Burnout Dominator
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor probald a BURNOUT3at; az kevesbe arkados /a BURNOUT REVENGE picit érdekes lett; eleg könnyü, és csak a szembejövö forgalom árt; a veled azonos savban közlekedök nem.../)...vagy a kevesbe szép 2. részt; ami még kevesbe...Allitolag a DOMINATOR is inkabb a régiekre fog hasonlitani... Hangulatra+graf-ra üti a FLATOUT-ot; bár az is jo game... Fizikara a FLATOUT komolyabb+nehezebb...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Biztos fincsi lesz.
Tényleg az egyik legjobb autós játék.
1000x jobb, mint az NFS, az abszolút nem bejövõs nálam.
Tényleg az egyik legjobb autós játék.
1000x jobb, mint az NFS, az abszolút nem bejövõs nálam.
hát nekem ez a burnout téma nem jött be. az egyiket kipróbáltam, de a közlekedõ autókat kellett 1000km/h van telibelõni ami egy kicsit érdekes 😮
Flatout 2 rulz
Flatout 2 rulz
Eh, NW-style graf.? CSili-vili az igaz+picit müanyagérzés a jatek(nekem mondjuk tetszik a sok HDR-szerû effekt+Bloom+fényezés...De a Burnout 3 hamarabb volt joval mint NFS-MW /szoval akkor ki nyult kitõl?/; és tegyük hozza hogy PS2-ön sokkal rondabb volt ennel az NFS-MW... :-D
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
megkérhetted volna a modikat hogy pakolják át a konzolba a másikat, nem kell 2-t nyitni<#smile>#smile>
a game pedig a képek alapján igencsak nem az én stílusom lesz, mw-style grafika :C
a game pedig a képek alapján igencsak nem az én stílusom lesz, mw-style grafika :C
Platform: PlayStation 2
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Szimulátor
A világ legjobb árkád versenyjátéka egy újabb kört tesz! A Burnout Dominator nagyhírû elõdjeit fejleszti tovább, egy tetõ alá hozva a korábbi négy rész minden pozitívumát. A forgalom szétzilálását a háttérbe téve ezúttal a versenyzés kerül elõtérbe, Száguldj, töltsd tele a nitrótartályt aztán pedig a leghosszabb egyenes szakaszon száguldj végig úgy, hogy bárminek is nekiütköznél. Ha igazi adrenalinfröccsre vágysz, menj a forgalommal szemben, vezess a lehetõ legõrültebben, mutasd meg, hogy a volán mögött sebezhetetlen vagy. Száguldj és élvezd: a Burnout rád vár!
Várható megjelenés: 2007.03.23.
forrás 576.hu
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Szimulátor
A világ legjobb árkád versenyjátéka egy újabb kört tesz! A Burnout Dominator nagyhírû elõdjeit fejleszti tovább, egy tetõ alá hozva a korábbi négy rész minden pozitívumát. A forgalom szétzilálását a háttérbe téve ezúttal a versenyzés kerül elõtérbe, Száguldj, töltsd tele a nitrótartályt aztán pedig a leghosszabb egyenes szakaszon száguldj végig úgy, hogy bárminek is nekiütköznél. Ha igazi adrenalinfröccsre vágysz, menj a forgalommal szemben, vezess a lehetõ legõrültebben, mutasd meg, hogy a volán mögött sebezhetetlen vagy. Száguldj és élvezd: a Burnout rád vár!
Várható megjelenés: 2007.03.23.
forrás 576.hu
← ElőzőOldal 3 / 3