Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
jaja úgy igen

()() (^^)

Rise Against
ezért mondtam, hogy be kell írni a pforilba... van egy kocka kihagyva egy felhasználóvének, azt kell beírni oda, aki egy gépen játszik veled. Beírod oda a másik regedet, és jétszhatsz is kettével... csak ne tápold egyik faluból a másikat is, mert akkor elkapnak.

Requiem88
a travian world analyzer-nek is írtam hogy vegyék már fel az s3-at... eddig még nem sikerült

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

netcafe?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

egyenlõre sztem nem sok követésg van

Picar77
ip-t is néznek és abbol egybõl kiderül 😊
s1-en sokan buktak ám be ....

()() (^^)

Requiem88
egyhamar nem is lesz 😄
még mindig nem sikerült eldönteni hogy hány klán legyen?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

46 klán van 😊

Rise Against
csak akkor, ha lenyomozzák, miért jön nekem a másik falumból folyamatosan nyersanyag :p
tehát küldözgetni nem szabad, ha valaki két névvel játszik, profilba be kell írni, h a másik névvel közös gépen játszol, és meg van oldva :p

hm, de mail cím más szal nem tudnak mit tenni 😊

Picar77
ezzel a két faluval vigyázzatok , mert végén mindkét falut letörlik 😄DD

()() (^^)

most h mondod nekem is csak 2 oázis van :S
majd 2. falum jó helyre rakom xD

Rise Against
shikamaru.
jah, és WTalex is az én regem, de szar helyre rakott, szinte nuku normális oázis, így lehet a törlést is elindítom, és shikamaruval játszok tovább, így szélen úgyis izgalmasabb =)

Picar77
jaja elleszünk mi ott 😄
max kicsit nehezebb lesz de az nem baj

()() (^^)

sweech
(y)

neked mi a neved ?😊

nah sztem 3 klán -> 3db 3 as követség ami azért nem kevés így az elején
ha meg fejlettebbek leszünk akkor a a klánleadernek küldünk nyersit azt fejleszti 😊
(h lehet megnövelni a max férõhelyet? simán magasabb szintre kell építeni?)

Rise Against
így van, menjen másodklánokba az aki kétnaponta lép be, vagy két hét késéssel kezdi a szerveren.
Különben sem kell hogy egy klán egy csoportba tömörüljön, az én tapasztalatom az, hogyha nem a te klánod a legerõsebb, lerohanják, szétbontják pillanatok alatt a közelben lévõk.
Ha megoszlik 3 csoportra és 3 népességre, persze késõbb nyílván kibõvülve, 20-20-20 arányban, akkor nem tud minket egyetlen klán szétverni, mert messze van két csoport egymástól. A testvérklán meg akkor jöhet majd szóba, ha elérjük a 60-as taglétszámot, na akkor már ketté lehet bontani a területet.
Hülyeség az, hogy minden klántagodnak közvetlen melletted kell lennie, hogy bevédhessenek. Elég ha van 6 ember egy kupacban, így összetartóbb kis csoportok alakulnak ki, amik késõbb kibõvülnek.
Tegnap még úgy volt, hogy megalapítom a követséget, aztán Gabo felsõ, mike a középsõ régió vezetõje. Úgy gondolom, hogy nekik menne. Nem akarom, hogy bármi kezdõ vezetõ meg alapító legyen, akinek ez az elsõ szervere... szóval én rájuk bíznám, az alsó kis régióban meg meglennék a pár társammal, és toborozgatnék a környékrõl.

Requiem88
rendben, csinálhatunk egy klánt is.
akkor viszont valakinek el kell vállalnia hogy õ fejleszti a követséget akkora szintre hogy 15 ember (egynelõre!) beférjen, félre kell tennie saját érdekeit, és a követségre kellkoncentrálnia. Természetesen nem lesz egyedül, mi is támogatjuk amint megépült a piacunk és tudunk egyáltalán nyersanyagot küldeni neki. jó lenne ha valahonnan a kék zónából ( http://images.netbag.hu/20070831/20295790014.jpeg ) vállalná el valaki, gyorsabban érne oda a támogatás mintha a zöldbõl küldenénk a pirosba pl.
én szivesen vállalom, ha senki másnak nincs ínyére.

Picar77
jah meg a fõ klán gondolom az sg 1 lenne...
mellék klánba meg tudod ki megy -.-

()() (^^)

Rise Against
Ehh mi ez a nagy fejetlenség? Egy SG klánról volt szó, nem 4-rõl. szerintetek van értelme szétbontani a csapatot picike klánokba és telerakni külsõsökkel?
jó lenne, ha egy klánban maradhatnánk, ez volt az eredeti ötlet. Most meg már mindenki a saját SG X+1 klánjkát akarja megalapítani, mert õ a májer. Nah szép.

Rise Against
160 komment... na, gyõzzem átolvasni :p

John Cena
vagy 2klán? és akkor kevesebb a fej kapkodás?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Requiem88
hááát végülis van benne igazság... azonban az jó lenne ha három klán lenne és azokba is toboroznánk magunk körül embereket, az õ segítségük hamarabb odaér mintha távolabbi klántagok küldenék. Ezt elég érdekesen foglamaztam meg, remélem azért érthetõ 😊

John Cena
jaa nagyobb levelû búza farm😊 kell értem😊

buzafarm amugy:F

John Cena
😊 ez van😛😄

pont ez van nekem is😄

John Cena
élelem felhasználás 19/21 jobb oldali számot növelni hoyg tudom???

bodesz
all in 1 akkor legyen egybe ? xD

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

A három kicsit könnyebb felépíteni, minnél fejlettebb, annál többe kerül a fejlesztéd. Meg egyébként is, így 3 személyre hárul a nyersanyag nem egyre.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

jah én meg már 4 iket tervezem😄😄😄

1ébként kell-e 1bõl 3 klán? eleve sztem lehetne 1 😊
csak mert most 3 darab 3 as követés elég húzos így az elején

John Cena
jaa bocsáant😄 hát azzal is játszok szavam nem lehet... 😊

SilkRoad Online 😊

bodesz: vas talán sok de jó 😊

Requiem88
a klánvezérek legyenek szerintem: mikecpl, gabo91 és picar vagy shikamaru (persze csak ha elvállalják.) abból kiindulva hogy õk vannak a csoportok közepén 😄

bodesz
Termelés:
Fa:15,óránként
Agyag:15,óránként
Vas:15,óránként
Búza:6,óránként
vmit elbaxtam eddig? v még nem? XD

John Cena
Bocsánat Nincsen magyar faq angolból meg néha néha meg értem

John Cena
Mi az az SRO?😄😄😄

bodesz
minél több(?),anál jobb...xD

jahh😄😄

legalább vastag 😊

ÉN is sros vagyok😄DD

Hát elég érdekesen írták oda meg kell hagyni😄😄😄

és még SRO-s is 😄

Picar77
szerintem mindenki XD

()() (^^)

Picar77
nem XD