Legjobb sportjátékok
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem, te vagy az ügyes, hogy a stop gombot nem használod<#smile>#smile>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nálam ha snooker, akkor World Championship Snooker 2003
nem az emberek kidolgozottsága, hanem maga a játék miatt (asztal+golyók pl) szerintem jobb, mint az újabbak, bár csak 2004-et és 2005-öt láttam, lehet hogy nincs is több....
nem az emberek kidolgozottsága, hanem maga a játék miatt (asztal+golyók pl) szerintem jobb, mint az újabbak, bár csak 2004-et és 2005-öt láttam, lehet hogy nincs is több....
Vivimos por ti, vence por nosotros.
😮O
nem is értem,eddig miért nem nhl-eztem 😄
ez tényleg jó,még nagyon régen egy demoval játszottam,az nem fogott meg,de látom,h nagyon jók a mozgások.
nem is értem,eddig miért nem nhl-eztem 😄
ez tényleg jó,még nagyon régen egy demoval játszottam,az nem fogott meg,de látom,h nagyon jók a mozgások.
ReaL MaDRid x siempre
Nagyon ügyes vagy, hogy belinkeltél 3 mega animot, kicsit sem fogja meg a gépet...
sportjáték akkor NHL, iszonyatos hagulat nagyon jó megoldások. EA talán legjobb sportjátéka minden évben, nem csoda, hisz a hoki hazájában Canadában készítik.
NHL2006, igaz már van 2007-es

NHL2006, igaz már van 2007-es

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ya,és még annyit szeretnék,h pl nfs játékok NEM SPORTJÁTÉKOK,azok autószimulátorok,amelyek ebbe a topikba beférnek,azok f1-es,rally-s,wtc-s,gokart-os meg egyéb hasonló játékok.
ReaL MaDRid x siempre
kezdem én:
a focis játékok terén vkinek fifa,vkinek pes,én sem tudom eldönteni,pes jobb,de vannak hátrányai,fifának meg varázsa van,legalábbis nálam,de jó lenne,ha nem lenne itt flém,pl pes vs fifa,arra van egy külön topik,szintén én nyitottam azért,h ne a fifa topikban flémeljenek,meg ez a topik lehet,h majd itt is elkél.
nba-s játékkal még csak az ea féle nba-vel játszottam,hát az sztem átlagos.
nem vagyok egyébként nagy játékos,de kíváncsi vagyok azért a véleményetekre.
és most jön az én kérdésem:ti melyik snooker játékot ajánljátok?
régebben a virtual hall-al meg a virtual poollal játszottam,azok nem voltak rosszak,de azóta már mennyi ilyen játék jelent meg...
szóval várom a tanácsokat 😊
a focis játékok terén vkinek fifa,vkinek pes,én sem tudom eldönteni,pes jobb,de vannak hátrányai,fifának meg varázsa van,legalábbis nálam,de jó lenne,ha nem lenne itt flém,pl pes vs fifa,arra van egy külön topik,szintén én nyitottam azért,h ne a fifa topikban flémeljenek,meg ez a topik lehet,h majd itt is elkél.
nba-s játékkal még csak az ea féle nba-vel játszottam,hát az sztem átlagos.
nem vagyok egyébként nagy játékos,de kíváncsi vagyok azért a véleményetekre.
és most jön az én kérdésem:ti melyik snooker játékot ajánljátok?
régebben a virtual hall-al meg a virtual poollal játszottam,azok nem voltak rosszak,de azóta már mennyi ilyen játék jelent meg...
szóval várom a tanácsokat 😊
ReaL MaDRid x siempre
← ElőzőOldal 3 / 3