7029
  • Czdano
    Beléptem a klánba thx a fejlesztést ^^
  • Dexantreal
    Természetesen kímélem őket, csak 7 buzogányosom van.
    Ám azért érdeklődtem, mert ugye, alapjában véve mi egy békés klán vagyunk, erre meg itt farmolunk és támadgatunk.
    Hogy is van ez :S, nem kéne változtatni picit a leíráson? :S
    Amúgy thanks infot.
  • Rise Against
    hogyne lehetne, semmi nem ütközik a klán szabályaiba, ami nem árt a klánnak közvetlenül. A kis falvaknak nincs ereje hozzá. A nagyoknak van, szal más klánok tagjait egyelőre kíméljétek :p
  • Dexantreal
    loooooooool.... mondjuk én is 2-4 és ilyen kis láma falukat támadok :P.
    Nah, de nézz meg egy hétfői RAW adást és rájössz, Randy Orton milyen féle pankrátor.
    Meg csak 7 buzogányosom van egyenlőre :P.
    Amúgy a kis falukra lehet küldeni normális támadást, nem ütközik a klán szabályaiba? :S
  • sweech
    "Megszoptad te pöcs,ugyanis törlöm a falum,mert ti ilyen kis buzik támadtok,direkt elköltöm a nyersit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

"nem szégyelled magad, a gyengébbet bántani??!!"

geciség rulz
  • F1re
    kerdezi tolem a A.B.S. hogy szovetkezunk e veluk ? :)sztem legyen igen es nyomjatok fel a listara :D
  • tigeroo
    ma jöttem haza, 7végén távol voltam (most van mindenből kb. 1000-em :P)
  • Rise Against
    ha szemét lenne, magára provokálná valami szomszédját :D
  • Rise Against
    tigeroo sárgában van már egy ideje, remélem nem lesznek itt azért gyakorta bepirosodások
    Aki bizonyos ideig nem tud géphez jutni, próbáljon helyettest szerezni
  • F1re
    hali

:D:D:D:DDD csak mert nem volt buzám :D es ienkor a te buzadat zabaljak XDD

Szia!

Most miért támogatsz engem?:)
  • Rise Against
    [Fa] 200 [Agyag]400 [Vas] 200 most csak ennyit tudtam egyszerre, sry. holnapra tele leszek, majd küldök többet. 4 óra 20 perc, nincs is olyan messze :p
  • gyuri12
    no, ki azaz öldöklö66? elmehet melegebb éghajlatra,megtámad,visszatámadok(győzök) és hívja a klánját. egy baszari szar alak
  • Rise Against
    degeci vagyok, ez már a harmadik farmom volt aki miattam törölt :D
  • F1re
    en msot ugy tolom hogy akarok csinalni malmot hogy legyen joh buza termelesem de az egysegegim meg zabaljak :D szoval atkuldtem szomszedba 1ik A.B.S vagy mien klanos gyerekhez tamogatasba az 1segeim XDDD
  • Dexantreal
    Találtam egy lyen klánt! "Rómaiak."
  • Czdano
    Akkor jó. Mielőbb be szeretnék lenni ugyanis folyamatos támadásoknak vagyok kitéve

Inkább küldök nyersit, le is nullázódok csak ne más kezébe kerüljön..
  • gabo91
    ggabo mindig szivesen fogadja a követségre szánt adományokat. szoval ha menek támadni akkor inkább küld oda. most már elég sok kell...

15:40 -re kész a következő szint, akkor 3 ember betud lépni.

AKI MÉG NEM KAPOTT MEGHÍVOT AZ SZÓLJON (most vagy hallgasson örökre :D ^^)
  • Dexantreal
    Viccelgess, de, ha vki neked jön a nemtom háyn légiójával, lovásságával, stb-stb, na, akkor már télleg fosol...
  • laslandes
    összecsináltam magam
  • Dexantreal
    Azért, mert szeretnék ilyenbe csatlakozni a másik falummalp, amelyiknek nincs klánja.
    Ha nincs, hát lesz általam és fasza hatalmas római sereg jönne létre csak a római játékosok álltal.
    Így meg már értelme is van :P.
    Aztán féljél.
  • laslandes
    de az miért érdekes, hogy van-e ilyen klán? ha akarod, megcsinálod. de sok értelmét nem látom.
  • Dexantreal
    Szerintem, aki ért a honlap szerkesztéshez, hozzon létre egy egyszerű Travian Sg klán honlapot, ahova csak a tagok regelnek és csak ők láthatják a fórumot.
    A honlap többi tartalmát a vendég is láthatja, ez lenne a remek és jó megoldás és még szép is lenne.
    Csak ne géportál legyen, mert az fos :P.
  • Dexantreal
    No látom nem válaszolt senki nekem arra, hogy van-e római klán, mely Travianon csak a rómaiakkal játszó játékosokat foglalja magába.
    #2301-ben kérdeztem :P.
    Akkor a másik falummal, a Dexantreal falummal bizony én ezt megfogom alapítani :P.
    Mert asse tom, hogy hol a rákba van a klán kereső :S.
  • Rise Against
    travian klánfórumot !NE! csináljon senki. :p
    Annyira átláthatatlan egy szar, hogy olyan nincs mégegy. Ingyenes SG fórum legyen, az adminnak ott is jóvá kell hagynia a regisztrációt.
  • Czdano
    HA KELL MÉG NYERSANYAG A KÖVETSÉG FEJLESZTÉSÉHEZ SZÓLJATOK MERT SZARRÁ TÁMADNAK THX
  • szurop
  • vsly
    Bazz.....tényleg.....
    Köszi
    Émmeg mér azt hittem,h.valami bug áldozata lettem
  • szurop
    Van már egy rejtekhelyed szerintem:D. De télleg, csak annyira elveszik hogy nemlátod. Keresd a fát.
  • vsly
    Jahh,római vagyok...
  • vsly
    Igen,arra gondoltam én is,de csak Piac,Kaszárnya,Hősök háza opciók jönnek elő....A főépület 3.szint(bár az ismertetőben azt írja,hogy nincs feltétele a rejtekhelynek...)
  • szurop
    Az egy külön "épület". Építési helyen kell építeni.
  • vsly
    Hali!
    Csatlakoznék a klánhoz,ha lehet...
    kord:(-92|68)

Még egy kérdés:hogy tudok rejtekhelyet csinálni?Nem találok sehol ilyen nevű opciót...Raktár+Magtár van,azok lennének?
  • Czdano
    Felkelek reggel és
    Kickapoo megtámadja Czdano faluja-t
    Kickapoo megtámadja Czdano faluja-t

..
  • szurop
    Felkelek reggel, és mindenből 1200 van
  • gabo91
    gépközelben vagyok, csak 18-as oránkénti termeléssel elég nehéz összeszedni mindenből anyit...
    talán holnapra összejön a nyers...
    (mivel mindent a követségre forditottam eddig igy nem tudtam báynákat tolni) 700 körül kell mindenből... ezt nehéz öszehozni...
  • F1re
    !!!!! FORUMMAL KAPCSBA mar irtam 1x hogy ha olyan forumot akartok ahova nem tudnak olvasni akkor csinaljatok travian klan forumot direkt erre talaltak ki senki nem tud regelni mert csak ugy lehet regelni ha a forum vezeto elfogadja szal csak mi tudnank regelni ennyih :D es aki nem regel nem latja a topicocat semmit
  • David2
    pár lovas szétveri
  • bodesz
    van aki épp engem rabolgat?mert az takarodjon már xD
  • uwu
    Ja bocs, baromi mesze van
  • uwu
    mennyi a vérdíj
    nagy veszteséggel, de le tudnám verni vannak kardosaim.