7029
  • Requiem88
    rengeteg ilyen van... ideális farmok ;)
    nem gondolnád, de az ilyen kicsiket érdemes farmolni, gyakran tele van a raktáruk, senki nincs olyan hülye hogy őket támadja :D én is ilyen 4-500-akat hozok el tőlük :D
    aztán persze amikor kiürültek érdemes várni néhány napot amíg megtelnek, addig másokat farmolni. nem hátrány ha van kémed.
  • ToCsEk
    Én így állok:

Termelés:
    Fa: 60 óránként
    Agyag: 60 óránként
    Vas: 60 óránként
    Búza: 44 óránként
    99/143
    18 légió
    Minden vas,fa agyag bányám 3as szüntű. Bűzamezőkből öt 4es szintű és egy 5ös szintű.
  • Cat 02 #2381
    lol :D betámadható?
  • Requiem88
    én inább azon csodálkozom hogy ekkora búzatermeléssel ekkora sereg?
    (a buzogányosokhoz 45 vas kell, nekem olyan 30-al jön és alig bírok megszabadulni tőle :S)
    azt viszont nem vágom hogy lehet ekkora búzatermelésed ekkora sereggel. nekem 30 buzigányosom van, 1 búzamező kivételével mind 3-as, és így jön 9-el.
  • Cat 02 #2379
    ilyen kevés vassal ekkora sereg ?
  • F1re
    Fa: 55 óránként
    Agyag: 54 óránként
    Vas: 25 óránként
    Búza: 42 óránként
    Egységek:
    38 Buzogányos
  • Dexantreal
    Kinek?
  • tigeroo
    mindenből 20 a termelés, kivéve búza, az 25-el jön (a búzák 2-esek, de van két 3-as szintű is...a többi "struktúra" 1-es szinttű)

nektek hogy vannak kiépítve az erdők, bányák, búzamezők..?
  • F1re
    meg kapta a klan a szovetség jelolest :D
  • Dexantreal
    Nekem 100-t lop mindenből.
    Az is vmi.
  • Cat 02 #2373
    nekem a 100 a legtöbb :S
  • sweech
    Zsákmány 663 687 602 407

^^
  • Cat 02 #2371
    én átküldtem szomszádba a katonáim mert állandóan farmol rajtam azt úgy rossz de eltűntek xD
  • Requiem88
    sztem mire észreveszi hogy ott vannak a srác megépíti a búzafarmot :D
    meg ha jól ki van építve a búzafarmja nem fogja zavarni hogy van némi támogatása
  • Cat 02 #2369
    tehet v visszaküldheti
  • Dexantreal
    Értem és thanks infot, közben viszont sikerült pluszba hoznom!
  • Requiem88
    ezt hülyén csináltad meg... nem nagyon szabad minuszban hagyni a búztermelést, pláne nem az elején. küldd el vkihez a katonáidat (akár a szomszédba is, nem tehet benne kárt) addig pedig építs ki búzafarmot.
  • Requiem88
    simán megoldható lenne egy olyan szintkorlátozás ami mkinek jó lenne. és ezt nem azért mondom mert farmolnak, gyakorlatilag a körnéyken én farmolok mkit.
    de volt olyan (speeden) hogy engem, a kis 300-ast, lefarmolt egy 2000-es. eléggé idegesítő volt, nem nagyon tudtam mit kezdeni vele. simán be lehetne vezetni ey jó kis korlátozást sztem.
  • Dexantreal
    Bezzeg a #2359-re senki se válaszol :P.
  • mike0013
    én szívesen lennék a diplomata
  • Dexantreal
    Mondjuk én is most a nálam kisebbeket lopon szemét módon *picit szégyelli is magát.*
    Mert 2-4-12 lakosságúakat lopok és nekem 53 van, de vegyük figyelembe, hogy összvissz van 7 buzogányosom, ergo nem tudok neki menni egy 20-30 fősnek sztem :S.
    Így hát talán a szint korlátozás vmilyen szinten nem lenne jó ötlet :S, nemtom :S.
    Vki #2359-re pls!
  • ToCsEk
    Kóldtem a 400búzát.
  • MegaHarcos
    Azt ne feledd el hogy ez egy háborús játék!A katonákhoz nyesi kell és senki nem akar egységeket veszteni!Inkább próbáld meg a most indult S3-at!
  • AndrewCB
    Hi!

Van egy gyenge pontja a játéknak. (Bár lehet Én vagyok a noob hozzá.)

Szóval 30 katonánál többet soha nem tudok kiképezni, mert minden nap jön valaki a felső 2000-ből és küld rabláshoz 1000-5000 katonát!

Írtam már többnek is. Általában semmi reakció. Most kaptam egy ilyen választ (Az ember 1400-adik. Én 17600 körül vagyok.):

Sajnálom, de a távol lévő falujaimat is fenn kell tartanom valamiből. Messze vannak a nagy faluktól, így rabolnom kell, hogy ne kereskedőkkel küldjem mindig oda a nyersit!
    Egyenlőre több nyersanyag kell a fejlődéshez, mint amit a kinti falujaimmal termelek.
    Nem te vagy az egyetlen, akit "látogatok"!

Ez szép és jó!

De.

1. Miért nem azoktól lop akiknek van is nyersanyaguk dögivel. Pl. akik mondjuk az Ő szintje körül vannak. Jah, hogy akkor az 1000 katonából 600 elesik. Az már gáz gondolom!

2. Ez arra jó csak, hogy a kezdő játékosokkal egyből megutáltatják a játékot, mert esélye sincs fejlődnie a szerencsétlennek!

Sztem kéne valami olyan a játékban, hogy xxxx szinttel kisebbet ne tudjon megtámadni.

De lehet rosszúl látom a dolgot!
  • Dexantreal
    -3 búza óránként Legend Killer falumnál.
    Ötlet?
    Átküldhetem a 7 buzogányosom vkihez?
    Vagy kaphatok egy kis nyersit?
    De nemtom visszatudom-e szolgáltatni :S, szal csak az adjon, ha ad, akinek sok van és van feleslege.
  • F1re
    meg probalhatom a diplomata ságot ha gondolod
  • Dexantreal
    Vazzeg... 7 buzogányosom van... és zabálják a búzát.
    58/60
    Lol.
  • ToCsEk
    Én piacra nem gyúrok. Most sereget gyűjtök meg farmolok 1000rel. :)
  • szurop
    Az enyéeim meg 00:35kor, meg 00:52 kor érnek oda. Bibibee nekem 3 kereskedőm van, meg most készül a 4.
  • ToCsEk
    Nah küldtem a 500búzát, holnap meg a 400at. Éjfél előtt 4percel oda is ér.
  • ToCsEk
    jaja én vagyok.
  • szurop
    Te vagy anime ugye? Elküldtem.
  • szurop
    84|84|68|21 A termelésem. Nektek?
  • SZU
    1-es szerveren. Kb. 4-5 hónapja nyomom.
  • szurop
    Egy óra múlva megy a kereskedőm.
  • szurop
    Elkelt.
  • ToCsEk
    600búzát adok 200fáért 200agyagért és 200vasért.
  • gabo91
    Nem beirni kell azt hanem állitani. olyan mint iwiw bejelöl én meg vasza jelölöm vagy elutasitom... nem jelöltek ... vegye fel a kapcsolatot valamelyik vezetőjük vmelyik vezetőnkel...

de jolenne ha lenne egy diplomata mert mondom nemigazán érek rá én a klán dolgaira msotanság...
  • F1re
    na aki iranyitja a kovetseget az irja be a klan szovikhez az A.B.S klant
  • ToCsEk
    Nah hát ijet:
    davidnagy betámodtt engem(Anime): 6légió vs 12légió
    Ö vesztett 4et én is 4et vesztettem, és lopott mindenböl 10et.
    Ugye maradt 8légiósom, most ráküldtem a falujára. Elkedztem 4légióst gyártani. (ennyi pénzem volt.) Valki tudna küldeni 400fát 400agyagot és 400vasat? Kiváncsi vagyok mi lesz ugyanis klánba van. Majd kiderül.