Megetetett társadalom: sz*r van a húsban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>ezmost nem reklam ugyi 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A másik te meg továbbra is egyél sz@rt 😄
szerintem nem nagyon 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Sikk a magyaros kajákat szidni, DE arról legalább tudod hogy mibõl készül. Nincs GMO, nem lejárt szavatosságú. Az utóbbi pár évben derült ki pl. hogy a mangalica zsír milyen jótékony hatású.
Abban igazad van viszont hogy marha drága a McD-os kaja, én is mindig elcsodálkozom hogy mennyi ember fogyaszt ilyen helyeken. Ilyenkor elgondolkozom hogy talán nem is élünk mi magyarok olyan rosszul. Persze ez hülyeség. Az igazság az, hogy ez a fajta sznobizmus még 16 évvel a McD Magyarországra való "betörése" után is él. Megjegyzem az ilyesmin egy egészséges fogyasztói társadalom 4-5 év alatt túlhalad. Mi sajnos nem.
Ebbõl most nem azt akartam kihozni hogy proli aki a McD-be jár, hanem hogy érdemes elgondolkozni azon hogy aki rendszeresen jár, az hosszú távon jól jár-e. Mind az egészséges táplálkozás, mind a takarékosság szempontjából. Szerintem nem...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- doktorúr, ha nem iszom, dohányzom és nõzöm, tovább fogok élni?
- nem, de úgy fogja érezni
és mielõtt bárki belekötne, az a kis ha szócska nem ok nélkül van ott
ja és kegyeskedj kitölteni az adatlapodat, htx
te nem sznob vagy kiscsillag, hanem önimádó 😊
meki helyett Donpepe vagy virsli
sry de ez télleg vicces
de amióta találtam egy vendéglõt ahol elfogadják a kajajegymet, ritkán eszem mekiben, max drive-ban
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!
-már bocs, de miféle zsír az ami leül a lábos aljára??😄D
Persze tudni kell megaljt parancsolni a kaja rendeles kozben. :-)
Újrahasznosítás:
Iskolai menza... visszaemlékezve pocsék volt... :S elõször adtak vmi kaját vais annak tünt és milánói makaróniként volt a neve... érdekes módon elõzõ nap húsleves volt de a sok hús nem fogyott el... valósznûleg azt a húst rakták bele ami kimaradt... mivel mikor ettem tisztára éreztem a leves ízét vagy az aromáját (nemtom h mondják)... és a hús is elég ázott volt... ennyit a nem mekis ujrahasznosításról...
Zsiradékok:
Nahát milyen jó h lehet látni a sulis menzában h szedik ki a kaját itt konkrétan a levest... a konyhásnéni rendesen belekavart és ugye az alját is felszette nem kell mondanom tömény zsirthozott fel a felszinre.... ráadásul kormos is volt... midnezt a levesben!
Higénikus környezet:
Hát igen itt is a menzások viszik a pálmát... rajtuk van az a gumikesztyû de ha meg vannak fázva akkor oda ürítik ki a váladékukat meg minden... az asztalt pedig felmosó vizzel törlik amiben fõznek azt pedig hipóval.
Lejárt szavatosságú termékek:
Karácsonykor vagy húsvétkor járt a menza kajához kis csoki nyuszi meg csoki mikulás... persze lejártan. És nem is beszélve amit elénk raktak!
Megbízhatatlan alapanyagok:
Dögivel😊
Összegzés: Lehet h finnyás vagyok meg minden de a mekinél is van roszabb hely az iskolai menza... jah amugy a mekis kaják tök finomak... én pl elhizni szeretnék meg minden fõleg azért is is jó a mekdonálc😄
Régen nagyképű voltam... de mostmár tökéletes vagyok!
épp azért szereti sok ember. attól, hogy sok ember szereti, még neked nem lesz finom, ezzel nincs gond. segítek. a finomság elég szbjektív kategória.
Véleményem szerint sajnos a mai magyar lakosság 99%-a nem tudja megítélni, hogy amit eszik, az mennyire hat ki az életminõségére. Én kb. fél éve ettem utoljára mekis kaját a mai elõtt. Ha most nyitva lett volna valami más is, akkor nem bigmek-et eszek, hanem valami normálisabbat. Nekem ízlik, kicsit drágának találom, és tudom, hogy egészségtelen, ezért próbálok minél kevesebbet ott kajálni, de szinte teljesen mit eszel mert vagy lejárt a szavatossága és átcímkézték, tele van mesterséges adalékokkal, vagy alapból csak simán sz@r a minõsége. Ha totál bio-cuccokat ennék, egy hónapban 80-100k-t kéne kb. kajára költenem, s mivel nem vagyok milliomos, ezért csak a gagyi marad.
A mekis kaja finomnak tûnik ,de egy vagyon mire jol lakok vele,inkább egy DonP.pizza,vagy baquette és 3 virsli és otthon csinálok egy hotdogot.Esetleg a házi kacsából készített kacsazsíros kenyér + hagyma+paprika.Mi ez ha nem szakrális öngyilkosság a zsír oltárán? ja hogy a kacsát(tyûkot,marhát...) nem szarral + részecske gyorsítókkal etették pár (100)éve,hanem redes naponnevelkedett növénnyel...
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Ez azt jelenti hogy hülye vagy...
<#hehe>#hehe>
-én sem járok mcdonaldsbe, de remélem, nem egy helyre járunk, nem szívesen nézegetném evés közben azt az undorító, gyökér, buzi, sznob fejedet. Ha meglátnám azt a birka képed, valószínûleg el is hánynám magam tõle.
Aki meg azzal jön, hogy már igy is annyi méreg körül élünk, hogy az már rohadtul nem számit, hogy mit eszunk. Pont az számit, hogy mit eszunk hulye gyerek.
És nem csak azért nem eszek gyakran gyorséttermekbe mert rohadtul egészségtelen. Egyszeruen nem szeretek közösködni azzal a rengeteg sok gyökér emberrel aki ott étkezik. Nevezzetek sznobnak, de egyszeruen undorito, ami a mcdonaldsokban van. Bemegyek és elhányom magam a sok birkától.
Attól, hogy sok ember szereti, még nem lesz valami finom.
Annyira idiote vagy ,hogy szerinted csak abban a husban lehet tömény zsir amin láthatóan folyik leh az olaj?
Ettõl a pontnál nem is folytatom ,mert lehetne magyarázni csak a kis iqu agyadig nemjutna el.
Az emberek azért esznek a mcdonaldsben mert ízlik nekik, bármilyen hihetetlen is ez számodra. Nekim is kurvár ízlik a mekis kaja, bár én nagyor ritkán eszem ott mert drágának tartom.
A mc hamburger szerinted tömény zsír??? Mondd láttál te már hamburgert közelrõl??
Egyébként megsúgom annak a tudálékos fejednek, hogy a zsíros kaják mindig nagyon laktatnak, a mc kaja pedig kurvára nem laktat. Most gondolkodhatsz azzl a csökött agyaddal, hogy hogyis van ez!
Vagy legalábis minimumot tarják be ,hogy járvány ne legyen és ne rontsanak anti reklámal magukon ,ezért hosszab távu kinyirásra mennek 😄
"Tocsognak a zsírban?" Ez a legjobban IGEN!
Mit gondolsz miért szoknak rá az emberek a szar müanyag izre?
Elöször senkinek se izlik mc hamburger ,de ha ugy hozza néhányszor megeszi kényszerbõl aztán harmadik alkalomra rászokik és megszokja,és rá fogja hogy izlik neki a tömény zsir + több olyan szar dologal ami + segit a rászokásal.
Érdemes felmeni mc oldalára és megnézni hány kalória van egy bigmac szendvicsbe.
És még nem is laksz tõle jól igazán jól kih van ez találva.
mert a mekiben mûanyagból van gondolom
http://lery.freeblog.hu
http://lery.freeblog.hu
: )
Elnézést a Sorokért:)
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
wow. te tudsz valamit.
"Lejárt szavatosságú alapanyagokat használnak? Nem."
bennfentes vagy, hmm?
😊
Mégis mitõl lennének olyan kurvára egészségtelenek????
Tocsognak a zsírban? Egyáltalán nem.
Nem higiénikus körülmények között készülnek? Totál hülyeség.
Lejárt szavatosságú alapanyagokat használnak? Nem.
A maradékot újramelegítik és eladják ha nem kelt el esõre? Nem.
Megbízhatatlan minõségû alapanyagokat használnak? Nem.
Mégis mi a fasztól lenne a gyorséttermi kaja olyan kurva káros???? Mondja már nekem el valaki!
Mondok pár egészséges magyaros kaját:
pacalpörkölt, sertéshúsból akármi, halászlé, gulyásleves, paprikáskrumpli, zsíroskenyér hagymával stb.
-szerintetek nem lehetne ezekrõl százszor durvább filmet forgatni?
Nyilván lehetne, csak mi magyarok túl nacionalisták és önteltek vagyunk ahhoz, hogy egy ilyen valaha is elkészüljön. Ha valaki ilyet készítene idehaza, azonnal közellenséggé válna.
Amerikában egy ilyen film simán elkészülhet. Most hogy is van ez? Továbbra is mi vagyunk a faszagyerekek?
Jajj szegénykém de sajnálom azt akinek csak 1 órás az ebédszünete, és még oda is mehet ahova akar... Magyarországon (sajnos) nem divat a szieszta, örülj neki ha neked megadatik, rendelj pizzát vagy FoodExpresstõl vagy bármi hasonlót. Vagy bemész reggel a bótba és veszel zsömlét meg kóbászt.