1050
-
#890 Érdekel,hogy milyen lehet a saját android felülete..képek és videó alapján nagyon kellemesen kezelhetőnek tűnik. De egy teszt videó az megnyugtatna! -
#889 A gms boltokban már kapható, olyan 150 ezer forint körül van. Az új android rendszerre pedig még várni kell egy kicsit, de az is megjelenik majd hamarosan :) -
ideoda #888 másik fórumon olvastam hogy vki már meg is rendelte. pedig nem olcsó... damn :@:P -
ssylic #887 Nem tudjátok mikor jön a Xperia X10?
Láttam pár videót róla, és nagyon bejött. -
#886 Illetve ugyan így a szériaszám növekedésével egyre több funkció van bennük?
Valamint mennyire éri meg mp3 lejátszóként használni? Akksi meddig bírja átlagos zenehallgatás mellett? Napi fél és másfél órát hallgatok mp3-asat kb. Mellette szoktam játszani telefonon. -
#885 Hi, a W szériának melyik a legújabb tagja? Illetve az áruk a tipusszám növekedésével arányosan emelkedik? Tehát minél magasabb a szériaszám, annál drágább ugye? -
kovcs #884 sziasztok faternak van 1 xperia x1-e de htc szoftver van rajta. tudtok 1 eredeti xperia szoftvert vagy egy magyarittást hozzá??? -
#883 Hát akkor nemtudom:S -
Veno #882 Bekapcsolás után egyből a "Helyezemm be a SIM-kártyát"-tal jön elő. -
#881 k800 -
#880 Hi, k750i után mit ajánlotok ami jobb nála? -
#879 Bekapcsolásnál Repülő Mód ha van, akkor azzal lehet. -
Veno #878 A pc suite-ot megtaláltam. -
Veno #877 Illetve létezik ehhez a mibolhoz valamiféle támogató szoftver? (mint pl. a nokiához a pc suite) -
Veno #876 Sziasztok!
Az valahogyan megoldható, hogy a W395 sim kártya nélkül is elinduljon? Nem telefonálásra szeretném használni,csak rádiózni. -
dark night #875 üdv akinek van Sony-Ericsson-G900 mobilja az írjon már egy privit vagy akár ide is a fórumra hogy érdemes -e olyat vennem mert írnak erről a telefonról sok pozitívat de negatívot is!
kösz cső! -
#874 w995 kicsit komor kialakítású, de én őt választanám. -
#873 Hello. Sony ericsson w890I-hez hol vehetek átalakítót ami átalakítja sima jack csatlakozóra? ÉS igen tudom hogy van hozzá de annak a kábele rohadt hosszú és nem férek meg a sok kábeltől. Kösz. -
Dean Winchester #872 http://t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobiltv/dijak/napi
szóval első alkalommal a 390 ft-os díjat sem vonják le?
vki segítene nekem abban,hogy hogyan állítsam be a wap böngészőt? mert nem akr felcsatlakozni :D -
#871 Sziasztok!
mit gondoltok erről a 2 telefonról?
w810i
w995 -
#870 Ha több, mint 1 éves az akksid, akkor már nem garos, sőt, ilyenkor már a HS és a töltőd sem, hiába küldöd szervizbe, max csak sw-t kap és viszlát -
6teen #869 Szerintetek gyárt-e az SE Kínában mobilt?
Mert vettem egy vodafüggő K770i-t, és az akksi, meg a telefon is Made in China. -
#868 Sztem próbáld meg;) -
modor #867 Sziasztok!
Volna egy problémám, amiben a segítségeteket, szeretném kérni:
Van egy tök frankó megbízható telefonom, ami bluetooth 1 kommal rendelkezik. S van egy headsettem, ami bluetooth 2 kommal. A kérdésem az lenne, ezeket nem lehet összeszinkronizálni?
-
Dean Winchester #866 kössz :) -
#865 youtubot már nem érdemes vele nézni gyorsan elfogyna ? -
#864 http://search.4shared.com -
#863 mailtcsekkolni, kicsit böngészni- -
#862 szerintetek 500mb nettet érdemes venni telefonra?
túl kevés vagy túl sok? kb menyire tudom majd használni ? ez a nett csomag mire alkalmas ? -
#861 Tessék, ittvan pl egy;) -
#860 Lényegesen csökkenti a készenléti időt, mer ugye a lámpák folyamatosan világítanak. :) -
Dean Winchester #859 üdv.
nem tudtok egy olyan oldalt ahonnan mp3as zenét tudok eltölteni?
régen találtam vmi olyat,hogy pl a saw (fűrész című film) hangokat lehetett letölteni.
pl.: I' wanna play a game .. vagy
batman akkor why so seriously ..stb
csak sajna az oldal címe nem ugrik be :( -
#858 Ja lehet, igazad van, de ha fülemen van nem látom a kijelzöt.
De egyébként szerintem ez nem lényeges dolog. -
#857 mindent :/ -
#856 Mit basztak el benne? -
#855 áhh szar... elbaszták :/ -
#854 az SE satio telefont megéri megvenni ? jó telefon ? kinek hogy tetszik ? -
#853 Enyém 20mp után asszem szépen elsötétül:] -
#852 amikor telefonálsz dugd egy ijen megdonálcos zacsiba. -
#851 minden telefonon igy van általában( alap felszerelés)