21
  • sopi
    Nah majd akkor jövöre(talán):D....... Legalább lesz mit megint elvernie az intelnek!
  • Inquisitor
    Azért van valami morbid abban, hogy jött egy hír, MÉG SE lesznek 45 nanós Intel procik 2007-ben, majd nemsokra rá kijönnek a hírek az AMD 45 nanós procijairól.
    Érdekes "egybeesés". :)
  • orkaman
    tetszik hogyha egy cikkben szerepel az AMD és az Intel (néha egyik se), abból már lehet egy AMD vs Intel topic-ot indítani.

gogo cyrix :)
  • grebber
    Az AMD visszavág. lol ezt a cimet.

Én inkább azt adtam volna neki az amd mostani helyzetét elnézve hogy az AMD probál felzárkozni.
  • Morden23
    "Sajnos úgylátszik nagyon elfogult vagy "

Ezt ne mondtad volna. :)

Amúgy vagy hülyéskedsz és flame-et akarsz indítani, vagy tényleg ennyire hülye vagy - és egyik esetben sem érdemes túl sokat foglalkozni azzal, amit leírsz.

"Én amióta csak az eszemet tudom az AMD -t tisztelem"

Az olyan túl régen nem lehet, mert az Advanced Micro Devices '95-ben debütált az első önálló prockójukkal (asszem Krypton-nak volt becézve, a rendes nevét nem tudom).
    Előtte elég szoros kötelékek fűzték őket az Integrated Electronics-hoz (azaz Intel).

Arról nem is beszélve, hogy lopásról nem nagyon lehet szó. Mint ahogyan már előttem is többen leírták, a '70-es évek közepétől létezik kettejük között egy teljeskörű keresztlicesz-szerződés.
  • nedudu
    Szerintem ezt gondold át erősen! Prescott vs K8
  • poulan
    Az Intel egy nagy rakás kaki!!!!
  • poulan
    Sajnos úgylátszik nagyon elfogult vagy mert még értelmezni sem tudod hogy mit is írtam!!!! Amúgy a gyógyszer nemnekem kell hanem sztem neked mert csak úgy lersír rólad a seggny...s!!!
  • sathinel
    A procik hőelvezetési képességét is átadta az intel egy másik szabadalomért cserébe már nem emlékszem mi volt.
  • BlueGold
    Mit kell ellopni és kinek? Tudomásom szerint az Intel és az AMD között olyan keresztlicenc szerzödés van, hogy használhatják egymás szabadalmait. Pl: MMX ; SSE 1,2,3 ; NX bit ; x64 stb...
  • avman
    nőj már fel, vagy kérd meg az ápolóidat, h a gyógyszereidet ne felejtsék el beadni időben.
  • LADA Kalina
    Én szejetem az amd-t habár az üzletpolitikájuk az utóbbi időben nem teccett, nagyon átment intel stílusúba(gondolok itt pölö a minél több féle foglalattal-754,940,939,am2-mind csak a k8 generációhoz- meg ilyenekkel minél több pénzt kihúzni az emberekböl), szerintem nem is ártott nekik ez a kis seggberugás, hogy észrevegyék magukat, és újra a régi irányba tereljék a fejlesztés irányvonalát, vagyis: az intelt lehagyni a p***ába mind technológia, mind sebesség, és ár tekintetében.
  • Tomasz Man
    Az a tény, hogy fél év késéssel jön ki az AMD 45nm-en, az csak jó lehet, mert addig legalább kiderül, hogy az Intelnek milyen gondjai lesznek ezen a csíkszélességen, ha egyáltalán lesznek vele gondok, akkor az AMD úgy tudja majd javítani a hibákat, hogy még ki se dobja a piacra a saját procijait.
    De ez csak puszta spekuláció a részemről.
  • poulan
    Elég baj az ,hogy csak ilyenkor szereted!!! Eddig netán az Intel segg.t nya..d???
    Én amióta csak az eszemet tudom az AMD -t tisztelem és hiszek benne hogy majd egyszer (hamarosan) eltapossa az Intelt + az ő Kóróját!!!!

Sohasem hagytam el !!Már csak azért sem!!!! Vivat,vivat AMD
  • danithe
    Végre.. az AMD -t jobban szeretem :)
  • poulan
    A lopást csak "" értettem!!!!!
  • prefix
    nem kell lopni a technológiát, kereszt licensz van két cég között..
  • poulan
    Virtualizáció(Presido)!!Most biztosan vakarja a fejét az Intel.:):):) Mi is az???
    Honnan lopjuk el a technológiát?? ...mondja!! :):):):) HT 3.0 na arról meg ne is beszéljünk....!!! Ez van ezt kell szeretni az AMD visszavág!!
  • poulan
    Ez várható volt!!! Lassan de biztosan fordul a kocka!!!Intel sorsa megvan pecsételve!!Remélem ebben eggyetértünk!!
  • LADA Kalina
    ennek a hírnek örülök :)
  • AnonyX
    Csak előre AMD!!! Hajrá!!!