Burnout Dominator

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Akkor probald a BURNOUT3at; az kevesbe arkados /a BURNOUT REVENGE picit érdekes lett; eleg könnyü, és csak a szembejövö forgalom árt; a veled azonos savban közlekedök nem.../)...vagy a kevesbe szép 2. részt; ami még kevesbe...Allitolag a DOMINATOR is inkabb a régiekre fog hasonlitani... Hangulatra+graf-ra üti a FLATOUT-ot; bár az is jo game... Fizikara a FLATOUT komolyabb+nehezebb...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Prince of Máté
nekem is ez a véleményem!!!

Biztos fincsi lesz.
Tényleg az egyik legjobb autós játék.
1000x jobb, mint az NFS, az abszolút nem bejövõs nálam.

Amse
hát nekem ez a burnout téma nem jött be. az egyiket kipróbáltam, de a közlekedõ autókat kellett 1000km/h van telibelõni ami egy kicsit érdekes 😮
Flatout 2 rulz

dinomano
Eh, NW-style graf.? CSili-vili az igaz+picit müanyagérzés a jatek(nekem mondjuk tetszik a sok HDR-szerû effekt+Bloom+fényezés...De a Burnout 3 hamarabb volt joval mint NFS-MW /szoval akkor ki nyult kitõl?/; és tegyük hozza hogy PS2-ön sokkal rondabb volt ennel az NFS-MW... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Prince of Máté
most már mind1 azt bezárják
amúgy ez az elsõ topic a konzolosoknál

ngcsnet
megkérhetted volna a modikat hogy pakolják át a konzolba a másikat, nem kell 2-t nyitni<#smile>

a game pedig a képek alapján igencsak nem az én stílusom lesz, mw-style grafika :C

bertino
ezaz még 5 ilyen topikot lécci

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince of Máté
Prince of Máté
Platform: PlayStation 2
Kategória: Játékprogram
Besorolás: Szimulátor

A világ legjobb árkád versenyjátéka egy újabb kört tesz! A Burnout Dominator nagyhírû elõdjeit fejleszti tovább, egy tetõ alá hozva a korábbi négy rész minden pozitívumát. A forgalom szétzilálását a háttérbe téve ezúttal a versenyzés kerül elõtérbe, Száguldj, töltsd tele a nitrótartályt aztán pedig a leghosszabb egyenes szakaszon száguldj végig úgy, hogy bárminek is nekiütköznél. Ha igazi adrenalinfröccsre vágysz, menj a forgalommal szemben, vezess a lehetõ legõrültebben, mutasd meg, hogy a volán mögött sebezhetetlen vagy. Száguldj és élvezd: a Burnout rád vár!
Várható megjelenés: 2007.03.23.

forrás 576.hu

← ElőzőOldal 3 / 3