Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Szia!

Álítólag lessz. Sajnos nem jön be nekem a travina.hu igy nem tudok egyéb információval szolgálni, de amint megjavul utánna nézek a részleteknek.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Hali
lesz 4 es ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gabo91
Milyen klánban voltál?
Tudjátok az az érdekes az egsézbe hog három szerver van, mindenhol vannak elsõk utolsok meg középmezõny, de se az s1-rõl, sem pedig az s2-rõl nem halottam olyant hogy "szemét csaló az XY meg az X klán is egy rohadt csaló klán" érdekes modón a spedd szerver "toplistásairól, meg top klánjárol" anál többet hallani... hát igen fura egy dolog ez...
egyesek véresen komolyan veszik ezt az egészet... gondolom ti is komolyan vettétek mert mért ne, de nem anyira hogy mások játékát tönkretegyétek. Ebbõl ne tudom mi hasznuk van...
Minden napra jut egy klán amit tönkrevágnak...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Irtam tegnap moderátorok topikba hogy tegyék be a bannert, hát be került. Örülök neki, igy azért jobb ide benézni 😊

Igen halottam én is a negyedik szerverõl, de nemtudom induljak -e kezdõdik a suli igy kevés lenne az idõm ,emg uncsi lenne már az nekem. Ujrakezdeni mindent elõröl...
most töröltem magamat az s1-rõl is mert nincs rá idõm. Ám ha ti mentek akkor én is benevezek. Nem hagynám azért ki. Most gall vagy germánal szeretnék lenni, inkább gall felé hajlok, de a római jobb épitkezésben, és ha kevés az idõd akkor az nagyon jó. Viszont joval drágábak a fejlesztések és egységek...

Requiem88
én is gondolkodtam rajta hogy indulok az s3-on (ez lesz a "negyedik" szerver) csak kicsit fosok tõle hogy lassú lesz nekem nagyon. jól megszoktam már a speed szervert és nem tudom... mire elérném azt a szintet hogy faszán jönnek a nyersanyagok meg beindul a falum lehet megunnám :S

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Picar77
s1-en volt de behalt 😞
de a 4 lehet megint megkéne probálni

()() (^^)

A kezdõoldalnál ott van hogy fórum hírek és ott a legelsõre katt.

Rise Against
na, akkor itt már tényleg lehetne egy SG klán =)

Czdano
Lesz server 4? o.0

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Most fog indulni egy új szerver ott több esélyed lenne mint a speeden.

Rise Against
Ez volt tegnap.
Azóta már a többi száni kocka pannonos haverját is rám mozdította, és hajnali 5-kor feküdtek le diadalittasan, hogy elfoglalták két falvamat.
Hát, elindult a törlés, és majd írok linonak egy köszönetnyílvánítást hogy rávezetett, nem érdemes erre elbaszni az idõmet, pénzt áldozni rá meg végképp fasznak kell lenni. Ez a speed az elkúrt kockák szervere, akik 24/7-ben játszanak, ezt lino meg a benyaló havrjai is bizonyították. Az igen, ez élet.

Solid Snake
Jó lett a bannerõ thx. a készítõnek <#law><#worship>
Rise Against
na don lino két hullámmal nekem jött, szerintem foglalni akar. még utolsó erõmbõl fosztogattam tõle, meg betámadok egy másik pannonost is, aztán törlök. Ilyen módon szeretek veszteni 😄

Rise Against
szép munka, tetszik =)

Rise Against
az egész lista nagyjából össze van keveredve

Zs0lt1
jóó lett! thx!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Black Hawk
haveromat megtámadták azt kért támogatást csak a rossz faluba XD.
az a vicc hogy vagy 10 ember küldött azonnal szép kis sereg gyült össze
Hiába a Hód az Hód. 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Requiem88
zsííííír lett 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Picar77
nagyon szívesen 😊
örülök hogy tetszik

()() (^^)

Czdano
Jó lett, nagynagy thx neki 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

gabo91
Picar77 elkészítette a bannert .
Köszönjük neki!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91

Érdekes dolog...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Czdano
Lál 😄 Szivás

Black Hawk
Ezt nem hiszem el!!!!!! Leviszem annak a vacak falunak a hüségét 15%ra már elindítom az utolsó támadást. és tesss a falu eltünik.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

gabo91
ez jólenne.
A gomb maradhatna csak a szöveget kellene lefedni és átírni Travian -ra valami hasonló betûtípussal.
Valaki esetleg megtudná csinálni?

sweech
gabo91
Kellene valami jó banner ide is... Csak nem igazán van mibõl csinálni :S

gabo91
Katapultnak választhatsz clpontot. 10-es szintnél már az összes választható célpontot választhatod (nem minden épület lehet célpont. pl. rejteghelyet nem veheted célba)
15 szintnél csinálhatsz már edzõteret.
20-as szintnél pedig két célpontot választhatsz (min20 katapult kell hozzá)

Hanci
mire megyek a gyülekezõtér fejlesztésével??
Requiem88
jó tudom, én írtam rosszul: a "velünk" szócskát a userekre értettem, úgy globálisan 😊
Black Hawk ja lehet 😄

Black Hawk
Há ezek a környék faszagyerekei akiket lekatapultoztak. 😄

gabo91
nem csak ezt a szervert támadják, tucatnyi szervert támadnak, köztük a speed.travian.hu-t is...

Requiem88
bírom az ilyeneket... csak tudnám miféle sérelem érte a mi kis hackerünket hogy velünk kell kib@szni érte... :S
remélem hamarabb ráun mint én a speed szerverre

gabo91
Én sem mondtam ilyent. Ott elég rendesen megy a vita, ezért mondtam el a véleményemet...

Black Hawk
mi a szervert fikáztuk nem az admint 😄

gabo91
speed.travian.hu szervert DOS/DDOS támadás érte/éri

Hivatalos topik.

Érdemes olvasgatni a topikot, sok idióta írogat mindenfélét, és szidja a modrátorokat...

darkman (admin) már szólt a németeknek a tõrténtekrõl egyenlõre enyit tudni. Az itteni Team pedig mást nem tud tenni, mivel a szerver németórszágban van.
Szószincs olyanról, hogy sporolnak a szerveren, hogy több pézük maradjon, a szervert támadás érte!

A véleményem pedig az, hogy az admin is ember és nem õt kellene elmondani mindenféle f*sznak azért mert nem emgfelelõen mûködik a szerver.
Meg aztán ha a sok buta ember aki szidja õket kicsit utána olvasna hogy mit is jelent pontossan ez a DOS/DDOS támadás akkor nem írnának f@szságokat.

(Elnézést a vélemény nyílvánitásért, nem "mutogatok" senkire sem, csak véleményt nyilvánitok)

gabo91
durva nálam akkor szokott lenni ha IE -tab ot bekapcsolom...
most csak a hiba üzik jönnek meg mindenhol a kérdõjel. A nevetséges az, hogy 10*anyit tudtam ma csinálni normál szerveren 5 faluval mint a speed-en 11 faluval...
délelött 11kor odaértek telepeseim a helyre, ám +2óra mire nagynehezen megkapom a falut. És most csináltam 2 szintet a fõépületen 1db 1-es szintü agyagbányát és 1db 1-es szintü favágot... ennyi volt a nagy fejlõdés...

Black Hawk
itt csak éjjel lehet már játszani 😄 vagy kora reggel úgyhogy óra felhúz reggel 6 ra 😄

Requiem88
ismét laza 18991 esemény vár feldolgozásra :S

Black Hawk
az s3 nak nem az lenne a jó fejléc címe hogy travian hux hanem hogy Travian Sucks.

😄😄😄😄:😄😄😄😄😄😄😄: nekem is 😄DDD
Picar77
Ruff, nem válaszolnak rá :'(
úgy hogy nem tok segiteni

()() (^^)

Picar77
ctrl+f5 😊

()() (^^)

Rise Against
Requiem88
én fel se bírok menni, nemhogy akármit is csinálni... igazán kidobálhatnák az inaktív játékosokat és mindjárt gyorsabb lenne...

Black Hawk
9000

gabo91
6500 már

gabo91
na megint kezdõdik a duga...
Szerintme a regelést is azért vették le, mert ennyi embert is alig bir a szerver, nemhogy még regisztráljanak pár ezren.
S1-en többen vannak, de ott egyszerre fent enyien, meg hát ez speed a jelentéseket is gyorsabban gyártja

gabo91
Akkor vedd el a másik faluját 😄
jó csel volt, de ez lett az uj fõfalu ami régen volt az a kezdõ faluja és gondolom az sokkal jobb falu mint ez... szoval vedd el azt... most már nemtud változtatni a fõfalun...
(most is azért tudott cak, mert az alapbol fõfalu, ide letette a palotá, de nem nevezte még ki fõfalunak csak most mikor mentél támadni)

Requiem88
ééértem köszi 😊