7029
-
#2343 Beléptem a klánba thx a fejlesztést ^^ -
Dexantreal #2342 Természetesen kímélem őket, csak 7 buzogányosom van.
Ám azért érdeklődtem, mert ugye, alapjában véve mi egy békés klán vagyunk, erre meg itt farmolunk és támadgatunk.
Hogy is van ez :S, nem kéne változtatni picit a leíráson? :S
Amúgy thanks infot. -
#2341 hogyne lehetne, semmi nem ütközik a klán szabályaiba, ami nem árt a klánnak közvetlenül. A kis falvaknak nincs ereje hozzá. A nagyoknak van, szal más klánok tagjait egyelőre kíméljétek :p -
Dexantreal #2340 loooooooool.... mondjuk én is 2-4 és ilyen kis láma falukat támadok :P.
Nah, de nézz meg egy hétfői RAW adást és rájössz, Randy Orton milyen féle pankrátor.
Meg csak 7 buzogányosom van egyenlőre :P.
Amúgy a kis falukra lehet küldeni normális támadást, nem ütközik a klán szabályaiba? :S -
#2339 "Megszoptad te pöcs,ugyanis törlöm a falum,mert ti ilyen kis buzik támadtok,direkt elköltöm a nyersit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
"nem szégyelled magad, a gyengébbet bántani??!!"
geciség rulz -
F1re #2338 kerdezi tolem a A.B.S. hogy szovetkezunk e veluk ? :)sztem legyen igen es nyomjatok fel a listara :D -
#2337 ma jöttem haza, 7végén távol voltam (most van mindenből kb. 1000-em :P) -
#2336 ha szemét lenne, magára provokálná valami szomszédját :D -
#2335 tigeroo sárgában van már egy ideje, remélem nem lesznek itt azért gyakorta bepirosodások
Aki bizonyos ideig nem tud géphez jutni, próbáljon helyettest szerezni -
F1re #2334 hali
:D:D:D:DDD csak mert nem volt buzám :D es ienkor a te buzadat zabaljak XDD
#2333 [Fa] 200 [Agyag]400 [Vas] 200 most csak ennyit tudtam egyszerre, sry. holnapra tele leszek, majd küldök többet. 4 óra 20 perc, nincs is olyan messze :p -
gyuri12 #2332 no, ki azaz öldöklö66? elmehet melegebb éghajlatra,megtámad,visszatámadok(győzök) és hívja a klánját. egy baszari szar alak -
#2331 degeci vagyok, ez már a harmadik farmom volt aki miattam törölt :D -
F1re #2330 en msot ugy tolom hogy akarok csinalni malmot hogy legyen joh buza termelesem de az egysegegim meg zabaljak :D szoval atkuldtem szomszedba 1ik A.B.S vagy mien klanos gyerekhez tamogatasba az 1segeim XDDD -
Dexantreal #2329 Találtam egy lyen klánt! "Rómaiak." -
#2328 Akkor jó. Mielőbb be szeretnék lenni ugyanis folyamatos támadásoknak vagyok kitéve
Inkább küldök nyersit, le is nullázódok csak ne más kezébe kerüljön.. -
#2327 ggabo mindig szivesen fogadja a követségre szánt adományokat. szoval ha menek támadni akkor inkább küld oda. most már elég sok kell...
15:40 -re kész a következő szint, akkor 3 ember betud lépni.
AKI MÉG NEM KAPOTT MEGHÍVOT AZ SZÓLJON (most vagy hallgasson örökre :D ^^) -
Dexantreal #2326 Viccelgess, de, ha vki neked jön a nemtom háyn légiójával, lovásságával, stb-stb, na, akkor már télleg fosol... -
#2325 összecsináltam magam -
Dexantreal #2324 Azért, mert szeretnék ilyenbe csatlakozni a másik falummalp, amelyiknek nincs klánja.
Ha nincs, hát lesz általam és fasza hatalmas római sereg jönne létre csak a római játékosok álltal.
Így meg már értelme is van :P.
Aztán féljél. -
#2323 de az miért érdekes, hogy van-e ilyen klán? ha akarod, megcsinálod. de sok értelmét nem látom. -
Dexantreal #2322 Szerintem, aki ért a honlap szerkesztéshez, hozzon létre egy egyszerű Travian Sg klán honlapot, ahova csak a tagok regelnek és csak ők láthatják a fórumot.
A honlap többi tartalmát a vendég is láthatja, ez lenne a remek és jó megoldás és még szép is lenne.
Csak ne géportál legyen, mert az fos :P. -
Dexantreal #2321 No látom nem válaszolt senki nekem arra, hogy van-e római klán, mely Travianon csak a rómaiakkal játszó játékosokat foglalja magába.
#2301-ben kérdeztem :P.
Akkor a másik falummal, a Dexantreal falummal bizony én ezt megfogom alapítani :P.
Mert asse tom, hogy hol a rákba van a klán kereső :S. -
#2320 travian klánfórumot !NE! csináljon senki. :p
Annyira átláthatatlan egy szar, hogy olyan nincs mégegy. Ingyenes SG fórum legyen, az adminnak ott is jóvá kell hagynia a regisztrációt. -
#2319 HA KELL MÉG NYERSANYAG A KÖVETSÉG FEJLESZTÉSÉHEZ SZÓLJATOK MERT SZARRÁ TÁMADNAK THX -
szurop #2318 -
#2317 Bazz.....tényleg.....
Köszi
Émmeg mér azt hittem,h.valami bug áldozata lettem -
szurop #2316 Van már egy rejtekhelyed szerintem:D. De télleg, csak annyira elveszik hogy nemlátod. Keresd a fát. -
#2315 Jahh,római vagyok... -
#2314 Igen,arra gondoltam én is,de csak Piac,Kaszárnya,Hősök háza opciók jönnek elő....A főépület 3.szint(bár az ismertetőben azt írja,hogy nincs feltétele a rejtekhelynek...)
-
szurop #2313 Az egy külön "épület". Építési helyen kell építeni. -
#2312 Hali!
Csatlakoznék a klánhoz,ha lehet...
kord:(-92|68)
Még egy kérdés:hogy tudok rejtekhelyet csinálni?Nem találok sehol ilyen nevű opciót...Raktár+Magtár van,azok lennének? -
#2311 Felkelek reggel és
Kickapoo megtámadja Czdano faluja-t
Kickapoo megtámadja Czdano faluja-t
.. -
szurop #2310 Felkelek reggel, és mindenből 1200 van -
#2309 gépközelben vagyok, csak 18-as oránkénti termeléssel elég nehéz összeszedni mindenből anyit...
talán holnapra összejön a nyers...
(mivel mindent a követségre forditottam eddig igy nem tudtam báynákat tolni) 700 körül kell mindenből... ezt nehéz öszehozni... -
F1re #2308 !!!!! FORUMMAL KAPCSBA mar irtam 1x hogy ha olyan forumot akartok ahova nem tudnak olvasni akkor csinaljatok travian klan forumot direkt erre talaltak ki senki nem tud regelni mert csak ugy lehet regelni ha a forum vezeto elfogadja szal csak mi tudnank regelni ennyih :D es aki nem regel nem latja a topicocat semmit -
#2307 pár lovas szétveri -
#2306 van aki épp engem rabolgat?mert az takarodjon már xD -
uwu #2305 Ja bocs, baromi mesze van -
uwu #2304 mennyi a vérdíj
nagy veszteséggel, de le tudnám verni vannak kardosaim.