Megetetett társadalom: sz*r van a húsban
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor itt és most kulináris analfabétizmusért frankón kiröhöglek. engem abszolút nem érdekel mi van benne, de sajtburger + sültkrumpli kombótól még másnap is hányingerem volt. megpróbáltam még egyszer, még másnap is éreztem a számban azt a jellegzetes aromát, amit ez egész hely áraszt. talán a kapitalizmus sült izzadságbûze a megfelelõ képzavar rá. amit itthon pékes hamuburgezsömibõl meg akár teszkós fagyasztott hamburgerpogácsából és krumpliból, savanyúságból gyártok friss zöldségekkel + lapkasajttal bármikor kenterbe veri bármelyik mekis hambúgert- mást meg azóta sem kóstoltam. gondolom egyen sültzsíros és tartósítószeres agyonsózott tucatíze van mindnek.
azért a mcdonaldsnak gyermeksegélyezõ szervezete van.. (ez a szervezet szokta kivinni a gyerekeket a focibajnokságokra bekísérni a focistákat, magyar gyerekek is jutottak már ki).
mellesleg, ha szar van benne, who cares? amennyi baci a kezünkrõl a szánkba szokott kerülni.. plusz, évente 1 kiló koszt meg kell enni, ahhoz hogy fennmaradjon a természetes ellenállóképesség.
"Beszéljünk arról, hogy mennyibõl jön ki az energia nélküli hamburger! 20 Ft-ból? lehet sokat mondtam." és energiával? ugye hogy már kicsit több? fõleg ha valaki reálisan számol és nem dühbõl, azért kijön az az ár...
mellesleg, ha szar van benne, who cares? amennyi baci a kezünkrõl a szánkba szokott kerülni.. plusz, évente 1 kiló koszt meg kell enni, ahhoz hogy fennmaradjon a természetes ellenállóképesség.
"Beszéljünk arról, hogy mennyibõl jön ki az energia nélküli hamburger! 20 Ft-ból? lehet sokat mondtam." és energiával? ugye hogy már kicsit több? fõleg ha valaki reálisan számol és nem dühbõl, azért kijön az az ár...
Hát inkább mekis kaja, mint Tesco Gazdaságos grillcsirke... <#hehe>#hehe>
"Hallottatok már emszit, vagy börger királyt jótékonykodni?"
Nem, de errõl tudnék még mesélni. Például a Pizza Hut-ban az a szabály, hogy a 3 órás pizzát ki kell dobni, amikor régebben még a kukába dobták a csövesek odaszoktak, erre az volt a reakciójuk (A csövesek egészségének védelmében persze a fertõzésveszély...stb) hogy külön speciális cuccokban megsemmisítik.
Szóval ez is nagy köcsögség.
De elég naív vagy, ha azt hiszed, hogy a mai világban bárki is õszintén jótékonykodik. Aki csinálja az is csak reklámfogásból.
"Hallottatok már emszit, vagy börger királyt jótékonykodni?"
Nem, de errõl tudnék még mesélni. Például a Pizza Hut-ban az a szabály, hogy a 3 órás pizzát ki kell dobni, amikor régebben még a kukába dobták a csövesek odaszoktak, erre az volt a reakciójuk (A csövesek egészségének védelmében persze a fertõzésveszély...stb) hogy külön speciális cuccokban megsemmisítik.
Szóval ez is nagy köcsögség.
De elég naív vagy, ha azt hiszed, hogy a mai világban bárki is õszintén jótékonykodik. Aki csinálja az is csak reklámfogásból.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Beszéljünk arról, hogy mennyibõl jön ki az energia nélküli hamburger! 20 Ft-ból? lehet sokat mondtam. És mennyi most a sajtburger? 200, de lehet több, passz..
Már nem tudom mikor voltam utoljára gyorskajáldában.
Nem csak az egészségem miatt nem megyek ilyen helyre, hanem mert egy kapzsi banda, akinek semmi nem elég.
Hallottatok már emszit, vagy börger királyt jótékonykodni? Én speciel nem, soha nem hallottam ilyesmirõl. Pedig, szegény éhezõ emberkéknek jól jönne.
Ennyit errõl.
Már nem tudom mikor voltam utoljára gyorskajáldában.
Nem csak az egészségem miatt nem megyek ilyen helyre, hanem mert egy kapzsi banda, akinek semmi nem elég.
Hallottatok már emszit, vagy börger királyt jótékonykodni? Én speciel nem, soha nem hallottam ilyesmirõl. Pedig, szegény éhezõ emberkéknek jól jönne.
Ennyit errõl.
Hát nem tudom szerintem sok minden elmondható a Mc-is kajákról, de hogy ne lenne jóizü? Azért akinek nem izlenek szerintem enyhe izlésficama van. Legalábbis én még nem találkoztam olyannal akinek ne izlett volna pl. a hamburger.
Másrészt meg nem csak zsiros egészségtelen kajákat lehet ott lenni, hanem "zöldeket" is. És azért lehet hogy egészségtelen, de azért elég kemény minõségellenörzés folyik a Mcdonaldsban is (dolgozott ott ismerõsöm), és inkább ottani hamburgert eszek, mint 3szor ujracsomagolt lejárt szavatosságú rohadó teszkós grillcsirkét...
Másrészt meg nem csak zsiros egészségtelen kajákat lehet ott lenni, hanem "zöldeket" is. És azért lehet hogy egészségtelen, de azért elég kemény minõségellenörzés folyik a Mcdonaldsban is (dolgozott ott ismerõsöm), és inkább ottani hamburgert eszek, mint 3szor ujracsomagolt lejárt szavatosságú rohadó teszkós grillcsirkét...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
az lenne, ha sok pénzt költöttek volna rá, ha nagy marketinget kapott volna, ha sikeres lett volna - nem így volt. viszont kedvelt szokás random rámondani egy kényes témával foglalkozó filmre, hogy szenzációhajhász.
Megint egy szenzációhajhász film...
hát nem tudom mit szeretnek a mekis kajába de múltkor hozzámvágtak két sajtburgert haverék hogy ilyet egyél ez a menõ aztán a savanyúuborkán meg a kecsapon kívül semmit nem éreztem akkor már inkább a "teszkós" grillcsirke <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Teljesen mind1 már. Annyi vegyi anyag rakódik le a szervezetünkben, akár zöldség, akár húsból, hogy egy életen át sem bomlanak le.
Az újszülött csecsemõ vérében már kimutattak olyan vegyi anyagokat, melyek az anyjából kerültek a gyerek szervezetébe.
Mûtrágyák, növényvédõszerek, tartósítószerek, szinezékek stb..
A talaj szennyezett, a talajvíz szintén. Kapaszkodjatok : Magyarország szenyvizeinek 50%!-a tisztitatlanul folyik vissza a folyókba, tavakba.
Az újszülött csecsemõ vérében már kimutattak olyan vegyi anyagokat, melyek az anyjából kerültek a gyerek szervezetébe.
Mûtrágyák, növényvédõszerek, tartósítószerek, szinezékek stb..
A talaj szennyezett, a talajvíz szintén. Kapaszkodjatok : Magyarország szenyvizeinek 50%!-a tisztitatlanul folyik vissza a folyókba, tavakba.
Maradjunk inkább annyiban hogy van ízük, ha nem lenne agyonsózva, majonéz, ketchup akkor már kevésbé ízlene. Én maradok az olyan ételeknél amiknek az összetevõik is fogyaszthatóak külön-külön.
hmm, szerintem az ízük jó! ezért szeretik, azért szerintem be lehet valalni hogy egy hamburger azért elég ízes tud lenni! max nem lakik vele túl jól az ember, és valóban drága! :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Évek óta nemeszem gyorséttememben.
Az utolsó amit kb 2 éve ettem, egy tölcséres fagylalt volt.
Nem csak azért nem megyek mert sajnálom rá a pénzt, az étel is javában "pocsék". Borzalmas az ízük.
Ha valahol nagyon enni akarok akkor már inkább egy pékség, vagy egy kínai.
Az utolsó amit kb 2 éve ettem, egy tölcséres fagylalt volt.
Nem csak azért nem megyek mert sajnálom rá a pénzt, az étel is javában "pocsék". Borzalmas az ízük.
Ha valahol nagyon enni akarok akkor már inkább egy pékség, vagy egy kínai.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
← ElőzőOldal 3 / 3