112
Burnout széria legújabb tagja
  • dinomano
    AZ nagyon jo, hogy vissza a 2höz...Mit ertessz azon hogy könnyü? Ugy ertem, igérték(+olv. hogy megcsinaltak :-P) ezt az uj multi-nitros-chain-combos (:-P) pontgyüjtést...a review-ban azt irtak, h. nehez a game..nem lehet h. még nagyon az elejen vagy?
  • insp
    Vissza a Burnout 2-höz, ez a Dominator. Ez jó.
    Könnyű lett. Ez nagyon rossz.
  • Flower
    Én is azért nem szedem le ezt, mert a többit sem fejeztem be. =re :)
  • dinomano
    Eszrevettem en is töltöm is...Juhéééé!!! Vártam már régota..igaz, a masik 2 rész még félbevan; de kell ez is... :-D
  • Seth
    Burnout Dominator PS2DVD-EMiNENT 1,28 Gb
  • dinomano
    Aham; én azt hittem, hogy 100%os mentés kell... :-) Nah, de jo... Gondolom a jutalom valami auto... :-D
  • Flower
    Mik az ajándékok, kocsik, pályák?
  • Prince of Máté
    nem kell 100%osnak lennie, lehet 1 %os is, a lényeg hogy azt hiszik hogy te most megvetted az előző játékukat és örömükben megjutalmaznak:D
  • dinomano
    EH-uh..csak 100%osan kipörgetett game-kért lehet kapni bonust? A B.out3 menteshez mi volt a bonusz a Revenge-ben? A töltés közben lathato BLACK-autot(Revenge) hogy lehet kikodolni? :-P
  • Prince of Máté
    Jótanács: Hagyjátok meg a Revenge mentéseket, mert biztos kapunk vmi bónuszt érte!
  • dinomano
    Mááámint miota van PS2-öm? Kb. haromnegyed éve...
  • Flower
    Mióta?
  • dinomano
    Igen, még 2 éve van szerintem a ps2-NEK, FÖLEG IGY, HOGY KÉSIK A ps3..jO SOK CIM jelenik meg szerencsere PS2-re... :-P (b*zi capslock..nem törlök... :-P)... Meg hat eleve: régi game-ekböl is nagyon-nagyon sok van még; ami vár game ügyileg..(legalabbis engem-igaz, én ujkeletü PS2 tulaj vagyok...)
  • Flower
    Jó ideig lesz is, hisz a legkeresettebb, legtöbbet eladott példányszámú konzol.
  • vrobec
    Majdnem eladtam a PS2-t, de jo, hogy nem tettem. Van itt meg mit jatszani. :)
  • dinomano
    Lennyi nagyon szép, nagyon vááárni már... :-)
  • Prince of Máté

(PS2 változat)
  • dinomano
    Nyomaba nem ér a fizikaja a B.out3nak is; a fatout-éhoz képest; viszont a Revenge tul arkados; a B.out3 régebbi, picit kevesbe szép(nem ronda, tavolrol sem, csak több a HDR-szerüseg+bloom) mint Revenge... De valahogy több a tétje a köröknek, könnyebben lehet falnak+forgalomnak durranni...
    NFS... Hmm...inkabb nem irok rola semmit; a Carbon egy nagy visszalépés...a MW sem nagy szam, de még az is jobb...
  • Prince of Máté
    a 2 gém kiegészíti a kategóriát (+ az NFS a tuning miatt)
  • Amse
    aha akkor én pont a fekete bárányt próbáltam...
    lehet majd kipróbálom ezt és megtetszik bár a Flatout fizikája nagyon tetszik...
  • dinomano
    Akkor probald a BURNOUT3at; az kevesbe arkados /a BURNOUT REVENGE picit érdekes lett; eleg könnyü, és csak a szembejövö forgalom árt; a veled azonos savban közlekedök nem.../)...vagy a kevesbe szép 2. részt; ami még kevesbe...Allitolag a DOMINATOR is inkabb a régiekre fog hasonlitani... Hangulatra+graf-ra üti a FLATOUT-ot; bár az is jo game... Fizikara a FLATOUT komolyabb+nehezebb...
  • Prince of Máté
    nekem is ez a véleményem!!!
  • Flower
    Biztos fincsi lesz.
    Tényleg az egyik legjobb autós játék.
    1000x jobb, mint az NFS, az abszolút nem bejövős nálam.
  • Amse
    hát nekem ez a burnout téma nem jött be. az egyiket kipróbáltam, de a közlekedő autókat kellett 1000km/h van telibelőni ami egy kicsit érdekes :O
    Flatout 2 rulz
  • ajem kisa
    Itt van 2 rövid video róla...
  • dinomano
    Eh, NW-style graf.? CSili-vili az igaz+picit müanyagérzés a jatek(nekem mondjuk tetszik a sok HDR-szerű effekt+Bloom+fényezés...De a Burnout 3 hamarabb volt joval mint NFS-MW /szoval akkor ki nyult kitől?/; és tegyük hozza hogy PS2-ön sokkal rondabb volt ennel az NFS-MW... :-D
  • Prince of Máté
    most már mind1 azt bezárják
    amúgy ez az első topic a konzolosoknál
  • ngcsnet
    megkérhetted volna a modikat hogy pakolják át a konzolba a másikat, nem kell 2-t nyitni

a game pedig a képek alapján igencsak nem az én stílusom lesz, mw-style grafika :C
  • bertino
    ezaz még 5 ilyen topikot lécci
  • Prince of Máté
    KÉPEK
  • Prince of Máté
    Platform: PlayStation 2
    Kategória: Játékprogram
    Besorolás: Szimulátor

A világ legjobb árkád versenyjátéka egy újabb kört tesz! A Burnout Dominator nagyhírű elődjeit fejleszti tovább, egy tető alá hozva a korábbi négy rész minden pozitívumát. A forgalom szétzilálását a háttérbe téve ezúttal a versenyzés kerül előtérbe, Száguldj, töltsd tele a nitrótartályt aztán pedig a leghosszabb egyenes szakaszon száguldj végig úgy, hogy bárminek is nekiütköznél. Ha igazi adrenalinfröccsre vágysz, menj a forgalommal szemben, vezess a lehető legőrültebben, mutasd meg, hogy a volán mögött sebezhetetlen vagy. Száguldj és élvezd: a Burnout rád vár!
    Várható megjelenés: 2007.03.23.

forrás 576.hu