7029
-
#2943 szintúgy...
mármint hasonló szitu:D
csak a C.O.L.A-val vagyok így:)
majd ha szépen fejlődöm akkor bevesznek a főklánba, egyébként meg a DNY alklánjukba, ha lesz hely:)
szóval én sem maradok a NECRON-nál:D -
#2942 miért? -
TS Zolly #2941 Ennek a Noir kw-nak nem Noir nevezetű a vezetője? Ha ja, támadjátok ezerrel. :) -
#2940 én már a 300 egyik alklánjában vagyok, beszéltem apollon-nal, és azt mondta most még nem vehet fel a 300-ba mert kicsi a népességem, de ha fejlődök még egy kicsit jó eséllyel bekerülhetek. Így egyenlőre a 300-DNy-ben vagyok.
Termelésem:
Fa: 240 óránként
Agyag: 240 óránként
Vas: 183 óránként
Búza: 116 óránként
+ most épül az egyik vasércbánya 6-os szintre. -
#2939 szerintem is... azt hiszem mindenki jobban járna egy másik klánnal :) -
#2938 újjá szerveződött ám a klán:)
mostmár területi felosztásban vagyunk és minden területen van egy hadvezér, aki irányítja az adott területet, meg sokkal jobb lett:)
ja és amúgy mennyi a termelésed? -
szurop #2937 Szerintem oszlassuk fel a klánt. -
#2936 én már az első pár nap után éreztem, hogy ennek a közösségnek együtt nincsen jövője. :p -
#2935 szép...
-
#2934 tök jó mióta kiléptem a klánból (tegnap) naponta küldök és fogadok három-négy levelet, továbbá az elején kaptam három-négy támadást de miután visszamentem és szétcincáltam a sergüket, már nem :D -
#2933 Ezért ne feledd,hogy ez speed,szóval a világcsoda is 3-szorosan épül.
Ettől független szerintem sem lesz meg jövő év elejénél hamarabb... -
#2932 Egy 6os szintű Követséggel ugye 18 klántag lehet? -
#2931 Nekem a 2921-es hsz-ben írt volt eddig a legnagyobb :D -
exert #2930 Megtudja valaki mondani, hogy lehet körüzenetet küldeni? -
#2929 Eddigi legnagyobb harcom -
#2928 enyhén :) -
Cat 02 #2927 3 as Equites Caesaris
Támadás: 1405
Védelem: 770/965
:)) -
#2926 meggyőző :)
Látom oázisra hajtassz -
#2925 nézd meg az én hősömet:
(és ez még csak 1. szintű)
aztán hasonlítsd össze az alap buzogányossal az ismertetőben. -
#2924 de a druida az ettól hogy hős lesz még ugyan úgy védő szerepben lesz erős nem??? vagy ha hős lesz mivel változnak a paraméterei? -
#2923 a főnöknél sosem a lopáson van a hangsúly... :) -
#2922 de ha theutatból lenne akkor nem tudna többet lopni? -
#2921 Amikor a klánomat hanyatlása miatt elhagytam, a farmjaim klánjai (látván hogy klán nélkül vagyok) elkezdtek támadni.
Az egyik gyerek nekem jött, természetesen én fel voltam készülve (katonákta elküldtem, nyersanyagokat elköltöttem), aztán amikor lezajlott a támadás, én támadtam. Hát... enyhén beszopta :D -
#2920 nem, mert messze van tőled. csak a te 7x7-es körzetedben foglalhatsz.
klán pedig már csak papíron van, ahogy látom... -
Cat 02 #2919 nah most van klán / nincs ? XD -
Cat 02 #2918 ha van tőlem 9 mezőre már elfoglatl oázis akkor én azt eltom foglani ? -
#2917 Druida lovasból, mert sokkal erősebb. -
#2916 Theutat villámból vagy Druida lovasból csináljak hőst? Mek éri meg jobban, és miért? -
Cat 02 #2915 nah akkor legyen sg v ne legyen sg klán? -
Dexantreal #2914 ? -
TS Zolly #2913 Lehet neked van igazad. :)
A natarok egy játékosok által nem választható törzs. Bevezetésükre akkor kerül sor egy-egy szerveren, amikor már kialakultak a klánszövetségek, és a játékosok elértek egy, a rendszer üzemeltetői szerint megfelelő erősségű szintet. A törzs bevezetése után néhány falvat alapít, melynek kincstáraiból a játékosok egy kincstérkép részeit zsákmányolhatják, majd felépíthetik a saját világ csodája nevű építményüket. A világcsoda csak Natar faluban építhető, ezért elötte el kell foglalni egy Natar falut. A Natar főfalu nem foglalható el. Egy szerveren csak egy világcsoda épülhet, melyet folyamatos fejlesztéssel a 100. szintre kell felfejleszteni. A vilácsoda befejezéséhez (100. szint) a klánban lennie kell még egy tervnek, de ez a terv NEM lehet ugyanannál a játékosnál, aki a világcsodát már építi. A 100. szint elérésekor a győztes játékos és klánja megnyeri az aktuális kört, és a Travian szervert újraindítják, minden játékos újra regisztrálhat, és régebbi falvai és profilja elveszik.
A világcsoda felépítése közben minden 5 szint után egy erős Natar támadás éri a építő falvát, majd a 95. szint után szintenként. A Natar támadások mellett a világcsodát birtokló klánt folyamatosan támadja a többi, klánon kívüli játékos, s céljuk, hogy lerombolják az addig felépített világcsodát, ellopják a térkép darabjait, és az egyik saját falvukban újrakezdjék a világcsoda építését. -
MegaHarcos #2912 Most már 7-et elfoglaltak... -
#2911 már 6ot? -
MegaHarcos #2910 Én úgy tudom hogy építhető több is egyszerre amúgy már foglaltak 6 Natar falut! -
donatus13 #2909 Én a szomszédom klánjába mentem mert én ugye észak nyugati vok van vagy 10 szövetséges klán és mienkbe meg 34 en vannak és 50 esek a legkisebbek és 260 asak a legjobbak de folyamatosan nő és a szövklánokat sem kell félteni:D -
#2908 ja és én jelenleg így állok:
Termelés:
Fa: 200 óránként
Agyag: 200 óránként
Vas: 183 óránként
Búza: 157 óránként -
#2907 ehh, búzafarm??? -
Dexantreal #2906 -34 a búzatermelésem lál. -
Cat 02 #2905 hát jah, nem nagyon van összetartás :) -
#2904 egyébként... nem áll a helyzet magaslatán az SG klán. nem azért sírok mert nem vagyunk benne a top10-ben, hanem azért mert nem vagyunk benne a top150-ben sem vagyunk benne. egészen pontosan 174.-ek vagyunk. az előbb néztem bele a hírekbe, zsinórban: x kilépett a klánból, y kilépett a klánból, z kilépett a klánból, stb... ennyit látni gyakorlatilag. én viszem a követséget, most fejlesztem a következő szintre csak azt nem vágom minek - kb 2x annyi férőhely lesz (talán már van is) mint amennyi kell.
megkérdezhetem, hogy egyáltalán miért is van ez a klán? :D
mi tartja már össze?
ne értsetek félre, én nem a vesztét akarom de gyakorlatilag tényleg nincs értelme :D