M.U.G.E.N

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok azt szeretné megkérdezni hogy hogy lehet karaktert berakni a mugenbe??
Csekkoljátok Facebook-n a Darkwork Production oldalát: http://www.facebook.com/pages/Darkwork-Production/180632581968868

Ha minél elõbb szeretnél értesülni a legújabb hírekrõl, akkor lájkold az oldalt! 😉
Egy mugennel foglalkozó honlap.
Link
Szevasztok. Szükségem lenne karakterekre, ezekbõl.:
- Dragon Ball AF
- NARUTO Shippuden
- Bleach
- Capcom vs SNK
- Marvel
És még pályákra is.:
- Dragon Ball pályák (pl. Namek)
- Poén pályák (FUN Stage)
- Marvel pályák (pl. ESB teteje)

Ha lehet, akkor ezeket LINKEKBEN küldjétek el nekem is az alábbí címre.:
[email protected]

Köszönöm elõre is.: Kisrajczy

Ui.: Ha kész a MUGEN, akkor feldobom, és letölthetitek ti is. 😄<#alien>
Megprbálom egy vérbeli, 2D-s, <#boxer>-s játékká tenni a MUGEN-t. Hawe Nice Day all. 😊
rostyson!!!
szeretném ha segítenétek karikat készíteni mert szeretnék egy rakat mugent felrakni az oldaladra nem szeretném hogy mi magyarok lemaradjunk
a külföldi mugen oldalakkal szemben!!!
hello nekem tud valaki hogyan kell használni a mugen kari készítõt?
nagy szükségem lenne rá.
http://mugencharacters.ucoz.com

ha valakinek kellen karakter akkor itt talál a kedvére valót
itt talûáltam a legnagyobb karaktert 20 Mb !!!
kb olyan 1200 karakter van rajta
hali
valaki rudna segíteni?
meg szeretnék tanulni karaktereket szerkeszteni
aki vállalja hogy segít
itt az msn címem. [email protected]

elõre is köszönöm
üdv mazokuyusuke
Hello... lenne egy prolbélám.. Drephishez hasonlóan nekem is az a problémám, hogy az FNT. fájlokat nem tette be rendesen a gépembe az install... sõt... utólag sem engedi... míg várok a segítségre, addig is keresgélek...

Screus_Wiles (9dragons)

aki megmondaná anak küldök 3 db naruto mugen linket nem nsmugen meg nem battle arena hanem mást
hello én új vagyok még és szeretném ha valaki elmondaná hogyan tudok mugen karaktereket csinálni a készíítõ progival
Sziasztok!

A leghíresebb magyar MUGEN készítõ csoport, a Darkwork Production holnaptól indít egy pályázatot MUGEN játékkészítés témában. Aki tehetségesnek érzi magát, és érdekelné is a dolog, az tekintse meg a következõ oldalt a részletekért: http://darkwork.ucoz.com .

Üdv.: Rostyson, a Darkwork Production vezetõje
Sziasztok!
Valaki írja le hogy hogy lehetne átállítani gaaranak a homokfalát, hogy gyorsabb legyen és erõsebb. A mappájának a neve: Gaara_COSPLAY
Mér vna az hogy a Dbz evo-ban a menüben nem tudok fölfelé menni a játékban pedig a karakter magától fölfelé ugrál????????
hali tudna vki küldeni egy olyan linket ahol normálisan elmagyarázza hogy hogy kell használni a fighter factoryt lehetõleg magyart mert naon hülye vagyok hozzá elõre is köszi
Ajánlom mindenkinek az isamu nevû mugent bleach + dragonball z+ naruto + mario+ stb

http://www.10001downloads.com/software/isamu-19551.html

remek lett gratta!!

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Szasztok!

Elkészült az elsõ saját karim végre!!! 😄(még nem olyan nagy szám, de kezdetnek sztem nem is olyan rossz 😄)

Ha van kedvetek, akkor megnézhetitek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=jmVY3TL-zwE
marvel vs capcom meg egy két jó mugen link volt itt a fórumon ha kicsit visszaolvasol

hi!!
naruto ultimateet nem tudok, viszont Naruto Battle Arena 2t találsz mininován

Hi
Nekem Naruto Ultimate mugen hez kéne letöltõ link de sehol se találok :S
Illetve marvel meg digimon mugen is érdekelne

wolf magic
kössz as egitséget
😊

naruto 3d tudtommal csak PS2, vannak rippelt 2ds spriteok innen onnan, de azt hogy hol láttam nem emléxek

ha van naruto 3d-s game akor ird már le mi a linkje youtube-on me nem találtam azt én is meg akarom nézni 😄
normálisabban is megfogalmazhattad volna a problémádat...
próbáld ki a következõket: mugen.cfg fileban írd át a video win résznél levõket a következõre:
Width =1024
Height =768
Depth =32
Stretch =1
DoubleRes =2
DXmode =hardware
VRetrace =0
BlitMode =normal

elméletielg ezekkel a beállítássokkal indulnia kéne...

wolf magic
ezt irj aki :"error chant chang video mode

wolf magic
lécci help mert letöltöttem és nem tom mér nem megy el mindig azt irja ki h error

youtubén.sorry
nem tudja valaki hogy an az a naruto mmorpg játék amit egy ember csinált 3dés pcre és hát a grafija nem a legszebb de 3dés naruto pcre!!!! na azt nem tudja valaki honnan lehetne letölteni? aki nem hiszi el nézze meg a íoutubén hogy van!!!!!
Nem tudja valaki hogy honnan lehet leölteni a naruto mugent???
Hello. szeretném megtudni hogy bleach mugenes játékot honnan lehet letölteni. az infot elõre is köszönöm.
hello!!! Valaki tudna nekem segítenni? Kéne nekem yu yu hakusos mugen..mert a neten kerestem sehol se találtam és hát tudto kadni egy linket vagy valamit h honnan tudnék letöltenni? elõre is köszi
geeezzz... nagyon király ez a mugen... mondjuk nekem a forráskódja kellett volna, de azért ez is több mint a semmi 😄

ja az engem is érdekelne
Hentaiki
ja és azt is mondja meg valaki hogy lehet zenét berakni thx

Hentaiki
Cs gondolom mindenki tudja rajtam kívül hogy hogyan lehet megcsinálni hogy ne csak 10 játékos legessen<#idiota>! plz valaki írja le nekem<#vigyor5>

Slig
A configban kell beállítani a felbontást. Ha nem megy akkor vegyél fel m$n-re. Bár igaz csak holnaptól leszek fent. Éppen egy kellemes rendszertelepítés közepén vok XD

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Hentaiki
Cs Nekem is az a gond mint brolyzolinál nem indul el pár mugen és azt írja ki "Error: can't change video mod to 320*240*16bits. Switch to 640*480*16bits? y/n" és ha y-ra megyek ha n-re egy újabb erroros kép jön vagy kilép.Már fölraktam rá a no limit patch-et is de nem hiszem hogy jól!<#idiota> Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!

Slig
Pontosan mit ír ki?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

sziasztok nekem van egy rakás mugenem csak nem akarnak elindulni
most mi tegyek?
Sziasztok frissültek a Mugen segítségeim, ha kérdésetek van gyertek a www.gportal.hu/gokugohan -ra!!!
Sziasztok!
Megtudjátok mondani a karakter berakásnál mire jó az order ?

Nézzétek meg dragonballos honalapomat,ami mostmár Mugennel is foglalkozik...
www.gportal.hu/gokugohan
Hopsz
Mugen_All_Characters_Battle_Zerorar
Ez nincs meg valakinek vagy valaki tudja honan töltsem le, mert van ez a linkem: http://files.filefront.com/Mugen_All_Characters_Battle_Zerorar/;4485319;;/fileinfo.html
Csak ez a sima filefront-ot hozza be és ott nem találom sehol a mugen-t.
Lécci segitsetek.
Elõre is kösz.

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

Most már mindegyik játék letölthetõ!!!
Hopsz
Naruto mugen full van már vagy még mindig csak demo?

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

Van valahol egy Winmugen patch!
Csak azt nem tudom, hogy az mûködik-e dos-os alatt!
Vagy pedig ami nekem mûködött az a dos2win.exe
Detto ugyanez... Átállítottam a színmélységet de így meg kék lett az egész<#wow1>

Tombi
Songoku: Mostanaban szinte az összes dosos dbz mugennél keverednek a szinek, mintha inverz lenne, de nagyon furcsa. PL Goku ruhaja alapbol zöld és ha üt akkor közben piros. Vicces de sajnos ezzel szenvedek, pedig régen ezek hibátlanul futottak az xpmen 😞

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Seth
ugye fullrom set-eket raksz fel 😊 mijaza 20-30 giga^^

PSN ID.: Beegabor

A Colors-t állítsd át 255-re
Oldal 1 / 5Következő →