7029
  • mike0013
    szintúgy...
    mármint hasonló szitu:D
    csak a C.O.L.A-val vagyok így:)
    majd ha szépen fejlődöm akkor bevesznek a főklánba, egyébként meg a DNY alklánjukba, ha lesz hely:)
    szóval én sem maradok a NECRON-nál:D
  • Requiem88
    miért?
  • TS Zolly
    Ennek a Noir kw-nak nem Noir nevezetű a vezetője? Ha ja, támadjátok ezerrel. :)
  • Requiem88
    én már a 300 egyik alklánjában vagyok, beszéltem apollon-nal, és azt mondta most még nem vehet fel a 300-ba mert kicsi a népességem, de ha fejlődök még egy kicsit jó eséllyel bekerülhetek. Így egyenlőre a 300-DNy-ben vagyok.
    Termelésem:
    Fa: 240 óránként
    Agyag: 240 óránként
    Vas: 183 óránként
    Búza: 116 óránként
    + most épül az egyik vasércbánya 6-os szintre.
  • Requiem88
    szerintem is... azt hiszem mindenki jobban járna egy másik klánnal :)
  • mike0013
    újjá szerveződött ám a klán:)
    mostmár területi felosztásban vagyunk és minden területen van egy hadvezér, aki irányítja az adott területet, meg sokkal jobb lett:)
    ja és amúgy mennyi a termelésed?
  • szurop
    Szerintem oszlassuk fel a klánt.
  • Rise Against
    én már az első pár nap után éreztem, hogy ennek a közösségnek együtt nincsen jövője. :p
  • Requiem88
    szép...
  • Requiem88
    tök jó mióta kiléptem a klánból (tegnap) naponta küldök és fogadok három-négy levelet, továbbá az elején kaptam három-négy támadást de miután visszamentem és szétcincáltam a sergüket, már nem :D
  • Shaman
    Ezért ne feledd,hogy ez speed,szóval a világcsoda is 3-szorosan épül.

Ettől független szerintem sem lesz meg jövő év elejénél hamarabb...
  • SpiritFire
    Egy 6os szintű Követséggel ugye 18 klántag lehet?
  • Requiem88
    Nekem a 2921-es hsz-ben írt volt eddig a legnagyobb :D
  • exert
    Megtudja valaki mondani, hogy lehet körüzenetet küldeni?
  • SpiritFire
    Eddigi legnagyobb harcom
  • Requiem88
    enyhén :)
  • Cat 02 #2927
    3 as Equites Caesaris
    Támadás: 1405
    Védelem: 770/965

:))
  • SpiritFire
    meggyőző :)

Látom oázisra hajtassz
  • Requiem88
    nézd meg az én hősömet:

(és ez még csak 1. szintű)
    aztán hasonlítsd össze az alap buzogányossal az ismertetőben.
  • SpiritFire
    de a druida az ettól hogy hős lesz még ugyan úgy védő szerepben lesz erős nem??? vagy ha hős lesz mivel változnak a paraméterei?
  • Requiem88
    a főnöknél sosem a lopáson van a hangsúly... :)
  • SpiritFire
    de ha theutatból lenne akkor nem tudna többet lopni?
  • Requiem88
    Amikor a klánomat hanyatlása miatt elhagytam, a farmjaim klánjai (látván hogy klán nélkül vagyok) elkezdtek támadni.
    Az egyik gyerek nekem jött, természetesen én fel voltam készülve (katonákta elküldtem, nyersanyagokat elköltöttem), aztán amikor lezajlott a támadás, én támadtam. Hát... enyhén beszopta :D
  • Requiem88
    nem, mert messze van tőled. csak a te 7x7-es körzetedben foglalhatsz.
    klán pedig már csak papíron van, ahogy látom...
  • Cat 02 #2919
    nah most van klán / nincs ? XD
  • Cat 02 #2918
    ha van tőlem 9 mezőre már elfoglatl oázis akkor én azt eltom foglani ?
  • Requiem88
    Druida lovasból, mert sokkal erősebb.
  • SpiritFire
    Theutat villámból vagy Druida lovasból csináljak hőst? Mek éri meg jobban, és miért?
  • Cat 02 #2915
    nah akkor legyen sg v ne legyen sg klán?
  • Dexantreal
    ?
  • TS Zolly
    Lehet neked van igazad. :)

A natarok egy játékosok által nem választható törzs. Bevezetésükre akkor kerül sor egy-egy szerveren, amikor már kialakultak a klánszövetségek, és a játékosok elértek egy, a rendszer üzemeltetői szerint megfelelő erősségű szintet. A törzs bevezetése után néhány falvat alapít, melynek kincstáraiból a játékosok egy kincstérkép részeit zsákmányolhatják, majd felépíthetik a saját világ csodája nevű építményüket. A világcsoda csak Natar faluban építhető, ezért elötte el kell foglalni egy Natar falut. A Natar főfalu nem foglalható el. Egy szerveren csak egy világcsoda épülhet, melyet folyamatos fejlesztéssel a 100. szintre kell felfejleszteni. A vilácsoda befejezéséhez (100. szint) a klánban lennie kell még egy tervnek, de ez a terv NEM lehet ugyanannál a játékosnál, aki a világcsodát már építi. A 100. szint elérésekor a győztes játékos és klánja megnyeri az aktuális kört, és a Travian szervert újraindítják, minden játékos újra regisztrálhat, és régebbi falvai és profilja elveszik.

A világcsoda felépítése közben minden 5 szint után egy erős Natar támadás éri a építő falvát, majd a 95. szint után szintenként. A Natar támadások mellett a világcsodát birtokló klánt folyamatosan támadja a többi, klánon kívüli játékos, s céljuk, hogy lerombolják az addig felépített világcsodát, ellopják a térkép darabjait, és az egyik saját falvukban újrakezdjék a világcsoda építését.
  • MegaHarcos
    Most már 7-et elfoglaltak...
  • SpiritFire
    már 6ot?
  • MegaHarcos
    Én úgy tudom hogy építhető több is egyszerre amúgy már foglaltak 6 Natar falut!
  • donatus13
    Én a szomszédom klánjába mentem mert én ugye észak nyugati vok van vagy 10 szövetséges klán és mienkbe meg 34 en vannak és 50 esek a legkisebbek és 260 asak a legjobbak de folyamatosan nő és a szövklánokat sem kell félteni:D
  • mike0013
    ja és én jelenleg így állok:
    Termelés:
    Fa: 200 óránként
    Agyag: 200 óránként
    Vas: 183 óránként
    Búza: 157 óránként
  • mike0013
    ehh, búzafarm???
  • Dexantreal
    -34 a búzatermelésem lál.
  • Cat 02 #2905
    hát jah, nem nagyon van összetartás :)
  • Requiem88
    egyébként... nem áll a helyzet magaslatán az SG klán. nem azért sírok mert nem vagyunk benne a top10-ben, hanem azért mert nem vagyunk benne a top150-ben sem vagyunk benne. egészen pontosan 174.-ek vagyunk. az előbb néztem bele a hírekbe, zsinórban: x kilépett a klánból, y kilépett a klánból, z kilépett a klánból, stb... ennyit látni gyakorlatilag. én viszem a követséget, most fejlesztem a következő szintre csak azt nem vágom minek - kb 2x annyi férőhely lesz (talán már van is) mint amennyi kell.
    megkérdezhetem, hogy egyáltalán miért is van ez a klán? :D
    mi tartja már össze?
    ne értsetek félre, én nem a vesztét akarom de gyakorlatilag tényleg nincs értelme :D