Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rise Against
deh elolvastam , csak nem tudtam értelmezni :p

Requiem88
nem. nem olvastad el az üzenetet amit kaptál? milyen néppel vagy? germán? akkor építsd ki az egyik (nem kell mindet) 3-as szintre, és a kereskedõk hoznak neked az õshazából nyersanyagot, ha jól tudom 3x, de javítsatok ki ha tévedek.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Rise Against
miért 3x, ez hogy mûködik?
3db búzamezõt kell kiépíteni 3-asra hogy mindet megkapjam? :p

Requiem88
nincs mit 😊 azért néha majd ellenõrizd le hogy jó irányba haladok-e

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Czdano
Köszi szépen 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Requiem88
Nyersanyag 380 | 490 | 380 | 110
ennyit kaptam így elsõre...
///
oké holnaptól kezdek

Czdano
Holnaptól jó lenne

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Requiem88
ha germán vagy. nem 150-et, hanem 350-400-at, 3x asszem. én már az elsõt megkaptma.

Picar77
mért kapnál ? 😄

()() (^^)

Rise Against
ha megvan a 3-as búzamezõt kapok 150-et mindenbõl?
ennyiért meg sem éri kiépíteni :p

Requiem88
írj be ott... Don Peyote.
mikor kezdjem?

Czdano
Mondjuk nemtudom biztos lesz internet de nem ülhetek ott amikor akarok..

Győri Devi
nyugodtan lehet sztem képezni öket hamar visszahozzák az árukat

やられたらやり返す。倍返しだ!

Czdano
Csak nyersit meg katonákat kéne..

Requiem88
mettõl meddig? milyen irányba fejlesszek? 😊

Picar77
profil/felhasználó fül, ott meglátod

()() (^^)

Czdano
#1698 vki help..

Picar77
sztem meg nem 😛

()() (^^)

David2
felesleges most képeznni õket, ráérsz még holnap, vagy csak a holnapi nap nem lett ovlna elég rá😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

laslandes
nekem is van 1. de asszem mostmár piacot kellene építenem lassan😊

Picar77
már van 1 légiom XDDD

()() (^^)

Czdano
Amugy helyettest keresek s3ra!!!!! Vki elmondaná hogy kell beálitani? (és vki el is vállalhatná ^^)

Czdano
Egységek*

Czdano
Ezért jó a germán..olcsók az egységes és jók is

Győri Devi
neklem sztem csak holnap mert a termelésre öszpontositottam 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

nekem 12:42 óra lessz kesz s3mon a kaszárnya 😊
bodesz
én sztem elsem kezdek építeni semmit amíg nemlesz semmi 3as meg azért buzamezõ 4es sem fog ártani.

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Győri Devi
jah majd énis azt fogom tenni és hadjáratokat inditok a szomszéd ellen 😄

やられたらやり返す。倍返しだ!

Czdano
Hoppá..tudok épiteni szélmalmocskát xD s1en persze 😊 amugy s3an elkezdtem gyülekezõteret épiteni..buzogányoshadsereg rox

Requiem88
nekem ma délután egy óra felé fognak jönni 😄
(akkor építem ki a hármas búzamezõt)

Requiem88
igen, az elején tényleg jók, gyorsan lehet velük fejlõdni (amíg van nyersanyagod). de ennek csak az elején van jelentõsége, amikor az elsõ faluddal szarakodsz, a késõbbiekben érvényét veszti - mint ahogy a gallok dupla rejtekhelye és a germánok fosztogatási bónusza. azt viszont nyugodtan csinálhatod, hogy miután kiépítettél egy adag nyersanyaglelõhelyet, van kaszárnyád meg gyülekezõtered, végigfosztogatod a környéket és rengeteg nyersanyagot be fogsz tudni gyûjteni.

mike0013
hát csak nem akarnak jönni a kereskedõk az õshazából😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

az elsõ falum római volt, a harcban tényleg szarok voltak:/nem is nagyon támadoztam aztán,inkább maradtam nyugton,aztán sztán szétbatyták a falum,és újat csináltam

bodesz
eleinte.aztán durvák lesznek...csinálj római fost xD lehet h jobbak építésben de harcban háááááát...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

de az elején,hogy csak egy épületet építhetek egyszerre,meg ilyenek... hááát:/

sweech
támadásban azok

AAA a kereskedõk megérkeztek az õshaázból jobbkor nem is jöhetett volna😄

hát, ezek a Germánok jó szarok😄
azthittem,hogy erõsek:/

Lényeg hogy a vita a serverek száma körül kering😄

dejó vazz. most be akarok jelentkezni,erre "Név nem létezik." fuck:/

Valaki öszefoglalná röviden a tegnapi történéseket mert több száz üzit nincs kedvem elolvasni.

(-79 | -44)
Jurij12

ok.

mike0013
oks, és igen server 3
a mi neveinket ill. koordinátáinkat felül találod, bár még nincs ott mindenkié

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

server3?
nevem gyuri12😄

mike0013
de persze, gyere nyugodtan
délnyugaton vagyunk

hi, teljsen szétrombolták a régi falumat,és gondoltam csinálok egy újat. az eddigi klánom egy kaki volt, kértem tõlük segítséget,nem nagyoin kaptam...

az új falumat szeretném majd valahova közétek rakni,szal nem lehetne,hogy csatlakozok majd ide?
elõre is köszönöm.

Rise Against
de gondolom ha valaki megalapít egy klánt, majd átad minden jogot egy másik játékosnak, attól még ugyanúgy az õ követség szintje számít a taglétszám esetében, nem?
mert megtehetném azt, hogy egyik regemmel megcsinálom a klánt, a másikat meg beveszem, átadok neki minden jogot, és kilépek... így 1-es követséggel meglehetne a klán D:

gabo91
elvileg. de ha egy szem nyerset küldenél már törölnének, bezzeg azokat akik tömték magukat mint a szemét azokat nem szabad mert veszik az aranyat...
korupt egy játék ez a travian is... <#whatever>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
#1593: jolett, lehet bekéne linkelni majd mint régio térképet...

Mikor felvetettem azt az ötletet hogy ne egy klán legyen nem arra gondoltam hogy minden ember más klánba legyen. 2-3 klán lenne a paraktikus. most jol fejlõdnénk igy, késöbb egybeolvadnánk ha nem lenne jo a dolog. viszont a számok egyfajta rangsort jelentenek. Akkor kikellene találni minden régionak egy megkülönböztetõ valamit.
pl ilyenre gondolok, hgy lenne
++sg++
--sg--
**sg**
ez máris három klán de senkisem tudja igy aztmondani hogy alklán. EGy klán az egész csupán azért tbrészletben mert igy parktikusabb most, meg mert csak 60ember férhet egy klánba...
Szoval akkor elösször ezt kéne eldönteni hogy menyi legyen meg kik lesznek az épitõk vezetõk. nem feltétlenül kell a vezetõnek épiteni...
Válaszott vezetõ: ....
igy irjuk majd ki.
ha nem válik be egy vezetõ vagy nem akarja tovább csinálni akkor ujat választotok...

És anyit hozátennék, hogy szépdolog elválalni azért hogy a nevetek kintlegyen mint alapitó, de az nem jelent semitse, vezetni kell a klánt mégha diplomácia van akkor is... szoval valami tapasztalt vezetõ/ játékos kellene vezetõnek meg aki tudná is csinálni mert van rá ideje

77uj üzenet szép 😄

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;