The Sims Krónikák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és persze nézegethetsz lányokat is, ha teszem azt Jessica leszbikus
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
lenne egy kis problémám. épp ott tartok, h Jessica-nak meg kéne találnia élete szerelmét 😛 ez mind szép és jó, a gond csak az, h hiába hívok akárkit, üzenetrögzítõ. emellett elkezdem építeni a kapcsolatot bárhol, max 59-ig megy fel a napi kapcsolat. így aztán a pirospacsin kívül más nem marad 😛 valakivel megtörtént már ez? vagy tud vki adni egy kis helpet? elõre is thx.
nekme spec nagyon tetszett, mondjuk 7k-t nem ér 2 délután az biztos
de a tájat, környezetet, tehát a telkeket nagyon szépen megcsinálták
ehhez képest az alapjáték elég sivár
és a partot sem lehet mozgatni, nem tudok lagúnát, kis öblöt létrehozni, stb
szívesen játszanék az alapjáték cuccaival simjeivel, ezeken a szigeteken
legjobb lenne összevegyíteni a kettõt
ha az EA akarná biztos meg is tudnák csinálni
lehetett volna ilyen a bon voyage kieg, nem pedig a szokásos autóút, sík kockatelek
Mike! Majd én is próbálok válaszolni a kérdéseidre, ha elakadnál.
Csak nem engedett besimán a házba.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
azt csináltam a pacákkal, amit mondtatok, ty is sikerült igen, erre fogta, és bzárt a telekre
1 napot vártam, hogy történjen valami, de semmi
mi történik utána?
baj, hogy korábban elégettem a nagy máglyát?
ráadásul most, hogy szabadjátékban játszhatna az ember, egy ilyen hülye telken, mint ez az ún. rezidencia... hát nem tudom mit fogok vele kezdeni..., látom, hogy menedéket akarnak, a ház már nem is jó? 😊 (még nem kezdtem el a szabadjátékot, mert ahogy vége lett a történetnek, kiléptem...)
Úristen hód, fújd már ki!!!
Az operációs rendszeren is túl...
legalábbis ami a simeket illeti
Tehát akkor nem kell hozzá az alapjáték?
Az operációs rendszeren is túl...
alatta a faluöböl (vagy mi a neve) falupart?
ahol megint 4 emberrel kell összehaverkodni
az egyik csóka ezt mondja: jó lenne ha éjjel is tudnám magam nézegetni a víztükörben
nem dereng?
majd otthonról bemásolom akkor
1 történet van nem?
van egy fickó a faluöbölben, aki azt mondja, kéne neki egy lámpás, hogy éjjel is tudja magát nézegetni a víz tükrében
akkor ezt hogyan kell megcsinálni?
meggyújtottam neki azt a hatlmas máglyát, de semmi hatása nem volt
vki meg tudná mondani, hogy a szentjánosbogarakat merre találom?
(Hajótörött) mások fél napot kamuznak a teljes végigvitelre, én meg órákig kerestem a kurva bogarakat
de feladtam... uninstall után csináltam egy registry pucovát, és újratettem a cuccot... majd meglátjuk. csak sajnálom egy kicsit, és be vagyok tojva, hogy megint ez lesz...
de majd idõközben csinálok a mentésrõl másolatot. 😊
vagy van valami megoldás erre?? valaki légyszi segítsen, ha tud...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nekem is lenne egy problémám, ott tartok hogy el kell hívjak valakit aki közel áll hozzám. Egy bizonyos rendezvényre kell mennünk használnom kell a kagyló telefont, na mármost van vagy 4 barát nõm és amikor használom a kagylofont soha de soha nincsenek otthon vagy az üzenetrögzitö válaszol. Ha reggel hívom õket válaszol mogorván "csak nem a házad ég" Ha hívom este, válaszol "alszok te majom" és a nap szak bármely idejében hívom soha nincsenek otthon.De van olyan hogy hallom hogy engem visszahívnak de nem tudom hogy kell visszaválaszolni.
www.gportal.hu/bioshock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kintvan.
köszi
elvileg ha a petset indítod, akkor lehet kutyád is, boltod is, egyetemed is.. lényegében a leguccsónak megjelent legnagyobb kieget kell indítani, és az tartalmazza az elõzményeket..ha pl megvan az évszakok, akkor azt indítsd..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mert most külön van vagy boltot egyetemet és stb. csinálok vagy pedig csak állatom van.Lehet az a gond hogykülön mappába telpítettem a pets-t.köszi
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
Coming Winter 2008
Sims Life Stories, Pets Stories, Castaway Stories<#wink>#wink>