Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lego klan amugy most sztem naon jo lessz mert ugy lett megcsinalva hogy Lego észak Lego dél Lego kelet ezek lesznek asszem a Lego4,Lego3,Lego2,Lego - bol
en is vok s3mon de eleg szarul alok mivel regeltem es utana 1.5 hetig nem nyultam hozza 😄 Painkillah neven vok ha jol tom
gabo91
Nekem is klánt kéne váltanom, lego-ban gondolkozom de nincs lego-s a közelemben.

#866: De én is vagyok speed-en. Lehet, de könyen beverik... bár legalább keveset kajál (viszonylag, egy caesarishoz képest)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Az s3-on senki nem játszik?A palladin pedig azért használják sokan mert az tud a legtöbb nyesanyagot hozni.

s1en vok Lego É -be es meg nincs kifejlesztve a teuton de mar elkezdtem reggel 😄
gabo91
S2-ön vagy s1-en van? Sztem paladin szarra valo, gyenge a támadásban, védésben nem rossz. Teutonnal lehet jobban járnál. Csatabárdosok jo egységek, szeretem én õket. (római vagyok de akit helyettesitek az germán)
Milyen klánban vagy te?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Hát majd elválik. Csak a bõkkenõ az, hogy kicsit erõsebbek az egységeik nekik, és sokkal erõsebb falujuk van mint nekünk. Meg aztán elég elõny az hogy "gép" és összejátszanak, még minden játékos csak egymással szarakszik...
És hát ugye addig jönnek amig fel nem huzod a 100-as szintû világcsodát ami több millio nyersi és több ezer épitkezéis ora...

sztem elé uncsi lesz ez a nataros idõszak, kivéve, ha nem mindenki támadnak, csak azt akinek elég nagy a serege és akkor sem porig rombolják(legalább is elõszörre nem)

Szega87
volt , most gyártottam le 234 birodalmit 😄 meg alapitottam egy 3. falut és nemsokára lesz 4. is 😄

1 Hõs
595 Lándzsás
352 Csatabárdos
3 Felderítõ
600 Paladin
Én meg az s3-on keresek klánt.Az s1 és s2-n nem játaszok.

gabo91
Köszi a pontosítást.
Nem tudom, hogy s1-en mikorra várható, vagy hogyp ontossan melyiken lessz õsszel, én ugy hallottam, hogy s2-õn összel...

Nincs köztetek s1-es LEGO klános? Valaki nemtudna beszervezni valamelyik alklánjába? Mert mostani klánom nem egy összetarto klán... :S
(gabo91)

Trisztin
köszi az infot... nagyon korrekt tájékoztatás volt... 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Rise Against
ilyen termelés mellett csak ennyi katonád van? :0

Szega87
Termelés:
Fa: 2381 óránként
Agyag: 2715 óránként
Vas: 2175 óránként
Búza: 1827 óránként

Egységek:
1 Hõs
69 Birodalmi
30 Equites Caesaris

Még annyi hogy én úgy tudom hogy 13 natar falu lesz és õk csak akkor támadnak ha te is támadod õket vagy ha a világcsodát építed és akkor 5 szintenként,ha elérted a 95-ös szintet akkor szintenkent.Van a neten róla videó ahol valaki kiépíti 100-as szintre,persze valameik külföldi szerveren.A s2-n hamarab lesznek mint az s1-en?

ruffirant
érdekes.s1-en nem lesz ilyen?

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

gabo91
Világcsoda épitési fázisai.

gabo91
"Tehát minden natar faluban megtalálható a világcsoda alapja, és el kell foglalni egy natar falut, hogy felfejlesszük a világcsodát."
Ugyhogy el is kell foglalni egy ilyen falut. (élmény lessz... fõleg ha szövetségben vannak egy mással...
még 1-1,5 évig szerintem lehet vele játszogatni, hogy megnyerje valaki a traviant... (ha megynerte valaki akkor ujraindul a szerver)

gabo91
Nater egy tõrzs. Velük a "gép" van,õ irányitja õket. (azért ez rohadt nagy elõny, még neked fel kell keni hogy épitkezz neki letelik az egyik megy a másik)

A lényeg az, hogy a traviant akkor nyersi meg valaki ha felhuzza a világcsodát 100-as szintre sé egy bizonyos ideig meg bírja tartani. (jo pár milla nyersibe kerül)
A világ csodához kellenek az épitkési tervek ezeket a natarok õrzik, de te is csinálhatsz. 20-as szintû kincstár kell hozzá. Sok féle épitési ter van, és mindegyik másféle bonuszt ad. (feleanyit kajálnak az eberek stb)
ha megvan az épitési terv akkor a világcsodát egy natar faluba kell épitened. (keresek képet, azon látszik hogy miért.)

Nemtudom hogy s1-es vannak -e vagy mikor lesznek. Aynit hallottam csak hogy õsszel lesznek beiktatva. (álitolag s2-õn)
Ez ugy fog tõrténni, hogy beálit a szerver (azthsizem 16) 16 falut ami natar falu lessz és mint ha jáékosok lennének ugy fejlõdnek, szerzik az uj falukat támadnak fosztanak rabolnak és védik a kincstárat. Persze több ezres sereggel védik. Egy ilyen natar falut kell szerezned. (ezt én sem értem igazábol, hogy hogyan szerezzek) és oda tudod pakolni a világcsodát... elég kõltséges lessz...
ja és igen, amikor beállitják a natar falukat a szerveren akkor megszûnik a regisztrálási lehetõség is.
Elég érdekes lessz...

ruffirant
ezekröl hallotam én is.azt mondják jó rõsek lesznek.jó kis cuccokkal...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Picar77
már angolon megnéztem ^^

()() (^^)

Van a magyar fórumon is róla infó.

Picar77
oké az nem gond

()() (^^)

egy NPC faj
a help.travian.com-on sokat megtusz, ha angolul tudsz

Picar77
én is ezt akartam kérdezni XDDD

()() (^^)

TS Zolly
Tudom, nektek ez csak hüje kérdés lesz. De mijaza natar?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Az s2-n elõbb lesznek natarok mint az s1-en?

gabo91
Majd nem egy klánban vagyunk...
Én a FeketeA -ban vagyok. Tegnap meguntuk saját klánunkat (R.T. 7-8. volt listán) és 5-en átmentünk volna FeketeS-be de nemfértünk be igy inkább FeketeA-ba mentünk.

Addig regizz amig meg nem jönnek a natarok, met akkor zárják a regeléseket. (szeptben már lesznek S2-ön, s1-et nemtudom mikorra várhatok)

Rise Against
szerintem már a 2-esen sem túlzottan érdemes :S

Szerintetek van ertelme mostanaban inditani falut a Sever 1-en? Vagy akkor mar inkabb 2-n, mert S1-en hamar farmma valok, es nem lesznek kezdo/keves nepessegu faluk?

hoy ehh

Picar77
ja 6 van 😉

()() (^^)

bigfoot
hogy hogy?de 1nél több falud van ugye?

Szega87
Szega87
9 es a palotám , mikor meglesz a 10 es szint , elnyomom a 3 telepest azt go új környezetbe hóditani :]

Picar77
én azt nem szoktam
csak rabolgatni

()() (^^)

bigfoot
és foglaljátok a másik területét is meg minden?

gabo91
Legjobb falum legjobb termelése. (sajnos csak 10-es szintig vannak huzva a bányák mert rezidencia van itt)

Fa: 1250 óránként
Agyag: 1250 óránként
Vas: 1500 óránként
Búza: 987 óránként

Picar77
Termelés:
Fa: 1876 óránként
Agyag: 1876 óránként
Vas: 1876 óránként
Búza: 796 óránként

()() (^^)

azta qrva<#wow2>
én szerdán kezdtem:
Termelés:
Fa: 96 óránként
Agyag: 84 óránként
Vas: 84 óránként
Búza: 49 óránként

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Szega87
Termelés:
Fa: 1163 óránként
Agyag: 1163 óránként
Vas: 1050 óránként
Búza: 1009 óránként

HIGH VAGYOK?

Picar77
na jah XD

()() (^^)

bigfoot
nah most regeltem a gambe,eddig nagyon bejön,ahogy visszaolvasgattam ti már keményen toljátok😄

kuld el privibe 😄testver klanok vagyunk baszod :_D szoval ird le XD
Picar77

()() (^^)

Picar77
mostmár tudod 😄

()() (^^)

lol nem is mondtad hogy Legos vagy 😄 cs 😄 en lego2-os XD
neked mennyyi van ? 😊
Picar77
de nekem 13 szinten van 😄
13 szinten: 743 óránként
743*6= 4458
hogy ki mit eszik azt nem tom 😄D

()() (^^)

gabo91
meg a falu népe is kajál (épületk fogyasztása)
De nemértem hogy jön ki a 3600...
6*200=1200 (10es szinten 200at termel) 1200*1.25(malom)*1.5(pékség)=2250
ha mindent faszán megcsinálok is marad 1500.. 1500 birodalmi pedig nem lenne rossz

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;