M.U.G.E.N

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Át kell állítani a színmélységet!

A Nebula, Snes, Mame32 még feltöltés alatt!!!
A másik problémám a DBZ-s mugenekkel van...
Valami szörnyû színei vannak, ez ellen mit lehet tenni? Mugen.cfg-ben mit írjak át?

Seth
A Nebula set 404-es

PSN ID.: Beegabor

Hát a szokásos windows hibaüzenet például:
"Az Samurai Spirits.exe hibát okozott vagy talált ezért leáll, szíves elnézését kérjük az adatok valószínûleg elvesznek blabla"

Pontosan milyen hibaüzenetet ír ki?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tõletek. Letöltöttem 5-6 Mugen játékot, többek között azokat is amik Songoku oldalán voltak (ami mellesleg nagyon fasza <#taps>) meg torrentrõl párat mint például a Mugen all characters Battle Zero-t és az SvC Ultimate Mugen 2007-et DE, problémáim vannak velük. Véletlenszerûen kifagynak, lefagynak, néha windows hibaüzit kapok, hogy az ntdll.dll vagy az Alleg40.dll okozott hibát stb. de sokszor a játék exe. fájljára hivatkozva behal az egész, beakad a hang stb. Mi lehet a baj? XP SP2-õn játszom, lehet hogy ez a bibi? Ha igen, akkor nincs vmi patch rá? Vagy a mugen.cfg-ben kell vmit beállítani?
Jah, arra rájöttem hogy talán a hanggal van kapcsolatban a hiba mert ha leveszem a vezérlõpultban a hangoknál a hardvergyorsítást akkor elég jól bírja hiba néklül. Tudnátok segíteni? Elõre is köszi

Sikerült kibõvíteni a
http://songokuking.extra.hu/home.html
honlapot egy pár játékkal!
Köszi!
Érdekel az ötlet!
Tombi
Songoku: arra gondoltam segithetnél Andrew-nak a mugenjébe ( õ csinálta az Evolution) oldalamrol letöltheted, nos ehhez kene uj szereplöket rakni, gondolom tudnal neki segiteni. Esetleg egy teljesen DBZ-s mugenbe nem vágnál bele? persze ezek csak 5letek, grat az oldaladhoz 😊
ha érdekel irj a [email protected], üdv mindenki.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Ha valami gond van a játékokkal (elvileg minden rendben), akkor írjatok nyugodtan!
Sorry, de csak most volt idõm helyrehozni a hibát!
😞
Seth
navégre ^^

Üdvözletem!

Most már teljes egészében müködik a honlap!
Jó töltögetést!
Seth
404 😞

A Capcom vs SNK még feltöltés alatt van!
Csak ki kell tömöríteni egy általad választott mappába, és mehet a game 😊
Seth
ja és capcom vs snk nem lehet kibontani: !
Az archívum vagy ismeretlen formátum, vagy sérült,, ezt írja

Seth
integrálva vannak mindegyikhez külön külön a szükséges fájlok ugye? szóval nem a már meglévõ mugen mappámat kell felülírnom vele,mert azt nem szeretném

Akit érdekel:

http://songokuking.extra.hu/home.html

Itt van 4 MUGEN játék!
Slig
Felvettelek 😉

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

A Legends nekem nem jött be, nem is magyaráznám meg h miért, sokáig tartana:p Itt az msn cimem [email protected]
Lehetne karaktereket cserélgetni 😊
Slig
szal az ultimateben nincs benne minden. dejó -.- akkor ezeket én is leszedem amiket te, mert az ultimate collection akkor télleg nem a legjobb. amúgy nekem is szoktak vele bajaim lenni.

Leszedtem egy olyat h Mugen All Characters Battle Zero , ezzel semmi probléma, meg majd hamarosan lejön a Legends is, hátha az is jó
Az ultimate collection is kilépked, pedig nem változtattam meg benne semmit.Earthworm Jim, Ash , Freddy Kruegger, testament karaktereket nem tudod honnan lehetne leszedni? ja, meg mit csináljak h ne akadozzon a zene?
Slig
hát tudtommal az ultimate collectionben minden benne van én azt használom.
de vannak karakterek itt

Mugen v14.04.2001 ezt kezdtem el..
de van a Mugen for Windos és a Mugen Ultimate Collection is, de ezeknél is ugyanez a helyzet.
Amugy ujabb karakterek honnan lehet leszedni?
Slig
melyik verziód van?

ja, meg 2 menet után álltalában hibát észlel és ki lép, ez miért van?
Szevasztok ! Hogy lehet a pályák alá zenét tenni? Vagy mit kell csinálni , hogy ne szagasson?

Nekem sem rakja ki a karaktereket,de hol mit kellene átállítani?
Nekem is Legends van.

Slig
Megoldódott! A config-ban a debugmode-t 0-ra kell tenni.

Pigo
hátt nem észleli a karaktereket...

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Slig
Hi all! Letöltöttem a M.U.G.E.N. Legends-et (4 giga, 800 char) de a karakterválaszó képernyõnél bejön ez. Mit lehet tenni?

zsakosfrodo2
<#idiota><#idiota><#idiota>

Moyko
Ha valaki tudja hogy lehet megváltoztatni az induló (title bcg) -irja már le 😄

There is only one Boss!

Moyko

Mugenes harcra edzés MSN-en

Gábor: kyubi ereje bennem van
Moyko: pff... DARK HADOU meg bennem...
Gábor: az kaki
Moyko: láthattad hogy nem.
Gábor: az nem mérvado
Gábor: leültetek egy noob-ot és téged
Gábor: és akkor hu hogy elverte
Moyko: TE nekem ne dumálj.. akit még a Training mod is elver
Gábor: összekeversz magaddal
Moyko: a countinue -t is miattad találták ki
Gábor: megyek enni
Moyko: ne hazudj..sirni mész.

There is only one Boss!

Hello!
Nem ért véletlenül valaki a screenpack megváltoztatásához?
Tombi
Ha bárkinek van olyan mugen játéka, amit felrakhatnék saját serverre az irjon ! thx

Tombi
sziasztok!
sikerült felélesztenem a mugenes oldalamat ! majd 3giga letölthetö dbz mugen játák! http://dbzworld.tx.hu

Emelett az oldalra cikkirokat keresek, a Hírek részlegbe lehetne irogatni blog formájában mugen cikkeket, emelett mugenes játékfejlesztök is jelentkezhetnek, szintén biztositok nekik tárhelyet, irási jogot az oldalra. Egyelõre ennyi. Elérhetöség: [email protected] vagy itt priviben.

Akit érdekel: Újra müködik a
http://songoku.atw.hu/
!
XenHai
valahogy ez nekem nem akar menni csak anyit ertem el vele hogy fel ora amig el indul a jatek es a kari valtasnak akad az egesz!
Moyko
Olvass vissza: 2 x leirtam.

There is only one Boss!

XenHai
rá kerestem a Select.def re es talalta vagy 500 at belole es nem tom hogy bene mit kell t irni😞
XenHai
Thx ha haza erek azonal meg nezem!
Moyko
Kushagy legyen! midnenkinek osztok egy Shoryukent. 😄

Xenhai:

elsõ lépésben: nézd meg hogy a Char könyvtárad nem-e üres.
A másik: nagy valoszínûséggel a mod. tartalmazó Select.def hibás és nem megfelelõ pozitcióba rakja a karaktereket. Mego.: Szisztematikusan nézd át a select.def-et, (csinálj egy biztonsági másolatot) minden karaktert irj át a defaultra (kfm, Stages/stage0.def)

Na most én nyafogok:

Csináltam egy saját Mugen játékot (Rivals Rage) "õsszefikkantottam" a lehetõ legtöbb rivális karaktert, plusz pályák, meg bgm. : A hiba hogy minden 2. karakter után (legyen Arcade, VS, Team) elkezd kattogni az mp3 és kilép az asztalra. Valaki járt már igy?

There is only one Boss!

XenHai
Nem arol van szo csak utalom ha valaki belepofazik aba amit irok amikor nem is neki cimeztem!!!
Seth
Te meg mi a rákért nem tudsz normális hangnemben társalogni, valami bajod van??

XenHai
a más ik meg hogy nem neki irtam es akor itt el kezd kotekedni!!!!!!
XenHai
Te meg ara gondoljal hogy ki a fasz szolt hozad!akor meg mit szolsz bele te bunko!!!
Bucser
Ez a stílus nem biztos hogy ide való. Jó anyáddal majd ha igy beszélsz utána gondold meg hogy idegennel is érdemes-e így.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF