Megetetett társadalom: sz*r van a húsban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Passz, eddigi melóhelyeken 20-30 perc volt a max. ebédszünet, ezért hozok magamnak kaját, de még így is volt közelben elég kínai, magyar, török, görög kifõzde, hogy valamit egyek ha még se.
Én meg egy olyan kínai kajáldában is jobban megbízom ahol a földrõl szedik fel a kaját, mint egy McDönciben 😊
Ha gyors kaja kell én átszokam a gyrosra. Ha egyet megeszek többet ér mint 3 meci hambureger és ugye olcsobb is! A bosnyákon veszem kaját az üzlet putri ,de szerintem ott csinálják legjobban a gyrost ,és eddig nemvolt probléma.
Jóh dolguk van a köcsög meki dolgozoknak nemondom ha téleg igaz... (tsz kivitel)
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
nekem bõven elég egy menü vagy egy ilyen szendvics kajának. kinek mennyi az igénye.
na meg a jó kis haza körömpöri <#hehe>#hehe><#awink>#awink><#integet2>#integet2>
Software is like sex! It\'s better when it\'s free! ;) - Linus Torvalds -
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Blackmail the Universe
Igen ám, de ezek a saláták nyáron is hihetetlen sok mérget tartalmaznak, most képzeld el, télen mennyit..
Amúgy én szeretem ezeket a kajákat. BME-re járok, nagyon sok kis kajálda van a környéken, mégis a fõvámtéri Burger Kingbe járok. Miért? Mert a kínaikban nagyot csalódtam, pl apám ismerõse 6 hónapig volt kórházban(nem túlzás), gyomorfertõzéssel(egy NEVESebb kínai étteremben evett). Ráadásul 700HUF egy adag kaja, plusz kéccá-kéccáöte a fél lityós üdítõ: 1000HUF-ért kapok egy dupla Whoppert sültkrumplival, 4DL innivalóval: finom, laktató és inkább megbízom ebben, mint a kínaiban. Van hogy mekiben kajálok, velük is meg vagyok elégedve. Ugyan zavaró a kajabûz, ami mind1ik gyors (ÉS NEM GYORS) étteremben fogad, ez van. Õszintén szólva még a törököt szeretem, de abból 3 hónap alatt túlettem magam. Ami meg az olcsó, 'rendes' kajákhoz hasonlító étkeket áruló kis kajáldákat ileti, lehet, hogy a hamburgerezõkben sokkal több zsírt nyelek le, de azt legalább nem érzem, nem csöpög a makaróni narancssárga trutymótól...
Nyilván, ha meg tudnám oldani, hogy minden nap itthon egyek(van kertünk, bio élelmiszer minõségû zöldségeket termeszt édesanyám, igaz, az esõ stb így is szennyezõ tényezõ), megtenném. Bár néha még emellett is jó egy kis hambi, mert szerintem elég jó ízük van. Azt meg ne mondja senki, hogy a hipermarketekbõl(TESCOból😄 hát majd behugyoztam, amikor lentebb valaki azt írta, ejj, mennyivel jobb a tescoból beszerzett alapanyagokból készített hambi.. Szerintem egy olyan hambiban több méreg van, mint 5 McDonaldsosban..., feltéve, ha még nem járt le a szavatossága😄) beszerzett kaja annyival jobb lenne. Nem vagyok benne biztos.
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Munkahelyemen szoktam pizza heteket terteni. Ílyenkor szoktam a netpincéren rendelni a Bubcsi ala Hamcsi-tól pizzát.
Ott 2200-ért kapok 2db 30cm-et és ajándékban egy harmadik 28cm-et.
Na ez a király!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Ez így van, de vedd figyelembe, hogy a tavaknak van öntisztító folyamatuk. A baj az, hogy adott tó csak bizonyos mennyiségû szennyvizet tud megtisztítani, különben felborul természetes folyamat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az a szendvics 5-600 ft 😞
ez nem igaz.
"Drogot is az szed aki akar, és tudja, hogy ez mivel jár."
ez sem igaz.
nem mindenki van tisztában a dolgokkal, a kajáknál meg pláne nem, hiszen vki azt mondja, hogy ez egészséges, valaki meg, hogy nem az. nesze neked, döntés.
Drogot is az szed aki akar, és tudja, hogy ez mivel jár.
A cigisek is tudják, hogy nagyobb az esélyük a betegségre, mégis csinálják.
Ez van, ez a döntés joga.
és míg ennyibõl egy önkiszolgáló étteremben megebédelek, a duplájából, triplájából egy normális étteremben is lehet kapni valamit (de ha $20-at mondok, még az is elfogadható, és annyiból már tuti megkajálok egy kultúrált helyen), addig odakint ennek sokszorosába kerül egy "normális", éttermi ebéd.
de ha rendelt pizzákat nézünk, azok is $20-25 körül vannak, vagyis egy meki, bk aprópénz azokhoz képest.
Endure, in enduring grows strong...
A saláta még egész egészséges - kivéve ha sonka van benne, vagy ha mekis öntetet is teszel rá...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Négy év után eljöttem a mekitõl, mert bár sok havert szereztem ott, a gyomorfekélyem is onnan lett. A mekis kaját viszont azóta is szeretem, de ésszel kajálok. Havonta max egyszer-kétszer. Amellett, hogy drága, elég egészségtelen is sajnos. Mindamellett, hogy tényleg nagy sterilitás, és a tisztaság egy étteremben, az alapanyagok egyáltalán nem egészségesek. A legegészségtelenebb a sültkrumpli. Spec cukros fajta krumplit használnak (azért olyan szép arany színû), és növényi zsiradékban (nem olajban!!!) sütik ki nagyon maga hõfokon.
Bár itt is meg van határozva, hogy elkészítés után meddig maradhat meg egy-egy szenvics - és utána ki kell dobni, a szemetet pedig lepréselni, nehogy a csövik bezabálják - a vezetõség egy dologra koncentrál: hogy a szendvics jól nézzen ki.
Mellesleg én utálom, ha a szendvicsemet teleb***ák uborkával meg kecsöppel, hogy a gatyámon is az folyik a végére, húst meg a szendvics közepén találok csak. Ezért jó a meki, vagy a bk, mert pont megfelelõ a szendvicsben az alapanyagok aránya.
Azok akik ész nélkül gyorskaját falnak meg is érdemlik. Ld: Super Size Me és a benne szereplõ agyzsugorított amerikaiak.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Különben szerintem baromság támadni a Macet meg akármelyik étermet, az emberek azért mennek oda mert meg vannak elégedve. Aki nincs az nem járjon oda, mit kell ebbõl baromi politikai marhaságot csinálni, még soha nem láttam, hogy valakit erõszakkal kényszerítettek oda. Viszont az a baj, hogy ha elmész egy éterembe, az EU-ban általában 80-100 EUR lesz a számla két személyre mint a semmi - fõleg Párizsban (és még éhes is maradhatsz), a Macben ebbõl az egéssz család néhányszor ehet még ha a minõség némileg gyengébb is.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Nem mondom azt, hogy húde oda vagyok ezért, de idáig ahányszor éhes voltam és bementem egy ilyen étterembe, mindig ugyanazt kaptam. És mindig meg tudtam enni. Egyszer bementem egy kínaiba, azt nem tudtam végigenni, pedig hidd el, próbálkoztam. És itt legalább nem mindenféle gyanús jöttment csiripel a pult mögött neked és dug az orrod elé gyanús kaját. Szidnám én szívesen teli torokkal, de nem tudom. Multi, stb, ja persze, így van, a Mercedes is multi, mégis azt tervezek venni a közeljövõben.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(mellesleg a saját tulajdonban termesztett zöldség is szennyezett földben, ónos esõ által növekszik, vagy szennyezett vizzel locsolod és poros levegõ telepszik a leveleire.)
az meg h 50 forintba kerül a hamburger amit 200ért adnak csacsiság. 5-10% közötti árréssel dolgoznak.
egyébként valószínû mindegy mit eszik az ember, ha nem magának termeszti a konyhakertben, kerülve a mûtrágyát, permetezõ szereket akkor úgyis ugyan az van.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Az meg hogy éppen kikaptál valami sz@rt megeshet, de én már nagyon elit étteremben is ettem sz@r kaját, ettõl még nem általánositottam le.
Sõt olyan is volt, hogy annyi sültkrumplit ettem hogy végül kijött felül a felesleg, mégis imádom és nem fogok a kapitalizmus büzére...
Egyébként meg ha nem izlik a sült krumpli akkor egyél mást, azt hiszem van még jópár terméke a gyorséttermeknek pl. saláták, édességek, fagyik stb.
Az hogy drága tény és egyetértek. De én még soha senkit nem hallottam panaszkodni az izvilágára itt magyarországon.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Mert ma divat útálni.
Na ti sem etteték még ezek szerint olajos halat...pfff. Vagy csak nem tudjátok mit esztek <#ravasz1>#ravasz1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elég mocskos banda.

és? adják olcsóbban? az másik kor volt. nehogy már sg-user mondja meg egy multinak, hogy mennyiért árulja😊