Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#866: De én is vagyok speed-en. Lehet, de könyen beverik... bár legalább keveset kajál (viszonylag, egy caesarishoz képest)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Milyen klánban vagy te?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
És hát ugye addig jönnek amig fel nem huzod a 100-as szintû világcsodát ami több millio nyersi és több ezer épitkezéis ora...
595 Lándzsás
352 Csatabárdos
3 Felderítõ
600 Paladin
Nem tudom, hogy s1-en mikorra várható, vagy hogyp ontossan melyiken lessz õsszel, én ugy hallottam, hogy s2-õn összel...
Nincs köztetek s1-es LEGO klános? Valaki nemtudna beszervezni valamelyik alklánjába? Mert mostani klánom nem egy összetarto klán... :S
(gabo91)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Fa: 2381 óránként
Agyag: 2715 óránként
Vas: 2175 óránként
Búza: 1827 óránként
Egységek:
1 Hõs
69 Birodalmi
30 Equites Caesaris

Ugyhogy el is kell foglalni egy ilyen falut. (élmény lessz... fõleg ha szövetségben vannak egy mással...
még 1-1,5 évig szerintem lehet vele játszogatni, hogy megnyerje valaki a traviant... (ha megynerte valaki akkor ujraindul a szerver)
A lényeg az, hogy a traviant akkor nyersi meg valaki ha felhuzza a világcsodát 100-as szintre sé egy bizonyos ideig meg bírja tartani. (jo pár milla nyersibe kerül)
A világ csodához kellenek az épitkési tervek ezeket a natarok õrzik, de te is csinálhatsz. 20-as szintû kincstár kell hozzá. Sok féle épitési ter van, és mindegyik másféle bonuszt ad. (feleanyit kajálnak az eberek stb)
ha megvan az épitési terv akkor a világcsodát egy natar faluba kell épitened. (keresek képet, azon látszik hogy miért.)
Nemtudom hogy s1-es vannak -e vagy mikor lesznek. Aynit hallottam csak hogy õsszel lesznek beiktatva. (álitolag s2-õn)
Ez ugy fog tõrténni, hogy beálit a szerver (azthsizem 16) 16 falut ami natar falu lessz és mint ha jáékosok lennének ugy fejlõdnek, szerzik az uj falukat támadnak fosztanak rabolnak és védik a kincstárat. Persze több ezres sereggel védik. Egy ilyen natar falut kell szerezned. (ezt én sem értem igazábol, hogy hogyan szerezzek) és oda tudod pakolni a világcsodát... elég kõltséges lessz...
ja és igen, amikor beállitják a natar falukat a szerveren akkor megszûnik a regisztrálási lehetõség is.
Elég érdekes lessz...
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
a help.travian.com-on sokat megtusz, ha angolul tudsz
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én a FeketeA -ban vagyok. Tegnap meguntuk saját klánunkat (R.T. 7-8. volt listán) és 5-en átmentünk volna FeketeS-be de nemfértünk be igy inkább FeketeA-ba mentünk.
Addig regizz amig meg nem jönnek a natarok, met akkor zárják a regeléseket. (szeptben már lesznek S2-ön, s1-et nemtudom mikorra várhatok)
hoy ehh
Fa: 1250 óránként
Agyag: 1250 óránként
Vas: 1500 óránként
Búza: 987 óránként
Fa: 1876 óránként
Agyag: 1876 óránként
Vas: 1876 óránként
Búza: 796 óránként
()() (^^)
én szerdán kezdtem:
Termelés:
Fa: 96 óránként
Agyag: 84 óránként
Vas: 84 óránként
Búza: 49 óránként
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Fa: 1163 óránként
Agyag: 1163 óránként
Vas: 1050 óránként
Búza: 1009 óránként
HIGH VAGYOK?
13 szinten: 743 óránként
743*6= 4458
hogy ki mit eszik azt nem tom 😄D
()() (^^)
De nemértem hogy jön ki a 3600...
6*200=1200 (10es szinten 200at termel) 1200*1.25(malom)*1.5(pékség)=2250
ha mindent faszán megcsinálok is marad 1500.. 1500 birodalmi pedig nem lenne rossz