Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, még teljesen kezdõ vagyok, bár eme játék eléggé hasonlít a Galaktikához, szal asszem boldogulok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Requiem88
én germán vagyok... eddig egyet kaptam. gondolom ha többet is kapnék, maximum napi lebontásban jöhet, legutóbb pedig tegnap 13:23-kor kaptam. ha most 13:23-ig nem jön meg egy újabb adag, nem is fog jönni valószínûleg.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Kori
amit tudok
gall összesen 3x
romai összesen 2x
germant nemtom

aztán boldogulj egyedül

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Requiem88
kinéztem belõled hogy tudod hogy hol kell a fatermelést fejleszteni (ezekszerint tévedtem), azt hittem valami bonyolultabb dologra gondoltál.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Adjad meg a koordinátáid itt, vagy priviben.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hehh, túl kevés a nyersanyagom.
Éjjel is ez volt.

madass
a speed server megint maga alá csinált:S

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

madass
van már klánunk??

John Cena
nekm 2x de most Búzafarmra és az agyagra rá álltam mert kurvára kellenek azok!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tudja a gyíkom :S.

nekem 1x jottek kereskedok amikor kifejlesztetem3masra a buzafarmot most mit csinaljak hogy jojjenek megitn ?😄😄😄
John Cena
3x de összesen 3x és abba hagyák vagy heti 3x?

Kori
3x

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

John Cena
hol vagy?😊

John Cena
A kereskedõk megérkeztek az õshazából 20:05
A KERESKEDÕK milyen "sûrûn" érkezenek??

<#wink>
Tag Team?<#ravasz1>

amugy ha valaki csinalnak kovetseget hogy vegre legyen klan annak is orulnek 😄😄D
John Cena
Triple H 😊

Mi a neved ott?

Full elején vagyok:

Termelés:
Fa: 11 óránként
Agyag: 14 óránként
Vas: 17 óránként
Búza: 5 óránként

Akkor én ezt nem vágom.
Automatikus üziben kaptam ezt, onnan idéztem, hogy 14.

John Cena
Fa: 14 óránként
Agyag: 21 óránként
Vas: 15 óránként
Búza: 12 óránként

server 3

Fa: 22 óránként
Agyag: 21 óránként
Vas: 14 óránként
Búza: 7 óránként
Egységek:
6 Buzogányos
madass
Termelés:
Fa: 25 óránként
Agyag: 25 óránként
Vas: 25 óránként
Búza: 18 óránként

madass
Termelés:
Fa: 20 óránként
Agyag: 20 óránként
Vas: 20 óránként
Búza: 8 óránként

nekem csak ernnyi😄

3nap csak
John Cena
A kereskedõk megérkeztek az õshazából 01.09.07 20:05

A KERESKEDÕK milyen "sûrûn" érkezenek??

Fujj ez a nataros szar nagyon nem jon be server restart folyyy megint mindent elölrõl ...😞

Bazzeg, mekkora lámmerek ezek az angol chaten lol.

laslandes
ha lenne piacom, küldenék 😊

Elvilleg 14.
"Az elsö 14 nap, védett vagy mindenféle támadással szemben."

Mit magyarázzak?
Egyszerû kérdés, érteni tudni kell, szurop felfogta 😛.

Jóvan 😛.
Kösz.

mike0013
*nekem 😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
esetleg valaki tudna neked küldeni 20 búzát :$
lassan el kell mennem és addig is szeretnék építeni😊
nickem: mikecpl
nagyon megköszönném és késõbb küldenék cserébe amit szeretne az illetõ

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hát a kezdõk 3 napig védvevannak. Úgyhogy holnap déltlõl akinek nagyobb a népessége azt má lehet támadni.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

mikortol lehet tamadni ?
Bibibeeee. 35-ös népesség, és összeadva 100 a termelés.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Én is sajnáltam rá a 400Ft-ot, de ez van(mármint anno a datolyákra). Én azt is vettem egy pár darabot<#beka2>.

Requiem88
én soha nem fizetek egy játékért sem... anno kb 8 évesen kipróbáltam a teveclubot és tetszett és küldtem sms-t hogy legyen datolyám... aztán meguntam és sajnáltam a kidobott pénzt 😄
azóta nem fizetek játékért, hogy ha pl megunom vagy lerombolnak vagy ilyesmi ne legyen gond. bár lehet most az egyszer mégis megteszem 😄

tigeroo
wikin most találtam:

Natarok

A natarok egy játékosok által nem választható törzs. Bevezetésükre akkor kerül sor egy-egy szerveren, amikor már kialakultak a klánszövetségek, és a játékosok elértek egy, a rendszer üzemeltetõi szerint megfelelõ erõsségû szintet. A törzs bevezetése után néhány falvat alapít, melynek kincstáraiból a játékosok egy kincstérkép részeit zsákmányolhatják, majd felépíthetik a saját világ csodája nevû építményüket. Egy szerveren csak egy világcsoda épülhet, melyet folyamatos fejlesztéssel a 100. szintre kell felfejleszteni. A 100. szint elérésekor a gyõztes játékos és klánja megnyeri az aktuális kört, és a Travian szervert újraindítják, minden játékos újra regisztrálhat, és régebbi falvai és profilja elveszik.

A világcsoda felépítése közben minden 5 szint után egy erõs Natar támadás éri a építõ falvát, majd a 95. szint után szintenként. A Natar támadások mellett a világcsodát birtokló klánt folyamatosan támadja a többi, klánon kívüli játékos, s céljuk, hogy lerombolják az addig felépített világcsodát, ellopják a térkép darabjait, és az egyik saját falvukban újrakezdjék a világcsoda építését.
tigeroo
én tegnap csináltam 1 reget a szerver 3-ra, és mára eltünt a felhasználónevem...az e-mail cimet nemtudtam regelni mikor ujat csináltam mert azt irta hogy már használatban van..
tegnap átneveztem a falum lehet azért volt gebasz😊
na mind1 (amugy a szerver3-ra csináltam most reget), gallokkal
(kicsikrampusz faluja, 83;52)

jókis játék😊 ti szoktatok sms-ben aranyat kérni?
mike0013
én így állok:
Termelés:
Fa: 30 óránként
Agyag: 30 óránként
Vas: 21 óránként
Búza: 13 óránként

A cpeed szerveren van egy kis gond.
Az öszes üzenetem törlõdött.
Nem tudok üzenetet írni, mert azonnal törõdik.
Az elküldött és beérkezett levelk is tök üres.
Tud valaki segíten? Fontos lenne...Elõre is köszönöm.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Zs0lt1
Ezekrõl a natarokról van vmi bõvebb infó?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Az erdõben<#mf2>. Vagy ha arra vagy kíváncsi, mennyit termelsz egy óra alatt, azt meg a többi között találod.

Requiem88
"Egyébként hol a gyíkomban van a fa termelés? :S"
elõször magyarázd el mit értesz ez alatt.

Max kezdek újat, nem olyan nagy ügy.
Csak kiválasztottam egy szervert.
Fa kérdésre válaszolna vki?

Picar77
1-re fölösleges volt ott esélyed nem lesz.....

()() (^^)

Én az elsõre regeltem Dexantreal néven, rómaikkal.
Egyébként hol a gyíkomban van a fa termelés? :S