297
A legújabb kommunikátor!
-
#177 Megijedtem ám, mert hozzám is megjött. Egy világ dőlt volna össze bennem, ha csalódnom kell a Gooffyban :) -
Supergamer_real #176 Megkövetem magam.
Goofy a király :)
A többit holnap, ma egész este nyúzni fogom :) -
#175 Nem jött meg? :o -
Supergamer_real #174 A második guffy cumi... -
Supergamer_real #173 No?
Van valami news? Az ürge telefonja ki van kapcsolva - ez nem tetszik túlzottan :( -
Supergamer_real #172 Nem.... a másik 3. kerületi nem én vagyok.
De akkor tudom, hogy előbb kapod meg mint én (én kb 7.30kor :) ).
-
#171 De még nem nála, csak most megy értük, szóval ne bízd el magad :-)
Te vagy egyébként az a titokzatos 3. kerületi vevő? (mert mellettem van még egy) -
Supergamer_real #170 Most hívott a Goofy.
Megvannak!! -
#169 Próbáltam még pár magyar GSM-est, de egyrészt mindenki nagykerből hozná, aminek kétes a kimenetele, ráadásul a 230 ezres ár még jónak is számít. Jelen pillanatban ez tunik a legjobb megoldásnak. Egyébként nem tudom, hogy mit bénáznak a nagykerrel, a megjelenés után közvetlenül kimehetett volna valaki Nyugat-Európába venni mondjuk 10-et, ennyit mindenképp el tudtak volna passzolni Mo-n. (még többet is) -
#168 Akkor hozzák már el Hegyeshalomig :)
Sajnos a rendeléssel eléggé elkéstünk. -
Supergamer_real #167 De "majd ma tényleg megérkezik" :)
Most is azt mondta, hogy este, így nap közbe ne is izguljunk mert a nagykerbe esti szállítmány jön. Így majd este megtudjuk, hogy csütörtökön.
Egy másik link (829,- EUR), ők csak ausztriáig szállítanak. -
#166 Szóval egy kicsit gyanús, hogy ma érkezik a telefon, bár még nincs itt, de igaz, hogy munkaidő után, de azért még ma érkezik. -
#165 Ne is mondd!
Lehetett volna annyi eszünk, hogy ezt nem vesszük be, így utólag belegondolva. -
Supergamer_real #164 Na ... most kaptuk be a goofy cumit.
Ma nem lesz E90. Majd talán a holnap (90% szerintük). -
#163 Igazad van, amíg nincs itt a kezünkben a telefon, és nem próbáltuk ki, addig minden csak HA. -
Supergamer_real #162 Természetesen, persze csak akkor HA (!) tényleg megkapjuk. Az elmúlt 2 heti forumos beszélgetés csak a "HA"-król szólt.
Taranov:
Azért biztos ami biztos megkértem a német srácot a másik forumban, hogy állítsa át angolra a telefon menujét és ahogy várható is volt, annak rendje és módja szerint kivétel nélkül, minden angol lett. Így a 2-3 német gomb tényleg nem probléma. -
Supergamer_real #161 Na itt a link a 4GB-s kártyáról
http://my-symbian.com/forum/download.php?id=3967 -
Supergamer_real #160
-
#159 Remélem ha megérkezik nektek mutatok pár képet, mert érdekel a cuccos, de én azért nem fogok most megvenni, majd talán olyan másfél-kétév múlva lemegy az ára, addig is nekem a N6680-as tökéletesen megfelel. -
#158 Igazából ilyet még nem állítottam be, mivel a 9210-en még GPRS sem volt.
De lényeg a lényeg, már csak az kell, hogy ideérjen a cucc. -
Supergamer_real #157 A 3G/HSDPA/GPRS miatt ne aggódj.
Megy / menni fog mint a karikacsapás. -
#156 Egy kis aggodalom van bennem, hogy nem fogom tudni beállítani a Pannon GPRS-t/3G-t a kommunikátoron úgy, hogy menjen. Meg ugye azért, hogy megérkezzen. De várom már :) -
Supergamer_real #155 Ja... nekem se megy a kép - pedig az előbb még ment.
A lényeg, hogy SD info volt rajta 4 GB-s kártyáról :) -
#154 Ezek nálam sajnos nem jelennek meg. "A közvetlen linkelés letiltva erről a domainről" -
#153 Én azért azt gondolom, hogy a 2GB-os is meg fog felelni, ha a térképek elférnek rajta :) -
Supergamer_real #152
-
Supergamer_real #151 És most meg is követem magam.
Úgy néz ki a srácoknak sikerült 4 GB-s micro SDvel is megoldaniuk, hogy működjön.
Ez jó hír a jövőre nézve :)
bővebb info itt -
Supergamer_real #150 Hidd el jobb megvenni az elején.
Ennél nagyobb kártya úgy sem lesz (FAT 2048MB-s limitje miatt) és így van egy E90-ed ami SEMMI kívánnivalót nem hagy maga után :) -
#149 Igen, ezen a térkép dolgon én is gondolkoztam tegnap, ugye az előre telepített progin kívül még a térképek is kellenek -
Supergamer_real #148 Ja, ha szeretnéd, hogy valamelyik ismerősödnek leessen az álla a video minőségétől ezt töltsd le és mutasd meg nekik.... és segíts neki összeszedni (az állát) :D -
Supergamer_real #147 Ja 512-est. De ez nekem egy napig sem lesz elég.
A Nokia Maps térképeit is le kell tölteni, zenék, filmek, videók, dokumentumok.
A PDA-mon is kevés az 1GB. -
#146 Nem adnak hozzá kártyát? :o -
Supergamer_real #145 Most kezdhetünk 2GB micro SD kártyát keresni, minél olcsóbban.
Bár a link szerint max 6-7 ezer forint, ez már nem oszt nem szoroz.
Depo -
Supergamer_real #144 Amúgy megkérdeztem az ürgét... azt a 2-3 billentyűzet gombot vagy akár az egész keyboardot is kicseréltetheted a későbbiekben ha akarod :) Így igazából nem vesztünk semmit :) -
#143 Nekem is azt mondták, hogy házhoz hozzák :)
Azért még ne kiabáljuk el, nem jött meg a telefon, csak délutánra várható :) -
Supergamer_real #142 Most hívtak a goofytól. Megjött a telefon. Ma megoldható az átvétel este :) -
#141 Ez már reálisabb ár, de azért az könnyen lehet, hogy nincs még nekik raktáron, ahogy az Amazonnál is például. -
Supergamer_real #140 Bocs, a lenti linkre kattintva írd be balra, hogy Nokia E90 a keresés mezőbe és láss csodát. -
Supergamer_real #139 Na most kezdődik a gond.
Itt 791,- EUR leszállítva Magyarországra. (ca. 193.000,- Ft)
Egy másik helyen meg 808,- EUR.
Kértem a fenti cégől egy visszahívást holnap 8-10 között, hogy tisztázzuk, h van-e raktáron - ahogy a honlap egyébként mutatja, ill. hogy DHL behozza-e csütörtökre. Hátha sikerül magunkra haragítani a Goofy-t -
#138 Hát nézd, a Nokia sosem az olcsó cuccokról volt híres.
Tény, hogy a PDA-k is elég kiforrottak, de én személyszerint jobban megbízom egy kommunikátorban, mivel valamilyen szinten már ismerem a kezelését, illetve eddig minden sorozat megelégedést váltott ki a userekből.
Én személyszerint nem szeretem ismeretlenül nyomkodni az ilyen kütyüket, szóval a Windows mobile betanulásában sem lelném örömömet, kitapasztalni, illetve felfedezni való funkciók meg ennél is lesznek bőven a 9210 után.