7029
-
#2823 Figyeljétek azt a fosztogatást :DDD -
Cat 02 #2822 köszi :) -
#2821 tudom hogy van, ki is próbáltam még amikor kevesebben voltak, tudtam hogy nagyjából mennyit fogok bukni, ám nem ekkorára számítottam, még a növekedéssel sem. -
F1re #2820 meg tamadtam :D -
#2819 jaja és csak nagy nagy sereggel hogy minnél kevesebet bukj:) -
Cat 02 #2818 környezet ellen van csataelemzés ami megmutatja mennyit buksz majd :P -
#2817 hú. vigyázzatok az oázisokkal :D
ráküldtem az egyikre 117 buzogányost. a védelme 30 vaddisznó, 24 farkas és 17 medve volt. 70 buzogyánost elbuktam, amíg ő csak 12/10/7-et (a fentebb említett egységek sorrendje szerint felsorolva).
hogy hol a poén?
-a katonáim hoztak mindenből 400-at
-a megtámadott oázis mellett lévő másik oázisban mindössze FELEANNYI egység volt.
hogy mi a tanulság? nem szabad kapkodni :) -
Cat 02 #2816 gyors csapatok :P addigra odaér az egész klán yxXDD -
F1re #2815 alienz 0-azva lessz reggel 9:40-re :D -
#2814 Nah támadtak a köcsögök s3-on.
Szokásos.
2.jára támad. Nem lesz ez így jó, építem a 2. rejtekhelyem. -
Cat 02 #2813 3 támadt
zoli2 : város , 15 Buzi..izé buzogányos
TREUE : Ehredorf 70 buzogány és 10 pala
aliens01 : LV-426, 15 légiós, 30 birodalmi
aliens01 /zoli2, támadd sztem mert 1 klánban vannak -
F1re #2812 persze elolvasom hogy ki az mert nem bisztos hogy meg merem tamadni de azert irjal neveket :D -
F1re #2811 irj 1 nevet hogy ki tamad es ejszaka lenullazom :D -
Cat 02 #2810 akár :)
igazából elég szar h állandóan támadnak, igaz semmit se lopnak -
donatus13 #2809 Na igen a többi " klán szövetségek " + natarok baaaa:DMunka lesz bevédeni. -
#2808 meghalni? :D -
Cat 02 #2807 sziasztok, valaki nem küldene nekem pár (50 :D min) katonát? -
#2806 szép! :) -
TS Zolly #2805 Volt egy kis mészárlás. :D
Ezt nevezik addig jár a korsó a kutra, ... Hari farmolta azt, kinek helyettese vagyok, amit katonát gyártottam, magamhoz küldtem, nyersanyagot mindig hagytam valamennyit, csak hogy merjen farmolni, majd a felerősödött sereget vissza küldtem, támogatással, és ma megint jött. :D
-
Dexantreal #2804 Vettem, okés.
#2797: rendben, de van még más völgy, oázis is szerencsére.
Nem veszünk ezen össze. -
TS Zolly #2803 Még inf:
1) az első klán, amely felépíti 100. szintre a világcsodát, megyneri a jatékot
2) a világcsoda csak Natar faluban építhető (tehát előbb el kell foglalni egyet)
3) a Natar főfalu, nem foglalható el
4) a Natar falukban elhelyezett csapatok fele annyi búzát fogyasztanak, mint normál esetben
5) egy játékos akinek van egy foglalt Natar faluja világcsodát csak akkor építhet, ha van hozzá terve is (lásd alább)
6) a vilácsoda befejezéséhez (100. szint) a klánban lennie kell még egy tervnek, de ez a terv NEM lehet ugyanannál a játékosnál, aki a világcsodát már építi
7) a világcsoda 95. szintjéig, minden 5 szint elérésekor (5,10,15,20,stb) és a 95. szint után minden szint felépítésekor, a Natarok támadják majd a világcsoda faluját.
8) a legnagyobb világcsodát érik a legerősebb támadások, valamint a Natar támadások ereje növekszik a világcsoda szintjével
9) az a falu, amelyben a világcsoda épül, nem tehető meg főfalunak
10) az építési terv, később jelenik meg a játékban mint a Natarok
11) a terv tárolásához kincstár kell (lásd alább)
12) abban a faluban, ahol a világcsoda van, nem építhető kincstár.
Fontos tudnivalók a világcsodáról és a tervekről:
1) 13 építési terv létezik
2) a tervet a Nataroktól el kell rabolni
3) a terv megszerzéséhez, a Natarok védelmén át kell jutni és le kell rombolni a kincstárat.
4) az első hős viszi el a tervet, az, amelyik a sikeres támadás és a kincstár lerombolása után a faluba érkezik.
5) a hős csak akkor viszi el a tervet, ha faluban, ahonnét indult, van egy ÜRES 10. szintű kincstár.
6) a kincstár a főfalu valamit a WW (világcsoda) faluja kivételével mindenhol megépíthető.
7) a saját tulajdonban lévő terv segítségével a világcsoda 50. szintig építhető csak fel.
8) 51 szinttől kizárólag akkor építhető tovább, ha az adott klánban valamelyik klántag egyik falujában álló kincseskamrában szintén megtalálható egy terv.
9) az a klán, amelyik legelőször felépíti a világcsodát a 100. szintre, megnyerte a játékot.
A tervek elérhetőek lesznek akkor, amikor mindenki megkapja a játékban az erre vonatkozó üzenetet.
by: Travian admin, Darkman. -
Cat 02 #2802 elfoglalod az összes Natar falut a csodát meg a főfalutól messze építed, ennyi :D -
#2801 pontosan. -
TS Zolly #2800 Na ja. Szal 1221 óra kell ugyi a világcsoda felépítéséhez. Ha nem zaklatják öket más klánok, klán szövetségek. -
TS Zolly #2799 Ráadásul ha kiirtod öket, de nem foglalod el, ujra benépesedik, és többen lesznek. :) -
#2798 ehh szépkilátások:):))) -
#2797 nincs semmi bajom, csak nem jól csináltad. ha nincs szerencséd és vki észreveszi hogy az a nyersanyaglelőhely megüresedett, és már ki van építve (vagy pár szint kell még) a hősök házához, biztos hogy ellopja előled. nekem pl 8-as szintű hősök házam van, mert simán le bírnék verni és el tudnék foglalni egy oázist, de eszem ágában sincs addig szétkapni az egységeit amíg nem tudom magamhoz csatolni. -
TS Zolly #2796 Natarok már itt vannak. Csak még nem lehet öket támadni :(
Egy kis ismertető róluk:
Más szerverek tapasztalatai alapján, (valószínűleg) 13 Natar várost fognak elhelyezni a térképen, melyek közül lesz egy Natar főfalu. A Natar főfalu nem foglalható el, viszont a többi nem csak, hogy foglalható, de szükséges is lesz elfoglalni tőlük falukat. Mivel látjátok, a szerveren van olyan, akinek már most majdnem 30 faluja van, illetve a hatalmas klánok nagyon nagy erőt képviselnek, elképzelhetitek, hogy micsoda erejű falukról lesz szó, ha 13 db. beleszólhat majd az egész több száz ember játékába.
A Natarok gép által irányított, nem választható nép lesznek. Nekik is fejlődniük kell majd, de mivel ők a gép játékosai, éjjel-nappal fejlődnek majd megállás nélkül. Új épületeik lesznek, mint pl. a Nagy Raktár (240 ezres kapacitással, szemben a mi 80 ezresünkkel), Nagy Magtár (240 ezres kapacitással), Sörfőzde (aki majd ilyet tud építeni, annak a falujában sokkal nehezebben lesz csökkenthető a hűség sikeres főnök/szenátor/törzsi vezető támadáskor) Kincstár (2 szerepet szolgál, egyrészt a Nataroktól elvehetők lesznek megfelelő ereklyék, amelyek nagyon nagy segítséget jelenthetnek majd birtokosaiknak: pl. van olyan amitől az épületek 5* ellenállóbbak lesznek katapult támadás ellen, van olyan amitől a kereskedők 2* annyi nyersanyagot tudnak majd szállítani, van olyan amitől a csapatok 2* olyan gyorsak lesznek, van olyan amitől a kémek 5* olyan jól kémlelnek, van olyan amitől a csapatok búzafogyasztása a felére esik vissza, és másrészről vannak az építési tervek, amelyek lehetővé teszik a világcsoda építését).
Nos a Nataroktól elfoglalt falu helyén számunkra is elérhetők lesznek, ezek az új épületek, de csak akkor, ha tudunk tőlük falut foglalni.
A játék célja: felépíteni 100-as szintre a világcsodát. Ez borzasztó nehéz lesz, borzasztó sok ideig tart majd (pl. 20-as főépülettel a világcsoda 99. szintről a 100. szintre építése 27 óra 25 perc 40 másodperc lesz, összesen összeadva a 100 szint felépítése pedig szintén végig 20-as főépületet feltételezve 1221 óra 24 perc 30 másodperc-be fog telni, ha egyetlen másodperc sincs az építkezések közt), és elképzelhetetlen nyersanyagokba fog kerülni (pl. a 100. szint felépítése 978 425 fába 1 012 895 agyagba 1 059 105 vasba és 193 630 búzába fog kerülni, az összes szint felépítése összeadva pedig 34 132 025 fába 35 334 570 agyagba 36 946 490 vasba 6 754 780 búzába fog kerülni és összesen 550-es népességet ad majd a felépítőjének), és hihetetlen seregeket küldenek majd a Natarok arra a falura, ahol épül majd a világcsoda (majd linkelek be videot, ahol jól látszik majd, hogy 99 szinten 27 natar támadás indul a világcsoda ellen, és mindegyike 50 ezer lovast 50 ezer gyalogost és hasonló mennyiségeket tartalmaz). Amint életbe lép a Natar törzs, új funkció lesz majd a statisztikáknál, mely mutatja, hogy hol, kinél épül világcsoda, és hányas szintre.
Tehát az elrettentő számok mellett a lényeg:
Aki a klánok, klánszövetségek közül elsőként felépíti 100-as szintre a világcsodát az nyer, és ekkor a játék véget ér a szerver pedig újraindul. A világcsoda felépítéséhez, először is építési tervet kell szerezni/ellopni a Nataroktól, de ez csak akkor működik, ha valakinek 10-es kincstára van már, mely kijelzi az ereklyék és építési tervek hollétét a Natar faluk közül, és ebből a faluból az illető sikeres normális támadással lerombolja az adott Natar falu kincstárát, legalább egy embere túléli az ütközetet, és elhozza az építési tervet. Ezek után el kell foglalni egy teljes Natar falut, ahol aztán megkezdődhet a Világcsoda építése. A Világcsoda minden 5 szintjének megépülése után (tehát 5, 10, 15…) hatalmas Natar támadások (katapultos támadások) ellen kell megvédeni a Világcsodát, melyek ahogy nő a világcsoda szintje, úgy erősödnek, és egyre nagyobb csapatokkal kell szembenézni, illetve a 95-ös szinttől minden egyes szint megépítése után folyamatosan jönnek már a támadások. Azt a falut, ahol valaki építi a világcsodát nem lehet főfaluvá kinevezni.
Ezekből a számokból és adatokból el tudjátok már kicsit képzelni, hogy micsoda hihetetlen küzdelmek elé nézünk. A Natarok egységei ráadásul erősebbek lesznek a mieinknél, és valószínűleg gyorsabbak is, de adatokat erről nem fogunk tudni. A natarok csak azokat fogják támadni, akik őket megtámadták, vagy akik világcsodát építenek (így tudom). Viszont kémlelni mindenkit kikémlelhetnek majd, kémjeik is sokkal erősebbek/ügyesebbek lesznek, melyek ellen szinte lehetetlen lesz védekezni, sólymok lesznek… -
#2795 Ha a speed3-on 28-ám jönnek a Natarok akkor kb mikor lesz újra indítva a szerver??? -
TS Zolly #2794 Völgyet 10. szintű hősök háza után tudod csak magadhoz csatolni a hősöddel, telepest meg 10. szintű rezidencia vagy palota után tudsz létrehozni.
Vagy: szenátor, főnök, törzsi vezető csak falú elfoglalására jó. Ám ha van telepesed, akkor ilyent már nem tudsz kiképezni. -
Dexantreal #2793 Mert?
Mi bajod van?
Majd megyek én még oda, meg gyúrok a telepesekre :P. -
#2792 akkor nem sokat érsz vele... esetleg tettél egy szivességet annak akinek már van, annyi csak a dolga hogy odasétál a hősével és elfoglalja ;) -
Dexantreal #2791 1-es csak :P. -
#2790 van már 10-es szintű hősök házad? :) -
Dexantreal #2789 De lehet, hogy 931-dik voltam, mind1 :S. -
Dexantreal #2788 Völgyet kiírtottam és:
Támadók:
931. Legend Killer 127 1 26
Előbb mondjuk még 930-dik voltam :P, nah, de nem baj. -
Dexantreal #2787 Sok sikert! -
Dexantreal #2786 Jelentések
Mind | Kereskedelem | Támogatás | Támadások | Egyéb
Címzett: Legend Killer faluja megtámadja Elhagyott völgy-t
Elküldve: 24.09.07 23:33:22 óra