The Sims Krónikák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt többször is megpróbáltam kiküszöbölni, de sehogy nem ment....
Most újratettem, kezdem elölrõl... De ha ugyanaz lesz a probléma, akkor... az szar ügy. 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
de én pl a helyedben az összes kommunikációs lehetõséget kipróbálnám. hátha...csoda történik <#fejvakaras>#fejvakaras>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ide is átmásolom a bajomat (a Sims2 topikba is írtam), hátha itt elõbb tud valaki segíteni (?)
Van egy rohadt bug a Pet Stories-ban... A szõke csajjal kezdtem játszani (Alice Whitt), és a "Vihar elõtti csend" résznél tartok (asszem valami ilyesmi címe van), jön az ürge (Thomas Jones), a cél az, hogy csevegjek vele... meg is teszem, de semmi nem változik, és ezt akárhányszor megcsinálhatom, akkor sem történik semmi... A muki ad egy kutyakiképzõ alagutat (aminek a történet-jutalmak között a következõ lenne, de miután odaadja, aztán is zárolva marad), talán azért, mert a hátizsákba kerül, és nem a helyére, a történet-jutalmak közé??? Azért nem tudok továbblépni??
Mit lehet ezzel kezdeni? Lehet egyáltalán valamit? Valaki találkozott már ilyen problémával?
Segítség!!!
Köszi... ha valaki hallott már ilyenrõl..
Úristen hód, fújd már ki!!!
http://www.gamespot.com/wii/sim/thesims2castaway/images.html?tag=tabs;images
Picit görgessetek és gyönyörködjetek. 😊 Én odáig meg vissza vagyok, már alig várom. Nekem spec még jobban bejön mint a sima sims2. 😊
nekem meg Stephen sztorijával van egy kis gondom. amikor el kell hívni Erint a vendéglõbe. elõször is odamentem onnan felhívtam a kiscsajt, az jött, de innen kész. hiába kérek asztal csak a manus ül le enni. mit kéne még csinálni?
Sürgös
te tudod?
én még csak most iratkoztam fel a versenyre. eddig nem rossz. 😊
Itt járok most.
a free will-t nem lehet kikapcsolni? a kertvárosiban úgy emlékszem lehetett. vagy rosszul emlékszem? és pl a konyhapultot és a kanapét nem tudom máshova rakni a házban. mondjuk a kertvárosiban ezt nem próbáltam sztori módban. ez normális jelenség?
Ha igen irja már meg hogy miért nem kezdi el az állatos randit?<#falbav>#falbav>
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
na, valami olyasmit kéne most csinálni, hogy áthívod dylant, dumcsiztok, aztán flörtölj vele (azzal a "charminggal", sajna nem tudom magyarul mi). Aztán puszpusz és azt hiszem meg is van. De ha mégse menne kérdezz nyugodtan. Per pillanat ennyire emlékszem. 😊 Sok sikert!
Azt hiszem kissé elakadtam Riley sztorijával. Most ott tartok, hogy Dylan és Mickey összebunyóztak a konditeremben. Ezután nem tudom igazán mit kéne csinálni. Angol verzióval játszom és amit teljesíteni kéne így hangzik: I'm so charming! És eközben Dylen feje látszik egy négylevelû lóherével. Segítsetek, most mit kéne tennie Riley-nak?
Most játszom a krónikákkal, épp most kezdtem el Vincent sztoriját és észrevettem, hogy más szomszédszédságban van mint Riley. Ezzel a szomszédsággal nem lehet úgy játzsani mint a szabad játékban?
Kijátszottam Riley történetét. Még közben kiírta, hogy elérhetõ Vincent története, de a fõmenübe sose láttam. És most, hogy belekezdenék, most sincs ott... Hogyan tudom Vincent történetét játszani?
A fõmenübe ott van a hogyan játsz, a Riley története, és a szabad játékmód.
Egyébként szerintem jó kis történet. Már úgy untam a sims 2-t. Kellett a változatosság. Igazából a legjobb az egészben, hogy tök jó szövegeket ír ki, hogy mit gondolnak, mit mondanak. Ez nagyon hiányzik a sims 2-bõl.
Én is elakadtam párszor de végülis csak 3szor ültem le játszani, igaz órákig. 😊
Dehát ki tud felállni??? 😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Pedig fent van. 😞
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)