112
Burnout széria legújabb tagja
  • dinomano
    Pár oldal review-jabol itelve; a game-tesztelöknek is veletlen lett meg... :-| Annyira gyors a game; hogy sok minden veleteln sikerül... :-P
  • Prince of Máté
    nekem még mindig nincs meg...
    Van olyan jó mint a revenge?
    itt is sokat tölt?
  • scorpeeon
    Ezek a shortcutok nekem sem mennek nagyon... A fele van meg eddig, persze a 80%-uk véletlen volt.
  • léri16
    méx és az autokat előzgeted+driftelsz,és mikor a boos kékre vált akkor boostolsz,de ugy hogy közbe nem engeded el sem a boostot sem a gázt,és driftelgetx!!!
  • Papesz
    Sorba kell kötni a Bournout-okat.
  • zoli1986
    Szevasztok!
    Mit kell csinálni az első pályán,hogy pontokan kapjak?
    Már 20x probálkoztam,de nem megy
    Elöre is kösz
  • dinomano
    allitolag nehez kikodolni shortcut-okat, jatsz sokat; allitolag (1-2 kitikaban olvastam), h. tester-nek is véletlenül sikerültek...
  • Hasan01
    most kezdtem el a dominator series első futamát ediig minden arany!!!
    és megvan az összes verda de nincs meg az összes shortcut
    csak 6 van belőle

na mindegy megpróbálom fullra kipörgetni a gémet
  • dinomano
    Igen, az az... En is untam nagyon... :-P Burnout3-ban is volt..azt is toltad? Én szimultan nyomom a 3-at+REVENGE-t neha-neha... :-D
  • Seth
    A crash mód az amikor karambolt kell csinálni,minél nagyobb pusztítást végezve??
    Mert én azt nagyon rühelltem a revenge-ben, elsőre még talán jó, de utána már csak időhúzás, uncsi
  • dinomano
    fene tudja, az nekem sohasem tetszett annyira...
  • Max 36
    Korrekt teszt, a crash-mód az,ami tényleg nagyon hiányzik a Dominatorból.
  • dinomano
    Jó a teszt; en is vegigböngesztem... :-P Kedvet kaptam a game-hez... :-P
  • scorpeeon
    Nem rossz teszt :)
    Nekem 8 shortcut hiányzik amúgy minden 100%, de nincs már ehhez türelmem, legalább 1 hónapja elő sem vettem.
  • Papesz
    Burnout Dominator játékteszt.
  • Max 36
    Jah,elnéztem
  • Papesz
    Én tudom mit jelent, csak azt Burnout-nak írják.
  • Banyapapa
    eccerü,a legeslö pályán mikor mentél,elmagyarázta mikor kell benyomni a turbot.
    Feltöltödik alul a csik,megjelenik egy felirat fennt (már nemtom mi:),és ugy benyomni a turbot,és ugy elözgetni,driftelni,minél hamarabb le ne teljen a csik,és ha ügyesen küldöd, jönnek a combok, (burnout*1-*2-*3 stbstb)
  • Max 36
    Nem kérdeztél azt,lefordítva kiégést,kiégetést,morzsoló betörQ robbanást jelent,szószedet szerint.De nekem úgy rémlik,mintha drag-versenyeken a füstölQ kerekekkel való rajtot nevezik így.
  • c0x
    jo csak aztnemtudom hogy kössem ossze nemvagom... angolt se vagom mert németes vagyok :|
  • Papesz
    Kösd sorba a Burnoutokat és lesz pontod. Egyáltalán nem nehéz.
  • dinomano
    eegen, nekem is az vlt az elsö gondolatom game-el kapcsolatban; h. ezt még tanulnom kell...nem volt eleg az elejen a burnout revenge-es elöélet; legalabbis én is skat benaztam...azota meg nem szedtem elö...
  • c0x
    hat nemigaz nekem mindig azt irja ki NEAR MISS , egy kibaszott pontot nemtudok osszeszedni pedigh olyan szinten veszelyesen vezetek nemigaz. konyorgom valaki irja mar le ertelmesen mit kell csinalni mert mindjart falhoz baszom a pst eskuszom
  • dinomano
    Az elsön szenvedtem anno én is..azota elő sem vettem a game-et; talan valamikor a hetekben majd... :-D
  • Hasan01
    EDDIG MINDENT ARANYRA MEFCSINÁLTAM VAN EGY VERSENY A 3. KATEGÓRIA VÉGÉN AZ A LÉNYEG HOGY NYERD MEG A FUTAMOT ÉS KÖZBE 3-SZOR TAKEDOWNOZNI KELL EGY KOCSIN AMI PERSZE NAON GYORS ÉS EZÉRT KAPNÁL EGY KOCSIT

EZÜSTRE MÁR MEGCSINÁLTAM DE AKKOR SE BÍRTAM MEGSZEREZNI A KOCSIT

NINCS VALAMI TIPPE VALAKINEK LÉCCI SEGÍTSETEK
  • Papesz
    Ki van írva a képernyőre.

Menj a szembejövő sávban, farolj, kerüld ki centikkel a kocsikat. Közben persze menjen a Burnout Chain. Minél több, annál jobb.
  • c0x
    hali! najo valaki segitsen konyorgom mert mar a sírógörcs kerülget komolyan mondom! mi a faszt kell csinalni eskuszom nemtudom... az első pályát nemtudom atvinni komolyan mondom kész... nemtudom hogy kell pontot szerezni valaki mondja mar el letszives! mar probaltam mindent de nem megy ennyire szerencsetlen vagyok kész:D valaki mondja el konyorgom
  • PoisonChihuahua
    Sziasztok! Próbálta már valaki föltölteni az eredményeit a Burnout Dominator Home-ra, elég kevés a magyar, de engem Kill3rM4st3r néven megtaláltok.;)
  • Hasan01
    ok

köszi
  • Papesz
    Már megvan az ezüstöd. Azért írja, hogy No medal, mert nem jobb az eredményed, mint a korábbi ezüst.
  • Hasan01
    Már kurv@ sokszor újra kezdtem agy maniac-os versenyt ezüstre megcsinálom és azt írja ki hohy no medal?????

lécci vki segítsen
  • Hasan01
    ma lesz meg a gém
  • JGTC
    ezen mosolyogtam, viccnek gyenge lenne még...
  • Papesz
    A helyzet az, hogy pontosan tudom melyik játék a Burnout.

A kérdésem arra vonatkozott, hogy a Bournout micsoda.
  • scorpeeon
    Egy Burnout topicban megkérdezni hogy mi az h Burnout? ÁÁÁ, nem :)
  • Papesz
    Valami vicceset kérdeztem?
  • JGTC
    LOL :)
  • Papesz
    Mi az a Bournout?
  • dinomano
    Nem tudom, bizti azt talalgatjak, h. hogy nezhet majd ki a Burnout 5... :-P
  • Kissjuni
    Ezek hogy jönnek a Bournout hoz?