónak tûnnek...

Malakai
Ó, neki már nagyon rég írtam, asszem õ támadott meg legelõször is, akkor megkérdeztem, hogy lehetne-e vmi közös nevezõre jutni, nem jött válasz, most megkérdeztem, hogy miért jó neki, hogy az elsõ támadásával se és azóta se rabolt semmit, mégis minden nap 1x2x megtámad. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ZsZso
Amúgy higgyétek el, hogy személyeskedést kerülve sokkal többre juttok! Csak próbáljátok kicsit leküzdeni a bennek lakozó dühöt, s úgy kérni a másik felet.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Olcsóvér
hát
nekem is sok eszem van elkültem egy hasonlót vki-nek és sztem berágott rám<#vigyor3><#szomoru1>

Acer Aspire one

Győri Devi
ilyenkor kell nekik üzenetet irni kb egy ilyet: nah most ez meg miért jo neked IQ fighter? 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Malakai
Engem napi 5-6 támadás minimum ér, akik nem visznek el semmit, mégis napról napra megtámadnak, nemtom' mit élveznek rajta. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Picar77
Na tárt karokkal várom semmmit se fog tudni elvinni 😄

()() (^^)

Picar77
Rejtekhely nem gond mert 8 lesz mire ideér csak elkell küldenem õket és kész
szerintem fire-nek fogom küldeni mert õt még eddig egyszerse támadták meg
😄

()() (^^)

Malakai
Én ezért is hanyagolom még az egységek kiképzését, csak a nyersanyaggal, meg annak elrejtésével foglalkozok. 😛
Persze ehhez a módszerhez jobbak lennének a Gallok, akkor kiraknék csapdákat is, had örüljenek. 😛

Szerk: Újabban egyik faluból hõssel küldi a csapatokat, azért kap TPt a hõse, hogyha harc nélkül jön a faluba és távozik nyersanyag nélkül? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Picar77
3:41 pec múlva ér ide 😄 na majd akkor elküldöm valahova

()() (^^)

Győri Devi
hát ha nagyon támadnak küld át öket egy faluba tamogatni.. én spec megszivtam mert azt is megtámadták és meghalt 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Picar77
Van 2 db légiom de jönnek megtámadni hova küldjem õket hogy életbe maradjanak?

()() (^^)

Inkább álítsuk a mi oldalunkra... vagy gyárts el mindent... aztán ha nyagyok leszünk leverjük mint a sz@rt
joebacsi
hmm Endre barátunk most is próbálkozott, csak pötyikét benézte 😊
a rossz hír az, hogy megint 54 buzogányosa van, a jó pedig az, hogy épp fejlesztésre lett szépen elköltve a matéria, a maradék pedig belefért a rejtekhelybe, így semmi nem maradt neki 😊

asszem még párszor próbálkozik, szóval laxika megkapsz addig minden felesleges nyersanyagot, és képezd ezerrel a phalanxokat...téged ugye nem támad, szóval sunyiban ki tudod képezni õket, úgy hogy én is táplálom beléd a cuccokat, és ha összejön olyan 30-40, akkor átdobod õket hozzám, és már csak hátra kell dõlni, és nézni, ahogy bedarálják Endre seregét 😊
most ez tûnik optimális tervnek 😛
nah jóccaka

Malakai
Pár utóbbi támadásból:
-21 Theutat Villám
-16 Theutat Villám
-4 Buzogányos és 82 Lándzsás
-3 Testõr
-5 Légiós
-6 Légiós
-10 Buzogányos
-4 Buzogányos

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
hány egységgel szoktak betámadni általában?

Malakai
Most én is azon vagyok, hogy a nyersanyagellátást megerõsítsem (jelenleg 34 / 34 / 34 / 18, de pár perc múlva az agyag növekedni fog), addig az egységekkel nem is veszõdök, rejtegetem a nyersanyagot és nem foglalkozok holmi rablótámadásokkal. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
vasban überebb vagyok 😛

Termelés:
Fa: 36 óránként
Agyag: 34 óránként
Vas: 38 óránként
Búza: 24 óránként

most gyorsan felhúztam 3as szintre a rejteket, hogy ha endre rakoncátlankodni akar a taktikai erõgyûjtés alatt, akkor se legyen gond 😊

egyébként nem látom a phalanx támadásodat a klánoldalon...vagy csak simán visszavontad?

leverjük endrét mint vak a poharat meg közben fejlõdgetünk azt majd küldjük a segéjt...

joebacsi
elintézzük itt a lokális problémákat, oszt majd kiokoskodjuk, hogyan tudjunk segíteni...addig ássátok be magatokat, és fejlõdgessetek 😊

Malakai
Mondjuk Devin kívül tõlletek mindenki elég messze van. 😛
-sg- csapat + én. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
jah, pedig full randomra mentem anno az elrendezésnél, csak mikor beírtad ide, hogy laxika, akkó vót valahonnan ismerõs 😄

Mert Joe a mellettem lévõ kockán vanXD 2,5p hogy átmennyen egy full szállítmány
Majd nektek is küldök cuccot csak elöbb fölhúzom magam... meg mire doaér...
Malakai
#88 ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ColdFire
mia neved in game?

Malakai
Én meg még csak klánba se vagyok.. 😛
De egyenlõre olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudnék segítségért adni semmit. :$

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Jah, észrevettem. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ColdFire
ez nagyszerû hogy ti igy megvagytok egymással, de az egész szövibe ez kéne, én pl le vagyok égve, alapbol van most 3 légiósom -.-

ZsZso
Ha csak árulod a portékád, de nem vette még meg senki, az támadás során visszakerül hozzád (azaz megszûnik a kereskedelmi ajánlatod), s ugyanúgy elkobozhatják. Hidd el, tudom ... (hehe mint a megfázós reklámban 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Malakai
Folyton a piacon tartok 200 vasat, mert nem elég nagy a rejtekem, tök jó. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

átküldtem a phalankszot de visszajüttXD
Toljuk a gazdaságot... mindent gyárts el gazdaságra ahogy lehet meg mküldj nekem én gyártok phalankszot...