116
Szerintetek melyek a legjobb sportjátékok,sportáganként leosztva?
-
#76 köszi -
#75 #53-ban ott meg bal oldalon van menü -
#74 az, jó játék -
#73 ez komolyan sim?jó lenne,ha feltöltenéd,király lenne :) -
#72 nekem ha jól emlékszem van egy ilyesmi, amivel régen játszottam, majd előkeresem és felnyomom valahova, mert ha jól emlékszem nem nagy. -
#71 én csak ilyen simával jáűtszottam.nem rossz a pókeres sem
na ez a 3drt pingpong hát nem ilyenre gondoltam.esetleg nincs igazi játékosok nveével ping pong játék vmi komoly PC-re?
ilyesmi? -
#70 játszik vki vmilyen komolyabb pókerjátékkal?
kíváncsi vagyok,h csak sima "laposztogatós"-e,vagy rendes szimulátor,tehát ott vannak az emberek,és látod a kifejezéseiket is,meg lehet dobálni zsetont az osztónak is,stb... :) -
#69 na most vmi 3DRT Pingpong van.meg lesz egy Rcokstaros X360-ra nagyon komoly -
#68 Olimpiás játékok milyenek pc-n,próbáltátok már pl az Athen olimpic 2004-et?
én még anno a Sydney olimpic 2000-el játszottal psx-en -.- -
#67 ja ez mobilos.hol is van Zsolti pontosan a link? -
#66 na találtam.3D Slam Ping Pong -
#65 valamelyik nap láttam egyet, csak nemtom hol.
nézd meg ott ahol a rocky van, itt a link lejjebb -
#64 pingpongos játékot tudtok mondani?
de ne neteset -
#63 mostmár sikerült.
vörös fejjel nyomogattam mindent... és lám, felállt:) -
#62 nemtom mi lehet a gond, ez nekem más játékkal előfordul. próbálj kompatibilitást vagy vmit állítani, nemtom
amúgy az invictus természetesen nem válaszolt (még). -
#61 meg a q, w, a, s, y, x space ezeket. nekem így feláll (néha) -
ez a felállás nehezen megy nagyon, csak a kurzort nyomogassam összevissza?
-
#59 őő nekem betöltésnél az irja ki h illegal memory adress és kidob a gémből :| -
#58 találtam minimum 60 db boxjátékot, de egy sem pc-s, ha meg az, akkor 80as évekbeli, DOS-os. Persze csak címek és borítók, nem letölthetőek. -
#57 egyébként írtam az invictusnak egy mailt, hátha érdekli őket egy bokszjáték fejlesztése, úgysem lenne konkurencia PC-n. -
#56 hát igen a felállás nekem még nem ment, jó hosszú egy menet, egy játékba sok is, de amúgy jó:) -
#55 -
#54 +top spin1, és most pár napja feliratkozott a kedvenceim közé a virtua tennis3 is:) -
#53 Találtam egyet, igaz ezt olyanoknak ajánlom akik a Rocky filmek fanatikusai, és nincs nagy grafikai elvárásuk. A játékban megtalálható a filmből ismert Rocky Balboa, Apollo Creed, Thunder Lips, Clubber Lang, Ivan Drago és Tommy Gunn + 1 másik bunyós. Movie mode-ban az összes filmbeli meccset kell lejátszani, Fantasy mode-ban bármit lehet. A játék erőssége még a filmből ismert zenék megjelenése. Grafikája 3D-s de elég ronda, de a játékélmény nekem bejött. Irányítás: Q, W ütés fejre, A, S szurkálás, Y, X ütés testre. Space védekezés. Padlóról felkelni én az összes irányító billentyű össze-vissza nyomogatásával szoktam, és ha mákom van 6-7-8-9 másodperc után feláll.
Azt viszont nem értem, hogy ha PS-re, XBOX-ra, Gameboy-ra, mobilra és PSP-re tudtak értelmes Rocky játékot csinálni, akkor PC-re miért nem???
Itt a link. Nekem ez jó egy ideig.
Rocky 3D -
#52 szóval senki nem tud már pc-re boxjátékot?:S -
#51 én régen gépen vmi box-os demoval vagy 5 éve -
#50 régen játszottam még psxen vmi tysonos boxjátékkal,de azt hiszem van hamedes is(nem biztos) -
#49 én se találtam:( -
#48 kerestem de nem találtam tudnál mondani oldalt ahonnan letölthetem? -
#47 nehéz találni.talán a knock out kings. -
#46 Na, ne haljunk már ki!
Valami igazán jó boxjáték PC-re van? Igazi bunyósok nevével? -
#45 igen, nekem is gyanús volt. sebaj, kutakodjunk tovább. :D -
#44 nekem is szintatikai hiba.de valahogy ez az egész gyanús volt telepítésnél is folyamatosan üzenetek. -
#43 kipróbálom én is -
#42 kösz. amúgy tegnap ráakadtam egy spanyol nyelvűre: PcHandball
Beta 1.3 De csak spanyol csapat választható, ellenfélnek nemcsak az, viszont amikor elkezdeném a játékot, a csapatok kiválasztása után, akkor szintaktikai hibával kilép. -
#41 persze,alap -
#40 ha mégis ráakadsz tedd közzé pls -
#39 amúgymeg kiadhatnának kézis játékokat simán, nem értem miért nem teszik -
#38 mindenki ennek a kézis játéknak a nevét kérdezi.sajnos nem tudom,kb 2-3 évvel ezelőtt láttam egy ilyen játékot,annyit tudok,h benne volt a nevében a handball :D de nem a handball managerre gondolok,ez egy rendes kézilabdás játék volt -
#37 Fifa Street
a kézilabdás neve?