Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pillanatnyilag 30 csapdád van, ebbõl 0 'foglalt'.
próbálgattam a harc szimulációt, és nagyon szopás a buzogányosok ellen védekezni...
sokkal jobban járunk, ha kitermelünk 30 légiót és azzal megtámadjuk...csak az a bibi, hogy ugye te gall vagy, engem pedig folyamatosan támadgat (bár lopni sokat nem tud, de én így pont nem tudok megfelelõ hatékonysággal sereget képezni)...viszont van a közelben egy =C= klános srác, akit még nem támadott meg (ugye szövetséges klán), szóval ki kéne puhatolni, hogy mennyire megbízható, mert ha igen, akkor sztem össze kéne adnunk a hármunk gazdasági teljesítményét nála, és õ kiképezné a 30 légiót, majd megtámadná szépen a germán haversrácunkat 😊
(a harcszimuláció szerint 30 légió támadásával 55 germán buzogányos védekezése mellett 15ös saját veszteség mellett 29 veszteséget okozunk neki, többet mint a serege fele)
ezután pedig mi simán tudjuk hárman pótolni a veszteséget, õ pedig nem, szóval egy második csapás végzetes lesz...de ezelõtt meg lehet lépni sztem valami békeultimátumot...vélemény? 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
miután lehet építeni?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A fõépületem már 4 és elvileg ahoz csak 3 kell nem?
()() (^^)
de a csapdás megmozdulásod tényleg jobbnak tûnik...
nekem az a gondom, hogy nem fejleszthetem orrba-szájba a gazdaságot, mer akkor többet is tud lenyúlni a kedves kolléga, mer több nyúlik túl a rejtekhelyen 😊
oszt tovább fejleszti belõle magát...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Fa: 54 óránként
Agyag: 68 óránként
Vas: 48 óránként
Búza: 23 óránként
amúgy énis úgy gondoltam, hogy feltunningoljuk a védelmet, és hagyjuk támadni...
múltkor mondtad, hogy van 11 phalanxod, az hova tûnt? 😊
azokkal nehogy támadj...
meg ha megvagy a csapdákkal, akkor is elõtte beszéljük meg a külpolitikai lépéseket, hogy énis felkészült tudjak lenni 😊
Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET http://www.travian.hu/.
Reason: DNS lookup failure for: www.travian.hu
sajna sikerült neki ma reggel másfél buzogányosra való nyersanyagot lopnia...de mind1, csak elég nagy számú phalanx kell, amivel egyszer tudjuk megfogni...utánna megvan lõve...
meg lassan rágyúrhatsz az akadémiára, meg a fegyverkovácsra, mert a kardosok támadáshoz is elég jónak tûnnek...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
nekem is sok eszem van elkültem egy hasonlót vki-nek és sztem berágott rám<#vigyor3>#vigyor3><#szomoru1>#szomoru1>
Acer Aspire one
やられたらやり返す。倍返しだ!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szerintem fire-nek fogom küldeni mert õt még eddig egyszerse támadták meg
😄
()() (^^)
Persze ehhez a módszerhez jobbak lennének a Gallok, akkor kiraknék csapdákat is, had örüljenek. 😛
Szerk: Újabban egyik faluból hõssel küldi a csapatokat, azért kap TPt a hõse, hogyha harc nélkül jön a faluba és távozik nyersanyag nélkül? 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
やられたらやり返す。倍返しだ!
a rossz hír az, hogy megint 54 buzogányosa van, a jó pedig az, hogy épp fejlesztésre lett szépen elköltve a matéria, a maradék pedig belefért a rejtekhelybe, így semmi nem maradt neki 😊
asszem még párszor próbálkozik, szóval laxika megkapsz addig minden felesleges nyersanyagot, és képezd ezerrel a phalanxokat...téged ugye nem támad, szóval sunyiban ki tudod képezni õket, úgy hogy én is táplálom beléd a cuccokat, és ha összejön olyan 30-40, akkor átdobod õket hozzám, és már csak hátra kell dõlni, és nézni, ahogy bedarálják Endre seregét 😊
most ez tûnik optimális tervnek 😛
nah jóccaka
-21 Theutat Villám
-16 Theutat Villám
-4 Buzogányos és 82 Lándzsás
-3 Testõr
-5 Légiós
-6 Légiós
-10 Buzogányos
-4 Buzogányos
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Termelés:
Fa: 36 óránként
Agyag: 34 óránként
Vas: 38 óránként
Búza: 24 óránként
most gyorsan felhúztam 3as szintre a rejteket, hogy ha endre rakoncátlankodni akar a taktikai erõgyûjtés alatt, akkor se legyen gond 😊
egyébként nem látom a phalanx támadásodat a klánoldalon...vagy csak simán visszavontad?

-sg- csapat + én. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De egyenlõre olyan helyzetben vagyok, hogy nem tudnék segítségért adni semmit. :$
(\__/) ( X.x) ( } . { )
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )