The Sims Krónikák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Különben volt már valaki kint a kertvárosi krónikák turnén?
MERT NEM MENTI EL A PROFILT KÜLÖN,ÉS IGY NEM LEHET KÜLÖN MÁSIK EMBERNEK JÁTÉKOT KEZDENI.
VAGY EZ CSAK EGY EMBERNEK JÓ?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Nekem is van egy kis pproblémám:elöször játszok vele majd egyszer csak le fagy a gép és többet nem indult el a játék.Léci segítsetek
mert a sima sims2-ben külön házuk van de itt nincs ilyen
A célnál van a bajom, nem nagyon vágom mit kellene csinálnom, csávó hívott fel,õ ajánlotta a parkot, délután kelett volna elhívnia de nem történt semmi. Próbáltam én elhívni de azt irta hogy jelenleg nincs otthon és próbáljam késõbb, eltelt azóta pár nap de még mindig semmi, mit kellene csinálnom?
De szerintem nagyon jó lett.
www.gportal.hu/bioshock
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
lehet külön profilt csinállni?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az az alku, hogy lemodnok földömröl, midenn vagyonomrol, házamrol, és én igent nyomtam [ egyébként igen-t is kell....] és milesz? berak a család tároloba, és 3 000 000 pénz heyett, sak 35 000 van 😛
hét igen, fordulatos kis game volt ezis 😄
nekem nagyon tetszett, remélem az állatos és a hajö töröttes is lesz iyen vagy még jobb![\spoiler]
én azt nem vágom hogy ez a kiegészítõ a Sims 1 hez vagy a 2 höz van ??<#help>#help><#banplz>#banplz><#help>#help>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
* Windows XP
* CPU: 1.4 GHz (1.8 GHz laptop) or faster
* RAM: 256 MB (512 MB for laptop) or more
* Disc Drive: 8x or faster DVD-ROM drive
* Hard Drive: 2.7 GB or more free space
* Video: DirectX 9.0c compatible (see below) Sound: DirectX 9.0c compatible
Video adapter must have 32 MB of memory or more and one of these chipsets: ATI Radeon 7500 or better; Mobility 7500, 8500, 9000 series; Mobility M7, x200 or better; Mobility Fire GL/GL v5200; NVIDIA GeForce 2 or better, GeForce Go 6100 or better; Quadro Series; Intel Extreme Graphics 82845, 82865, 915, 945 series, 950 or greater.
ez kb. mit jelent, milyen laptopon hajlandó megnyikkani ?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Leszettem a netrõl, magyar....
nagyon teccik, találtam benne egykét bugot, de amugy nagyonjó
és fordulatos történetek vannak benne megcsalás, ember rablás 😄 stb...
most ott tartok, hogy a "csaj" pasija oda költözött a nagynéni házába, a nagynéni nekünk adta a házat attán adott még1 ágyat, és azon küyköt kel csinálni!
Nekem nagyon teccik, az a legbarobb benne hogy eleinte 1500 simelone t kapsz, amint össze házasodsz a pasiddal, jön mgég 50 000 😄
szval nagyonjo, meg rendõrõk is vannak benne
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán