112
Burnout széria legújabb tagja
-
#31 AZ nagyon jo, hogy vissza a 2höz...Mit ertessz azon hogy könnyü? Ugy ertem, igérték(+olv. hogy megcsinaltak :-P) ezt az uj multi-nitros-chain-combos (:-P) pontgyüjtést...a review-ban azt irtak, h. nehez a game..nem lehet h. még nagyon az elejen vagy? -
#30 Vissza a Burnout 2-höz, ez a Dominator. Ez jó.
Könnyű lett. Ez nagyon rossz. -
Flower #29 Én is azért nem szedem le ezt, mert a többit sem fejeztem be. =re :) -
#28 Eszrevettem en is töltöm is...Juhéééé!!! Vártam már régota..igaz, a masik 2 rész még félbevan; de kell ez is... :-D -
#27 Burnout Dominator PS2DVD-EMiNENT 1,28 Gb -
#26 Aham; én azt hittem, hogy 100%os mentés kell... :-) Nah, de jo... Gondolom a jutalom valami auto... :-D -
Flower #25 Mik az ajándékok, kocsik, pályák? -
#24 nem kell 100%osnak lennie, lehet 1 %os is, a lényeg hogy azt hiszik hogy te most megvetted az előző játékukat és örömükben megjutalmaznak:D -
#23 EH-uh..csak 100%osan kipörgetett game-kért lehet kapni bonust? A B.out3 menteshez mi volt a bonusz a Revenge-ben? A töltés közben lathato BLACK-autot(Revenge) hogy lehet kikodolni? :-P -
#22 Jótanács: Hagyjátok meg a Revenge mentéseket, mert biztos kapunk vmi bónuszt érte! -
#21 Mááámint miota van PS2-öm? Kb. haromnegyed éve... -
Flower #20 Mióta? -
#19 Igen, még 2 éve van szerintem a ps2-NEK, FÖLEG IGY, HOGY KÉSIK A ps3..jO SOK CIM jelenik meg szerencsere PS2-re... :-P (b*zi capslock..nem törlök... :-P)... Meg hat eleve: régi game-ekböl is nagyon-nagyon sok van még; ami vár game ügyileg..(legalabbis engem-igaz, én ujkeletü PS2 tulaj vagyok...) -
Flower #18 Jó ideig lesz is, hisz a legkeresettebb, legtöbbet eladott példányszámú konzol. -
vrobec #17 Majdnem eladtam a PS2-t, de jo, hogy nem tettem. Van itt meg mit jatszani. :) -
#16 Lennyi nagyon szép, nagyon vááárni már... :-) -
(PS2 változat) -
#14 Nyomaba nem ér a fizikaja a B.out3nak is; a fatout-éhoz képest; viszont a Revenge tul arkados; a B.out3 régebbi, picit kevesbe szép(nem ronda, tavolrol sem, csak több a HDR-szerüseg+bloom) mint Revenge... De valahogy több a tétje a köröknek, könnyebben lehet falnak+forgalomnak durranni...
NFS... Hmm...inkabb nem irok rola semmit; a Carbon egy nagy visszalépés...a MW sem nagy szam, de még az is jobb... -
#13 a 2 gém kiegészíti a kategóriát (+ az NFS a tuning miatt) -
#12 aha akkor én pont a fekete bárányt próbáltam...
lehet majd kipróbálom ezt és megtetszik bár a Flatout fizikája nagyon tetszik... -
#11 Akkor probald a BURNOUT3at; az kevesbe arkados /a BURNOUT REVENGE picit érdekes lett; eleg könnyü, és csak a szembejövö forgalom árt; a veled azonos savban közlekedök nem.../)...vagy a kevesbe szép 2. részt; ami még kevesbe...Allitolag a DOMINATOR is inkabb a régiekre fog hasonlitani... Hangulatra+graf-ra üti a FLATOUT-ot; bár az is jo game... Fizikara a FLATOUT komolyabb+nehezebb... -
#10 nekem is ez a véleményem!!! -
Flower #9 Biztos fincsi lesz.
Tényleg az egyik legjobb autós játék.
1000x jobb, mint az NFS, az abszolút nem bejövős nálam. -
#8 hát nekem ez a burnout téma nem jött be. az egyiket kipróbáltam, de a közlekedő autókat kellett 1000km/h van telibelőni ami egy kicsit érdekes :O
Flatout 2 rulz -
#7 Itt van 2 rövid video róla... -
#6 Eh, NW-style graf.? CSili-vili az igaz+picit müanyagérzés a jatek(nekem mondjuk tetszik a sok HDR-szerű effekt+Bloom+fényezés...De a Burnout 3 hamarabb volt joval mint NFS-MW /szoval akkor ki nyult kitől?/; és tegyük hozza hogy PS2-ön sokkal rondabb volt ennel az NFS-MW... :-D -
#5 most már mind1 azt bezárják
amúgy ez az első topic a konzolosoknál -
#4 megkérhetted volna a modikat hogy pakolják át a konzolba a másikat, nem kell 2-t nyitni
a game pedig a képek alapján igencsak nem az én stílusom lesz, mw-style grafika :C -
#3 ezaz még 5 ilyen topikot lécci -
#2 KÉPEK -
#1 Platform: PlayStation 2
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Szimulátor
A világ legjobb árkád versenyjátéka egy újabb kört tesz! A Burnout Dominator nagyhírű elődjeit fejleszti tovább, egy tető alá hozva a korábbi négy rész minden pozitívumát. A forgalom szétzilálását a háttérbe téve ezúttal a versenyzés kerül előtérbe, Száguldj, töltsd tele a nitrótartályt aztán pedig a leghosszabb egyenes szakaszon száguldj végig úgy, hogy bárminek is nekiütköznél. Ha igazi adrenalinfröccsre vágysz, menj a forgalommal szemben, vezess a lehető legőrültebben, mutasd meg, hogy a volán mögött sebezhetetlen vagy. Száguldj és élvezd: a Burnout rád vár!
Várható megjelenés: 2007.03.23.
forrás 576.hu