Sony Ericsson mobilok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
V630-ban a 2MP-s kamera sem ér túl sokat, olyan szinten zajos benne a kép.
Benny04
hiába a 8mp, ha tiszta zajos a kép...

bardocz
Ha zenére kell mindenképpen, azon jack van, v630-on meg a szar elbaszódós csatlakozó.
én maradok az ericcson-nál,nekem megfelel a 8 megapixeles kamerája,a nokiának megcsak ha jól emlékszem 3 megapixeles,nálam ez számít..:)
na most voltam a boltban és megláttam egy másik telefont.Nokia 5130 xpress music. szerintetek ez jó telcsi?jobb mint a SE v630i?

ez tényleg nem olyan rossz,de azért a 8megapixeles kamera nagyon csábít.Azzal már gyönyörûen meg lehet örökíteni dolgokat.De köszi a tippet!
csgery
Mármint az autófókuszos kamera azért jodolog:] helyesbítek.
benne egy 2 Mpixeles fixfókuszos kamera van. Megfelel egynek:)
csgery
S500i. 320x240 pixel, gyönyörû, kontrasztos kép, nagyobb bitrátás MP4 ekkel is megbírkózik, az akksija pedig nagyon is jól bírja, ha figyelembe vesszük hogy általában 4 ledet világíttat egyszerre az áramkör.
néztem rajta filmet (volt rajta a tokió drift, meg a csupasz pisztoly elsó része. megnéztem õket és lemerült az akksi negyede.
Asszem szolgáltatóknál maximum 25 ért meg lehet venni, igaz lekell mondani az autófókuszos kameráról, meg a videotelefonálásról, de szerintem ezek olyan dolgok amik annyira enm mérvadóak :]
rooney8
Az már más kérdés :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Na jó,de nagyon nem mindegy, hogy milyen minõségben. Mert van olyan teló, amin élvezhetetlen.

rooney8
Bármelyiken lehet nézni videót :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bardocz
Videót a V630i-n is tudsz né7zni, én is nézte rajta filmeket...
Nem olcsó, az tény, de szerintem más típusból sem találsz olcsóbbat, ami tudja mindazt amit a W995. Legalábbis ahogy én eddig nézegettem az ilyen "okostelefonokat", mindegyik 100e felett van.

hát igen 80-90 ropiba kerül..:)) egy kicsit vársz és esni fog az ára,meg kell fizetni sajnos a prémium kategóriát....
nekem a videó lejátszója is nagyon jól jönne,mert sokat utazok,és nézhetnék filmeket rajta a vonaton.Csak nekem az ára kicsit húzós...De szerintem ezzel nem vok egyedül
igen az nem hátrány sõt.....most van ez a sony w995-ös annál pont ilyen van....nekem tetszik nagyon...
Sziasztok!
Azért a 8 megapixel jól tud jönni. :)
Rob02
Attól függ hogy mennyit szánsz a telefonra!
Ha megengedheted magadnak akkor szerintem ne ezt vedd meg hanem egy c510-et!
A v630és a k550 között szinte semmi eltérés nincs és egyik sem egy nagy durranás! Nézz szét egy pár helyen!
Melyik szolgáltatónál szeretnéd megvenni??

csgery
Árat nemtudok mondani, de itt egy összehasonlítás: Remélem segít <#wink>
csõsztök.volt egy SE V630i-m de elázott :( és most új mobil vásárlása elõtt állok.a SE K550i telefonra gondoltam csak elõször véleményt szeretnék kérni róla.szerintetek jobb mint a V630i?megéri?ja és feltöltõkártyásan mennyibe kerül mert sehol se találom az árát.elõre is köszi.

csgery
nemvagyok sajnos otthon a firmware frissítésekben, hátha vki észrevesz és segít;)
igen késõbb észrevettem azért irtam a bocsit, csak nem akartam vele foglalkozni ugyhogy nem sokat görgettem le:D

egyébként találtam oldalakat ahol irják hogy jó 4 vagy 8 gigával is. csak lehet kell vmi firmware frissités ,errõl vmi infó?
csgery
max 2 giga:D (10hszszel lejjebb kb)
bocsi :D siettemXD
Hello

van egy w880i-m szeretném tudni, hogy 4 vagy 8 gigás káryta müködik-e benne, mert mintha olyat olvastam volna hogy csak 2 giga, de nem tudom.
rooney8

Benny04
:c

rooney8
gonoszvaty :(

Benny04
nem

Martinez01
Sziasztok!
Tudnátok valamien GTA-s game letöltési linket K750i re?
Köszi!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

cicai
de jobb ez a mobil mint az 5310:D:D
hangszoroja kicsit szarabb de füllhallgatóval simán veri... kamerája jobb mert nincsenek benne azok a foltok... és 3g-s.
SE powaaa

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
aham, mert most nézem h nem mindegyiknél van ez....
Köszi:)

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

slime001
Lehet hogy nagyobb felbontásba rakja ki és széthúzza a képet.

AVIRA - \"More than security.\"

cicai
Még egy kérdés. Ráteszek a telora egy képet géprõl, tök szépen lekezeli, de mikor beállítom háttérnek pixeles a háttéren ugyanaz a kép, ami a fájlkezelõben gyönyörû. Ez miért van? telo hiba vagy, ez ilyen?:S

cicai
köszi:)

csgery
Maxium 2 Gb :]
cicai
Sziasztok!
Hány GB-os memoria kártyát kezel le a w880i maximum?
Köszi:)

Mike at home
Azért a Satio (Idou) egy vadállat :D

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
van egy SE K500i-m, vagy 3 éve nem hazsnáltam
ki lehet kódoltatni legálisan? vagy illegálisan
egyáltalán érdemes erre pénzt áldozni?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Benny04
nem.

GX25
Sziasztok!

Tudtok valamilyen programot amivel ki tudom függetleníteni a Sony Ericsson K750i-met?

Új s500i 24-ért eladó

Hello
Vodás w910i-nél belehet vhogy állítani azt h ne kapcsoljon ki a kijelzõ? vagy legalább azt h ne 10 mp után...

közben észrevettem, hogy a 7,8,9-es gombokra sem reagál a telefon. így jóformán használni sem lehet... :S
Azért köszönöm a segítséget, ha még eszetekbe jutna valami, nyugodtan írjátok le, néha-néha felnézek majd!
rooney8
Akkor passz :S

végignyomtam rajta egy frissítést, de a probléma még mindig fennáll! :( javaslat?
rooney8
Ttt egy leírás
Amúgy gugli a barátod<#falbav><#hehe>

hogy csináljak szoftverfrissítést? vagy azt csak szervizben csinálják?
rooney8
Szoftverfrissítés?<#gonosz1>

Benny04
ez érdekes, nem találkoztam még ilyennek xd csak gratulálni tudok :DDD