112
Burnout széria legújabb tagja
  • Prince of Máté
    én még sajnos csak videón láttam a tekken 6ot, de majd kipróbálom!
  • JGTC
    persze értem én ezt de akkor sem ezt várnám tőle... (Miután láttam arra gondoltam hogy ezt ki sem kellett volna inkább adni)!
    PS3-on kicsit szebb a Tekken mint 2-n (volt szerencsém kipróbálni, 2re meg megvan) de nagyon közel vannak egymáshoz az biztos!
    [kötözködik] :D
  • dinomano
    Nem lenne ilyen problema, ugyanis nem indulna...tuti...
  • Prince of Máté
    de ezt úgyis vehetjük hogy indítsd el egy 7éves akkoriban csúcs PC-vel, és ha netán elindluna(bár kétlem)akkor elokádnád magad.
    Ps2 7 éves és még mindig van PS3 szintű grafikájú játéka.
    PL tekken5
  • dinomano
    Szerintem nem vészes a graf., én dijaztam azt; h. a géplimit ellenere is okés az egész... Egy 7éves hardvertöl ne várjunk csodat... A kocsimodellek szerintem szépek, a tájtexturai mosottak kissé; de hat nem lehet csodat müvelni 32megaval(meg hat ugye a faxa arnyekok hianyoznak)...+nem akadozos a game - folyamatos a streaming nagyjabol, a pop-up sem tul szembetünö; nalam jo pontot kap a TDU... Burnout Dominator topicban élethüsegröl ne vitatkozzunk szerintem... :-D /persze vannak hibai a game-nek; de 5-6éve nem volt luxusautok a beachen game; a sok NFS-fos utan - lehet h. ezert ertekelem fel/
  • JGTC
    Na hát a Test Drive számomra hatalmas csalódás, itt csorgattam a nyálam a 360as Pc-s verzióra, és megláttam Ps2-n és nem hittem el h ennyire gagyi lett. Na meg hogy Pagani Zondát verek Alfa GT-vel ez már sok volt nekem inkább hagytam is. (semmi valóság szaga nem volt) :S
  • dinomano
    Eh, megnomdom öszinten; h. nekem mndegyik burnoutnak az eleje tetszik...ott még erezni valami minimalis fizikat; és nem erzem azt a szamomra idegesitö, eltulzott kapkodos game-menetet... TDU-zok mostanaban...lehet hogy régivagasu vagyok; de szamomra az inkabb arcade-autos game; mint a Burnout..nagyonfaxa a B.out sorozat+szépek a B.out game-ek; de valahogy a game 50%nal kezdem nagyon érezni a "tulzast"... :-| Eh; TDU egyelöre, még neki sem alltam a Dominatornak...
  • scorpeeon
    Azóta mondjuk nem nyomtam, inkább Test Drive-ozok mostanában, a Dominatorban meg kilencvenvalahány %-nál vagyok, hiányzik még 3 dolog a dominator trophy-ból továbbra is: near missesből párszáz, takedownból pár (ezek már hamarosan meglehetnek), viszont shortcutból van 4 eddig a 16-ból, ez már bajos lehet...
  • Prince of Máté
    ááááá de jó nektek hogy megvan :S
  • mohus
    igen...a végeautók már megint rakéták lettek:)

kevés amugy az autó a játékmód stb
    többi burnouthoz képest ez egy kieglemez:)

a pályák előtti hangulatfokozás viszont nagyon pofás...és az autóválasztás is
  • dinomano
    Szerintem sem gáz a graf, kb. oylan mint revenge.nel... Gamespot-on is grafikat kritizaltak; szerintem szép...
  • Max 36
    Azért nem lett olyan gáz a grafika,és a sebességérzet szinte az arcuába hasít az embernek
  • Max 36
    Azért nem lett olyan gáz a grafika,és a sebességérzet szinte az arcuába hasít az embernek
  • Flower
    Most látom a teszkóban akciósan 14990HUF, de csak hó végétől kapható.
  • dinomano
    SZar a graf.? Szerintem nem...igaz csak 1 palyat nyomtam... Ugy vettem eszre, hogy a Burnout 3 (szép az is) le van maradva a Revengehez kepest; a Revenge-ben valahogy szebb a táj, több a "püré" (ujsagok a városban, levelek, ujabb, szebb HDR-szerü effekt stb.)... Én is visszatérek a B.out3hoz szerintem, a Revenge mar tul arkados, már tul nagy benn a káosz; a késöbbi palyak nem a versenyzesröl, hanem az ész nélküli lökdösödésröl szol; neha oylan sebesseggel ami odabasz az elvezhetösegnek rendesen; legalabbis nalam...
    Remelem a Dominator inkabb a régi részekhez hasonlit sebessegre...
  • Freeeee
    Nekem a Dominator egyáltalán nem tetszik. Iszonyat szar a grafika,és már tul gyors is. Pedig az egyik kedvenc sorozatom,de remélem a next genre belehuznak.
  • mohus
    az már ott űrrepülőgép/wipeout feeling

én inkább b3-aztam ha tehettem...revenge ritkán ment
    a dominator megint jó
  • dinomano
    Én a B.out Revenge-et nyomom PS2-ön, vagy en vagyok bena, vagy irdatlanul gyors a game... A vége felé vgayok, de neha azt sem érzem, hogy milyen tereptargynak miert laffanok neki+neha segit a game; neha beszivat rendszer nelkül... tegnap is majdnem ütköztem a szembeforgalommal; ugy hogy az autom orranak az 1/3-ada majdnem elkapott 1 teherautot; erre a program valahogy érezhetöen lehuzott rola, és nem ütköztem... Neha meg laffanok ott, ahol korabban elengedett (fal-érintésre gondolok)... Szoval eh; annyira gyors, hogy iranyithatatlannak+"cheatelösnek" hat a vége felé... Eddig szerettem a Revenge-t a gyors versenyek miatt, de a masodik fele inkabb a fightrol szol; az össze-vissza lökdösödésröl.. :-|
  • Papesz
    Én nagyjából a játék felénél vagyok, de csak egy Signature Shortcut-om van. Ezeket szerintem képtelenség észrevenni ekkora sebesség mellett.
  • JGTC
    izgi :)

írd le mi lett a vége, már neki sem fogok inkább bár lassan már egy hete lesz hogy megvan...pffff
  • scorpeeon
    ÁÁÁ megcsináltam az utolsó pályát is aranyra! :)
    31x-es Burnout-ot nyomattam le, a végén már remegett a kezem :) 1millió1százezer pontot kaptam ezért a kis comboért :) Nemsokára meglesz az 5ezer near misses és az 1000 takedown is ami kell még a Dominator tropy-hoz, de a shortcutokkal továbbra is bajban vagyok...
  • scorpeeon
    Most nyomtam "kicsikét" a Dominator-t PSP-n. Az összes létező kocsit megszereztem, 1 kivételével az összes létező versenyt megnyertem aranyra, az utolsót még csak ezüstre sikerült :) Lassan-lassan kezd összegyűlni a Dominator trophy is, csakhát ezekből a shortcut-okból csak 2-t szereztem meg, és 16-t kéne összesen... A többi dolog viszont rendben van. Az eddigi burnout chain rekordom amúgy 22x-es burnout, kb. félmillió pontot kaptam utána :)
  • JGTC
    én 1órácskát játszottam rajta de az nem tetszett hogy feladatok vannak és nem csak versenyek
  • dinomano
    Aham..en csak beleneztem Dominatorba, de nem fogott meg...igaz nem mndok velemenyt, 5 percet volt a gépben a korong..bizti jo, majd maskor fekszem neki...
  • JGTC
    Én a Dominatorra értettem, hogy olyan mint a 3
    Amúgy nem igazán fogott meg ez a rész de még ettől online jó lehet...
  • dinomano
    A revenge nem oylan mint a 3, joval lightosabb... Mondjuk a palyak szebbek a revenge-ben, és vannak shortcut-ok jobban; nem ugy mint 3-ban...
    Ugratok; platok stb...de a menetiranyod szerinti forgalom szétzuzasa picit tulzas (ill. butus)ötlet volt + az is, hogy erre egy jatekmodot epitettek... Amugy ál-HDR+Bloom tuti a Revenge-ben (+3-ban is szép)...
  • JGTC
    nekem a Revenge kimaradt, és tényleg olyan mint a 3 :)
    viszont az jobban tetszett... ebben ami megfogott egyedül a hotrod kategória az jó lett sztem

na de majd online.... :D (győzzem kivárni)
  • dinomano
    Nem titkoltak+olvasni is lehetett kritikakban; h. ez csak egy kieg. rész PS2 tulajoknak(+PSP-seknek). A keszitök mááá' nekikezdtek a B.out5-nek, B.out 5-re "gyurnak" PS3-on. Szoval CRASH mod teljesen hianyzik; allitolag a game nem tul hosszu...De örüljünk neki, hogy ezt is kaptunk a Revenge utan... :-D

Prince of Mate..en banyapapat kerdeztem a B.out Legendsröl (exkluziv PSP cim volt ugye); jatekmenet/graf./iranyithatosag viszonylataban(amugy a LEGENDS azééé' legends mert régebbi részek autoi vannak benn; vagy mert csak régi jarganyok?)... :-P A revenge nekem is megvan PS2_re, épp nyüstölöm...B.out3-mal együtt, a Dominatornak majd kesöbb allok neki, nem akarom belekeverni magam a 3 game különbözö iranyitasaba...
  • mohus
    leteszteltem a gémet

jó hír hogy megy wincsiről az NTSC verzijó
    jó hír hogy nem eszement Revenge feeling, hanem vissza a 3-as rész tempójához...de jobb grafikával, jó irányítással
    ha hátulról belemész egy autóba meghalsz:) stb
    nincs crash mode...vajon miért?lehet hogy van csak még nem jutottam el oda...multiplayerben osztott képernyőn nincs crash mode

egyszerűbb carrier mode...mindig tudod mi a következő lépés nem kell utazgatni kitalálni stb. hogy mit csinálj meg...

rode rageben nem is olyan hülyék az ellenfél autói, mint a revengeben

véleményem szerint az elején lelkesen csinálták a gémet (jó graf stb), de a kiadásig kevés idő maradt a gatyába rázáshoz

soundtrack szokásos

kösz Criterion és kösz EA, hogy nem cseszted el a gémet NFS szintre:)

természetesen nem szaggat nem akad...tép mint állat

• Banyapapa
    az nem teccet,ez jobb joval,bár már belekell huznom olyan pályák jöttek elö.
    pite 160 ezer vagymennyi pont kell aranyhoz,szal kell a kombozás.
  • Prince of Máté
    próbáltam.
    Hát PS2-n jobb a revenge, élesebb a kép, jobb kicsit az irányítás ész szebb a grafika
  • dinomano
    Burnout Legends-et is probaltad PSP-n? Az milyen?
  • dinomano
    Nah, akkor ugy latszik kezdessz belelendülni...Én még Godfathert tolom, uccsó mission-nel vagyok kb...
  • Prince of Máté
    Nekem elvileg kedden lesz meg ;)
  • Banyapapa
    hááát, nálam a legszebb autos a outrun psp-n,de ez se rox.
    Ma végre összejött egy burnout*13,egyböl 100 ezer pont felett ugrott a számlálo yea
  • dinomano
    PSPn milyen? Egy-ket gameplay videot neztem; azok eleg szepek voltak... PSP-n hogy müxik a warez Letöltöd a game-ket és memoba töltöd vmi programmal? Kiprobalom driftelgetest+többit; de tegnap 0 ponttal zártam a challenge kört... Érdekes, hogy ebben az uj részben különvalogattak autokat kategoriak szerint... :-D Grafra amugy picit szebb a game mint Revenge, igaz nem sokkal...picit az autok fenyezese szebb...
  • Banyapapa
    az a burnout challenge? (én psp-n nyomom).
    Ott megvárni mig feltöltödik maxra a nitro,és akkor benyomni,és ugy driftelve kanyarodni,elözgetni ügyesen a kocsikat stbstb,amivel feltöltenéd különben is a nitrot,csak ugyi most aza lényeg hogy minél tovább nitrozva menj ,és igy lesz burnout felirat 1-2 stb.
    Nekem max burnout2 volt,de én béna vagyok ilyenhez:)
  • dinomano
    Én csak belekukkantottam; de az elsö palyat en sem vagtam; h. mit kell csinalni..AMugy hasonlit a B.out2-re a game... :-D
  • kriszkrisz
    lehet en vagyok a hulye de az elso palyat nem tudom megcsinalni,valahogy pontot kene benn gyujteni,de nem birok rajonni hogy kell, aki tudja irja mar le nekem ,elore is koszonom a segitseget.
  • insp
    Falhoz kenődni szerintem nem nagyon lehet (hogy minél nagyobb legyen gondolom a multi nitrózós élmény), a szembejövő forgalom a kihívás igazából, nem a pálya technikája.
    Az új nitro hang pl. nagyon jó lett -sugárhajtású repülőgép kabinja kb.
    A főmenü zenéje viszont nagyon király. Burnout 2 főmenü zene rockosított változata.