1050
-
kati38 #850 Van egy W880i telefonom és telefonálás közben végig világít,sajnos semmilyen beállításban nem lehet ezt kikapcsolni.Ha valakinek van ilyen mobilja akkor légyszi segítsen! -
#849 a topikjában írták... -
#848 és mikor fog megjelenni ?
És kapható lesz e t-mobilnál ? -
#847 de tudjuk -
#846 Nem tudjátok mikor jelenik meg a X2 és hogy lehet e t-mobilnál kapni ? -
#845 A burkolat nem tartalmazza a töltő aljzatát. Sztem szervíz -
Laxxa #844 Sziasztok.
Van egy kis problémám, egy majdnem 3 éves SEK800i -vel rendelkezem. A probléma következő, a hálózati töltő, vagy adatkábel rácsatlakoztatása után nem történik semmi, ha egy kicsit mozgatom akkor működik, érintkezési probléma való színű. Saját véleményem szerint ki van kopva az aljzat mert már új töltővel is próbálkoztam és azzal is ez a probléma. A kérdésem az lenne hogy egy burkolat csere megoldaná ezt a problémát, nem szeretném a készüléket még nyugdíjba küldeni hiszen tökéletesen működik és a kívánt funkciókat ellátja csak nem tudom feltölteni. A második kérdésem az lenne, hogy kb 3 hete vettem észre, hogy a kameránál lévő vörös szem lámpa halványan világít, hogyha az objektív védőt kinyitom kialszik, ha becsukom újra világít. Ez miért van? Már szoftvert is frissítettem de az sem segített rajt. Pls help! -
#843 WTF?? :)
-
#842 Egyebek -
#841 ok,az megvan,csak nemlátom hogy ezt a mobilon belül hol keressem,mert teljesen más mappák vannak,mint amiket megjelenít pc suite-n -
#840 Ha van others nevű mappa, akkor oda, onnan meg majd telepíted. -
#839 hi! most kaptam egy w910i telefont,és sztnék rá játékokat pakolni gépről. pc suite megvan,csak nemtom hova kéne átrakni a jar kiterjesztésü játékot,mert nem találtam games mappát. kösz a helpet! -
#838 Hááát, PC Suite-tal lehet talán szinkronizálni meg áttenni ilyen dolgokat, próba cseresznye, próbáld meg! -
Veno #837 Ezen a korlátozott lehetőségen kívül lennék kíváncsi egy esetleges megoldásra. A telefon memóriájában egyrészt jóval több a szám mint ami a sim-re ráfér, másrészt sok névnél vannak egyéb adatok is elmentve amik a sim-re másolásnál elvesznek. Esetleg valamiféle spec. progi nem lehet e célra? -
#836 simkártyára másolod a telefonon lévőket.
majd átteszed sonyba, ésátmásolod :]
lehetőleg ugyanaz a szolgáltatónál legyen akéttelefon, vagyis pl pannonos kártyát nemtehetsz tmobileos sonyba -
Veno #835 Sziasztok!
Van arra valamiféle módszer, hogy a Nokia 3310C telefonom teljes telefonkönyvét átvigyem egy Sony Ericsson W395-re? -
#834 Sziasztok!
W395i mobilra tényleg semmilyen módon nem lehet témát rakni? Előre is köszi a választ! -
#833 nem arra gondoltam, hanem a másikra, amin telefonálsz :D -
bigbigle #832 gari hát karikor lesz 2 éves.
hangszórója jó mert pont hogy kihangosítva jó . -
#831 gari??
mert sztem a hangszórója baszódott el... -
bigbigle #830 de nincsen mert nem adtak hozzá és nem veszek.
de más ötlet? -
#829 Fülessel is próbáld meg, hátha úgyis megy akár kihangosítva. -
bigbigle #828 Csá all!
Nem tudom hogy ide tartozik-e de ha nem akkor elnézést kérek.
A problémám a következő: van egy SE Z310i típusú mobilom.1 hete észre veszem hogy hív valaki ,felveszem nem hallok semmit.Másnap Találkozok azzal az emberrel aki felhívott és mondta hogy nem hallotta amit mondtam (tehát idáig nem hallom amit a másik fél mond és a másik fél nem halja amit mondok).Akkor próba kép felhív és megint az van ,kihangosítom akkor minden tökéletes lesz.Igen ám de nem beszélhetek buszon,úton stb. helyeken kihangosítva és sajnos mindenkivel így van tehát gondolom nálam van a gond.A kérésem a következő:ha valaki tudja mi lehet a gond akkor segítsen.A mielőbbi válaszokat nagyon köszönöm. -
ribot #827 Bezzeg a P910i és előtte a T68i nem csináltak ilyeneket! :) -
rubola #826 a k550i-ről is olvastam ilyeneket,meg hogy lefagy,stb
nekem volt,és sosem történt ilyen
-
ribot #825 Nincs valakinek tapasztalata a W995-el? Most W910-em van és elég sokszor újraindul hibás SIM hibaüzenettel. Olvastam, hogy a W595 is ezt csinálja.
Arra lennék kíváncsi, hogy a 995-nél is fenn áll-e ez a probléma. -
rubola #824 a w395 olyan,mintha a w995 gyereke lenne :)
nekem olyan gyerekes a formája
-
#823 lehet, hogy csak gyári hibás... -
#822 Hali. Én nem ajánlom!!!! Osztársnak ilyen van, aztán naponta 10x fagy le / hal meg.. másoktól is hallottam már, hogy nem a legjobb teloja lett a SE-nek:D
-
kutakita #821 Igen lehet, mindegyik Walkam softver tudja a teljes képernyős lejátszást. -
magikusloop #820 Persze, de azt nem tudom, hogy filmet arra is lehet, mint a W995-re? -
kutakita #819 Attól függ. Akinek nem kell sok zene, annak ez bőven elég.
Amúgy meg minden W szériás SE szépen szól :) -
magikusloop #818 úgy hallottam, hogy nagyon szépen szól. Szereo hangszóró van benne, meg minden, de ez az 1 GB sztem kevés. -
hapeti #817 Mi a véleményetek a W395-ről? -
magikusloop #816 okostelefonhoz képest nem drága. -
Bountylia #815 hát igen, most nem fér bele. a nyár sokat kivett a pénztárcámból.. de amint lesz egy kicsi pluszom, mármint pénz, nem kiló..:) veszek végre egy új telót..:) -
berreg #814 Te tudod! Túl drágának tartod? -
Bountylia #813 8 megapixeles kamera! az már jó képet csinálhat! a wifinek én is nagy nagy hasznát venném, sokszor kell megnéznem a neten ezt azt.. nekem sajnos maradnak a netkávézók..:S -
berreg #812 Szerintem az összes. Ami most nekem nagyon tetszik, az a W995, de a W715 sem rossz. Mindkettőben van GPS, Wifi, az egyikben 8, a másikban csak 3 megapixeles a kamera. És ami még nagyon fontos, jól néznek ki. -
Bountylia #811 nekem eddig volt már jópár sony ericssonom, mindig meg voltam elégedve vele. most vannak ezek az X-seriások, meg mindenfélék, én meg már totál elvesztettem a fonalat. most melyik a jó a sok közül?