1050
  • cicai
    de jobb ez a mobil mint az 5310:D:D
    hangszoroja kicsit szarabb de füllhallgatóval simán veri... kamerája jobb mert nincsenek benne azok a foltok... és 3g-s.
    SE powaaa
  • cicai
    aham, mert most nézem h nem mindegyiknél van ez....
    Köszi:)
  • slime001
    Lehet hogy nagyobb felbontásba rakja ki és széthúzza a képet.
  • cicai
    Még egy kérdés. Ráteszek a telora egy képet gépről, tök szépen lekezeli, de mikor beállítom háttérnek pixeles a háttéren ugyanaz a kép, ami a fájlkezelőben gyönyörű. Ez miért van? telo hiba vagy, ez ilyen?:S
  • cicai
    köszi:)
  • csgery
    Maxium 2 Gb :]
  • cicai
    Sziasztok!
    Hány GB-os memoria kártyát kezel le a w880i maximum?
    Köszi:)
  • Mike at home
    Azért a Satio (Idou) egy vadállat :D
  • Mike at home
    van egy SE K500i-m, vagy 3 éve nem hazsnáltam
    ki lehet kódoltatni legálisan? vagy illegálisan
    egyáltalán érdemes erre pénzt áldozni?
  • Benny04
    nem.
  • GX25
    Sziasztok!

Tudtok valamilyen programot amivel ki tudom függetleníteni a Sony Ericsson K750i-met?
  • Thomas Hangmen
    Új s500i 24-ért eladó
  • TheRaven
    Hello
    Vodás w910i-nél belehet vhogy állítani azt h ne kapcsoljon ki a kijelző? vagy legalább azt h ne 10 mp után...
  • cash888
    közben észrevettem, hogy a 7,8,9-es gombokra sem reagál a telefon. így jóformán használni sem lehet... :S
    Azért köszönöm a segítséget, ha még eszetekbe jutna valami, nyugodtan írjátok le, néha-néha felnézek majd!
  • rooney8
    Akkor passz :S
  • cash888
    végignyomtam rajta egy frissítést, de a probléma még mindig fennáll! :( javaslat?
  • rooney8
    Ttt egy leírás
    Amúgy gugli a barátod
  • cash888
    hogy csináljak szoftverfrissítést? vagy azt csak szervizben csinálják?
  • rooney8
    Szoftverfrissítés?
  • Benny04
    ez érdekes, nem találkoztam még ilyennek xd csak gratulálni tudok :DDD
  • cash888
    a vissza gombra nem reagál, a felfelé és a jobbra gomb működik, nagy nehezen bementem az alapbeállításokhoz, telefon újraindult, de minden maradt úgy, ahogy eddig. a gombokra vagy nem reagál, vagy valami menüt hoz fel, mikor megnyomom. van erre megoldás?
  • Benny04
    mitcsináltál??
  • cash888
    sziasztok! lécci segítsetek! egyik barátom elnyomkodta a k320i-n a gombokat, össze-vissza hülyeség jön be, nincs valami kód, amivel vissza lehetne térni az alapbeállításokhoz? válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
  • SzPierre
    Hi all!
    Azzal kapcsolatban lenne kérdésem hogy van nekem egy SE K750i-ami már elég régi és most kaptam egy MSB-100 bluethoot hangszórót. na már most az én telómon is van bluethoot de akkor sem működik.
    valószínűleg azért mert nincs olyan funció benne amit ez a vacak hangszóró kér. Párosítanom sikerült, de utána már nem lép kapcsolatba vele.
    Tehát egy szoftver frissítés vajon megoldaná a problémám?
    HA valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném.
    Előre is köszönöm: SzPierre (felhazsnáló)
  • [HUN]FaTaL
    770ben nincsen xenon vaku, asszem ennyi a küönbség
  • rooney8
    Üdv!

K750i-n nincs valami módszer amivel a gépről feltett képeket is tudjam nagyítani? Mert amiket saját magam fényképezek, azt tudom nagyítani, de amit gépről ráteszek azt nem...
  • hatvan9
    hali!
    s500i Eladó 13 ért novemberi gyári, dobozos, garis, foliás !
  • hatvan9
    s500i eladó dobozban garanciával!
  • kufi
    Sziasztok egy gyors segitseget szeretnek!
    g900as telon elkezdtem ezt az update service-t (ez a firmware frissites asszem) na most installalas kozbe leeset a telefonom es megszakadt.Ujra akartam kezdeni de egyszeruen mer a program nem ismeri fel a telefonomat az azonositasnal es nem is kapcsol be.Valahogy visszatudom allitani a regi firmwaret ra vagy valami rezet letezik fontos lenne elore is koszi.
  • ToM1113
    ezt nem értem mér jó nekik ha nem lehet csak előfizetésbe venni, vagyis gondolom mért jó.... de nem tartom jónak.
    attól félek hogyha bemegyek az üzletbe és megkérdezem hogy k800i vagy k770i azt mondják hogy nincs dominó csomagba...:S
  • Mike at home
    üzletpolitika
  • ToM1113
    értem, kössz.
    igazság szerint mind2 telefon bejön, a k770i talán tovább birná, ezzel szemben nem sokkal tud kevesebbet.(amire nekem kéne azt mind tuggya a 770 is)
    Azonban dominóba nem találtam a 770-et csak a 800 at, ez hogy lehet?:S
  • Mike at home
    nem volt K770-esem
    a K800 úgy 2-3 napig bírja, ha mp3-mat hallgatsz rajta folyamatosan, akkor inkább csak 2

ellenben a töltője hamar feltölti

összehasonlítást meg itt találsz
  • Benny04
    nekem a w300i egy hétig is kibírja :D
  • csgery
    Van egy s500i-m, és elég érdekes dolgokat csinál.. zenelejátszás közben. A sz.gépen teljesen normális zenét, felrakok, és a telón előfordul, hogy a zene közepén, egy másik telefonon lévő zene szólal meg kb 10mpre, aztán megy a másik tovább... és közben a cím meg minden megmarad, csak a zene változik... egyre többet csinálja...
    Gyanakszom, hogy a memókártya miatt van az egész, mert még van rajta 23 mega, de amikor valamit fel akarok rá tneni, akkor kiirja, hogy "szüntessem meg az írásvédettséget".

Másnak is szokott ilyet csinálni?:?
  • bardocz
    V630i bőve bírja 3-4 napig nálam.
  • PepsiMax
    már megvan..csak nem értek a tuninghoz..ezért knée egy ksi segítség MSN-en....nemtudnál segíteni MSN-en?
  • ToM1113
    Természetesen tudom hogy ha egy telefonnak sok funkciója van, nagy kijelzője, jó fényképezője, kevésbé fogja bírni mint egy kis kijelzős, kevés funkciós "telefonálnijó" teló. viszont ha a k770i vagy k800i 3-4 napot birja nekem tökéletes lenne mivel annyit nem is nyüstölném.
    Arra lennék kiváncsi hogy k770i k800i aksija bírja tovább, nameg mennyi különbség van a 2 teló között.
    köszönöm elöre is!
  • Mike at home
    vegyél egy szimpla telefont, amivel beszélni lehet, meg sms-t irni, minél kisebb kijelzővel, és akkor nem merül le hamar
  • ToM1113
    olyan telefon kéne ami viszonylag nem olyan hamar merül le....közepes használat mellett ezek mennyit bírnak?