Sony Ericsson mobilok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
benne egy 2 Mpixeles fixfókuszos kamera van. Megfelel egynek😊
néztem rajta filmet (volt rajta a tokió drift, meg a csupasz pisztoly elsó része. megnéztem õket és lemerült az akksi negyede.
Asszem szolgáltatóknál maximum 25 ért meg lehet venni, igaz lekell mondani az autófókuszos kameráról, meg a videotelefonálásról, de szerintem ezek olyan dolgok amik annyira enm mérvadóak :]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Azért a 8 megapixel jól tud jönni. 😊
Ha megengedheted magadnak akkor szerintem ne ezt vedd meg hanem egy c510-et!
A v630és a k550 között szinte semmi eltérés nincs és egyik sem egy nagy durranás! Nézz szét egy pár helyen!
Melyik szolgáltatónál szeretnéd megvenni??
egyébként találtam oldalakat ahol irják hogy jó 4 vagy 8 gigával is. csak lehet kell vmi firmware frissités ,errõl vmi infó?
van egy w880i-m szeretném tudni, hogy 4 vagy 8 gigás káryta müködik-e benne, mert mintha olyat olvastam volna hogy csak 2 giga, de nem tudom.
Tudnátok valamien GTA-s game letöltési linket K750i re?
Köszi!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
hangszoroja kicsit szarabb de füllhallgatóval simán veri... kamerája jobb mert nincsenek benne azok a foltok... és 3g-s.
SE powaaa
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Köszi😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hány GB-os memoria kártyát kezel le a w880i maximum?
Köszi😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ki lehet kódoltatni legálisan? vagy illegálisan
egyáltalán érdemes erre pénzt áldozni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tudtok valamilyen programot amivel ki tudom függetleníteni a Sony Ericsson K750i-met?
Vodás w910i-nél belehet vhogy állítani azt h ne kapcsoljon ki a kijelzõ? vagy legalább azt h ne 10 mp után...
Azért köszönöm a segítséget, ha még eszetekbe jutna valami, nyugodtan írjátok le, néha-néha felnézek majd!
Amúgy gugli a barátod<#falbav>#falbav><#hehe>#hehe>