Burnout Dominator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Remelem a Dominator inkabb a régi részekhez hasonlit sebessegre...
Triathlon for life
én inkább b3-aztam ha tehettem...revenge ritkán ment
a dominator megint jó
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Papesz
írd le mi lett a vége, már neki sem fogok inkább bár lassan már egy hete lesz hogy megvan...pffff
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
31x-es Burnout-ot nyomattam le, a végén már remegett a kezem :) 1millió1százezer pontot kaptam ezért a kis comboért :) Nemsokára meglesz az 5ezer near misses és az 1000 takedown is ami kell még a Dominator tropy-hoz, de a shortcutokkal továbbra is bajban vagyok...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Amúgy nem igazán fogott meg ez a rész de még ettõl online jó lehet...
Ugratok; platok stb...de a menetiranyod szerinti forgalom szétzuzasa picit tulzas (ill. butus)ötlet volt + az is, hogy erre egy jatekmodot epitettek... Amugy ál-HDR+Bloom tuti a Revenge-ben (+3-ban is szép)...
viszont az jobban tetszett... ebben ami megfogott egyedül a hotrod kategória az jó lett sztem
na de majd online.... :D (gyõzzem kivárni)
Prince of Mate..en banyapapat kerdeztem a B.out Legendsröl (exkluziv PSP cim volt ugye); jatekmenet/graf./iranyithatosag viszonylataban(amugy a LEGENDS azééé' legends mert régebbi részek autoi vannak benn; vagy mert csak régi jarganyok?)... :-P A revenge nekem is megvan PS2_re, épp nyüstölöm...B.out3-mal együtt, a Dominatornak majd kesöbb allok neki, nem akarom belekeverni magam a 3 game különbözö iranyitasaba...
jó hír hogy megy wincsirõl az NTSC verzijó
jó hír hogy nem eszement Revenge feeling, hanem vissza a 3-as rész tempójához...de jobb grafikával, jó irányítással
ha hátulról belemész egy autóba meghalsz:) stb
nincs crash mode...vajon miért?lehet hogy van csak még nem jutottam el oda...multiplayerben osztott képernyõn nincs crash mode
egyszerûbb carrier mode...mindig tudod mi a következõ lépés nem kell utazgatni kitalálni stb. hogy mit csinálj meg...
rode rageben nem is olyan hülyék az ellenfél autói, mint a revengeben
véleményem szerint az elején lelkesen csinálták a gémet (jó graf stb), de a kiadásig kevés idõ maradt a gatyába rázáshoz
soundtrack szokásos
kösz Criterion és kösz EA, hogy nem cseszted el a gémet NFS szintre:)
természetesen nem szaggat nem akad...tép mint állat
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
pite 160 ezer vagymennyi pont kell aranyhoz,szal kell a kombozás.
Hát PS2-n jobb a revenge, élesebb a kép, jobb kicsit az irányítás ész szebb a grafika
Ma végre összejött egy burnout*13,egyböl 100 ezer pont felett ugrott a számlálo yea
Ott megvárni mig feltöltödik maxra a nitro,és akkor benyomni,és ugy driftelve kanyarodni,elözgetni ügyesen a kocsikat stbstb,amivel feltöltenéd különben is a nitrot,csak ugyi most aza lényeg hogy minél tovább nitrozva menj ,és igy lesz burnout felirat 1-2 stb.
Nekem max burnout2 volt,de én béna vagyok ilyenhez:)
Az új nitro hang pl. nagyon jó lett -sugárhajtású repülõgép kabinja kb.
A fõmenü zenéje viszont nagyon király. Burnout 2 fõmenü zene rockosított változata.<#eljen>#eljen>
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Könnyû lett. Ez nagyon rossz.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
NFS... Hmm...inkabb nem irok rola semmit; a Carbon egy nagy visszalépés...a MW sem nagy szam, de még az is jobb...
lehet majd kipróbálom ezt és megtetszik bár a Flatout fizikája nagyon tetszik...