Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
még mindig nem sikerült eldönteni hogy hány klán legyen?
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
tehát küldözgetni nem szabad, ha valaki két névvel játszik, profilba be kell írni, h a másik névvel közös gépen játszol, és meg van oldva :p
majd 2. falum jó helyre rakom xD
jah, és WTalex is az én regem, de szar helyre rakott, szinte nuku normális oázis, így lehet a törlést is elindítom, és shikamaruval játszok tovább, így szélen úgyis izgalmasabb =)
ha meg fejlettebbek leszünk akkor a a klánleadernek küldünk nyersit azt fejleszti 😊
(h lehet megnövelni a max férõhelyet? simán magasabb szintre kell építeni?)
Különben sem kell hogy egy klán egy csoportba tömörüljön, az én tapasztalatom az, hogyha nem a te klánod a legerõsebb, lerohanják, szétbontják pillanatok alatt a közelben lévõk.
Ha megoszlik 3 csoportra és 3 népességre, persze késõbb nyílván kibõvülve, 20-20-20 arányban, akkor nem tud minket egyetlen klán szétverni, mert messze van két csoport egymástól. A testvérklán meg akkor jöhet majd szóba, ha elérjük a 60-as taglétszámot, na akkor már ketté lehet bontani a területet.
Hülyeség az, hogy minden klántagodnak közvetlen melletted kell lennie, hogy bevédhessenek. Elég ha van 6 ember egy kupacban, így összetartóbb kis csoportok alakulnak ki, amik késõbb kibõvülnek.
Tegnap még úgy volt, hogy megalapítom a követséget, aztán Gabo felsõ, mike a középsõ régió vezetõje. Úgy gondolom, hogy nekik menne. Nem akarom, hogy bármi kezdõ vezetõ meg alapító legyen, akinek ez az elsõ szervere... szóval én rájuk bíznám, az alsó kis régióban meg meglennék a pár társammal, és toborozgatnék a környékrõl.
akkor viszont valakinek el kell vállalnia hogy õ fejleszti a követséget akkora szintre hogy 15 ember (egynelõre!) beférjen, félre kell tennie saját érdekeit, és a követségre kellkoncentrálnia. Természetesen nem lesz egyedül, mi is támogatjuk amint megépült a piacunk és tudunk egyáltalán nyersanyagot küldeni neki. jó lenne ha valahonnan a kék zónából ( http://images.netbag.hu/20070831/20295790014.jpeg ) vállalná el valaki, gyorsabban érne oda a támogatás mintha a zöldbõl küldenénk a pirosba pl.
én szivesen vállalom, ha senki másnak nincs ínyére.
jó lenne, ha egy klánban maradhatnánk, ez volt az eredeti ötlet. Most meg már mindenki a saját SG X+1 klánjkát akarja megalapítani, mert õ a májer. Nah szép.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
csak mert most 3 darab 3 as követés elég húzos így az elején
bodesz: vas talán sok de jó 😊
Fa:15,óránként
Agyag:15,óránként
Vas:15,óránként
Búza:6,óránként
vmit elbaxtam eddig? v még nem? XD
14, óránként 😊