Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
az okés de addig is elkezdem akkor SZERVER 3 és D-NY

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

lvl 1 követség kell de még nem tudni h lesz a klán

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

John Cena
akko rmegyek D NY ra valamit kell fejllesztenem hogy klán tag lehessek?

legtöbben d-ny on vagyunk

btw: qva sokan vannak körülöttem 😞 bár 34 es lakossággal egyenlõre 1. vok a 7*7 esben XD

John Cena
van itt valaki?😄

John Cena
Én is mennék 3as szerver

John Cena
én menynek de izé dél keletet adjak meg??

Requiem88
nem baj ha kezdõ vagy, segítünk 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Enyémbe nem lesz nagyon innen senki mert én észak nyugati vok neagodj...

laslandes
te nem az 1-es szerveren vagy? mert mi a 3-ason csináljuk a klánt. kezdj el egy újat ezen a szerveren, ha akarsz jönni a klánba😊

hzsolt
Szenátort/Fõnököt kell kiképezned a 20-as akadémián, ha van már 10-es gyülekezõtered, majd utána a Palotában/Rezidenciában legyárthatod a következõ "üres" szinten (10-(15)-20)

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

John Cena
az nem baj hoyg messze vagyok a klántól vbagy egyáltalán a 2es szerveren lesz kell SG-nek???

ToCsEk
Lenne 1 kérdésem. Egy falu elfoglalásához mi kell?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Jöjjek én is?
Bár úgy gondolom, ebbõl kikéne maradnom, hisz nagyon kezdõ vagyok ebben a játékban.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

madass
akkor épitsek én is egyes szintü követséget?? egyes oszlopba vok

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

gabo91
este meglessz a 3-as követség. Elösször az egyes oszlop lépjen be, és ha lessz hely akkor adig a másik oszlopbol is emberek hogy elõrebilenyük a ranglistán. persze ha meglessz az sg2 akkor átmenek abba a másik oszlop emberkéi, de majd ezt megtárgyaljuk. szervezetek emberkéket magatok melöl.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
neked mi a neved játékban? Mert ha benne vagy akkor beirnálak a gallhoz egyik helyetesnek. 3-as követséget toljuk fel, meg a báynákat.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
egyébként a levélben beirják hogy még X szer fogsz kapni nyersanyagot, meg hogy x napig védett vagy...
-39/-21 ez a gall falu ami csinálná a követséget... de hát tõlem meg környékbeliektõl messze van de mind az nem számit. szoval akkor az elsõ oszlop klánháza igy épitve lessz a másikat meg vlaaki csinálja meg.

Azt gondoltam, hogy az, de a jelentése mi?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nah, s3 on végre nyugi lesz 😄 és ha server restart 😛

Rise Against
szmájlee :c

Mi ez a ":C"? :S

Rise Against
germánoknál csk egyszer jönnek :C

Requiem88
nem jöttek kereskedõk az õshazából 😞

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Ok.

Rise Against
olvassátok már el a levelet amit kaptatok... mindenkinek világosan le van írva, hogy 3 napig védett

Rise Against
donatus mint alapító?
nah jó, akkor én asszem sweech-el meg a környékbeliinkkel saját klánunk lesz :p

s3 on 3nap
gabo91
gondoltam olyanra, hogy akkor egy jotét gall lélek akit igazábol nem ismerünk meg nem tudunk ugye a létezésérõl csendben megcsinálgatja a követséget, aztán mivel gall igy jo a védésben nem kell vele szorakozni. és akkor nem huz le senkit sem a követség.
mivel ugye akkor nem egy klán lessz (vagy nem tudom, hogy lett megegyezve) akkor kell még pár csendes társ...
lehetõleg csak a saját céljaira használjátok nehogy gyanus legyen, meg ne jelszoval hanem inkább csak helyettesel menyetek be...

általm beszervezett gall regecske is keresne helyettest, aki tudna vele foglalkozni követséget nyomatni... mert nekem anyira nem lenne idõm...

laslandes
az tényleg nem lenne rossz. van aki egyáltalán fejleszti a követségét?

Cena te megtaláltál közben engem?

Nekem meg 14-t az 1-es szerveren 😛.
Ezért nem értem, miért erõsködött a nemtomki korábban itt, hogy csak 3 nap 😛.

gabo91
3-as szintû követséget. igy 9 ember léphet klánba. AMjd további szintenként 3 ember...

gabo91
akkor változott április óta

gabo91
#1824: hát igen igy elég uncsi

John Cena
nekem 11nap a védelmet adtak a 2es szerveren

gabo91
#1793: attol függ mivel vagy. Rómainál kétszer. elöször a épitgetted más pár 1-es szintü báynát, meg 24 órával késöbb.
Galloknál ha van már rejteghelyed aztán 12 és 24 óra mulva
germánt nem tudom

gabo91
#1789: s1-en csak (s2-ön anno mikor indultam 7 nap volt most nemtudom mennyi)

gabo91
#1783: ha valakire kiküldenéd katonákat akkor kiirja piros betükkel hogy
Kezdõvédelem lejár xxxxxx
mindenkinek akkor 72 óra után telik le.

Kori
követséget

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

gabo91
#1775 Travian fõoldalán oldalt van kiírva. Enyit tudni róluk. Vagy mire lennél kiváncsi? Úgy álltalánosan, hogy mik vagy kik a natarok?

John Cena
mit kell ahoz építeni hogy legyen klán???

NAh 2-3 nap lehet hogy holnap már meg lesu klánom😊 JO lenne környéken lévöket összekapom😊

John Cena
ma 18:53-kor építek egy raktárat 1-2napig nem meek fel aztán garázgálkodok tovább😛😄

John Cena
FA 46/800 AGYAG 142/800 VAS 308/800 Búza 393/1200 Élelem felhasználás 25/32

Fa: 18 óránként
Agyag: 21 óránként
Vas: 18 óránként
Búza: 7 óránként

John Cena
lassan jönnek a cuccok azt sajnáloM!

mike0013
na jött😊?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

madass
hát igen lassan nö a népesség is

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Talán majd egyszer annak is eljön az ideje.
Olyan ez, mint a Caesar 3, vagy 4.
Picit csak persze.

Requiem88
helyes 😊
engem csak az zavar hogy ilyen óránkénti 30-al jönnek a cuccok... 😞
rohadt lassú, még reggel is qrwa kevés van. olyanról pedig nem is álmodozhatok hogy a raktáram betelik 😄